Insolvenční Rejstřík ČR

Obchodný vestník
Detail

Stiahnuť podanie
  • Vestník č:
  • 40/2023
  • Kapitola:
  • Konkurzy a reštrukturalizácie
  • Podanie:
  • Oznámenia správcov
  • Deň vydania:
  • 27.2.2023
  • Značka:
  • K010239
Obchodné meno/Názov/Meno a priezvisko dlžníka/úpadcu: Kiss Romeo
Sídlo/Bydlisko dlžníka/úpadcu: Čakany 114, 93040 Čakany
IČO/Dátum narodenia dlžníka/úpadcu: 31.12.1975
Obchodné meno správcu:
Titul, meno a priezvisko správcu: JUDr. et. Mgr. Zuzana Bukvišová
Sídlo správcu: Bratislavská 100/C, 93101 Šamorín
Kotakt na správcu : bukvisova@legartum.sk, 0905 420 485
Spisová značka správcovského spisu : 36OdK/316/2022 S1977
Spisová značka súdneho spisu : 36OdK/316/2022
Druh podania : Oznámenia súvisiace so speňažovaním majetku podliehajúceho konkurzu

Oznámenia súvisiace so speňažovaním majetku podliehajúceho konkurzu

 

JUDr. et. Mgr. Zuzana Bukvišová, správca dlžníka Romeo Kiss, nar. 31.12.1975, trvale bytom  Čakany 114, 930 40 Čakany, v konaní vedenom na Okresnom súde Trnava, sp. zn.: 36OdK/316/2022 na účely speňaženia majetku tvoriaceho všeobecnú podstatu vyhlasuje 1. kolo verejného ponukového konania na odpredaj majetku dlžníka zahrnutého do súpisu všeobecnej podstaty:

 

I. POZEMKY

 

por.č.

popis

LV

kat.úz.

okres/Obec

výmera v m2

spol.  podiel

 súpisová hodnota

1

Pozemok - parcela KN-E č. 639/1 - orná pôda

584

Štvrtok na Ostrove

Dunajská Streda / Štvrtok na Ostrove

15268

1/128

139,54 €

2

Pozemok - parcela KN-E č. 640/1 - orná pôda

16764

3

Pozemok - parcela KN-E č. 992/2 - orná pôda

764

Štvrtok na Ostrove

Dunajská Streda / Štvrtok na Ostrove

24914

1/64

127,19 €

4

Pozemok - parcela KN-E č. 993/2 - orná pôda

4282

 

SPOLU:

 

 

 

 

 

               266,72 €

 

Predmetná súpisová zložka nehnuteľného majetku patriaca do všeobecnej konkurznej podstaty zapísaná ako položka pod por. č. 1 až 4 sa predáva ako celok spolu v zmysle ust. § 167p zákona č. 7/2005 Z. z. o konkurze a reštrukturalizácii a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov.

 

Podmienky verejného ponukového konania

 

    1. Podmienkou účasti záujemcu v ponukovom konaní bude v 1. kole ponukového konania navrhnutie kúpnej ceny predmetného majetku zapísanej v súpise majetku všeobecnej podstaty.
    2. Lehota na predkladanie ponúk je 20 dní odo dňa zverejnenia tohto oznámenia v Obchodnom vestníku. V prípade, ak posledný deň lehoty pripadne na deň pracovného pokoja, posledným dňom lehoty je najbližší nasledujúci pracovný deň. Ponuka musí byť doručená najneskôr posledný deň lehoty na predkladanie ponúk do 15:00 hod.
    3. Ponuka záujemcu musí byť doručená osobne alebo poštou na adresu správcu: JUDr. et. Mgr. Zuzana Bukvišová, so sídlom kancelárie Bratislavská 100/C, 931 01 Šamorín alebo do elektronickej schránky na www.slovensko.sk , najneskôr posledný deň lehoty na predkladanie ponúk.

