Insolvenční Rejstřík ČR

Obchodný vestník
Detail

Stiahnuť podanie
  • Vestník č:
  • 149/2022
  • Kapitola:
  • Konkurzy a reštrukturalizácie
  • Podanie:
  • Oznámenia správcov
  • Deň vydania:
  • 3.8.2022
  • Značka:
  • K045291
Obchodné meno/Názov/Meno a priezvisko dlžníka/úpadcu: Kovaľ Matúš
Sídlo/Bydlisko dlžníka/úpadcu: Kúpeľská 640 / 52, 07301 Sobrance
IČO/Dátum narodenia dlžníka/úpadcu: 05.08.1984
Obchodné meno správcu:
Titul, meno a priezvisko správcu: JUDr. Vladimír Pavlov
Sídlo správcu: Mlynárska 15, 04001 Košice - Juh
Kotakt na správcu : akpavlov@akpavlov.sk, 0911 929 150
Spisová značka správcovského spisu : 30OdK/155/2022 S937
Spisová značka súdneho spisu : 30OdK/155/2022
Druh podania : Oznámenia súvisiace so speňažovaním majetku podliehajúceho konkurzu

JUDr. Vladimír Pavlov, správca majetku úpadcu Matúša Kovaľa, narodeného 5.8.1984, trvalo  bytom Kúpeľská 640/52, 073 01 Sobrance v súlade s ustanovením § 167p Zákona č. 7/2005 Z. z. o konkurze a reštrukturalizácii a o zmene a doplnení niektorých zákonov, v znení neskorších predpisov vyhlasuje 1. kolo verejného ponukového konania na predaj hnuteľnej veci zapísanej do všeobecnej  podstaty, a to vozidla, druh: osobné vozidlo, kategória: M1,  EČ: SO717AI, značka: ŠKODA, obchodný názov: FELICIA, VIN: TMBEFF653V0650732, identifikačné číslo motora: 781.136M,  zdvihový objem valcov: 1289 m3, prevodovka: MT/5, druh paliva: BA 95, druh karosérie: AC KOMBI, výrobné číslo karosérie: TMBEFF653V0650732, farba: zelená,  dátum prvej evidencie: 1.1.1997, počet najazdených km: 125 677, nepojazdné, bez platnej STK a EK, od 19.12.2016 dočasne vyradené z evidencie,  v súpisovej hodnote 300,-€ (ďalej len „vozidlo“).  Vozidlo je opotrebované používaním, nepojazdné a  je odstavené v mieste trvalého bydliska úpadcu.

Kúpna cena:

Záujemcovia o kúpu vozidla sú povinní ponúknuť v 1. kole verejného ponukového konania kúpnu cenu  minimálne vo výške 100 % jeho súpisovej hodnoty.

Podmienky ponukového konania, termín a miesto na predkladanie ponúk: 

Lehota na predkladanie ponúk je desať (10) kalendárnych dní odo dňa zverejnenia oznámenia o tomto verejnom ponukovom konaní v Obchodnom vestníku, pričom končí desiatym (10) kalendárnym dňom. V prípade, že koniec lehoty pripadne na deň pracovného pokoja alebo sviatok, predĺži sa koniec lehoty na najbližší pracovný deň. Ponuky, ktoré nebudú správcovi doručené do skončenia lehoty sa nebudú považovať za riadne doručené, ani keď boli odoslané správcovi pred uplynutím lehoty. Správca takéto ponuky odmietne ako oneskorené. Podobne odmietne aj neúplné ponuky. Každý záujemca môže predložiť len jednu ponuku, pričom na neskoršie podané ponuky nebude správca prihliadať. Doručenú ponuku nie je možné vziať späť a je pre záujemcu záväzná.

