Insolvenční Rejstřík ČR

Obchodný vestník
Detail

Stiahnuť podanie
  • Vestník č:
  • 79/2024
  • Kapitola:
  • Dražby
  • Podanie:
  • Dražobná vyhláška
  • Deň vydania:
  • 23.4.2024
  • Značka:
  • X027290
Dátum vyhlásenia dražby: 2024-04-19
Číslo exekúcie: 337EX 802/2021
Poradie dražby : 1
Exekútorský úrad
Súdny exekútor: JUDr. Jana Debnárová
Obec: Lučenec
Ulica: T.Vansovej
Orientačné/Súpisné číslo: 2
Poštové smerovacie číslo (ZIP): 98401
Telefónne číslo: +421473811485
Emailová adresa: jana.debnarova@ske.sk
Má exekútorský úrad zastúpenie?: Nie
Dátum konania dražby: 2024-05-23
Čas konania dražby: 13:00
Miesto konania dražby
Obec: Lučenec
Ulica: T.Vansovej
Orientačné/Súpisné číslo: 2
Poštové smerovacie číslo (ZIP): 98401
Označenie nehnuteľnosti, jej príslušenstva a vlastníka
Kraj: Banskobystrický kraj
Okres: Okres Rimavská Sobota
Obec: Rimavská Sobota
Katastrálne územie: Tomášová
Je parcela súčasťou dražby?: Áno
Parcela
Typ parcely: C
Číslo parcely: 833/64
Výmera v m²: 1382
Druh pozemku: zastavaná plocha a nádvorie
Popis nehnuteľnosti: právny vzťah k stavbe je evidovaný na LV č. 2765
Parcela
Typ parcely: C
Číslo parcely: 833/168
Výmera v m²: 1684
Druh pozemku: zastavaná plocha a nádvorie
Popis nehnuteľnosti: právny vzťah k stavbe je evidovaný na LV č. 2765
Je stavba súčasťou dražby?: Áno
Stavba
Súpisné číslo: 1751
Typ parcely: C
Číslo parcely: 833/168
Druh stavby: 9
Popis stavby: 232 b.j. C4
Stavba
Súpisné číslo: 1752
Typ parcely: C
Číslo parcely: 833/64
Druh stavby: 9
Popis stavby: 232 b.j. C4
Doplňujúce informácie: Popis bytu: Ohodnocovaný 3-izbový byt č. 30 s lóggiou sa nachádza, na 7. poschodí (zo všetkých 8-mich podlažiach), ako stredový byt, (na spoločnej chodbe sa nachádzajú dva byty), s orientáciou 2-och miestností k svetovým stranám na severovýchod a 2- och juho-juho západ. Ohodnocovaný byt č. 30 pozostáva z troch obytných miestností a z príslušenstva. Príslušenstvom bytu sa rozumie - predsieň, kuchyňa, kúpelňa, WC, lóggia a na prízemí obytného domu miestnosť č. 30 - pivnica. Byt je v čase obhliadky zariadený, neobývaný, je priemerne udržiavaný, v pôvodnom technickom stave s čiastočne novými plávajúcimi podlahami. Byt je napojený na vodovodnú, teplovodnú, elektrickú, kanalizačnú, telefónnu a televíznu prípojku.
V byte sú rozvody elektrické, teplovodné teplej a studenej vody, vykurovaný je z ústredného zdroja, radiátory v byte sú oceľové rebrové aj panelové s meračmi tepla a termostatickými hlavicami, sporák v kuchyni chýba. V byte je pôvodné umakardové bytové jadro kde je umiestnená samostatná kúpelňa a samostatné WC. Podlahy v 2-voch obytných miestnostiach, v kúpelni a WC je pôvodné PVC; v obývacej izbe je drevená plávajúca podlaha, v predsieni a chodbičke do kuchyni sú laminátové plávajúce. Okná sú pôvodné drevené zdvojené so žaluzím , vnútorné dvere pôvodné hladké biele s oceľovou zárubňou. Na stenách a stropoch sú hladké omietky. Svetelná elektroinštalácia v byte je zabezpečená poistkovými automatmi s pôvodnou rozvodnou skrinkou.

Vybavenie bytu: "4 - Predsieň - podlaha laminátová plávajúca, pôvodná vstavaná skriňa, hladké omietky stien a stropu, pôvodná elektroinštalácia v pôvodnej elektrickej rozvodnej skrinke, štandardné hladké vchodové dvere s dvomi bezpečnostnými zámkami" "2 - Kuchyňa s vybavením - podlaha PVC, pôvodné drevené zdvojené okno, hladké omietky stien a stropu, 1* štandardná kuchynská linka, digestor, keramický obklad steny vedľa kuchynskej linky, 1* nerezový dres, 1* páková batéria, chýbajúci sporák, pôvodná potravinová vstavaná skriňa, panelový radiátor s meračom tepla a termostatickou hlavicou" "3 - Kúpelňa v umakardovom bytovom jadre - podlaha PVC, 1* umývadlo, 1* obyčajná batéria na studenú a teplú vodu, 1*smaltovaná vaňa, 1* sprchová batéria, dvere hladké plné s oceľovou zárubňou" "3 - WC v umakardovom bytovom jadre - podlaha PVC, combi WC, v šachte – plastové stupačky studenej a teplej vody s vodomermi, plastová kanalizačná stupačka, bez plynomeru, dvere hladké plné s oceľovou zárubňou " "1 – Izba s lóggiou - podlaha PVC s položeným kobercom na celú výmeru, pôvodné drevené zdvojené okno s balkónovými dverami, rebrový radiátor s meračom tepla a termostatickou hlavicou, dvere hladké plné s oceľovou zárubňou" "1 - Izba malá – spálňa - podlaha PVC, pôvodné drevené zdvojené okno, hladké omietky stien a stropu, radiátor s meračom tepla a termostatickou hlavicou, dvere hladké plné s oceľovou zárubňou" "1 - Izba obývacia - podlaha drevená plávajúca, pôvodné drevené zdvojené okno, na stenách nalepené vkusné tapety, na strope nalepené okrasné stropné kazety, panelový radiátor s meračom tepla a termostatickou hlavicou, 2 x klenbový dverný otvor obložený drevom do izby a do kuchyne" "Lóggia" "Pivnica"

