PREDMET PODNIKANIA (ČINNOSTI) |
1. Pohostinská činnosť a výroba hotových jedál určených na priamu spotrebu mimo prevádzkových priestorov |
2. Poskytovanie služieb rýchleho občerstvenia v spojení s predajom na priamu konzumáciu |
3. Prevádzkovanie výdajne stravy |
4. Poskytovanie obslužných služieb pri kultúrnych a iných spoločenských podujatiach |
5. Kúpa tovaru na účely jeho predaja konečnému spotrebiteľovi (maloobchod) alebo iným prevádzkovateľom živnosti (veľkoobchod) |
6. Sprostredkovateľská činnosť v oblasti obchodu, služieb |
7. Nákladná cestná doprava vykonávaná vozidlami s celkovou hmotnosťou do 3,5 t vrátane prípojného vozidla |
8. Kuriérske služby |
9. Administratívne služby |
10. Reklamné a marketingové služby, prieskum trhu a verejnej mienky |
11. Organizovanie športových, kultúrnych a iných spoločenských podujatí |
12. Čistiace a upratovacie služby |
13. Prenájom, úschova a požičiavanie hnuteľných vecí |
14. Počítačové služby a služby súvisiace s počítačovým spracovaním údajov |
15. Dokončovacie stavebné práce pri realizácii exteriérov a interiérov |
16. Skladové, pomocné a prepravné služby v doprave |
17. Služby súvisiace s produkciou filmov, videozáznamov a zvukových nahrávok |
18. Prenájom nehnuteľností spojený s poskytovaním iných než základných služieb spojených s prenájmom |
19. Činnosť podnikateľských, organizačných a ekonomických poradcov |
20. Oprava osobných potrieb a potrieb pre domácnosť |
SPOLOČNÍCI |
Meno a priezvisko: Jakub Kajda, Bydlisko: Názov ulice/verejného priestranstva a orientačné číslo (príp. súpisné číslo): Ľudovíta Štúra 5150/56, Názov obce: Zvolen, PSČ: 960 01 , Dátum narodenia: 27.03.2000 |
Výška vkladu: 2 550,000000 EUR (Peňažný vklad), Rozsah splatenia: 2 550,000000 EUR |
Meno a priezvisko: Ing. Michal Lopejský, Bydlisko: Názov ulice/verejného priestranstva a orientačné číslo (príp. súpisné číslo): Sládkovičova 5938/68, Názov obce: Banská Bystrica, PSČ: 974 05 , Dátum narodenia: 17.10.1985 |
Výška vkladu: 2 450,000000 EUR (Peňažný vklad), Rozsah splatenia: 2 450,000000 EUR |