Insolvenční Rejstřík ČR

Obchodný vestník
Detail

Stiahnuť podanie
  • Vestník č:
  • 182/2022
  • Kapitola:
  • Konkurzy a reštrukturalizácie
  • Podanie:
  • Oznámenia správcov
  • Deň vydania:
  • 22.9.2022
  • Značka:
  • K055176
Obchodné meno/Názov/Meno a priezvisko dlžníka/úpadcu: Csaba Feo Marti
Sídlo/Bydlisko dlžníka/úpadcu: Okoličná na Ostrove 456, 94613 Okoličná na Ostrove
IČO/Dátum narodenia dlžníka/úpadcu: 47231017
Obchodné meno správcu:
Titul, meno a priezvisko správcu: Ing. Rudolf Ivan
Sídlo správcu: Štefánikova 4, 94901 Nitra
Kotakt na správcu : spravca.ivan@advocatesk.eu, 037/ 651 18 60
Spisová značka správcovského spisu : 27OdK/87/2022 S1453
Spisová značka súdneho spisu : 27OdK/87/2022
Druh podania : Oznámenia súvisiace so speňažovaním majetku podliehajúceho konkurzu

Vec: Verejné ponukové konanie – 2. kolo.

 

spisová značka súdneho spisu                                                   : 27OdK/87/2022

spisová značka správcovského spisu                                       : 27OdK/87/2022/S1453

meno a priezvisko/obchodné meno úpadcu (dlžníka)           : Csaba Feo Marti, Okoličná na Ostrove č. 456/Csaba Feo Marti, Okoličná na Ostrove č. 456

dátum narodenia/IČO úpadcu (dlžníka)                                     : 04.03.1990/IČO: 47231017

 

Oznámenie o verejnom ponukovom konaní – 2. kolo

 

Predmetom verejného ponukového konania je speňaženie špecifikovaného hnuteľného majetku.

Akékoľvek vysvetlenia ohľadne predmetu verejného ponukového konania, jeho priebehu alebo súťažných podmienok podáva výhradne správca, pričom je potrebné ho kontaktovať mailom na adresu:

spravca.ivan@advocatesk.eu

 

Predmetom verejného ponukového konania  je predaj hnuteľného majetku zapísaného v súpise všeobecnej podstaty:

 

Osobné vozidlo značky PEUGEOT 307, druh AC kombi, farba šedá metalíza, rok prvej evidencie 2003, päťmiestne vozidlo, bez STK a emisnej kontroly.

 

Ponuková cena je 400 Eur.

 

 

Podmienky ponukového konania:

 

1. Spôsob podávania návrhov

Záujemca predkladá  cenovú ponuku na hnuteľnú vec uvedenú v ponuke. Záujemca predloží cenovú ponuku v písomnej podobe, a to buď osobne v kancelárii správcu alebo poštou na adresu kancelárie správcu, pričom táto musí byť predložená v uzatvorenej nepoškodenej obálke, na ktorej bude uvedené „NEOTVÁRAŤ–VPK- 2.kolo“ spolu so spisovou značkou správcovského spisu v tvare „27OdK/87/2022/S1453“. Ponuka musí byť doručená správcovi spôsobom podľa predchádzajúcej vety najneskôr do 14.10.2022 do14.00hod. Na neskôr doručené ponuky sa neprihliada.

 

Súčasťou cenovej ponuky  je

 

A/  Čestné vyhlásenie o tom, že záujemca:

                - nemá žiadne záväzky voči dlžníkovi

              - súhlasí s podmienkami ponukového konania

 

B/  Cenová ponuka záujemcu predstavuje návrh kúpnej ceny bez DPH. Cenová ponuka musí obsahovať návrh kúpnej ceny vyjadrenej konkrétnym číslom. 

Ponuka nesmie byť menšia ako 100% ponukovej ceny. V opačnom prípade sa na ponuku nebude prihliadať.

