Insolvenční Rejstřík ČR

Obchodný vestník
Detail

Stiahnuť podanie
  • Vestník č:
  • 40/2023
  • Kapitola:
  • Valné zhromaždenia
  • Podanie:
  • Valné zhromaždenia
  • Deň vydania:
  • 27.2.2023
  • Značka:
  • V000003
Predstavenstvo
spoločnosti:
Obchodné meno: Horizon
Sídlo: Havenlaan 2, 1080 Brusel
IČO: 0449.441.283
Zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu:
Oddiel:
Vložka:
zvoláva: mimoriadne valné zhromaždenie
ktoré sa bude konať
dňa: 16. 03. 2023
o : 09:30
na adrese
Obchodné meno: Berquin Notaries
Sídlo: Lloyd Georgelaan 11, 1000 Brusel
Program rokovanie valného zhromaždenia:

Horizon

Verejná otvorená investičná spoločnosť podľa belgického práva s premenlivým počtom podielových listov, ktorá sa rozhoduje pre investície spĺňajúce podmienky smernice 2009/65/ES - PKIPCP 

Spoločnosť s ručením obmedzeným 

Číslo spoločnosti: 0449.441.283 – Register právnických osôb Brusel

Sídlo: Havenlaan 2 - 1080 Brusel

OZNÁMENIE O ZVOLANÍ MIMORIADNEHO VALNÉHO ZHROMAŽDENIA

Týmto sa akcionárom spoločnosti Horizon oznamuje účasť na mimoriadnom valnom zhromaždení, ktoré sa bude konať 16. marca 2023 o 9.30 hod. v notárskej kancelárii Berquin Notaries, Lloyd Georgelaan 11, 1000 Brusel, Belgicko, s cieľom prerokovať a rozhodnúť o nasledujúcom programe a navrhovaných uzneseniach

Návrh na zmenu stanov v súvislosti s triedami akcií

Mimoriadnemu valnému zhromaždeniu sa navrhuje, aby sa stanovy zmenili a doplnili tak, aby predstavenstvo mohlo rozhodnúť o vyhradení tried akcií pre investorov, ktorí sú k danému dátumu akcionármi danej triedy akcií. Okrem toho sa navrhuje rozšíriť definíciu triedy akcií „Comfort Portfolio Shares" (Akciové portfólio Comfort) tak, aby prospekt mohol stanoviť, že osoby, ktoré nenadobudli tieto podielové listy ako zákazníci jedného alebo viacerých segmentov jedného alebo viacerých distribútorov, ako sa uvádza v prospekte, môžu naďalej držať tieto podielové listy pod podmienkou, že už boli držiteľmi podielových listov pred dátumom stanoveným v prospekte.

 

Mimoriadnemu valnému zhromaždeniu sa navrhuje zmeniť článok 23 stanov v súlade s týmito uzneseniami. Návrh zmenených stanov je k dispozícii v sídle spoločnosti Horizon.

 

V súlade s článkom 14 stanov musia majitelia akcií na meno a zaknihovaných akcií spoločnosti Horizon najneskôr šiesty kalendárny deň pred stanoveným dátumom konania mimoriadneho valného zhromaždenia o 17.00 hod. oznámiť predstavenstvu svoj zámer zúčastniť sa na mimoriadnom valnom zhromaždení a počet akcií, za ktoré sa chcú zúčastniť na hlasovaní. Pre splnenie tejto požiadavky je rozhodujúci dátum poštovej pečiatky.

Okrem toho budú majitelia zaknihovaných akcií pripustení na mimoriadne valné zhromaždenie len vtedy, ak najneskôr do 17.00 hod. šiesteho kalendárneho dňa pred stanoveným dátumom konania mimoriadneho valného zhromaždenia predložia v sídle príslušnej investičnej spoločnosti (Havenlaan 2, 1080 Brusel) alebo u poskytovateľa finančných služieb príslušnej investičnej spoločnosti potvrdenie vydané uznaným majiteľom účtu alebo zúčtovacou inštitúciou o nedostupnosti zaknihovaných akcií do dátumu konania mimoriadneho valného zhromaždenia.

List predstavenstvu sa musí zaslať na túto adresu: KBC Asset Management NV (ALA) - na vedomie predstavenstvu Horizon - Havenlaan 2, 1080 Brusel. Účastníci môžu byť zastúpení. Tento zástupca musí mať podpísanú písomnú plnú moc.

Poskytovateľom finančných služieb spoločnosti Horizon je: KBC Bank NV - Havenlaan 2 - 1080 Brusel

Toto zhromaždenie bude platne rokovať a rozhodovať bez ohľadu na podiel kapitálu zastúpeného prítomnými akcionármi. Uznesenia môžu byť prijaté len trojštvrtinovou väčšinou odovzdaných hlasov.

Akcionári môžu vopred zaslať akékoľvek otázky, ktoré chcú položiť na mimoriadnom valnom zhromaždení, na adresu vragenAVfondsen@kbc.be.

 

Predstavenstvo spoločnosti Horizon

Rozhodujúci deň na uplatnenie práva účasti na valnom zhromaždení, ak spoločnosť vydala zaknihované akcie: 01. 01. 0001
Doplňujúce údaje pre akcionárov: