Insolvenční Rejstřík ČR

Obchodný vestník
Detail

Stiahnuť podanie
  • Vestník č:
  • 126/2022
  • Kapitola:
  • Verejné súťaže
  • Podanie:
  • Obchodné verejné súťaže/Verejné súťaže
  • Deň vydania:
  • 30.6.2022
  • Značka:
  • S000017
Vyhlasovateľ sútaže
Meno a priezvisko :
Sídlo : ,
Podľa : ust. § 281 a nasl. zákona č. 513/1991 Zb. Obchodný zákonník
Zverejňuje :

Likvidátor:

JUDr. Andrej Jaroš, správca, so sídlom Námestie sv. Anny 20/361, 911 01 Trenčín, Slovensko

Vyhlasuje

       OZNÁMENIE SÚVISIACE SO SPEŇAŽOVANÍM MAJETKU – OBCHODNÁ VEREJNÁ SÚŤAŽ

Uznesením Okresného súdu Nitra, sp. zn. 30CbR/9/2020 zo dňa 17.09.2020 bol JUDr. Andrej Jaroš, správca zapísaný v zozname správcov na Ministerstve spravodlivosti SR pod zn. S373, so sídlom kancelárie: Námestie sv. Anny 361/20, 911 01 Trenčín (ďalej aj ako „správca“ alebo „likvidátor“) vymenovaný za likvidátora zaniknutého štátneho podniku Štátny majetok Šahy, štátny podnik v likvidácii, v dodatočnej likvidácii, naposledy so sídlom Demandice, IČO: 00 194 361, vymazanej z Obchodného registra Okresného súdu Nitra z oddielu Pš, vložky č. 71/N dňa 21.08.2008 (ďalej aj ako „zaniknutý štátny podnik“).

JUDr. Andrej Jaroš, likvidátor zaniknutého štátneho podniku, týmto vyhlasuje obchodnú verejnú súťaž na predaj majetku patriaceho zaniknutému štátnemu podniku za týchto podmienok:

1.Predmet predaja: Predmetom speňaženia v rámci obchodnej verejnej súťaže je majetok zaniknutého štátneho podniku a to majetok bližšie špecifikovaný v Informačnom memorande uloženom v kancelárii likvidátora JUDr. Andreja Jaroša, na adrese: Námestie sv. Anny 361/20, 911 01 Trenčín, ktoré si záujemcovia o predmet predaja môžu na uvedenej adrese vyzdvihnúť odo dňa publikovania tohto oznámenia v Obchodnom vestníku, a to za poplatok vo výške 50,00 Eur, ktorý sa hradí pri preberaní Informačného memoranda.

Informačné memorandum, okrem špecifikácie predmetu predaja, zahŕňa aj špecifikáciu podmienok predaja, náležitosti ponuky a skutočností, za ktorých nebude možné považovať ponuku záujemcu za riadne podanú, ako aj vyhradenie práva likvidátora odmietnuť všetky podané ponuky záujemcov.

2. Záujemca o kúpu majetku je povinný predložiť svoju písomnú ponuku v lehote 15 kalendárnych dní odo dňa zverejnenia tejto obchodnej verejnej súťaže v Obchodnom vestníku na adresu sídla kancelárie likvidátora: JUDr. Andrej Jaroš, Námestie sv. Anny 361/20, 911 01 Trenčín. Lehota na predkladanie ponúk začne plynúť nasledujúci deň od zverejnenia obchodnej verejnej súťaže v Obchodnom vestníku. V prípade, ak posledný deň lehoty na predkladanie ponúk pripadne na deň pracovného pokoja alebo pracovného voľna, lehota na predkladanie ponúk uplynie najbližší pracovný deň nasledujúci po dni pracovného pokoja alebo pracovného voľna.

3. Na všetky písomné podania obsahujúce ponuku záujemcu je nevyhnutné uviesť značku: „Štátny majetok Šahy, štátny podnik - DODATOČNÁ LIKVIDÁCIA - NEOTVÁRAŤ“, inak sa na podanie záujemcu nebude prihliadať.

 

V Trenčíne, dňa 24.06.2022.

JUDr. Andrej Jaroš, likvidátor

zaniknutý štátny podnik: Štátny majetok Šahy, štátny podnik v likvidácii, v dodatočnej likvidácii