Insolvenční Rejstřík ČR

Obchodný vestník
Detail

Stiahnuť podanie
  • Vestník č:
  • 54/2023
  • Kapitola:
  • Konkurzy a reštrukturalizácie
  • Podanie:
  • Oznámenia správcov
  • Deň vydania:
  • 17.3.2023
  • Značka:
  • K015026
Obchodné meno/Názov/Meno a priezvisko dlžníka/úpadcu: Filip Sádovský
Sídlo/Bydlisko dlžníka/úpadcu: Vinohrady 210/2, 919 27 Brestovany
IČO/Dátum narodenia dlžníka/úpadcu: 22.10.1981
Obchodné meno správcu:
Titul, meno a priezvisko správcu: Mgr. Zuzana Belovičová
Sídlo správcu: Kapitulská 454/12, 917 01 Trnava
Kotakt na správcu : spravca@belovicova.eu, 0910/450 640
Spisová značka správcovského spisu : 23OdK/136/2022 S2051
Spisová značka súdneho spisu : 23OdK/136/2022
Druh podania : Oznámenia súvisiace so speňažovaním majetku podliehajúceho konkurzu

Oznámenia súvisiace so speňažovaním majetku podliehajúceho konkurzu

Mgr. Zuzana Belovičová, so sídlom kancelárie Kapitulská 454/12, 917 01 Trnava, ako správca majetku dlžníka: Filip Sádovský, narodený 22.10.1981, trvale bytom Vinohrady 210/2, 919 27 Brestovany (ďalej ako „dlžník“) v súlade s ust. § 167p zákona č. 7/2005 Z. z. o konkurze a reštrukturalizácii (ďalej len „ZKR“) vyhlasuje 1. kolo verejného ponukového konania na predaj nižšie špecifikovaného hnuteľného majetku dlžníka zapísaného do súpisu všeobecnej podstaty (ďalej ako „majetok“ alebo „predmet verejného ponukového konania“).

Podmienky 1.  kola verejného ponukového konania.

1. Predmetom verejného ponukového konania je nasledovný hnuteľný majetok – motorové vozidlo:

 

Typ majetku

Podstata

Názov

Súpisová hodnota (EUR)

Výťažok zo speňaženia (EUR)

Stav

Majetok tretej osoby

Zabezpečenie

Hnuteľná vec

Všeobecná podstata

Osobné motorové vozidlo SEAT ALHAMBRA TDI, 7MS/SEA8CAUYX01/NSGFM62N003Q, VIN:VSSZZZ7MZ1V528424, strieborná metalíza svetlá, rok výroby 2001, výkon 85 kw, palivo nafta, prevodovka MT / 6, STK a emisná kontrola platná do 23.4.2023

 

300,00

 

Stav vozidla je opísaný nižšie

 

Nie

 

Podľa informácií poskytnutých dlžníkom má byť stav vozidla nasledovný (citujem dlžníka): „Vozidlo má najazdených približne 288 000 km. Stav vozidla je nasledovný: vozidlo je v dezolátnom stave, je pojazdné, ale minimálne, pretože vyviera voda, všetky kontrolky blikajú, elektrika nefunguje, centrál nefunguje, klíma nefunguje, tesnenie pod hlavou je prasknuté, podvozok je zhnitý, karoséria je tiež zhnitá hlavne prahy, interiér v dezolátnom stave, budíky nefungujú, nefunguje display, motor je KO, tečie z každej strany, hlava je prasknutá, turbo je KO, prevodovka nejde zaradiť tretí a piaty stupeň, spiatočka ide ťažko pri vytočení motora, motor stráca ťah a výkon (odišlo turbo), sedačky sú zničené, prepálené, volant je zničený dotrhaný, otvárací šuflík sa nedá otvoriť je rozbitý, je zničený mechanizmus na rezervu. Kolesá sú elektróny, jeden je prasknutý a zrejem sú aj poohýňané, pretože treba stále dofukovať gumy. Gumy sú zodraté. Taktiež treba dať spraviť rozvody a po pár km vždy vyvrie voda. Naposledy ma nechalo na ceste, treba neustále dolievať vodu, už stojí doma pred domom a nepoužíva sa.

Technický preukaz (kópiu) aj fotografie vozidla vie správca poskytnúť.

Súpisová hodnota majetku je v sume 300,- Eur.

