Insolvenční Rejstřík ČR

Obchodný vestník
Detail

Stiahnuť podanie
  • Vestník č:
  • 126/2022
  • Kapitola:
  • Dražby
  • Podanie:
  • Oznámenie o dobrovoľnej dražbe
  • Deň vydania:
  • 30.6.2022
  • Značka:
  • X051053
AUKČNÁ SPOLOČNOSŤ s.r.o.
Oznámenie o dobrovoľnej dražbe (podľa § 17 zákona č. 527/2002 Z.z.) :
Oznámenie o dražbe číslo 064/2022
A. Označenie dražobníka
I. Obchodné meno/meno a priezvisko AUKČNÁ SPOLOČNOSŤ s.r.o.
II. Sídlo/bydlisko Kopčianska1085101 Bratislava
a) Názov ulice/verejného priestranstva Kopčianska
b) Orientačné/súpisné číslo 10
c) Názov obce Bratislava d) PSČ 85101
e) Štát Slovenská republika
III. Zapísaný Okresný súd Bratislava I , oddiel: Sro , vložka číslo: 72494/B
IV. IČO/ dátum narodenia 46141341
B. Označenie navrhovateľov
1. I. Obchodné meno/meno a priezvisko EOS KSI Slovensko, s.r.o.
II. Sídlo/bydlisko
a) Názov ulice/verejného priestranstva Pajštúnska
b) Orientačné/súpisné číslo 5
c) Názov obce Bratislava d) PSČ 85102
e) Štát Slovenská republika
IV. IČO/ dátum narodenia 35724803
C. Miesto konania dražby priestory AUKČNEJ SPOLOČNOSTI s. r. o., Kopčianska ul. č. 10, 851 01 Bratislava (objekt Vienna Gate, 14. posch., nebytový priestor č. A 261)
D. Dátum konania dražby 01. 08. 2022
E. Čas konania dražby 11:00 hod.
F. Kolo dražby prvé
G. Predmet dražby

Nehnuteľnosti nachádzajúce sa v okrese: Dunajská Streda, obec: Kvetoslavov, katastrálne územie: Kvetoslavov, zapísané v evidencii Okresného úradu Dunajská Streda, katastrálny odbor, na liste vlastníctva č. 137, a to konkrétne:

  • rodinný dom so súpisným číslom 293 s príslušenstvom, postavený na pozemku parc. reg. „C“ č. 324/133 o výmere 187 m2, druh pozemku: zastavaná plocha a nádvorie,
  • hospodárska budova so súpisným číslom 510 s príslušenstvom, postavená na pozemku parc. reg. „C“ č. 324/134 o výmere 88 m2, druh pozemku: zastavaná plocha a nádvorie,
  • bazén so súpisným číslom 511 s príslušenstvom, postavený na pozemku parc. reg. „C“ č. 324/138 o výmere 151 m2, druh pozemku: zastavaná plocha a nádvorie,
  • pozemok parc. reg. „C“ č. 324/29 o výmere 494 m2, druh pozemku: zastavaná plocha a nádvorie,
  • pozemok parc. reg. „C“ č. 324/45 o výmere 388 m2, druh pozemku: záhrada,
  • pozemok parc. reg. „C“ č. 324/133 o výmere 187 m2, druh pozemku: zastavaná plocha a nádvorie,
  • pozemok parc. reg. „C“ č. 324/134 o výmere 88 m2, druh pozemku: zastavaná plocha a nádvorie,
  • pozemok parc. reg. „C“ č. 324/138 o výmere 151 m2, druh pozemku: zastavaná plocha a nádvorie.
H. Opis predmetu dražby

1. Rodinný dom súp. č. 293, k.ú. Kvetoslavov

Ide o samostatne stojaci trojpodlažný rodinný dom s dvoma nadzemnými a s jedným podzemným podlažím. Podpivničenie je len čiastočné s prístupom zo zadného nádvoria. Dom je riešený ako dvojgeneračný. K pôvodnému domu, ktorý bol daný do užívania v roku 1982 bola zhotovená v roku 1999 v zadnom ľavom trakte pôdorysu prístavba dvojgaráže, ktorá nie je prevádzkovo prepojená s domom. V roku 1999 bola tiež vykonaná kompletná rekonštrukcia domu.    