Vybavením bytu je všetko jeho vnútorná inštalácia: potrubné rozvody - vodovodné, kanalizačné, elektrické, teplovodné, okrem stúpacích vedení, ktoré sú určené na spoločné užívanie; vrátane uzavieracích ventilov; ako aj zvonček, domáci telefón, poštová schránka. S vlastníctvom bytu je spojené spoluvlastníctvo (podiel) priestoru na spoločných častiach a spoločných zariadeniach domu, na príslušenstve zodpovedajúci pomeru podlahovej plochy bytu k úhrnu podlahových plôch všetkých bytov v dome t.j. 7111/1617206-tín. Spoločné zariadenia domu sú - výťahy, sušiarne, práčovne, kočikárne, spoločne televízne antény, bleskozvod, komín, inštalačné a vetracie šachty, vodovodné, plynové, teplonosné, kanalizačné a elektrické domové prípojky a to aj v prípade, ak sú umiestnené mimo domu a slúžia výlučne tomuto domu.

Spoločné časti domu sú - základy domu, strecha, chodby, obvodové múry, priečelia, vchody, schodištia, vodorovné nosné a izolačné konštrukcie a zvislé nosné konštrukcie, ktoré sú nevyhnutné vcelku na jeho podstatu a bezpečnosť. Vek Bytu č. 30, vo vchode 29, na 7.poschodí, situovaného v bytovom dome 232 b.j.C4 s.č. 1751, na pozemku parc.č. 833/168, ul. L.Svobodu 29, k.ú. Tomášová, obec Rimavská Sobota, okres Rimavská Sobota; podiel priestoru na spoločných častiach a spoločných zariadeniach domu, na príslušenstve 7111/1617206 a spoluvlastnícky podiel k pozemku 7111/1617206 je 2024 - 1987 = 37 rokov

Súčasný technický stavby nehnuteľnosti, údaj či v čase ohodnotenia bola alebo nebola využívaná: Súčasný technický stavby nehnuteľnosti bytového domu s.č. 1751 je výborný, v roku 2021 po obnove a zateplení. Skutočné využitie stavby je v porovnaní s projektovou dokumentáciou a účelom využitia, na ktorý bola stavba postavená a skolaudovaná možné len na bývanie. Byt v čase ohodnotenia je zariadený, užívaný, t.č. neobývaný.
Vlastník
Meno, priezvisko/ Názov: Emil Hronček
Miesto TP/Sídlo: L.Svobodu 1751/29, 979 01 Rimavská Sobota
Podiel: 1/1
Všeobecná hodnota nehnuteľnosti určená znaleckým posudkom [EUR]: 67100
Výška zábezpeky [EUR]: 33550
Spôsob zloženia zábezpeky (pokladňa, účet): výlučne na účet súdneho exekútora
Lehota na zloženie zábezpeky: najneskôr 1 hodina pred začatím dražby
Číslo účtu na zloženie zábezpeky: SK2531000000004330086810
Adresa miesta na zloženie zábezpeky: Exekútorský úrad JUDr. Jana Debnárová, T. Vansovej 2, 984 01 Lučenec
Doklad o zložení zábezpeky: výpis z účtu
Spôsob vrátenia zábezpeky záujemcovi o kúpu nehnuteľnosti, ktorý nie je vydražiteľom: súdny exekútor vráti zloženú dražobnú zábezpeku na účet z ktorého bola dražobná zábezpeka poukázaná na účet súdneho exekútora
Lehota na vrátenie zábezpeky záujemcovi o kúpu nehnuteľnosti, ktorý nie je vydražiteľom: 5 dní
Najnižšie podanie podľa § 142 ods. 2 Exekučného poriadku [EUR]: 67100
Spôsob zaplatenia najvyššieho podania: na účet súdneho exekútora
Lehota na zaplatenie najvyššieho podania: 30 dní odo dňa pridelenia príklepu súdnym exekútorom
Prechod závad a úžitkov z nehnuteľnosti: súdnemu exekútorovi nie sú známe žiadne závady
Odovzdanie vydraženej nehnuteľnosti vydražiteľovi: Vydražiteľ preberá nehnuteľnosť v stave podľa znaleckého posudku, po právoplatnom rozhodnutí súdu o schválení príklepu na dražbe súdnym exekútorom.
Dátum obhliadky nehnuteľnosti: 2024-05-21
Čas obhliadky nehnuteľnosti: 13:00
Obec: Rimavská Sobota
Ulica: L.Svobodu
Orientačné/Súpisné číslo: 1751/29
Poštové smerovacie číslo (ZIP): 97901
Poznámka: po dohode so súdnym exekútorom
Má miesto obhliadky presnú adresu?: Áno