Insolvenční Rejstřík ČR

Obchodný vestník
Detail

Stiahnuť podanie
  • Vestník č:
  • 180/2022
  • Kapitola:
  • Dražby
  • Podanie:
  • Oznámenie o výsledku dobrovoľnej dražby
  • Deň vydania:
  • 20.9.2022
  • Značka:
  • X071795
LawService Recovery, k.s.
Oznámenie o dobrovoľnej dražbe (podľa § 17 zákona č. 527/2002 Z.z.) :
Oznámenie o dražbe číslo 1423/2022
A. Označenie dražobníka
I. Obchodné meno/meno a priezvisko LawService Recovery, k.s.
II. Sídlo/bydlisko Stráž22396001 Zvolen
a) Názov ulice/verejného priestranstva Stráž
b) Orientačné/súpisné číslo 223
c) Názov obce Zvolen d) PSČ 96001
e) Štát Slovenská republika
III. Zapísaný Okresný súd Banská Bystrica , oddiel: Sr , vložka číslo: 602/S
IV. IČO/ dátum narodenia 47817003
IV. IČO/ dátum narodenia
C. Miesto konania dražby Notársky úrad Mgr. Juraja Hamaru, Dlhý rad 1431/16, 085 01 Bardejov
D. Dátum konania dražby 12. 09. 2022
E. Čas konania dražby 11:30
F. Kolo dražby prvé
G. Predmet dražby

Predmetom dražby boli nehnuteľnosti vo výlučnom vlastníctve úpadcu zapísané na LV č. 3870 vedenom Okresným úradom Stará Ľubovňa, katastrálny odbor pre okres Stará Ľubovňa, obec Plaveč, katastrálne územie Plaveč, a to:

  • pozemok parcely registra „C“ s parc. č. 4908, o výmere 2 388 m2, druh pozemku: Ostatná plocha,
  • pozemok parcely registra „C“ s parc. č. 4909, o výmere 4 093 m2, druh pozemku: Orná pôda.
H. Opis predmetu dražby

Pozemok parcely registra „C“ s parc. č. 4908, o výmere 2 388 m2, druh pozemku: Ostatná plocha je umiestnený mimo zastavaného územia obce v časti katastrálneho územia s miestnym názvom „Podsmrečiny“, nachádzajúcom sa severne od zastavaného územia obce. Pozemok je zo severovýchodnej strany ohraničený susedným pozemkom parcely registra „C“ s parc. č. 4909 a následne súvislým krovito – lesným porastom. Prístup k pozemku je po poľnej ceste (novovybudovaný cyklochodník). Priamy vstup na pozemok nie je. Prístup je cez pozemky susedných vlastníkov. Vzhľadom k tomu, že pozemok je takmer na 100% porastený krovitým a stromovým porastom, nie je poľnohospodársky využívaný, ale tvorí enklávu pôdy, ktorá tvorí krajinársky vhodný prvok v rámci okolitého súvislého honu poľnohospodárskej pôdy. V posudzovanom území je pozemok zaradený do 7 miestnej bonitovanej pôdno – ekologickej jednotky.

Pozemok parcely registra „C“ s parc. č. 4909, o výmere 4 093 m2, druh pozemku: Orná pôda je umiestnený mimo zastavaného územia obce v časti katastrálneho územia s miestnym názvom „Podsmrečiny“, nachádzajúcom sa severne od zastavaného územia obce. Pozemok je zo severovýchodnej strany ohraničený súvislým krovito – lesným porastom. Prístup k pozemku je po poľnej ceste (novovybudovaný cyklochodník). Priamy vstup na pozemok nie je. Prístup je cez pozemky susedných vlastníkov. Pozemok je riadne poľnohospodársky využívaný v súvislom hone v užívaní Poľnohospodárskym výrobno – obchodným družstvom Údol. V posudzovanom území je pozemok zaradený do 7 miestnej bonitovanej pôdno – ekologickej jednotky.

CH. Opis stavu predmetu dražby – Viď opis predmetu dražby

Pozemok parcely registra „C“ s parc. č. 4908, o výmere 2 388 m2 , druh pozemku: Ostatná plocha je takmer na 100% porastený krovitým a stromovým porastom.

Pozemok parcely registra „C“ s parc. č. 4909, o výmere 4 093 m2 , druh pozemku: Orná pôda je riadne poľnohospodársky využívaný v súvislom hone.

I. Práva a záväzky viaznuce na predmete dražby
Žiadne
J. Výška ceny dosiahnutá vydražením 0,- EUR
K. Najnižšie podanie nebolo urobené
R. Podmienky odovzdania predmetu dražby
S. Poučenie podľa § 21 ods. 2 až 6 zákona č. 527/2002 Z.z. o dobrovoľných dražbách
  1. V prípade, ak boli porušené ustanovenia zákona o dobrovoľných dražbách, môže osoba, ktorá tvrdí, že tým bola dotknutá na svojich právach, požiadať súd, aby určil neplatnosť dražby. Právo domáhať sa určenia neplatnosti dražby zaniká, ak sa neuplatní do troch mesiacov odo dňa príklepu, ak dôvody neplatnosti dražby súvisia so spáchaním trestného činu a zároveň ide o dražbu domu alebo bytu, v ktorom má predchádzajúci vlastník predmetu dražby v čase príklepu hlásený trvalý pobyt podľa zákona č. 253/1998 Z.z. o hlásení pobytu občanov Slovenskej republiky a registri obyvateľov Slovenskej republiky v znení zákona č. 454/2004 Z.z., v tomto prípade je možné domáhať sa neplatnosti dražby aj po uplynutí tejto lehoty. V prípade spoločnej dražby bude neplatná len tá časť dražby, ktorej sa takýto rozsudok týka.
  2. Osoba, ktorá podala na súde žalobu podľa bodu 1 písmena S tohto oznámenia o dražbe, je povinná oznámiť príslušnej správe katastra nehnuteľností začatie súdneho konania.
  3. Účastníkom súdneho konania o neplatnosť dražby podľa bodu 1 písmena S tohto oznámenia o dražbe sú navrhovateľ dražby, dražobník, vydražiteľ, predchádzajúci vlastník a dotknutá osoba podľa bodu 2 písmena S tohto oznámenia o dražbe.
  4. Ak súd určí dražbu za neplatnú, účinky príklepu zanikajú ku dňu príklepu.
  5. Neplatnosť dražby nie je možné vysloviť z dôvodu oneskoreného začatia dražby, ak bolo príčinou oneskoreného začatia dražby konanie inej dražby tým istým dražobníkom na tom istom mieste alebo ak neumožnil vlastník predmetu dražby, ako aj osoba, ktorá má k predmetu dražby iné ako vlastnícke právo, vykonať riadnu obhliadku predmetu dražby.
U. Označenie licitátorov
I. Obchodné meno/meno a priezvisko Veronika Benešová
II. Sídlo/bydlisko
a) Názov ulice/verejného priestranstva I. Lihoveckého
b) Orientačné/súpisné číslo 1908/1
c) Názov obce Zvolen d) PSČ 96001
e) Štát Slovenská republika
III. Zapísaný
IV. IČO/ dátum narodenia 18.04.1989
V. Odhad ceny predmetu dražby 7.000,- Eur