 

Dispozičné riešenie sa predpokladá:

Hlavný vstup do objektu je z predného nádvoria, ľavej strany. Vchod je spoločný pre obe bytové jednotky. Zo zádveria, v ktorom sa nachádza komunikačné schodisko prepájajúce podlažia, sa atypickou halou v tvare šesťuholníka prechádza do obývacej izby, kuchyne, kúpeľne, WC a spálne. Na každom podlaží je priestranná obývacia izba s krbom. V suteréne sa nachádza len kotolňa s plynovým kotlom.

Zastavaná plocha 1. podzemného podlažia je 29,52 m2.

Zastavaná plocha 1. nadzemného podlažia je 131,95 m2.

Zastavaná plocha 2. nadzemného podlažia je 131,95 m2.

 

Technicko – konštrukčné riešenie sa predpokladá:

Základové konštrukcie tvoria betónové monolitické pásy s vodorovnou izoláciou. Obvodové steny sú murované z tehál v hrúbke 380 mm, vnútorné nosné steny sú v hr. 250 mm a deliace priečky sú v hr. 11,5 mm. Stropná konštrukcia l. NP a 2. NP je železobetónová monolitická, opatrená sadrokartónovým podhľadom. Strecha domu je zložitého tvaru, prevažne manzardová, pozostávajúca z dvoch častí. Hornú časť sedlového tvaru s valbami tvorí hambálková sústava, dolná časť je zo zbíjaných nosníkov prichytených do obvodových vencov. Strešná krytina je betónová TONDACH. Oplechovanie strechy vrátane klampiarskych konštrukcií je z medeného plechu. Vonkajšia fasáda je zateplená v hr. 50 mm s povrchovou šľachtenou omietkou Baumit. Soklová časť je z marmolitu. Prečnievajúca konštrukcia krovu je opatrená sadrokartónovým obkladom a tvorí efektné prekrytie chodníkov. Vnútorné omietky sú hladké vápenné, v kúpeľniach sú nadštandardné keramické obklady do výšky stropu. Okná sú plastové s izolačným dvojsklom, doplnené žalúziami a sitami. Vnútorné dvere sú drevené do drevených zárubní, vchodové dvere sú atypické so sklenou výplňou. Schodisko je drevené jednoramenné. Povrch nástupníc a podstupníc je z tvrdého dreva vrátane zábradlia. Podlahy v izbách sú plávajúce laminátové, v kuchynskej časti a v ostatných prevádzkových priestoroch je nadštandardná keramická dlažba. V dome je rozvod studenej a teplej vody. Primárnym zdrojom teplej vody je zásobník vody v suteréne. Vykurovanie je riešené ako teplovodné s ohrievacími telesami. Zdrojom tepla je plynový kotol Vissman s automatickou reguláciou, podlažným rozdeľovačom a samostatnými okruhmi. Plynový kotol a technologické zariadenie prípravy TÚV sú umiestnené v suteréne. V obývacej miestnosti je umiestnený krb so zaústením do komína. Vybavenie kuchyne tvorí nadštandardná linka v dl.5,2 m so zabudovanými elektrospotrebičmi, varnou plynovou doskou, elektrickou rúrou, umývačkou riadu, chladničkou s mrazničkou, digestorom a drezom. Na prízemí je kúpeľňa s obmurovanou akrylátovou vaňou, sprchou a dvomi umývadlami. Samostatné WC je s umývadlom a slúži súčasne ako práčovňa. WC sú typu Geberit, vodovodné batérie sú nerezové pákové, štyri vrátane sprchového zariadenia. Na každom podlaží je vstavaný Rolldor. Dispozičné riešenie a vybavenie 2. NP je totožné. Elektroinštalácia v podzemnom podlaží je svetelná a motorická, v nadzemných podlažiach je svetelná. Dom je vybavený rozvodom televízie, slaboprúdu, bleskozvodom a spoločnou klimatizačnou jednotkou. Napojený je na vlastný zdroj vody, na verejný rozvod elektriny a zemného plynu. Odkanalizovaný je do vlastnej žumpy.

 

2. Hospodárska budova súp. č. 510, k.ú. Kvetoslavov

Ide o samostatne stojacu budovu s podkrovím a čiastočným podpivničením. Do užívania bola daná v roku 2000.    

 

Dispozičné riešenie sa predpokladá:

V 1. podzemnom podlaží sa nachádza schodiskový priestor s predsieňou, sklad vína, slovenská pivnica, sauna, masážny wirpool bazén, sprcha a WC.

Zastavaná plocha 1. podzemného podlažia je 57,45 m2.

V 1. nadzemnom podlaží sa nachádzajú dve miestnosti slúžiace ako denná miestnosť (pracovňa) a izba, sociálne zariadenie s WC a umývadlom, kde je aj kotol a zásobník ústredného kúrenia, kuchyňa, zádverie so schodiskom a prekrytá terasa.

Zastavaná plocha 1. nadzemného podlažia je 84 m2.

V podkroví sa nachádzajú izby, kúpeľňa, chodba, schodiskový priestor.

Zastavaná plocha podkrovia je 84 m2.

 

Technicko – konštrukčné riešenie sa predpokladá:

Základové konštrukcie sú betónové s vodorovnou izoláciou. Nosné a obvodové konštrukcie sú murované z tvaroviek Porotherm v hr. 380 mm. V podzemnom podlaží sú nosné steny betónové. Stĺpové konštrukcie v prízemí sú z bieleho rezného muriva. Stropy sú polomontované. Krov je sedlového tvaru, vytvorený klieštinami hambálkovej sústavy, v podkroví opatrený sadrokartónovým záklopom. Krytina je betónová, klampiarske konštrukcie sú z medeného plechu. Na streche sú umiestnené solárne panely. Solárnu sústavu tvorí dvojica plochých kolektorov. Solárna stanica je umiestnená v suteréne a slúži pre prípravu TÚV bazéna. Schodisko je oceľové točité. Vnútorné omietky sú hladké vápenné, v príslušenstve je keramický obklad. Vonkajšia fasáda je zateplená v hr. 50 mm s omietkou z materiálov na báze umelých látok. Fasáda je v prízemí čiastočne vytvorená keramickým obkladom. Okná sú plastové s izolačným dvojsklom, v podkroví sú strešné okná VELUX. Dvere sú prevažne drevené. Podlahy v izbách sú plávajúce laminátové, v príslušenstve je keramická dlažba. V podzemnom podlaží (v tzv. slovenskej pivnici) je kompletný obklad stien vrátane obkladu klembovitého stropu. Podlahu tvorí rustikálna dlažba, v časti wellness priestoru protišmyková, obklad stien je keramický do výšky stropu. V suteréne je umiestnená fínska sauna, masážny bazén, sprcha, WC a umývadlo. Vybavenie kuchyne tvorí kuchynská linka z materiálov na báze drevnej hmoty s plynovým sporákom, digestorom a drezom. Vybavenie kúpeľne je totožné v 1. NP a v 2. NP a tvorí ho umývadlo, WC a sprcha. Budova je ústredne vykurovaná. Zdrojom tepla a TÚV je plynový kotol a zásobník Vissmann umiestnený v kúpeľni. Ohrievacie telesá sú oceľové panelové. Elektroinštalácia je motorická a svetelná. Vyhotovený je rozvod plynu, teplej a studenej vody s napojením na vlastný zdroj vody. Budova je odkanalizovaná do izolovanej žumpy.

 

3. Bazén súp. č. 511, k.ú. Kvetoslavov

Ide o moderný, technicky dobre vybavený a sčasti podpivničený objekt. Je situovaný v zadnej časti nádvoria. Suterén, prístupný točitým oceľovým schodiskom, je vybavený strojovňou a úpravovňou vody. Vybavenie objektu tvorí sprcha a WC. Vstup do objektu je zo spevnenej plochy medzi hospodárskou budovou a z priestrannej záhrady. Do užívania bol daný v roku 2000.    

Zastavaná plocha 1. podzemného podlažia je 99,6 m2.

Zastavaná plocha 1. nadzemného podlažia je 144,42 m2.

 

Technicko – konštrukčné riešenie sa predpokladá:

Základy sú železobetónové, z monolitického betónu. Nosná konštrukcia je murovaná, z južnej a západnej strany je fasáda prevažne presklená. Podlaha je keramická z protišmykových dlaždíc. Povrchovú úpravu stien tvorí keramický obklad zjednotený s obkladom telesa bazéna. Okná a dvere sú plastové. Strecha je kompletne presvetlená. Konštrukciu tvoria oceľové oblúky kompletne prekryté lexanom. Vykurovanie okolo bazéna je podlahové, na stenách sú vykurovacie KORAD telesá. Zdrojom tepla sú dva plynové kotle Vissman. Teplú vodu zabezpečuje solárna sústava umiestnená na streche hospodárskej budovy a kompletná technologická stanica situovaná v suteréne. Objekt je vybavený rozvodom vody, elektriny a plynu, odkanalizovaný je cez čistiacu šachtu do žumpy.

