Insolvenční Rejstřík ČR

Obchodný vestník
Detail

Stiahnuť podanie
  • Vestník č:
  • 3/2024
  • Kapitola:
  • Konkurzy a reštrukturalizácie
  • Podanie:
  • Oznámenia správcov
  • Deň vydania:
  • 4.1.2024
  • Značka:
  • K000728
Obchodné meno/Názov/Meno a priezvisko dlžníka/úpadcu: Dubová Monika
Sídlo/Bydlisko dlžníka/úpadcu: Nána -, 94360 Nána
IČO/Dátum narodenia dlžníka/úpadcu: 21.04.1974
Obchodné meno správcu:
Titul, meno a priezvisko správcu: JUDr. Róbert Hipp MBA
Sídlo správcu: Farská 40/I. p., 94901 Nitra
Kotakt na správcu : hipprobert.skp@gmail.com, 0940/949 070
Spisová značka správcovského spisu : 31OdK/235/2022 S1487
Spisová značka súdneho spisu : 31OdK/235/2022
Druh podania : Oznámenia súvisiace so speňažovaním majetku podliehajúceho konkurzu

JUDr. Róbert HIPP, MBA, správca konkurznej podstaty úpadcu: Monika Dubová, narodená dňa 21.04.1974, trvalý pobyt: mesto Nové Zámky, SR, zapísaný v zozname správcov pod zn. S 1487, sídlo správcu: Farská 40/I.p., 949 01 Nitra, týmto v súlade s ustanovením § 167n, zákona č. 7/2005 Z.z. o konkurze a reštrukturalizácii, v znení neskorších právnych predpisov (ďalej len „ZoKR“), v spojení s ustanovením § 167p ZoKR a v nadväznosti na Vyhlášku Ministerstva spravodlivosti Slovenskej republiky č. 665/2005 Z.z., vyhlasuje 1. kolo ponukového konania na odpredaj nasledovnej súpisovej zložky všeobecnej podstaty – majetok zverejnený v Obchodnom vestníku č. 47/2023 zo dňa 08.03.2023 pod K 012637 – súpisová zložka majetku č. 1,2,3,4 a 6. Vyššie uvedený majetok sa speňažuje ako súbor.

Podmienky ponukového konania:

1/.Za platne predložený cenový návrh sa považuje taký, ktorý je záujemcom predložený v súlade s týmito podmienkami verejného ponukového konania na celý predmet ponuky a v termíne na predloženie cenového návrhu určenom správcom.

2/. Záujemcovia sú oprávnení predkladať ponuky na adresu kancelárie správcu: JUDr. Róbert Hipp, MBA – správca, Farská 40/I. p., 949 01 Nitra, v neporušenej zalepenej obálke (nie elektronicky) s výrazným označením Spisová značka súdneho spisu: 31OdK/235/2022 S -1487 s výrazným označením „Ponukové konanie – Dubová – neotvárať“ v lehote do 14.02.2024 do 12,00 hod..

3/. Oznámenie o vyhlásení ponukového konania sa v zmysle § 199 ods. 9 Zákona považuje za zverejnené nasledujúci deň po jeho faktickom zverejnení v Obchodnom vestníku. Každý záujemca je povinní zložiť v prospech bankového účtu správcu IBAN: SK58 1100 0000 0029 4412 1538, VS: 0235, správa pre prijímateľa: Dubová1 – ponukové konanie, účet vedený v Tatra banka a. s., pobočka Nitra. Zálohu vo výške 100% ponúkanej kúpnej ceny. Do poznámky pre prijímateľa uviesť v prípade právnickej osoby svoje obchodné meno a v prípade fyzickej osoby svoje meno a priezvisko. Záujemca je povinný preukázať úhradu tejto čiastky. Záloha vo výške 100% ponúkanej ceny, musí byť pripísaná v prospech uvedeného účtu najneskôr v dni v ktorom končí lehota na predkladanie ponúk.

4/. Ponuka musí obsahovať: v prípade fyzickej osoby meno, priezvisko, rodné priezvisko, dátum narodenia, rodné číslo, trvalé bydlisko a v prípade právnickej osoby obchodné meno, IČO, sídlo a výpis z príslušného registra nie starší ako jeden mesiac.

5/. Ponuka musí ďalej obsahovať číslo bankového účtu záujemcu, na ktorý bude vrátená záloha v prípade, ak bude záujemca neúspešný ako aj vyhlásenie, že záujemca žiada na tento účet v prípade neúspechu vrátiť zálohu.

6/. Písomné vyhlásenie záujemcu o tom, že súhlasí s podmienkami verejného ponukového konania bez výhrad a v plnom rozsahu. Každá ponuka musí byť podpísaná oprávnenou osobou.

