Insolvenční Rejstřík ČR

Obchodný vestník
Detail

Stiahnuť podanie
  • Vestník č:
  • 182/2022
  • Kapitola:
  • Konkurzy a reštrukturalizácie
  • Podanie:
  • Oznámenia správcov
  • Deň vydania:
  • 22.9.2022
  • Značka:
  • K055154
Obchodné meno/Názov/Meno a priezvisko dlžníka/úpadcu: Šavrda Jakub
Sídlo/Bydlisko dlžníka/úpadcu: Šarovce 82, 93552 Šarovce
IČO/Dátum narodenia dlžníka/úpadcu: 24.08.1995
Obchodné meno správcu:
Titul, meno a priezvisko správcu: Mgr. Ing. Michaela Vadkerti
Sídlo správcu: Hlavné námestie 831/9, 94002 Nové Zámky
Kotakt na správcu : michaela.vadkerti@gmail.com, 0907 738 054
Spisová značka správcovského spisu : 30OdK/119/2022 S1932
Spisová značka súdneho spisu : 30OdK/119/2022
Druh podania : Oznámenia súvisiace so speňažovaním majetku podliehajúceho konkurzu

Mgr. Ing. Michaela Vadkerti, zn. spr:  S 1932, sídlo kancelárie: Hlavné námestie 831/9, 940 02 Nové Zámky správca majetku dlžníka: Jakub Šavrda, narodený 24.08.1995, bytom 935 52 Šarovce 82, fyzická osoba podnikajúca pod obchodným menom: Jakub Šavrda, s miestom podnikania 935 52 Šarovce 82, IČO: 47 888 806 v konkurznom konaní č. k. 30OdK/119/2022 na účely speňaženia majetku tvoriaceho všeobecnú podstatu v súlade s §167p ods. 1 zákona č. 7/2005 Z.z. o konkurze a reštrukturalizácií a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov ( ďalej len „ZoKR“)  vyhlasuje I. kolo verejného ponukového konania na odpredaj hnuteľného majetku dlžníka zahrnutého do súpisu všeobecnej podstaty zverejneného v Obchodnom vestníku č. 179/2022 dňa 19.09.2022 (K054183):

Číslo súpisovej zložky majetku

Druh súpisovej zložky majetku

Popis

Deň zapísania

Dôvod zapísania

Súpisová hodnota v EUR

       1.

Hnuteľná vec

Motorové vozidlo HONDA, TYP/variant/verzia: CIVIC 1.4 I/-/-, VIN: JHMEJ9340YS210296, Druh vozidla: Osobné vozidlo, Kategória: M1, DRUH (typ): AB HATCHBACK 3DV., Zdvihový objem valcov: 1396.0cm3,KAT, Najvyšší výkon motora: 66.00kW, Prevodovka : MT/5, Najvyššia prípustná celková hmotnosť: 1485kg, Prevádzková hmotnosť: 965kg , Farba: ČERVENÁ, Druh paliva : BA 95 B, Druhy kolies: DISKOVÉ, Počet najazdených kilometrov: NEZISTENÝ. Dátum prvej evidencie: 05.01.2001, Dátum prvej evidencie v SR: 05.01.2001, Stav opotrebovanosti: nepojazdné, v zlom technickom stave, interiér zničený, neúplný, vozidlo je vhodné na súčiastky. Vozidlo je prestriekané na bielu farbu, bez zmeny v technickom preukaze. BEZ PLATNEJ EMISNEJ A TECHNICKEJ KONTROLY.

13.09.2022

§ 167i ods. 1 zákona č.7/2005 Z.z o konkurze a reštrukturalizácii

     200,-

 

Podmienky ponukové konania:

 

  • Záujemcovia sú povinní doručiť písomné cenové ponuky v slovenskom jazyku v zalepených neotvorených obálkach na adresu kancelárie správcu s označením: „KONKURZ – 30OdK/119/2022 – JAKUB ŠAVRDA – ZÁVÄZNÁ PONUKA I. KOLO - NEOTVÁRAŤ“.
  • Lehota na predkladanie ponúk je 15 kalendárnych dní odo dňa zverejnenia oznámenia o verejnom ponukovom konaní v Obchodnom vestníku SR, pričom končí pätnástym kalendárnym dňom o 12:00 hod.. V prípade, že koniec lehoty pripadne na deň pracovného pokoja alebo sviatok, predĺži sa koniec lehoty na najbližší pracovný deň o 12:00 hod..
  • Pre vylúčenie akýchkoľvek pochybností platí, že za deň zverejnenia oznámenia o ponukovom konaní v Obchodnom vestníku sa považuje deň nasledujúci po dni zverejnenia tohto oznámenia v Obchodnom vestníku.
  • Ponuky, ktoré nebudú správcovi doručené do skončenia lehoty sa nebudú považovať za riadne doručené, ani keď boli odoslané správcovi pred uplynutím lehoty. Správca takéto ponuky odmietne ako oneskorené. Podobne odmietne aj neúplné ponuky.
  • Každý záujemca môže predložiť len jednu ponuku, pričom na neskoršie podané ponuky nebude správca prihliadať. Doručenú ponuku nie je možné meniť, dopĺňať ani vziať späť a je pre záujemcu záväzná.
  • Minimálna ponúknutá kúpna cena pre I. kolo ponukového konania je stanovená na 100% súpisovej hodnoty majetku. Záväzné ponuky podané v rozpore s podmienkami ponukového konania budú z ponukového konania vylúčené.
  • Ponuka musí byť správcovi doručená (poštou alebo osobne) najneskôr v deň a hodinu určenú v tomto oznámení na adresu kancelárie správcu (Mgr. Ing. Michaela Vadkerti, Hlavné námestie 831/9, 940 02 Nové Zámky) a súčasne s ponukou musí záujemca doložiť doklad preukazujúci zloženie zálohy vo výške 100 % ponúkanej kúpnej ceny za súpisovú zložku majetku  (t.j. celú ponúkanú kúpnu cenu), o ktorú záujemca danou ponukou prejaví záujem, na účet správcu vedený v Slovenská sporiteľňa, a.s., IBAN : SK39 0900 0000 0051 9492 7324, SWIFT: GIBASKBX.
  • Záujemca je povinný pri zložení zálohy na účet správcu uviesť v poznámke platby pri právnických osobách a fyzickej osobe podnikateľovi obchodné meno a pri fyzickej osobe nepodnikateľovi meno a priezvisko spolu s uvedením čísla súpisovej zložky majetku a značky vozidla ( „ súpisová zložka č. 1 HONDA CIVIC“). Záloha vo výške ponúkanej kúpnej ceny musí byť v celom rozsahu pripísaná na účet správcu najneskôr do skončenia lehoty na predkladanie ponúk, pričom v prípade, že ponúkaná kúpna cena nebude v tejto lehote pripísaná na účet správcu, správca takúto ponuku odmietne ako oneskorenú.

 

 Záväzná ponuka musí obsahovať:

 

1. označenie záujemcu (pri právnických osobách a fyzických osobách podnikateľoch obchodné meno, sídlo / miesto podnikania, IČO; u fyzických osôb nepodnikateľov meno, priezvisko, trvalý pobyt, rodné číslo),

2. doklad preukazujúci právnu subjektivitu záujemcu, pri právnických osobách originál alebo úradne overenú kópiu aktuálneho výpisu z obchodného registra, živnostenského registra alebo iného registra, v ktorom je záujemca zapísaný (nesmie byť starší ako 3 mesiace); fyzická osoba nepodnikateľ musí priložiť fotokópiu platného občianskeho preukazu alebo iného platného dokladu totožnosti,

3. čestné vyhlásenie, že záujemca nemá záväzky voči dlžníkovi,

4. čestné vyhlásenie, že záujemca súhlasí so všetkými podmienkami tohto ponukového konania,

5. presné označenie súpisovej zložky majetku,

6. návrh kúpnej ceny za súpisovú zložku majetku v EUR,

7. doklad preukazujúci zloženie ponúkanej kúpnej ceny za súpisovú zložku majetku na účet správcu,

8. v prípade fyzickej osoby nepodnikateľa súhlas so spracovaním osobných údajov v súlade so zákonom č. 18/2018 Z. z. o ochrane osobných údajov a o zmene a doplnení niektorých zákonov, na účely tohto ponukového konania,

9. číslo bankového účtu, na ktorý ma byť záloha vrátená v prípade neúspešnej ponuky,

10. ponuka musí byť podpísaná záujemcom, resp. osobou oprávnenou konať za záujemcu; pre prípad že ponuka bude podpísaná splnomocneným zástupcom, je záujemca povinný preukázať splnomocnenie doložením jeho originálu alebo úradne overenej kópie,

11. vyhlásenie záujemcu, že v prípade úspechu v ponukovom konaní ako nadobúdateľ predmetu speňažovania uhradí všetky náklady spojené s prevzatím predmetu speňaženia, ako aj všetky náklady spojené s vykonaním zmien v príslušnom registri alebo evidencii,

12. vyhlásenie záujemcu, že súhlasí so zmluvnou pokutou vo výške 50% z jeho zloženej zábezpeky v prípade ak bude vyhodnotený ako úspešný záujemca a odmietne so správcom uzavrieť zmluvu o prevode vlastníckeho práva k predmetu speňažovania. Výnos zo zmluvnej pokuty je príjmom všeobecnej podstaty,

13. ponuky, ktoré nebudú mať vyššie uvedené náležitosti správca vyradí z ponukového konania.

 

Otváranie a vyhodnotenie ponúk

  • Jednotlivé ponuky budú otvorené a vyhodnotené do 3 pracovných dní od uplynutia lehoty na podávanie ponúk v kancelárii Správcu, pričom o otváraní a vyhodnotení ponúk správca spíše zápisnicu.
  • Rozhodujúcim kritériom pre vyhodnotenie cenových ponúk je najvyššia ponúknutá kúpna cena. V prípade, že viacerí záujemcovia ponúknu rovnaké plnenie, rozhodne žreb správcu.
  • Správca bezodkladne po vyhodnotení ponúk vyzve úspešného záujemcu na uzavretie zmluvy o prevode vlastníckeho práva k predmetu speňažovania v lehote 10 dní od doručenia tejto výzvy zo strany správcu.
  • Správca po vyhodnotení predložených cenových ponúk uzavrie zmluvu o prevode vlastníckeho práva k predmetu speňažovania s víťazom ponukového konania. Neúspešným záujemcom bude záloha vo výške ponúkanej kúpnej ceny vrátená v lehote 10 dní od vyhodnotenia predložených cenových ponúk.
  • Ak záujemca nesplní podmienky tohto ponukového konania správca ako predávajúci neuzavrie s úspešným záujemcom ponukového konania ako kupujúcim zmluvu o prevode vlastníckeho práva k predmetu speňažovania.
  • Správca si vyhradzuje právo odmietnuť všetky ponuky, alebo verejné ponukové konanie kedykoľvek zrušiť. V prípade, ak správca zruší toto verejné ponukové konanie, alebo ak správca odmietne všetky ponuky, alebo ak správca odmietne ponuku záujemcu, nemá záujemca, ktorý sa tohto verejného ponukového konania zúčastnil právo na náhradu nákladov, ktoré vynaložil v súvislosti s jeho účasťou na tomto ponukovom konaní.
  • Prepis príslušnej súpisovej zložky majetku na príslušnom dopravnom inšpektoráte vykoná úspešný záujemca, ktorý bude za týmto účelom splnomocnený zo strany správcu.

 

Toto ponukové konanie sa nepovažuje za verejnú obchodnú súťaž v zmysle § 281 a nasl. zákona č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník v znení neskorších predpisov (ďalej len „ObZ“) ani za verejný návrh na uzavretie zmluvy v zmysle § 276 a nasl. ObZ.

 

Za účelom získania bližších informácií o verejnom ponukovom konaní a predmete predaja môže každý záujemca kontaktovať správcu na t.č.: 0907 738 054.

 

V Nových Zámkoch, dňa  19.09.2022

Mgr. Ing. Michaela Vadkerti – správca