Insolvenční Rejstřík ČR

Obchodný vestník
Detail

Stiahnuť podanie
  • Vestník č:
  • 56/2023
  • Kapitola:
  • Konkurzy a reštrukturalizácie
  • Podanie:
  • Oznámenia správcov
  • Deň vydania:
  • 21.3.2023
  • Značka:
  • K015620
Obchodné meno/Názov/Meno a priezvisko dlžníka/úpadcu: TREK EQUIPMENT s.r.o.
Sídlo/Bydlisko dlžníka/úpadcu: Kempelenova 3, 84105 Bratislava
IČO/Dátum narodenia dlžníka/úpadcu: 35866128
Obchodné meno správcu:
Titul, meno a priezvisko správcu: JUDr. Peter Vrábel
Sídlo správcu: Dvořákovo nábrežie 8/A, 81102 Bratislava
Kotakt na správcu : peter.vrabel@legate.sk
Spisová značka správcovského spisu : 27K/1/2021 S1633
Spisová značka súdneho spisu : 27K/1/2021
Druh podania : Oznámenia súvisiace so speňažovaním majetku podliehajúceho konkurzu

Vyhlásenie 1. kola ponukového konania na speňaženie majetku úpadcu – Zásoby

 

Predmet speňaženia:

Správca úpadcu TREK EQUIPMENT s.r.o., so sídlom Kempelenova 3, 841 05 Bratislava, IČO: 35 866 128, na základe záväzného pokynu príslušného orgánu vyhlasuje dňom zverejnenia ponukového konania v Obchodnom vestníku prvé kolo na speňaženie nasledovného majetku úpadcu:

Majetok úpadcu pozostáva zo súboru vecí – zásob (nepoužité športové oblečenie a vybavenie), menovitý zoznam položiek, ktoré tvoria súbor vecí tohto ponukového konania je možné vyžiadať kontaktovaním správcu e-mailom na: peter.vrabel@legate.sk (ďalej ako „Zásoby“).

Zásoby sa ponúkajú ako súbor vecí a nie jednotlivo.

Súpisová hodnota Zásob z oddelenej podstaty je vo výške 30 000,- EUR.

Spôsob speňaženia:

Správca speňaží Zásoby v ponukovom konaní, ktoré zorganizuje podľa ustanovenia § 92 ods. 1 písm. d) zákona č. 7/2005 Z. z. o konkurze a reštrukturalizácii a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len „ZKR“).

Na zmluvu, ktorou správca speňaží Zásoby sa budú primerane vzťahovať ustanovenia § 409 a nasl. zákona č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník (ďalej len „OBZ“) o kúpnej zmluve, pričom Zásoby ako súbor vecí správca prenechá víťaznému záujemcovi ako stoja a ležia. Víťazný záujemca je povinný prevziať Zásoby z miesta, kde sa nachádzajú a znášať všetky náklady súvisiace s prevzatím Zásob. 

 

Podmienky ponukového konania:

Ponukové konanie správca vyhlásil formou oznámenia zverejneného v Obchodnom vestníku SR.

Za účelom obhliadky Zásob je potrebné kontaktovať konateľa úpadcu Petra Valušiaka emailom na: p.valusiak@trekequipment.sk najmenej jeden pracovný deň vopred s uvedením svojich kontaktných údajov (meno, priezvisko, telefónne číslo).

Správcu kontaktuje prípadne za účelom predloženia ponuky k vyhlásenému ponukovému konaniu telefonicky na tel. č.: 02 6252 7561 alebo e-mailom na: peter.vrabel@legate.sk.

Podmienkou podania ponuky do ponukového konania je zloženie celej ponúknutej kúpnej ceny v plnom rozsahu pričom ponúknutá kúpna cena musí byť pripísaná na účet správcu konkurznej podstaty úpadcu, č. účtu v tvare SK13 0200 0000 0013 6401 8951, vedenom vo VÚB, a.s., najneskôr v posledný deň lehoty na doručovanie ponúk, t.j. najneskôr do 15 dní od zverejnenia oznámenia súvisiaceho so speňažením Zásob v Obchodnom vestníku.

Záujemca doručením ponuky správcovi do ponukového konania vyjadruje svoj súhlas s podmienkami ponukového konania.

Správca bez zbytočného odkladu vráti záujemcovi zloženú celú ponúknutú sumu na bankový účet uvedený v ponuke, ak:

  • ponuka záujemcu nebola vyhodnotená ako víťazná; alebo
  • záujemca ešte pred uplynutím lehoty na predkladanie ponúk doručí do kancelárie správcu oznámenie s úradne osvedčeným podpisom, že berie svoju ponuku späť.

Na ponuku záujemcu, ktorá nebude spĺňať podmienky ponukového konania alebo bude do kancelárie správcu doručená oneskorene (po uplynutí lehoty na predkladanie ponúk v príslušnom kole ponukového konania), sa v ponukovom konaní nebude prihliadať.

 

Kúpna cena:

O víťazstve v ponukovom konaní rozhoduje najvyššia ponúknutá kúpna cena za Zásoby.

Súpisová hodnota Vozidla je vo výške 30 000,- EUR,- EUR.

V prípade, ak by v príslušnom kole ponukového konania boli správcovi doručené dve alebo viac rovnakých najvyšších ponúk za Zásoby, víťaznou sa stáva ponuka, ktorá bola do kancelárie správcu doručená najskôr.

Za predpokladu splnenia všetkých podmienok vyhláseného kola ponukového konania, a zloženia celej ponúknutej kúpnej ceny v plnom rozsahu na účet správcu, správca prijme najvyššiu ponúknutú kúpnu cenu za Zásoby a túto vyhodnotí ako víťaznú.

Účtom úpadcu pre účely zloženia celej ponúknutej kúpnej ceny, resp. akýchkoľvek ďalších platieb pre účely ponukového konania sa rozumie účet správy konkurznej podstaty úpadcu, č. účtu v tvare IBAN: SK13 0200 0000 0013 6401 8951, vedený vo VÚB, a.s., (ďalej len „Účet“).

 

Vyhodnotenie ponukového konania:

Ponukové konanie vyhodnotí správca do 3 pracovných dní od uplynutia lehoty na predkladanie ponúk. O vyhodnotení ponúk správca spíše úradný záznam. Víťaznú ponuku správca oznámi do 3 pracovných dní od vyhodnotenia ponúk.

Pri vyhodnotení ponukového konania správcom rozhoduje najvyššia ponúknutá kúpna cena za Zásoby.

Záujemcu, ktorý sa stal víťazom ponukového konania, t.j. ktorého ponuka bola správcom vyhodnotená ako víťazná, správca vyzve na uzatvorenie kúpnej zmluvy pod podmienkou, že kúpnu cenu zaplatil v prospech Účtu správcu.

 

Záverečné ustanovenia:

Toto ponukové konanie nie je verejnou súťažou alebo verejným prísľubom podľa príslušných ustanovení Občianskeho zákonníka, ani verejnou obchodnou súťažou alebo verejným návrhom na uzatvorenie zmluvy podľa príslušných ustanovení OBZ.

Ponuky záujemcov o Zásoby v prvom kole vyhláseného ponukového konania je potrebné adresovať na adresu kancelárie správcu – JUDr. Peter Vrábel, Dvořákovo nábrežie 8/A, 811 02 Bratislava pričom ponuka musí byť doručená najneskôr do 15 dní od zverejnenia oznámenia o speňažovaní Zásob v Obchodnom vestníku, v obálke s nápisom „NEOTVÁRAŤ – PONUKOVÉ KONANIE“ a nápisom „TREK EQUIPMENT s.r.o.“ v konkurze – PREDAJ ZÁSOB“. Na ponuku, ktorá nebude spĺňať stanovené podmienky ponukového konania alebo bude do kancelárie správcu doručená oneskorene, sa nebude prihliadať.

 

V Bratislave, dňa 16.03.2023

 

                                                                                                                              JUDr. Peter Vrábel správca