 

C/  V prípade zastúpenia záujemcu inou osobou na základe plnomocenstva, je nevyhnutné doložiť toto úradne overené plnomocenstvo, ako nedeliteľnú súčasť cenovej ponuky.

 

D/ Súčasťou cenovej ponuky záujemcu musí byť presná špecifikácia totožnosti záujemcu tak, aby nemohol byť zamenený so žiadnou inou osobou, ďalej v prípade fyzickej osoby nepodnikateľa s trvalým pobytom v Slovenskej republike aj kópiou občianskeho preukazu, v prípade fyzickej osoby bez trvalého pobytu v Slovenskej republike fotokópiou jej pasu a v prípade zahraničnej právnickej osoby preukázaním jej právnej subjektivity prostredníctvom originálu, resp. úradne overenej fotokópie dokladu preukazujúceho jej právnu subjektivitu, ktorý nebude starší ako 3 mesiace. Ak cenová ponuka neobsahuje vyššie uvedené náležitosti, správca ju odmietne.

 

E/ Označenie emailovej adresy / ak takú nemá označenie poštovej adresy.

 

2. Otváranie cenových ponúk

Otváranie cenových ponúk záujemcov sa uskutoční dňa 17.10.2022 o 10:00hod. v kancelárii správcu, pričom právo zúčastniť sa ho má každý záujemca, ktorý doručil do kancelárie správcu obálku v súlade s týmito podmienkami.

Cenové ponuky musia obsahovať požiadavky vymedzené v týchto podmienkach. Prihliada sa na tie ponuky, kde bola záloha na celú ponúknutú kúpnu cenu  v plnom rozsahu zložená na účet správcu  SK14 7500 0000 0040 1313 3070. Rozhoduje vždy najvyššia ponúknutá kúpna cena. Ak viacerí záujemcovia ponúknu rovnaké plnenie, rozhodne žreb správcu. Prepis vozidla, uzavretie PZP, zabezpečenie STK a emisnej kontroly, je povinný zabezpečiť nadobúdateľ na svoje náklady.

 

3. Lehota na vyhodnotenie cenových ponúk

Lehota na vyhodnotenie cenových ponúk  správcom je 10 pracovných dní odo dňa uplynutia lehoty na predkladanie ponúk, pričom oznámenie prijatia/odmietnutia cenovej ponuky sa uskutoční písomne, a to emailom  na adresu uvedenú v cenovej ponuke (ak takú nemá oznámenie mu bude zaslané na poštovú adresu označenú v ponuke, lehota na oznámenie vybranej cenovej ponuky sa považuje za zachovanú, ak bude v posledný deň lehoty dané oznámenie na poštovú prepravu). Ak správca neoznámi záujemcovi, že prijal jeho ponuku v stanovenej  lehote, má sa za to , že jeho ponuka nebola prijatá. Ak správca ani jednému zo záujemcov neoznámi, že jeho ponuka bola prijatá, má sa za to, že správca uplatnil právo odmietnuť všetky cenové ponuky.

 

4. Správca si vyhradzuje právo predmetné kolo verejného ponukového konania kedykoľvek až do jeho skončenia zrušiť alebo odmietnuť všetky predložené cenové ponuky, a to aj bez uvedenia dôvodu, alebo zo zákonného dôvodu. V prípade, ak správca zruší vyhlásené verejné ponukové konanie alebo ak správca odmietne všetky cenové ponuky, ktoré sú predmetom tohto verejného ponukového konania alebo ak správca odmietne cenovú ponuku záujemcu, nemá záujemca, ktorý sa verejného ponukového konania zúčastnil právo na náhradu škody, ako ani nákladov, ktoré vynaložil v súvislosti s jeho participáciou na danom konaní.

 

5. Predmetné kolo verejného ponukového konania sa považuje za skončené uzatvorením kúpnej zmluvy a uhradením kúpnej ceny, ak nedošlo k jeho skončeniu už skôr podľa týchto podmienok.

                                                                                                             

                                                                                                              Ing. Rudolf Ivan

                                                                                                              Správca konkurznej podstaty