Insolvenční Rejstřík ČR

Obchodný vestník
Detail

Stiahnuť podanie
  • Vestník č:
  • 206/2022
  • Kapitola:
  • Konkurzy a reštrukturalizácie
  • Podanie:
  • Oznámenia správcov
  • Deň vydania:
  • 26.10.2022
  • Značka:
  • K062131
Obchodné meno/Názov/Meno a priezvisko dlžníka/úpadcu: Vanyová Anna
Sídlo/Bydlisko dlžníka/úpadcu: Cabajská 817/4 ., 95148 Jarok
IČO/Dátum narodenia dlžníka/úpadcu: 07.05.1978
Obchodné meno správcu:
Titul, meno a priezvisko správcu: Ing. Jana Fülöpová
Sídlo správcu: Štefánikova tr. 79, 94901 Nitra
Kotakt na správcu : spravcakp@gmail.com
Spisová značka správcovského spisu : 31K/9/2013 S1431
Spisová značka súdneho spisu : 31K/9/2013
Druh podania : Oznámenia súvisiace so speňažovaním majetku podliehajúceho konkurzu

Ing. Jana Fülöpová, správca úpadcu, Anna Vanyová, nar. 07.05.1978, bytom Cabajská 817/4, 951 48 Jarok, štátny občan SR, v zmysle § 92 ods. 1, písm. d) Zákona č. 7/2005 Z. z. o konkurze a reštrukturalizácii v platnom znení, vyhlasuje 2.kolo verejného ponukového konania na odpredaj hnuteľného majetku úpadcu patriaceho do všeobecnej podstaty úpadcu. V druhom kole sa bude speňažovať za  najvyššiu ponúknutú cenu hnuteľného majetku zapísaného v súpise majetku, uverejnenom v OV č. 159/2013.

 

Bližšie podmienky ponukového konania:

 Záujemca o kúpu majetku patriaceho do všeobecnej podstaty úpadcu,  zašle svoju  záväznú písomnú ponuku na odkúpenie na adresu , I n g .   J a n a F ü l ö p o v á   -   S p r á v c a  k o n k u r z n e j   p o d s t a t y, Štefánikova tr.79, NITRA 949 01, v zalepenej obálke viditeľne označenej nápisom ,, Konkurz 31K/9/2013, NEOTVÁRAŤ´´. Záväzná písomná ponuka musí byť doručená do kancelárie správcu najneskôr do 15 dní odo dňa uverejnenia oznamu o ponukovom konaní v Obchodnom vestníku do 14.00 hodiny. Ponuka, ktorá nebude doručená do skončenia lehoty, sa nebude považovať za riadne doručenú, aj keď bola odoslaná pred uplynutím lehoty. Zmeškanie lehoty nemožno odpustiť. Ponuka musí obsahovať všetky náležitosti uvedené v podmienkach verejného ponukového konania

 Záväzná  písomná  ponuka  záujemcu musí obsahovať tieto náležitosti:

1. Písomnú záväznú  cenovú ponuku s označením návrhu kúpnej ceny, pričom návrh kúpnej ceny musí byť vyjadrený pevnou sumou: Cena bez DPH v EUR, označenie záujemcu: meno, priezvisko, bydlisko, rodné číslo, resp. Obchodné meno, sídlo, IČO.

2. Výpis z Obchodného registra alebo Živnostenského registra, u záujemcov – nie podnikateľov - rodný list. Doklad o zložení zálohy kúpnej ceny vo výške 100% ponúkanej kúpnej ceny. Finančné prostriedky musia byť pripísané na účet správcu: SK96 0900 0000 0002 3347 3298, najneskôr do 20 dní od dňa uverejnenia oznamu o ponukovom konaní v Obchodnom vestníku.

3. Vyhlásenie záujemcu, že v prípade, ak  záujemca, ktorého ponuka na odkúpenie majetku  patriaceho do všeobecnej podstaty úpadcu  bola vyhodnotená správcom ako najvýhodnejšia, neuzatvorí so správcom zmluvu, týkajúcu sa prevodu majetku úpadcu patriaceho do všeobecnej podstaty úpadcu, nedoplatí zvyšok ponúkanej kúpnej ceny, odstúpi od svojej ponuky na odkúpenie majetku  patriaceho do všeobecnej podstaty úpadcu,  alebo akýmkoľvek iným spôsobom zmarí ponukové konanie, zaplatí správcovi  zmluvnú pokutu vo výške 25% z ponúknutej ceny.

*Otváranie obálok  s ponukami  a ich vyhodnotenie sa uskutoční v kancelárii správcu najneskôr do 30 dní od dňa uverejnenia  oznamu  o ponukovom konaní v Obchodnom vestníku.

*Na ponuky, ktoré nebudú spĺňať tieto podmienky speňaženia, alebo budú doručené po stanovenom termíne, sa neprihliada.

*V prípade, že záujemca, ktorého ponuka  na odkúpenie majetku úpadcu bola vyhodnotená správcom ako najvýhodnejšia, neuzatvorí so správcom zmluvu týkajúcu sa prevodu majetku úpadcu patriaceho do všeobecnej podstaty úpadcu, nedoplatí zvyšok ponúkanej kúpnej ceny, odstúpi od svojej ponuky na odkúpenie majetku alebo akýmkoľvek iným spôsobom zmarí ponukové konanie, zaplatí správcovi pokutu vo výške 25% z ponúknutej ceny. Pokuta je príjmom konkurznej podstaty.

*Víťazom ponukového konania sa stane ten záujemca, ktorý ponúkne najvyššiu kúpnu cenu.

*Po zaplatení celej kúpnej ceny uzatvorí správca s kupujúcim zmluvu o prevode majetku úpadcu patriaceho do všeobecnej podstaty úpadcu.

*Správca konkurznej podstaty má právo odmietnuť najvyššiu ponuku, ak by bola nevyhovujúca.

Ing. Jana Fülöpová, správca.