PREDMET PODNIKANIA (ČINNOSTI) |
1. sprostredkovanie obchodu, výroby a dopravy v rozsahu voľných živností |
2. kúpa tovaru za účelom jeho predaja konečnému spotrebiteľovi (maloobchod) v rozsahu voľných živností |
3. kúpa tovaru za účelom jeho predaja iným prevádzkovateľom živnosti (veľkoobchod) v rozsahu voľných živností |
4. reklamné činnosti |
5. vydavateľské činnosti |
6. organizovanie veľtrhov a výstav |
7. organizovanie kurzov, školení, konferencií a seminárov |
8. organizovanie kultúrnych, spoločenských a športových podujatí |
9. správa bytového a nebytového fondu |
10. prevádzkovanie zariadení slúžiacich na regeneráciu a rekondíciu |
11. faktoring a forfaiting |
12. činnosť organizačných, ekonomických a účtovných poradcov |
13. vedenie účtovníctva |
14. prieskum trhu a verejnej mienky |
15. podnikateľské poradenstvo v rozsahu voľných živností |
16. prekladateľské a tlmočnícke služby |
17. neverejné skladovanie |
18. čistenie budov a upratovanie |
19. prenájom motorových vozidiel, pracovných a stavebných strojov a zariadení |
20. prenájom výpočtovej techniky, kancelárskych strojov a zariadení |
21. fotografické služby |
22. natáčanie videonahrávok so súhlasom autora |
23. technické služby súvisiace s produkciou filmov alebo videozáznamov (zvuk, strih, dabing, titulkovanie, špeciálne efekty, kolorovanie) |
24. prevádzkovanie športových a telovýchovných zariadení |
25. demolácie, búracie a prípravné práce pre stavbu |
26. maliarske, natieračské a sklenárske práce |
27. prenájom nehnuteľností spojený s poskytovaním iných než základných služieb |
28. ubytovacie služby v rozsahu voľných živností |
29. predaj na priamu konzumáciu nealkoholických a priemyselne vyrábaných mliečnych nápojov, koktailov, piva, vína a destilátov |
30. predaj na priamu konzumáciu zmrzliny, ak sa na jej prípravu použijú priemyselne vyrábané koncentráty a mrazené krémy |
31. predaj na priamu konzumáciu tepelne rýchlo upravovaných mäsových výrobkov a obvyklých príloh, ako aj bezmäsitých jedál |
32. predaj na priamu konzumáciu jedál, nápojov a polotovarov ubytovaným hosťom v ubytovacích zariadeniach s kapacitou 10 lôžok |