Ponuka záujemcu musí byť správcovi doručená (elektronicky do schránky správcu, poštou alebo osobne doručiť do podateľne na adresu kancelárie správcu konkurznej podstaty JUDr. Vladimír Pavlov, Mlynárska č. 15, 040 01 Košice-Juh) s označením: „PONUKOVÉ KONANIE 30OdK/155/2022  NEOTVÁRAŤ“ najneskôr v posledný deň určený v tomto oznámení. Súčasne s ponukou musí záujemca zložiť na účet úschov správcu vedený v Slovenskej sporiteľni, a. s., č. ú.  IBAN: SK16 0900 0000 0051 8031 0905 zálohu vo výške ponúkanej kúpnej ceny za vozidlo (t. j. ponúkanú kúpnu cenu), ktorá nesmie byť nižšia ako 100% jeho súpisovej hodnoty.  Záujemca je povinný pri zložení zálohy na účet uviesť v poznámke platby pri právnických osobách a fyzickej osobe podnikateľovi obchodné meno a pri fyzickej osobe nepodnikateľovi meno a priezvisko spolu s uvedením „ponúkaná kúpna cena Kovaľ“. Záloha vo výške ponúkanej kúpnej ceny musí byť v celom rozsahu pripísaná na účet správcu najneskôr do skončenia lehoty na predkladanie ponúk, pričom v prípade, že ponúkaná kúpna cena nebude v tejto lehote pripísaná na účet správcu, správca takúto ponuku odmietne ako oneskorenú.

Náležitosti ponuky:

Riadne označenie predmetu kúpy – vozidla, uvedenie ponúkanej kúpnej ceny, predloženie dokladu preukazujúceho právnu subjektivitu právnickej osoby, originál alebo overenú fotokópiu výpisu z obchodného alebo živnostenského alebo iného registra nie staršiu ako 1 mesiac s označením obchodného mena, sídla a IČO, u fyzických osôb – nepodnikateľov sa uvedie meno, priezvisko, dátum narodenia, bydlisko a priloží sa fotokópia OP a doklad o zaplatení ponúkanej kúpnej ceny. Záujemca je povinný v ponuke uviesť bankové spojenie na vrátenie ponúknutej  kúpnej ceny a svoj telefonický kontakt.

Podmienky akceptácie ponuky:

Včasné doručenie ponuky záujemcu a zaplatenie ponúkanej kúpnej ceny. Záväznú ponuku, ktorá nebude obsahovať niektoré z vyššie uvedených dokladov alebo údajov má právo správca odmietnuť a neprihliadať na ňu. Správca si vyhradzuje právo odmietnuť všetky doručené ponuky.

Termín a miesto otvárania obálok:

Do 3 dní od skončenia lehoty na doručovanie ponúk v sídle kancelárie správcu.

Lehota na vyhodnotenie ponúk:

Víťaznú ponuku správca vyhodnotí do 3 dní od otvorenia obálok. S úspešným záujemcom bude uzavretá zmluva do 10 kalendárnych dní odo dňa vyhodnotenia ponúk. Všetky náklady spojené s  prevodom vozidla  znáša úspešný záujemca.

V prípade, ak bude záujemca vyhodnotený ako úspešný v ponukovom konaní a napriek tomu neuzatvorí zmluvu, má správca nárok na zmluvnú pokutu vo výške 100% ponúkanej kúpnej ceny. Zaslanie záväznej ponuky zo strany záujemcu správcovi sa považuje za súhlas s podmienkou o zmluvnej pokute.  

Neúspešným záujemcom budú nimi zaplatené zálohy na kúpnu cenu vrátené najneskôr do 10 pracovných dní odo dňa vyhodnotenia ponúk. Záujemcovia nemajú nárok na náhradu nákladov spojených s účasťou v ponukovom konaní.

Informácie, obhliadka:

Bližšie informácie o predaji vozidla môžu záujemcovia získať u správcu telefonicky na telefónnom čísle správcu  +421 911 929 150 alebo e mailom na adrese akpavlov@akpavlov.sk. Obhliadku vozidla môže každý záujemca vykonať  individuálne v mieste jeho súčasného odstavenia.