 

Náležitosti ponuky

  1. Ponuku záujemcu označí na obálke alebo v predmete elektronickej ponuky s výrazným označením „Ponukové konanie - Kiss - pozemky - NEOTVÁRAŤ“.
  2. Záujemca je oprávnený do verejného ponukového konania predložiť len jednu ponuku na rovnaký predmet ponukového konania.
  3. Záujemca nie je oprávnený do skončenia verejného ponukového konania predloženú ponuku meniť ani vziať späť.
  4. Najneskôr do skončenia lehoty na predkladanie ponúk musí záujemca zložiť na účet správy konkurznej podstaty, vedený vo VÚB, a.s., číslo účtu IBAN: SK06 0200 0000 0042 7391 3153, zábezpeku na úhradu kúpnej ceny vo výške 100% ponúkanej kúpnej ceny. Zábezpeka musí byť pripísaná na účet správy podstaty najneskôr posledný deň lehoty na predkladanie ponúk.
  5. Ponuka musí mať minimálne nasledujúci obsah: nezameniteľné označenie záujemcu, telefonický a e-mailový kontakt na záujemcu, označenie predmetu ponúkaného v ponukovom konaní, záväzný návrh odplaty za postúpenie predmetu ponukového konania, uvedenia čísla účtu, na ktorý má byť zábezpeka vrátená v prípade neúspešnej ponuky, čestné vyhlásenie záujemcu o tom, že záujemca súhlasí s podmienkami verejného ponukového konania ako aj podmienkami zmluvy o postúpení pohľadávok, zároveň záujemca výslovne uvedie, že ,,súhlasí so zmluvnou pokutou pre prípad porušenia povinnosti - nedoplatenie kúpnej ceny na výzvu správcu a s tým, že zložená zábezpeka záujemcu sa započíta na takto určenú zmluvnú pokutu úpadcu“, súhlas záujemcu so spracovaním osobných údajov na účely tohto ponukového konania podľa zákona č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov v znení neskorších predpisov.

 

Vyhodnotenie ponúk

  1. Na ponuku, ktorá nebola doručená správcovi na miesto predkladania ponúk alebo najneskôr posledný deň lehoty, sa neprihliada.
  2. Na ponuku, ktorá nie je označená spôsobom podľa bodu 2.1 sa neprihliada.
  3. Na ponuku, ktorá neobsahuje údaje podľa bodu 2.5 sa neprihliada.
  4. Na ponuku, ktorá obsahuje nižšiu ponuku, než je dovolená v príslušnom kole sa neprihliada.
  5. Na viaceré ponuky toho istého záujemcu o ten istý predmet ponuky sa neprihliada.
  6. Správca v lehote 7 dní odo dňa uplynutia lehoty na predkladanie ponúk, ponuky vyhodnotí, pričom víťazom verejného ponukového konania sa stane ten záujemca, ktorý splnil všetky ponukové podmienky a zároveň ponúkol najvyššiu cenu na predmet ponuky.
  7. V prípade zhodnosti najvyšších ponúk správca vyzve záujemcov, ktorých ponuky sú zhodné, aby v lehote, ktorú určí, predložili zvýšenú ponuku, ustanovenia bodu 2.1. až 2.5. sa použijú primerane.
  8. O skutočnostiach podľa bodov 3.6 až 3.7, ako aj dôvodoch prečo sa na ponuky neprihliada podľa bodov 3.1. až 3.5, vyhotoví správca zápisnicu.
  9. Víťazom verejného ponukového konania sa stane ten záujemca, ktorí splní podmienky verejného ponukového konania, ponúkne najvyššiu cenu a bude správcom vyhodnotení ako víťaz.
  10. Správca je povinný vhodným spôsobom a v primeranej lehote informovať o výsledkoch vyhodnocovania ponúk všetkých záujemcov a súd.
  11. Víťaz ponukového konania je povinný uhradiť ponúknutú odplatu za postúpenie predmetu ponukového konania na účet správy podstaty do 7 dní odo dňa doručenia oznámenie Správcu o vyhodnotení jeho ponuky za víťaznú, a to tak, že celá ponúknutá odplata musí byť pripísaná na účet správy podstaty najneskôr v posledný deň sedemdňovej lehoty. V prípade, ak finančné prostriedky zodpovedajúce ponúkanej odplate nebudú pripísané na účet správy konkurznej podstaty posledný deň sedemdňovej lehoty v zmysle predchádzajúcej vety, Správca nie je viazaný ponukou víťaza ponukového konania.
  12. Správca môže s víťazom verejného ponukového konania uzavrieť zmluvu o postúpení pohľadávky až po úplnom uhradení ponúknutej odplaty.

 

JUDr. et. Mgr. Zuzana Bukvišová, správca