Insolvenční Rejstřík ČR

Obchodný vestník
Detail

Stiahnuť podanie
  • Vestník č:
  • 56/2023
  • Kapitola:
  • Predaj majetku
  • Podanie:
  • Predaj majetku - likvidátor
  • Deň vydania:
  • 21.3.2023
  • Značka:
  • X020271
Likvidátor :
Meno : Mgr. Štefan Krnáč
Bydlisko : Osloboditeľov 28, 028 01 Brezovica Slovenská republika
Spoločnosti
Obchodné meno : MIRA GRAPH, spol. s r.o., v dodatočnej likvidácii
Sídlo : Nanterská 5/72, 01001 Žilina
IČO : 31635377
Vyhlasuje :

OZNÁMENIE SÚVISIACE SO SPEŇAŽ̌OVANÍM MAJETKU – VEREJNÉ PONUKOVÉ KONANIE 

Uznesením Okresného súdu Žilina, sp. zn.: 5CbR/17/2022 zo dňa 24.10.2022 bol Mgr. Štefan Krnáč správca zapísaný v zozname správcov na Ministerstve spravodlivosti SR pod zn. S1641, so sídlom kancelárie: Osloboditeľov 28, 028 01 Brezovica (ďalej aj ako ,,správca“ alebo ,,likvidátor“) vymenovaný za likvidátora zaniknutej spoločnosti MIRA GRAPH, spol. s r.o. so sídlom Nanterská 5/72, 010 01 Žilina, IČO: 31 635 377, pôvodne zapísanej v Obchodnom registri Okresného súdu Žilina, Oddiel Sro, Vložka č.2839/L (ďalej aj ako ,,zaniknutá spoločnosť“ alebo ,,MIRA GRAPH“).

Mgr. Štefan Krnáč, likvidátor týmto vyhlasuje verejné ponukové konanie na predaj majetku patriaceho zaniknutej spoločnosti.

1/ Identifikácia majetku speňažovaného verejným ponukovým konaním

Motocykel, značka KTM, Typ verzia KTM Adventure /C1/, obchodný názov 1290 SUPER ADVENTURE, VIN: VBKV79401JM992495, najazdené cca 40000,-km, ŠPZ: ZA: 222HU

(ďalej aj „predmet predaja“)

2/ Spôsob speňaženia predmetu predaja

Priamym predajom, prostredníctvom uzatvorenia zmluvy o prevode vlastníckeho práva k predmetu predaja
v prospech záujemcu, ktorý bude likvidátorom vyhodnotený ako úspešný uchádzač v rámci ponukového konania.

3/ Podmienky predloženia ponuky

a) FORMA

Záujemca o kúpu predmetu predaja je povinný predložiť svoju ponuku písomnou formou. Za písomnú formu sa považuje aj zaslanie ponuky do elektronickej schránky správcu (Správca – Krnáč Štefan, Mgr.) prostredníctvom www.slovensko.sk

b) LEHOTA

Záujemca o kúpu predmetu predaja je povinný predložiť svoju ponuku najneskôr v lehote 15 kalendárnych dní odo dňa zverejnenia Oznámenia, a to na adrese sídla likvidátora: Osloboditeľov 28, 028 01 Brezovica, alebo do elektronickej schránky správcu (Správca – Krnáč Štefan, Mgr.), prostredníctvom portálu www.slovensko.sk.Lehota na predkladanie ponúk začína plynúť nasledujúci deň po dni zverejnenia Oznámenia v Obchodnom vestníku. V prípade ak koniec lehoty pripadne na sobotu, nedeľu, sviatok alebo deň pracovného pokoja, lehota na predkladanie ponúk uplynie najbližší pracovný deň. 

c) NÁLEŽITOSTI PONUKY

I.Identifikačné údaje kupujúceho v rozsahu: ak sa jedná o fyzickú osobu, meno, priezvisko a rodné priezvisko, dátum narodenia, rodné číslo, trvalý pobyt, IBAN a e-mail, telefonický kontakt v prípade ak je záujemcom právnická osoba záujemca je povinný uviesť obchodné meno, sídlo, IČO, DIČ, IČ DPH (ak jeregistrovaným platcom DPH), IBAN a e-mail, telefonický kontakt. Záujemca berie na vedomie, že na bankový účet v tvare IBAN uvedený v doručenej ponuke, budú v prípade neúspešného ponukového konania, likvidátorom vrátené finančné prostriedky predstavujúce uhradenú zálohu.

II. Identifikácia majetku, ktorý je predmetom predaja

III. doklad o zložení finančnej zábezpeky vo výške 1.000,-EUR. Finančná zábezpeka musí byť záujemcom zložená v prospech bankového účtu: IBAN: SK87 0200 0000 0013 7518 7654, najneskôr posledný deň ponukového konania do 24:00. Záujemca berie na vedomie, že zábezpeka sa považuje za uhradenú v momente pripísania finančných prostriedkov rovnajúcich sa zábezpeke v prospech bankového účtu (viď vyššie) likvidátora. Do poznámky k prevodu je potrebné uviesť MIRA GRAPH.

IV. návrh kúpnej ceny

V. súhlas s podmienkami ponukového konania

VI. podpis záujemcu

4/ DORUČOVANIE PONUKY

Musí byť doručená včas osobne, do elektronickej schránky likvidátora alebo poštou na adresu kancelárie likvidátora (Mgr. Štefan Krnáč, správca, Osloboditeľov 28, 028 01 Brezovica) v zalepenej obálke opatrenej označením „MIRA GRAPH – ponukové konanie – NEOTVÁRAŤ“, pričom túto ponuku nie je možné meniť, dopĺňať a ani vziať späť.

5/ VYHODNOCAVANIE PONÚK

Likvidátor prihliada len na tie ponuky, ktoré sú doručené riadne a včas a ktoré spĺňajú všetky podmienky a náležitosti uvedené v tomto ponukovom konaní. 

Predaj sa uskutoční za najvyššie ponúkanú cenu. Likvidátor je oprávnený odmietnuť z dôvodu neprimeranosti všetky predložené ponuky. Za najvhodnejšiu ponuku sa bude považovať ponuka s najvyššou navrhovanou kúpnou cenou v súlade s podmienkami tohto ponukového konania. V prípade, ak dôjde k stretu ponúk podaním rovnakých najvyšších podaní dvoch alebo viacerých záujemcov, rozhodne likvidátor žrebom o tom, ponuka ktorého záujemcu bude úspešná. 

Otváranie obálok s ponukami sa uskutoční najneskôr do 5 dní od uplynutia lehoty na predkladanie záväzných ponúk v kancelárii likvidátora. Likvidátor úspešnému záujemcovi, ktorého ponuka bude najvhodnejšia oznámi, že jeho ponuka bola najvýhodnejšia a úspešná. Oznámenie úspešnému záujemcovi je súčasne výzvou likvidátora adresovanou tomuto záujemcovi na uzavretie kúpnej zmluvy a výzvou na doplatenie kúpnej ceny a to v lehote 5 dní. 

Likvidátor ako predávajúci uzavrie s úspešným záujemcom ponukového konania ako kupujúcim kúpnu zmluvu bezodkladne po doplatení zvyšku kúpnej ceny. Ak záujemca odmietne uzatvoriť s likvidátorom kúpnu zmluvu, alebo nedoplatí zostatok kúpnej ceny v lehote 5 dní od doručenia výzvy likvidátora, poruší tým podmienky verejného ponukového konania a teda súhlasí so zmluvnou pokutou vo výške záujemcom zloženej zálohy vo výške 1.000,-EUR. Takáto zmluvná pokuta sa stáva súčasťou majetku likvidovanej spoločnosti. Podaním ponuky na kúpu predmetu predaja záujemca vyslovene súhlasí s vyššie uvedenou zmluvnou pokutou.

Úspešný záujemca si prevezme predmet predaja v takom stave, v akom sa momentálne nachádza. Likvidátor nezodpovedá za faktické ani právne vady, ktoré sú na predmete predaja. Náklady prevzatia predmetu predaja a náklady spojené s prevodom si záujemca hradí sám a nie sú súčasťou kúpnej ceny. 

V prípade záujmu o ďalšie informácie tel.: 0908 369 604, info@bankrotujem.sk


Mgr. Štefan Krnáč, správca

dňa 16.03.2023