PREDMET PODNIKANIA (ČINNOSTI) |
1. - činnosť stavbyvedúceho - pozmené stavby - jednoduché stavby - dopravné stavby - lesné komunikácie |
2. - vykonávanie dopravných stavieb a pozemných stavieb |
3. - vykonávanie prác celoplošnej prípravy pôdy terénne úpravy /mimo lesníctva a poľnohospodárstva/ |
4. - kúpa tovaru za účelom jeho predaja konečnému spotrebiteľovi /maloobchod/ v rozsahu voľných živností |
5. - kúpa tovaru za účelom jeho predaja iným prevádzkovateľom živnosti /veľkoobchod/ v rozsahu voľných živností |
6. - sprostredkovateľská činnosť v rozsahu voľnej živnosti |
7. - sprostredkovanie nákupu a predaja nehnuteľností |
8. - predaj dvojstopých motorových vozidiel |
9. - predaj súčiastok a príslušenstva dvojstopých motorových vozidiel |
10. - prenájom motorových vozidiel |
11. - prenájom strojov a prístrojov bez obsuhujúceho personálu |
12. - vydavateľská činnosť periodickej a neperiodickej tlače |
13. - zemné práce |
14. - maliarske, natieračské a sklenárske práce |
15. - reklamné činnosti |
16. - faktoring a forfaiting - mimosúdne vymáhanie pohľadávok |
17. - predaj pohonných hmôt |
18. - organizovanie kultúrnej, športovej činnosti a spoločenských podujatí |
19. - sekretárske služby a preklady z cudzích jazykov |
20. - prevádzkovanie lyžiarskeho vleku |
21. - požičovňa športových potrieb |
22. - automatizované spracovanie dát |
23. - poskytovanie software - predaj hotových programov na základe zmluvy s autorom |
24. - poradenská činnosť v oblasti stavebníctva |
25. - výskum trhu a verejnej mienky |
26. - predaj na priamu konzumáciu nealkoholických a priemyselne vyrábaných mliečnych nápojov, koktailov, vína a destilátov v rozsahu voľnej živnosti |
27. - predaj na priamu konzumáciu zmrzliny, ak sa na jej prípravu použijú priemyselne vyrábané koncentráty a mrazené krémy |
28. - predaj na priamu konzumáciu rýchlo upravovaných mäsových výrobkov a obvyklých príloh, ako aj bezmäsitých jedál, ak na ich priamu konzumáciu nie je k dispozícii viac ako 8 miest |
29. - vedenie účtovníctva |
30. - predaj na priamu konzumáciu jedál, nápojov a polotovarov ubytovaným hosťom v ubnytovacích zariadeniach s kapacitou do 10 lôžok |