7/. Prihliada sa iba na tie ponuky, kde bola záloha na celú ponúknutú kúpnu cenu v plnom rozsahu zložená záujemcom na účet správcu. Rozhoduje vždy najvyššia ponúknutá kúpna cena, ktorá nesmie byť nižšia ako súpisová hodnota majetku. Ak viacerí záujemcovia ponúknu rovnaké plnenie, rozhodne žreb správcu. Záujemca nadobúda majetok tak ako stojí a leží. Obhliadka (za úhradu vecne vynaložených nákladov) v prípade vyššie uvedeného majetku sa odporúča. Termín obhliadky v prípade záujmu je potrebné si dohodnúť u správcu. Obhliadka je odporúčaná nie povinná. Záujemca je povinný si zakúpiť podklady o majetku za poplatok 3,00 Eur.

8/. V prípade, ak ten istý záujemca predloží viac ponúk v tejto istej veci, tieto ponuky budú vylúčené z verejného ponukového konania, taktiež špekulatívne ponuky budú vylúčené z ponukového konania akceptuje sa len jedna ponuka jedného záujemcu. Taktiež v prípade, ak záujemca uhradí vyššiu zálohu ako bude samotná ponúknutá kúpna cena – táto ponuka bude vylúčená a nebude sa na ňu prihliadať.

9/. Všetky náklady spojené s prevzatím majetku, ako aj poplatky za overenie pravosti podpisu na 4 vyhotoveniach kúpnej zmluvy a správne poplatky znáša úspešný záujemca. Kúpnu zmluvu je povinný predložiť úspešný záujemca do 15 od výzvy správcu, ak záujemca ani napriek výzve správcu nepredloží kúpnu zmluvu v lehote uvedenej vo výzve správca môže osloviť ďalšieho záujemcu v poradí.

10/. Správca vyhodnotí preložené ponuky do 21 pracovných dní odo dňa uplynutia lehoty na predkladanie ponúk, následne uzavrie s úspešným záujemcom kúpnu zmluvu. Správne poplatky hradí úspešný záujemca v plnej výške. Správca si vyhradzuje oprávnenie odmietnuť všetky predložené ponuky záujemcov o kúpu resp. zrušiť ponukové konanie. Správca môže odmietnuť aj neprimerane nízke resp. špekulatívne ponuky. Správca poskytuje len tie údaje o majetku, ktoré nie sú uvedené v tomto verejnom ponukovom konaní resp. oznámení z obchodného vestníka.

11/. Celý cenový návrh záujemcu, vrátane všetkých dokladov a dokumentov, musí byť vyhotovený v slovenskom, prípadne českom jazyku a v prípade predloženia návrhu v inom ako slovenskom alebo českom jazyku je potrebný úradný preklad do jazyka slovenského.

12/. Všetky výdavky spojené s prípravou a predložením ponuky znáša záujemca bez akéhokoľvek finančného alebo iného nároku voči správcovi.

13/. Až do ukončenia verejného ponukového konania správca neposkytuje informácie o jeho priebehu ani žiadne iní informácie, ktoré by mohli ovplyvniť výsledky vyhodnotenia verejného ponukového konania. Verejné ponukové konanie sa považuje za ukončené až uplynutím termínu na predkladanie ponúk resp. uzatvorením zmluvy s víťazným uchádzačom.

14/. Vyhlásené verejné ponukové konanie nie je verejným návrhom ani verejným prísľubom na uzatvorenie zmluvy ani obchodnou verejnou súťažou v zmysle platných právnych predpisov.

15/. Spracovanie osobných údajov - záujemca účasťou vo verejnom ponukovom konaní zároveň dáva súhlas na spracovanie jeho osobných údajov pre potreby tohto konkrétneho verejného ponukového konania v zmysle zákona. Tento súhlas na spracovanie osobných údajov musí byť udelený uchádzačom na samostatne priloženej listine. Získané osobné údaje záujemcu o kúpu predmetu verejného ponukového konania sú spracovávané za účelom predaja majetku vo vlastníctve dlžníka. Spracovanie osobných údajov je potrebné na účely vyhodnotenia verejného ponukového konania resp. pre účely spracovávanie kúpnych zmlúv ako aj splnenie zákonných povinností správcu. Neposkytnutie osobných údajov resp. neudelenie súhlasu na spracovanie osobných údajov, bude mať za následok vylúčenie ponuky záujemcu vo verejnom ponukovom konaní. 

Ďalšie informácie k ponukovému konaniu a k ponúkanému majetku je možné získať na tel. č. 0911/11 78 80 (v pracovných dňoch v čase od 09,00 hod. do 15,00 hod.) resp. mailom: hipprobert.skp@gmail.com. JUDr. Róbert HIPP, MBA - správca