Insolvenční Rejstřík ČR

Obchodný vestník
Detail

Stiahnuť podanie
  • Vestník č:
  • 42/2023
  • Kapitola:
  • Konkurzy a reštrukturalizácie
  • Podanie:
  • Oznámenia správcov
  • Deň vydania:
  • 1.3.2023
  • Značka:
  • K010924
Obchodné meno/Názov/Meno a priezvisko dlžníka/úpadcu: PREDOMOV, s.r.o.
Sídlo/Bydlisko dlžníka/úpadcu: Švermova 1612/23, 91101 Trenčín
IČO/Dátum narodenia dlžníka/úpadcu: 47507837
Obchodné meno správcu:
Titul, meno a priezvisko správcu: JUDr. Lucia Daňová
Sídlo správcu: Potočná 66, 97251 Handlová
Kotakt na správcu : spravca.danova@gmail.com, 0949 186 497
Spisová značka správcovského spisu : 38K/9/2020 S1987
Spisová značka súdneho spisu : 38K/9/2020
Druh podania : Oznámenia súvisiace so speňažovaním majetku podliehajúceho konkurzu

JUDr. Lucia Daňová, správca úpadcu: PREDOMOV, s.r.o. v konkurze so sídlom Švermova 1612/23, 911 05 Trenčín, IČO 47 507 837 (ďalej len „úpadca“) v súlade so záväzným pokynom Okresného súdu Trenčín udeleným uznesením č. k. 38K/9/2020-255 zo dňa 03.02.2023 a v súlade s ust. § 92 ods. 1 písm. d) zákona č. 7/2005 Z.z. o konkurze a reštrukturalizácii a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len „ZKR“) vyhlasuje 1. kolo ponukového konania na nasledovný majetok úpadcu:

Súpisová zložka č. 1 – Hnuteľná vec - nákladný príves AGADOS HANDY 20, EČ: TN657YJ, VIN: TKXH20175HANS0844, opotrebený, súpisová hodnota 300 €.

Súpisová zložka majetku č. 1 bola zverejnená v Obchodnom vestníku č. 219/2020 dňa 12.11.2020 (ďalej len „Majetok“).

Podmienky 1. kola ponukového konania:

  1. Záväzné ponuky záujemcov na uzatvorenie zmluvy v písomnej forme musia byť doručené na adresu kancelárie správcu JUDr. Lucia Daňová, Potočná 66, 972 51 Handlová v zalepenej obálke s označením „Konkurz 38K/9/2020 – záväzná ponuka – neotvárať“. V prípade, ak záväzná ponuka bude zaslaná prostredníctvom elektronickej schránky, predmet musí obsahovať: „Konkurz 38K/9/2020 – záväzná ponuka – neotvárať“. Zároveň musí byť podpísaná kvalifikovaným elektronický podpisom.
  2. Lehota na predkladanie ponúk je 10 pracovných dní odo dňa nasledujúceho po dni zverejnenia oznámenia o ponukovom konaní v Obchodnom vestníku s tým, že posledným pre doručenie záväznej ponuky je desiaty pracovný deň do 15:00 hod. tohto dňa. Na záväzné ponuky doručené po tomto termíne správca nebude prihliadať.
  3. Pre vylúčenie akýchkoľvek pochybností platí, že za deň zverejnenia oznámenia o ponukovom konaní v Obchodnom vestníku sa považuje deň nasledujúci po dni zverejnenia oznámenia v Obchodnom vestníku.
  4. Minimálna ponúknutá kúpna cena musí byť najmenej vo výške 80 % súpisovej hodnoty Majetku.
  5. Záväzná ponuka záujemcu pre ponukové konanie musí obsahovať:
    1. musí byť vyhotovená v slovenskom jazyku,
    2. označenie Majetku, o ktorý má záujemca záujem,
    3. navrhovanú kúpnu cenu,
    4. meno, priezvisko, bydlisko, rodné číslo, resp. obchodné meno, sídlo a IČO záujemcu,
    5. kontaktné údaje: telefónne číslo a email,
    6. záujemca právnická osoba alebo fyzická osoba – podnikateľ priloží originál výpisu z príslušného registra nie starší ako 1 mesiac a fyzická osoba – nepodnikateľ kópiu dokladu totožnosti,
    7. čestné vyhlásenie o tom, že záujemca nemá žiadne záväzky voči úpadcovi,
    8. čestné vyhlásenie o tom, že záujemca v celom rozsahu súhlasí s podmienkami ponukového konania vyhláseného správcom, že sa oboznámil s Majetkom a vo vzťahu k Majetku dáva ponuku, čomu zodpovedá ponúknutá kúpna cena, a že si je vedomý, že Majetok nadobudne v stave v akom sa aktuálne nachádza,
    9. doklad o zložení zálohy vo výške 50 % ponúkanej kúpnej ceny podľa bodu 7. tohto ponukového konania,
    10. číslo bankového účtu, na ktorý je správca povinný vrátiť zálohu zloženú podľa bodu 7. tohto ponukového konania neúspešným záujemcom, alebo na ktorý sa má záujemcom vrátiť záloha zložená podľa bodu 7. tohto ponukového konania v prípade zrušenia ponukového konania zo strany správcu.
  6. Ponuky záujemcov musia byť podpísané osobne záujemcom alebo osobou oprávnenou konať za záujemcu alebo osobou oprávnenou konať za záujemcu na základe riadne udeleného plnomocenstva zo strany záujemcu s úradne overeným podpisom štatutárneho zástupcu záujemcu. Každý záujemca môže do Ponukového konania v súlade s uvedenými podmienkami Ponukového konania podať iba jednu ponuku, v opačnom prípade sa na jeho ponuky neprihliada.
  7. Záujemca musí zároveň so záväznou ponukou zložiť zálohu vo výške 50 % ponúkanej kúpnej ceny na konkurzný účet úpadcu vedený v spoločnosti Fio banka, a.s., pobočka zahraničnej banky, číslo účtu: IBAN: SK55 8330 0000 0027 0179 9467, SWIFT: FIOZSKBA, VS: dátum narodenia/IČO záujemcu. Záloha na kúpnu cenu musí byť zložená, resp. pripísaná na účet správcu v lehote na predkladanie písomných ponúk. Na ponuky, pri ktorých nebude zložená záloha na ponúknutú kúpnu cenu alebo bude zložená po stanovenej lehote správca nebude prihliadať.
  8. Podrobné informácie o Majetku môže záujemca zistiť na telefónnom čísle +421 949 186 497 v úradných hodinách alebo na e-mailovej adrese spravca.danova@gmail.com.
  9. Predložením ponuky záujemcovia výslovne súhlasia s podmienkami ponukového konania, sú oboznámení so stavom Majetku, a vo vzťahu k tomuto Majetku podávajú ponuku.
  10. Správca vyhodnotí ponuky do 10 pracovných dní po uplynutí lehoty na predkladanie ponúk v zmysle tejto ponuky. Ako úspešný bude vyhodnotený návrh na uzatvorenie zmluvy s najvyššou navrhovanou kúpnou cenou, ak nepôjde o zjavne neprimeranú alebo nevýhodnú ponuku. Vyhodnotenie ponúk správca oznámi iba úspešnému záujemcovi. Správca vráti neúspešným záujemcom zálohy na ponúknutú kúpnu cenu v lehote 5 pracovných dní odo dňa uplynutia lehoty na vyhodnotenie ponúk.
  11. Záujemca, ktorého návrh bude označený ako úspešný, je povinný do 5 pracovných dní od obdržania oznámenia o výsledku ponukového konania uzatvoriť zmluvu so správcom. Zložená záloha sa započítava na kúpnu cenu. Náklady súvisiace s prevodom majetku znáša nadobúdateľ. Ak záujemca zmluvu v lehote určenej správcom neuzavrie alebo od ponuky odstúpi záloha prepadá v prospech konkurzu ako pokuta za nedodržanie podmienok ponukového konania. Správca navyše už nie je viazaný touto ponukou a predmet ponukového konania správca bude ďalej ponúkať na predaj. 
  12. Už podané ponuky nie je možné meniť a ani ich zobrať späť. Podaná ponuka znamená vyjadrenie súhlasu záujemcu s týmito podmienkami ponukového konania. 
  13. Pre vylúčenie akýchkoľvek pochybností sa uvádza, že akékoľvek náklady záujemcov súvisiace s ponukovým konaním nie sú nákladmi speňaženia, ktoré schválil príslušný orgán v zmysle ustanovenia § 13 ods. 2 vyhlášky MS SR č. 665/2005 Z. z., ktorou sa vykonávajú niektoré ustanovenia ZKR.

JUDr. Lucia Daňová, správca úpadcu