2. Predmetom verejného ponukového konania je vyššie špecifikovaný majetok.

3. Záväzné ponuky záujemcov o uzatvorenie kúpnej zmluvy, predmetom ktorej bude nadobudnutie predmetu verejného ponukového konania, musia byť vyhotovené v písomnej forme a musia byť doručené na adresu kancelárie správcu: Mgr. Zuzana Belovičová, Kapitulská 454/12, 917 01 Trnava, Slovenská republika v zalepenej obálke opatrenej nápisom „Konkurz Filip Sádovský – záväzná ponuka – NEOTVÁRAŤ“ alebo doručené do elektronickej schránky  správcu opatrené zaručeným elektronickým podpisom s označením predmetu: „Konkurz Filip Sádovský – záväzná ponuka – NEOTVÁRAŤ“.

4. Zároveň je potrebné, aby záujemca v záväznej ponuke uviedol číslo účtu v tvare IBAN, na ktorý bude vrátená kúpna cena v prípade, že jeho ponuka bude vyhodnotená ako neúspešná, a taktiež emailový kontakt prípadne telefónne číslo.

5. Lehota na podávanie záväzných ponúk je 15 kalendárnych dní, pričom táto lehota začína plynúť dňom nasledujúcim po dni uverejnenia tohto oznamu o verejnom ponukovom konaní v Obchodnom vestníku Slovenskej republiky. Na záväzné ponuky doručené po tomto termíne správca nebude prihliadať.

6. Minimálna výška kúpnej ceny za predmet verejného ponukového konania je stanovená na sumu 300,- EUR (slovom tristo eur).

7. Ponuka záujemcu musí obsahovať záväznú ponuku na odkúpenie majetku, ktorý predstavuje predmet tohto verejného ponukového konania, t.j. ponuku na uzatvorenie kúpnej zmluvy k predmetu tohto verejného ponukového konania.

8. K ponuke na odkúpenie majetku je záujemca, ktorý je právnickou osobou alebo fyzickou osobou – podnikateľom povinný priložiť originál výpisu z obchodného registra, či iného príslušného registra nie starší ako 3 mesiace a záujemca fyzická osoba – nepodnikateľ je povinný priložiť overenú fotokópiu občianskeho preukazu. V prípade doručenia ponuky do elektronickej schránky správcu je potrebné, aby boli tieto dokumenty opatrené elektronickým podpisom oprávnenej osoby alebo vyhotovené vo forme zaručenej konverzie.

9. V prípade, ak má záujemca nadobudnúť majetok do bezpodielového spoluvlastníctva manželov, záujemca priloží aj súhlas druhého manžela s kúpou predmetného majetku.

10. Záujemca je povinný zároveň so záväznou ponukou zložiť zálohu na celú ponúknutú kúpnu cenu v prospech bankového účtu v tvare IBAN: SK66 5600 0000 0034 5544 6002 vedeného v Prima banka Slovensko, a.s.. Do správy pre prijímateľa je potrebné uviesť: 23OdK/136/2022 VPK 1 a priezvisko/názov záujemcu.

 11. Na ponuky, pri ktorých nebude v lehote určenej na predkladanie ponúk zložená záloha na celú ponúknutú kúpnu cenu, správca nebude prihliadať.

12. Informácie o predmete speňažovania môže záujemca získať od správcu na tel. č.: 0910 450 640 alebo prostredníctvom emailu zaslaného na: spravca@belovicova.eu.

13. Správca je oprávnený odmietnuť zjavne neprimeranú ponuku. Záväzné ponuky podané v rozpore s podmienkami verejného ponukového konania budú z verejného ponukového konania vylúčené.

14. Ako úspešná bude vyhodnotená ponuka, resp. návrh na uzavretie kúpnej zmluvy k predmetu verejného ponukového konania s najvyššou ponúknutou kúpnou cenou, pričom jej minimálna výška je 300,- EUR.

15. Úspešný záujemca znáša všetky náklady spojené s vypracovaním a podpisom kúpnej zmluvy ako aj ostatné náklady spojené s prevodom vlastníckeho práva k predmetu verejného ponukového konania.

16. Úspešný záujemca je povinný bez zbytočného odkladu po tom, ako mu správca oznámi, že je úspešným záujemcom, predložiť správcovi návrh kúpnej zmluvy a následne vypracovať podklady potrebné k prevodu.

17. Správca si vyhradzuje právo všetky predložené ponuky odmietnuť alebo ponukové konanie zrušiť bez uvedenia dôvodu.

 

 

Mgr. Zuzana Belovičová, správca S2051