 

Príslušenstvo predmetu dražby tvorí najmä:

Garáž

Ide o murovaný objekt s jedným podzemným podlažím a dvomi nadzemnými podlažiami. Podzemné podlažie je prístupné vonkajším schodiskom a slúži ako sklad a práčovňa. V l. NP je garáž pre dve osobné autá. Na 2. NP je denná obytná miestnosť s prístupom vonkajším schodiskom zo zadného zádvoria. Do užívania bola daná v roku 1999.

Zastavaná plocha 1. podzemného podlažia je 40,26 m2.

Zastavaná plocha 1. nadzemného podlažia je 36,6 m2.

Zastavaná plocha 2. nadzemného podlažia je 36,6 m2.

 

Technicko – konštrukčné riešenie sa predpokladá:

Základy sú betónové so zvislou izoláciou, suterénne murivo je betónové. Nosné konštrukcie sú murované v hr.38 cm, stropy sú polomontované, krov je drevený, sedlový, krytina je betónová. Klampiarske konštrukcie sú z medeného plechu. Fasáda je zateplená a zjednotená s rodinným domom. Okná sú plastové, vnútorné dvere sú drevené. Vráta sú výklopné s automatickým ovládaním. Podlaha je v suteréne keramická v časti garáží je betónová opatrená protiprašným náterom. Na poschodí je plávajúca podlaha. Elektroinštalácia je svetelná aj motorická. Garáž je vybavená rozvodom plynu, teplej a studenej vody. Vykurovanie je teplovodné ústredné, vyhrievacie telesá sú panelové radiátory.

 

Vzhľadom na to, že znalcovi nebol umožnený prístup do predmetu dražby, opis predmetu dražby je prevzatý z dostupných dokladov a informácií.

CH. Opis stavu predmetu dražby – Viď opis predmetu dražby

Predmet dražby sa celkovo nachádza v stave zodpovedajúcom dobe a spôsobu jeho využitia.

I. Práva a záväzky viaznuce na predmete dražby
Záložné právo v prospech navrhovateľa dražby - prospech EOS KSI Slovensko, s.r.o., IČO: 35724803, Pajštúnska 5, 851 02 Bratislava, podľa V - 5011/12.
J. Spôsob stanovenia ceny predmetu dražby
Cena predmetu dražby zistená znaleckým posudkom č. 116/2022 zo dňa 04.05.2022, vyhotoveným znalcom Ing. Tomášom Nádaským:
507.000,- EUR (slovom: päťstosedemtisíc EURO)
K. Najnižšie podanie 507.000,- EUR (slovom: päťstosedemtisíc EURO)
L. Minimálne prihodenie 200,- EUR (slovom: dvesto EURO)
M. Dražobná zábezpeka a) výška 30.000,- EUR (slovom: tridsaťtisíc EURO)
b) spôsob zloženia dražobnej zábezpeky a) v hotovosti k rukám dražobníka, v mieste jeho sídla, alebo v mieste konania dražby,
b) vklad na bankový účet dražobníka (číslo účtu 2921855440/1100, vedený v Tatra banka, a.s., VS: 0642022, IBAN: SK44 1100 0000 0029 2185 5440 TATRSKBX), dokladom o úhrade je originál dokumentu „vklad v hotovosti na účet“ s označením, že ide o dražobnú zábezpeku ku konkrétnemu číslu dražby (nutnosť súčasného doloženia kópie takéhoto dokladu). V prípade akéhokoľvek bezhotovostného prevodu dražobnej zábezpeky musí byť táto k okamihu otvorenia dražby preukázateľne pripísaná na účet dražobníka,
c) banková záruka (jej originál alebo úradne overená kópia) v prospech dražobníka s výhradou prevodu platby po doručení zápisnice o vykonaní dražby za predpokladu, že účastník dražby sa stane vydražiteľom,
d) notárska úschova (originál alebo úradne overená kópia dokladu preukazujúceho notársku úschovu),
e) úhrada dražobnej zábezpeky nie je možná platobnou kartou alebo šekom.
Pozn.: iný spôsob úhrady dražobnej zábezpeky je vylúčený.
c) doklad preukazujúci zloženie dražobnej zábezpeky a) v hotovosti k rukám dražobníka, v mieste jeho sídla, alebo v mieste konania dražby, b) vklad na bankový účet dražobníka (číslo účtu 2921855440/1100, vedený v Tatra banka, a.s., VS: 0642022, IBAN: SK44 1100 0000 0029 2185 5440 TATRSKBX), dokladom o úhrade je originál dokumentu „vklad v hotovosti na účet“ s označením, že ide o dražobnú zábezpeku ku konkrétnemu číslu dražby (nutnosť súčasného doloženia kópie takéhoto dokladu). V prípade akéhokoľvek bezhotovostného prevodu dražobnej zábezpeky musí byť táto k okamihu otvorenia dražby preukázateľne pripísaná na účet dražobníka, c) banková záruka (jej originál alebo úradne overená kópia) v prospech dražobníka s výhradou prevodu platby po doručení zápisnice o vykonaní dražby za predpokladu, že účastník dražby sa stane vydražiteľom, d) notárska úschova (originál alebo úradne overená kópia dokladu preukazujúceho notársku úschovu), e) úhrada dražobnej zábezpeky nie je možná platobnou kartou alebo šekom. Pozn.: iný spôsob úhrady dražobnej zábezpeky je vylúčený.
d) lehota na zloženie dražobnej zábezpeky - lehota na úhradu dražobnej zábezpeky sa končí otvorením dražby
e) vrátenie dražobnej zábezpeky - v zmysle ust. § 15 Zákona o DD alebo v zmysle ust. § 19 Zákona o DD
N. Spôsob úhrady ceny dosiahnutej vydražením
a) v hotovosti k rukám dražobníka, v mieste jeho sídla, najneskôr do 15 dní odo dňa skončenia dražby,
b) platba vkladom na účet dražobníka alebo bankovým prevodom na účet dražobníka (číslo účtu 2921855440/1100, vedený v Tatra banka, a.s., VS: 0642022, IBAN: SK44 1100 0000 0029 2185 5440 TATRSKBX), s označením čísla dražby, najneskôr do 15 dní odo dňa skončenia dražby.
O. Obhliadka predmetu dražby (dátum) Termín č. 1: 13.07.2022 o 10:00 hod., stretnutie záujemcov je pred rodinným domom so súpisným číslom 293 na Čerešňovej ulici 17 v Kvetoslavove. Termín č. 2: 27.07.2022 o 10:00 hod., stretnutie záujemcov je pred rodinným domom so súpisným číslom 293 na Čerešňovej ulici 17 v Kvetoslavove.
Miesto obhliadky Termín č. 1: 13.07.2022 o 10:00 hod., stretnutie záujemcov je pred rodinným domom so súpisným číslom 293 na Čerešňovej ulici 17 v Kvetoslavove. Termín č. 2: 27.07.2022 o 10:00 hod., stretnutie záujemcov je pred rodinným domom so súpisným číslom 293 na Čerešňovej ulici 17 v Kvetoslavove.
Organizačné opatrenia stretnutie záujemcov je pred rodinným domom so súpisným číslom 293 na Čerešňovej ulici 17 v Kvetoslavove
P. Nadobudnutie vlastníckeho práva k predmetu dražby
V zmysle ust. § 27 ods. 1 Zákona o DD: „Ak uhradil vydražiteľ cenu dosiahnutú vydražením v ustanovenej lehote, prechádza na neho vlastnícke právo alebo iné právo k predmetu dražby udelením príklepu; to neplatí, ak je vydražiteľom osoba, ktorá je povinná zapísať sa do registra partnerov verejného sektora podľa osobitného predpisu (Zákon č. 315/2016 Z. z. o registri partnerov verejného sektora a o zmene a doplnení niektorých zákonov), ak v čase príklepu nie je zapísaná v tomto registri. Ku dňu zaplatenia ceny dosiahnutej vydražením vydražiteľom zaniká pohľadávka veriteľa v rozsahu uspokojenia veriteľa z výťažku dražby.“
R. Podmienky odovzdania predmetu dražby
a) zaplatenie ceny dosiahnutej vydražením podľa § 27 ods. 1 Zákona o DD,
b) osvedčený odpis notárskej zápisnice osvedčujúcej priebeh dražby podľa § 29 Zákona o DD.
· Po nadobudnutí vlastníckeho alebo iného práva vydražiteľa k predmetu dražby (t.j. po zaplatení ceny dosiahnutej vydražením podľa § 27 ods. 1 Zákona o DD), je dražobník povinný odovzdať predmet dražby a listiny, ktoré osvedčujú vlastnícke právo a sú nevyhnutné na nakladanie s predmetom dražby alebo osvedčujú iné práva vydražiteľa k predmetu dražby, bez zbytočného odkladu vydražiteľovi; vydražiteľ prevzatie predmetu dražby písomne potvrdí,
· Ak ide o dražbu bytu, domu, inej nehnuteľnosti, podniku alebo jeho časti alebo ak najnižšie podanie hnuteľných vecí, práv a iných majetkových hodnôt presiahnu sumu 33.193,92 €, predchádzajúci vlastník je povinný odovzdať predmet dražby na základe predloženia osvedčeného odpisu notárskej zápisnice a doloženia totožnosti vydražiteľa bez zbytočných prieťahov. Dražobník je povinný na mieste spísať zápisnicu o odovzdaní predmetu dražby. Zápisnicu o odovzdaní predmetu dražby podpíšu predchádzajúci vlastník predmetu dražby, vydražiteľ a dražobník. Jedno vyhotovenie zápisnice dostane predchádzajúci vlastník a dve vyhotovenia dostane vydražiteľ. Ak niektorá osoba odmietne zápisnicu podpísať alebo ju prevziať, táto skutočnosť sa vyznačí v zápisnici a zápisnica sa považuje za odovzdanú aj tejto osobe; o tom dražobník túto osobu poučí. Na ostatné náležitosti zápisnice o odovzdaní predmetu dražby sa použijú ust. § 29 ods. 2 Zákona o DD.

