Insolvenční Rejstřík ČR

Obchodný vestník
Detail

Stiahnuť podanie
  • Vestník č:
  • 49/2023
  • Kapitola:
  • Valné zhromaždenia
  • Podanie:
  • Valné zhromaždenia
  • Deň vydania:
  • 10.3.2023
  • Značka:
  • V000004
Predstavenstvo
spoločnosti:
Obchodné meno: Horizon
Sídlo: Havenlaan 2, 1080 Brusel
IČO: 0449.441.283
Zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu:
Oddiel:
Vložka:
zvoláva: mimoriadne valné zhromaždenie
ktoré sa bude konať
dňa: 30. 03. 2023
o : 09:30
na adrese
Obchodné meno: KBC BANK NV
Sídlo: Havenlaan 2, 1080 Brusel
Program rokovanie valného zhromaždenia:

Fond Horizon

 Verejná otvorená investičná spoločnosť (bevek) podľa belgického práva – UCITS  RLP Brusel 0449.441.283

Havenlaan 2, 1080 Brusel

 

Oznámenie akcionárom

Oznámenie o zvolaní riadneho valného zhromaždenia

 

Týmto sa akcionárom fondu Horizon (verejná otvorená investičná spoločnosť podľa belgického práva) oznamuje účasť na valnom zhromaždení, ktoré sa bude konať 30. marca 2023 v priestoroch KBC BANK NV, Havenlaan 2 v Bruseli so začiatkom o 9.30 hod.

 

Program

 

  1. Preskúmanie výročnej správy predstavenstva a správy štatutárneho audítora spoločnosti za každý podfond, pokiaľ ide o finančný rok končiaci 31. decembra 2022.
  2. Schválenie účtovnej závierky spoločnosti za účtovný rok končiaci sa 31. decembra 2022 a navrhovaného rozdelenia zisku pre každý podfond.

Návrh uznesenia: Valné zhromaždenie rozhoduje o schválení účtovnej závierky za účtovný rok končiaci 31. decembra 2022 spolu s návrhom na rozdelenie zisku pre každý podfond.

  1. Udelenie absolutória riaditeľom a štatutárnemu audítorovi spoločnosti za každý podfond za výkon ich príslušných povinností počas finančného roka, ktorý sa končí 31. decembra 2022.

Návrh uznesenia: Valné zhromaždenie udeľuje riaditeľom a štatutárnemu audítorovi spoločnosti absolutórium za výkon ich funkcie počas účtovného roka končiaceho 31. decembra 2022.

  1. Ukončenie likvidácie podfondov, ktorých platnosť skončila.

 Návrh uznesenia: Valné zhromaždenie rozhoduje o ukončení likvidácie podfondov, ktoré zanikli počas uplynulého finančného roka.

  1. Akékoľvek iné záležitosti.

 

O bodoch programu sa rozhoduje väčšinou hlasov prítomných alebo zastúpených akcionárov bez toho, aby bolo zhromaždenie uznášaniaschopné. Ak majú akcie rovnakú hodnotu, každá akcia dáva právo na jeden hlas. Ak akcie nemajú rovnakú hodnotu, každá akcia ipso iure predstavuje počet hlasov úmerný podielu na základnom imaní, pričom jednotka, ktorá predstavuje najmenší podiel, sa počíta za jeden hlas.  Počet zlomkov hlasov sa nezohľadňuje. Akcionári môžu určiť splnomocnenca, ktorý ich bude zastupovať. Tento splnomocnenec musí mať podpísanú plnú moc.

Podľa článku 14 stanov musia majitelia akcií na meno a zaknihovaných akcií najneskôr do 24. marca 2023 písomne oznámiť predstavenstvu svoj zámer zúčastniť sa valného zhromaždenia a počet podielových listov, ktoré majú v úmysle zastupovať pri hlasovaní.  Majitelia zaknihovaných akcií budú na valné zhromaždenie pripustení len vtedy, ak splnili formality stanovené v stanovách.

Akcionári môžu vopred zaslať otázky, ktoré by chceli položiť počas valného zhromaždenia, na adresu vragenAVfondsen@kbc.be.

Prospekt, dokument s kľúčovými informáciami pre investorov a najnovšie finančné správy budú k dispozícii bezplatne v pobočkách inštitúcií poskytujúcich finančné služby, konkrétne v KBC BANK NV alebo na www.kbc.be  (v holandskom a anglickom jazyku).

Predstavenstvo spoločnosti Horizon

Rozhodujúci deň na uplatnenie práva účasti na valnom zhromaždení, ak spoločnosť vydala zaknihované akcie: 01. 01. 0001
Doplňujúce údaje pre akcionárov: