PREDMET PODNIKANIA (ČINNOSTI) |
1. kúpa tovaru za účelom jeho predaja konečnému spotrebiteľovi (maloobchod) v rozsahu voľnej živnosti, |
2. kúpa tovaru za účelom jeho predaja iným prevádzkovateľom živnosti (veľkoobchod) v rozsahu voľnej živnosti, |
3. sprostredkovateľská činnosť v rozsahu voľnej živnosti, |
4. organizovanie kurzov, školení, veľtrhov a výstav, |
5. balenie výrobkov, |
6. sprostredkovanie predaja, prenájmu a kúpy nehnuteľností (realitná činnosť), |
7. zásielkový predaj, |
8. vydavateľská činnosť v rozsahu voľnej živnosti, |
9. automatizované spracovanie dát, |
10. marketing a management, |
11. reklamná činnosť, |
12. technicko - organizačné zabezpečenie kultúrych, spoločenských, športových podujatí, |
13. nahrávanie zvukových, zvukovoobrazových nosičov so súhlasom autora, |
14. obstarávateľské služby spojené so správou a nájmom nehnuteľností, |
15. prenájom spotrebného a priemyselného tovaru, stavebnej mechanizácie, |
16. predaj na priamu konzumáciu tepelne rýchlo upravovaných mäsových výrobkov a obvyklých príloh ako aj bezmäsitých jedál, |
17. predaj na priamu konzumáciu nealkoholických a priemyselne vyrábaných mliečnych nápojov, koktailov, piva, vína a destilátov, |
18. uskutočňovanie jednoduchých stavieb, drobných stavieb a ich zmien, |
19. demolácie, búracie práce, príprava staveniska a terénne úpravy, |
20. výkon činnosti vedenia uskutočňovania stavieb na individuálnu rekreáciu, prízemných stavieb a stavieb zariadenia staveniska, ak ich zastavaná plocha nepresahuje 300 m2 a ich zmien, |
21. výškové práce s použitím horolezeckej techniky, |
22. čistenie a upratovanie budov, priemyselných plôch, kancelárií a bytov, |
23. prevádzkovanie cestovnej agentúry, |
24. sprostredkovanie predaja leteckých prepravných služieb, |
25. Poskytovanie služieb rýchleho občerstvenia v spojení s predajom na priamu konzumáciu |
26. Prevádzkovanie výdajne stravy |
27. Výroba hotových jedál a polotovarov priemyselným spôsobom (konzervovanie) |
28. Poskytovanie obslužných služieb pri kultúrnych a iných spoločenských podujatiach |
29. Spracovanie a konzervovanie, zemiakov, ovocia a zeleniny |
30. Výroba rastlinných a živočíšnych olejov a tukov |
31. Výroba mlynských výrobkov |
32. Výroba a spracovanie cukru |
33. Výroba kakaa a výrobkov z kakaa |
34. Výroba chuťových prísad a korenín |
35. Spracovanie a úprava čaju a kávy |
36. Spracovanie prírodného medu |
37. Výroba nápojov |
38. Pohostinská činnosť a výroba hotových jedál pre výdajne |