Pozn.: V zmysle ust. § 29 ods. 5 Zákona o DD všetky náklady spojené s odovzdaním a prevzatím predmetu dražby nesie vydražiteľ!
S. Poučenie podľa § 21 ods. 2 až 6 zákona č. 527/2002 Z.z. o dobrovoľných dražbách
  1. V prípade, ak boli porušené ustanovenia zákona o dobrovoľných dražbách, môže osoba, ktorá tvrdí, že tým bola dotknutá na svojich právach, požiadať súd, aby určil neplatnosť dražby. Právo domáhať sa určenia neplatnosti dražby zaniká, ak sa neuplatní do troch mesiacov odo dňa príklepu, ak dôvody neplatnosti dražby súvisia so spáchaním trestného činu a zároveň ide o dražbu domu alebo bytu, v ktorom má predchádzajúci vlastník predmetu dražby v čase príklepu hlásený trvalý pobyt podľa zákona č. 253/1998 Z.z. o hlásení pobytu občanov Slovenskej republiky a registri obyvateľov Slovenskej republiky v znení zákona č. 454/2004 Z.z., v tomto prípade je možné domáhať sa neplatnosti dražby aj po uplynutí tejto lehoty. V prípade spoločnej dražby bude neplatná len tá časť dražby, ktorej sa takýto rozsudok týka.
  2. Osoba, ktorá podala na súde žalobu podľa bodu 1 písmena S tohto oznámenia o dražbe, je povinná oznámiť príslušnej správe katastra nehnuteľností začatie súdneho konania.
  3. Účastníkom súdneho konania o neplatnosť dražby podľa bodu 1 písmena S tohto oznámenia o dražbe sú navrhovateľ dražby, dražobník, vydražiteľ, predchádzajúci vlastník a dotknutá osoba podľa bodu 2 písmena S tohto oznámenia o dražbe.
  4. Ak súd určí dražbu za neplatnú, účinky príklepu zanikajú ku dňu príklepu.
  5. Neplatnosť dražby nie je možné vysloviť z dôvodu oneskoreného začatia dražby, ak bolo príčinou oneskoreného začatia dražby konanie inej dražby tým istým dražobníkom na tom istom mieste alebo ak neumožnil vlastník predmetu dražby, ako aj osoba, ktorá má k predmetu dražby iné ako vlastnícke právo, vykonať riadnu obhliadku predmetu dražby.
T. Notár
a) titul JUDr.
b) meno Tomáš
c) priezvisko Trella
d) sídlo Mostová 2, 811 02 Bratislava