Insolvenční Rejstřík ČR

Obchodný vestník
Detail

Stiahnuť podanie
  • Vestník č:
  • 240/2022
  • Kapitola:
  • Valné zhromaždenia
  • Podanie:
  • Valné zhromaždenia
  • Deň vydania:
  • 15.12.2022
  • Značka:
  • V000026
Predstavenstvo
spoločnosti:
Obchodné meno: Horizon, KBC Equity Fund, KBC Multi Interest, KBC Participation
Sídlo: Havenlaan 2, 1080 Brusel
IČO: 0449.441.283
Zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu:
Oddiel:
Vložka:
zvoláva: mimoriadne valné zhromaždenie
ktoré sa bude konať
dňa: 19. 12. 2022
o : 9:30
na adrese
Obchodné meno: Horizon, KBC Equity Fund, KBC Multi Interest, KBC Participation
Sídlo: Havenlaan 2, 1080 Brusel
Program rokovanie valného zhromaždenia:

Verejné investičné spoločnosti s variabilným kapitálom (bevek) podľa belgického práva – PKIPCP

Havenlaan 2, 1080 Brusel

 

Oznámenie pre akcionárov

 

Akcionári verejných investičných spoločností s variabilným kapitálom (bevek) podľa belgického práva uvedených nižšie sú týmto pozvaní na mimoriadne valné zhromaždenie, ktoré sa bude konať 19. decembra 2022, v čase uvedenom nižšie, v priestoroch notárskeho úradu Berquin Notarissen, Avenue Lloyd Georgelaan 11, 1000 Brusel.

 

Program valného zhromaždenia

 

 

1. NÁVRH NA MIMORIADNE VALNÉ ZHROMAŽDENIE NA ZMENU KOORDINOVANÝCH STANOV VEREJNÝCH INVESTIČNÝCH SPOLOČNOSTÍ S VARIABILNÝM KAPITÁLOM (BEVEK) PODĽA BELGICKÉHO PRÁVA V SÚVISLOSTI SO ZAVEDENÍM NOVEJ METODIKY TÝKAJÚCEJ SA ZODPOVEDNÉHO INVESTOVANIA A SÚVISIACEJ ZMENY NÁZVU

 

Pod podmienkou schválenia zo strany FSMA je mimoriadne valné zhromaždenie vyzvané, aby zmenilo koordinované stanovy verejných investičných spoločností s variabilným kapitálom (bevek) podľa belgického práva uvedených nižšie s cieľom uskutočniť zmeny názvu potrebné v dôsledku implementácie novej metodiky týkajúcej sa zodpovedného investovania. Konkrétne pre podfondy, ktoré v súčasnosti vo svojom názve uvádzajú „SRI“, sa navrhuje, aby sa tento pojem nahradil pojmom „Responsible Investing“ (zodpovedné investovanie).

 

Návrh uznesenia: Schválenie zmeny stanov s účinnosťou od 1. januára 2023.

 

Úplné znenie návrhu stanov je k dispozícii v sídle verejných investičných spoločností s variabilným kapitálom (bevek) podľa belgického práva.

 

Platné uznesenia k bodom programu sa prijímajú väčšinou hlasov akcionárov, ktorí sú prítomní alebo zastúpení na valnom zhromaždení, bez toho, aby sa vyžadovalo kvórum. Ak majú akcie rovnakú hodnotu, každá akcia dáva právo na jeden hlas. Ak akcie nemajú rovnakú hodnotu, každá akcia ipso iure predstavuje počet hlasov v pomere k časti kapitálu, ktorú zastupujú, pričom podielový list, ktorý predstavuje najmenšiu časť, sa počíta ako jeden hlas.  Zlomky hlasov sa neberú do úvahy. Akcionári si môžu určiť splnomocnenca, ktorý ich bude zastupovať. Taký splnomocnenec musí mať podpísané vyhlásenie o splnomocnení.

Majitelia akcií na meno a zaknihovaných akcií sú v zmysle článku 14 stanov povinní najneskôr do 13. decembra 2022 písomne oznámiť predstavenstvu svoj zámer zúčastniť sa na mimoriadnom valnom zhromaždení, ako aj počet podielových listov, ktoré chcú zastupovať pri hlasovaní. Majitelia zaknihovaných akcií budú na mimoriadne valné zhromaždenie prizvaní len vtedy, ak najneskôr 13. decembra 2022 do 17:00 hod. predložia v sídle spoločností bevek (Havenlaan 2, 1080 Brusel) alebo u poskytovateľa finančných služieb spoločností bevek potvrdenie vydané uznaným majiteľom účtu alebo zúčtovacou inštitúciou o nedostupnosti zaknihovaných podielových listov do dňa konania mimoriadneho valného zhromaždenia.

Akcionári môžu vopred zaslať otázky, ktoré by chceli položiť počas mimoriadneho valného zhromaždenia, na adresu vragenAVfondsen@kbc.be.

 

Prospekt, dokument s kľúčovými informáciami pre investorov a najaktuálnejšie finančné výkazy budú bezplatne dostupné na priehradkách inštitúcií poskytujúcich finančné služby, konkrétne KBC BANK NV, alebo na adrese www.kbc.be (v holandčine a angličtine, ako aj iných jazykoch).

 

 

 

 

- Horizon – RLP Brussels 0449.441.283 – o 9:30 hod.

- KBC Equity Fund – RLP Brussels 0443.681.463 – o 10:00 hod.

- KBC Multi Interest – RLP Brussels 0448.688.049 – o 11:00 hod.

- KBC Participation – RLP Brussels 0877.703.807 – o 11:30 hod.

 

 

Predstavenstvá verejných investičných spoločností s variabilným kapitálom (bevek) podľa belgického práva uvedených vyššie

Rozhodujúci deň na uplatnenie práva účasti na valnom zhromaždení, ak spoločnosť vydala zaknihované akcie: 01. 01. 0001
Doplňujúce údaje pre akcionárov: