Insolvenční Rejstřík ČR

Obchodný vestník
Detail

Stiahnuť podanie
  • Vestník č:
  • 122/2022
  • Kapitola:
  • Konkurzy a reštrukturalizácie
  • Podanie:
  • Oznámenia správcov
  • Deň vydania:
  • 24.6.2022
  • Značka:
  • K037416
Obchodné meno/Názov/Meno a priezvisko dlžníka/úpadcu: BeNekon s.r.o.
Sídlo/Bydlisko dlžníka/úpadcu: Ružový háj 1372/49, 92901 Dunajská Streda
IČO/Dátum narodenia dlžníka/úpadcu: 51907739
Obchodné meno správcu: Insolvency k. s.
Titul, meno a priezvisko správcu:
Sídlo správcu: Pekárska 14, 91701 Trnava
Kotakt na správcu : insolvency.spravca@gmail.com, 0908/739 620
Spisová značka správcovského spisu : 60K/4/2022 S1639
Spisová značka súdneho spisu : 60K/4/2022
Druh podania : Oznámenia súvisiace so speňažovaním majetku podliehajúceho konkurzu

PRVÉ KOLO PONUKOVÉHO KONANIA

Insolvency k.s., s adresou kancelárie Pekárska 14, 917 01 Trnava, správca úpadcu: BeNekon s.r.o., IČO: 51 907 739, so sídlom Ružový háj 1372/49, 929 01 Dunajská Streda, zapísaný v Obchodnom registri Okresného súdu Trnava, oddiel: Sro, vložka č. 42955/T, vyhlasuje prvé kolo ponukového konanie na podávanie návrhov na uzavretie Kúpnej zmluvy.

Predmet ponukového konania:

súpisová zložka majetku č. 1

 

Druh súpisovej zložky majetku:

Hnuteľná vec

Popis:

Pásová píla Pegas 230x280, výrobné číslo: neznáme, rok výroby neznámy, stav opotrebenia: stredne opotrebované.

Súpisová hodnota:

1000,- EUR

 

 

súpisová zložka majetku č. 2

 

Druh súpisovej zložky majetku:

Hnuteľná vec

Popis:

Anténa ZTE WF830 CAT6+PoE Multiband, výrobné číslo: 862000040545672, rok výroby neznámy, stav opotrebenia: stredne opotrebované.

Súpisová hodnota:

100,- EUR

 

 

súpisová zložka majetku č. 3

 

Druh súpisovej zložky majetku:

Hnuteľná vec

Popis:

Router Mikrotik hAP AC2, rok výroby neznámy, stav opotrebenia: stredne opotrebované.

Súpisová hodnota:

50,- EUR

 

Súpis všeobecnej podstaty bol zverejnený v Obchodnom vestníku č. 119/2022 dňa 21.6.2022.

Podmienky ponukového konania: Predmetom Kúpnej zmluvy je odplatný prevod vlastníckeho práva k predmetu ponukového konania. Predmet prevodu sa prevádza na úspešného účastníka tak ako stojí a leží. Náklady spojené s uzavretím Kúpnej zmluvy a s prevzatím predmetu prevodu znáša úspešný záujemca. Záujemca je povinný do uplynutia lehoty na podávanie návrhov zložiť zálohu na ponúknutú kúpnu cenu v celom rozsahu na účet správcu vedený vo Všeobecnej úverovej banke, a.s., číslo IBAN: SK18 0200 0000 0032 2598 8957. Prílohou písomného návrhu musí byť aj potvrdenie o zložení zálohy na ponúknutú kúpnu cenu v celom rozsahu na účet správcu. Neúspešným záujemcom bude záloha na ponúknutú kúpnu cenu v celom rozsahu vrátená do 30 dní po uplynutí lehoty na podávanie návrhov. V rámci ponukového konania sa speňažuje súbor hnuteľných vecí (súpisové zložky majetku 1 až 3) ako celok, pričom účastník nie je oprávnený podať návrh iba na jednotlivé súpisové zložky majetku uvedené v rámci súboru vecí.

 

Spôsob podávania návrhov: Návrhy treba doručiť správcovi na adresu Pekárska 14, 917 01 Trnava v zalepenej obálke s označením „Ponukové konanie – 60K/4/2022– Neotvárať“ najneskôr do uplynutia lehoty na podávanie návrhov.

Lehota na podávanie návrhov: 15 dní odo dňa zverejnenia podmienok ponukového konania v Obchodnom vestníku; podmienky ponukového konania sa považujú za zverejnené nasledujúci deň po ich faktickom zverejnení v Obchodnom vestníku.

Návrh musí byť písomný a musí obsahovať:

1. meno, priezvisko, dátum narodenia, rodné číslo, miesto trvalého pobytu a adresu elektronickej pošty navrhovateľa; ak je navrhovateľom právnická alebo fyzická osoba, ktorá je podnikateľom, návrh musí obsahovať názov alebo obchodné meno, sídlo alebo miesto podnikania a identifikačné číslo, ak je pridelené a adresu elektronickej pošty

2. vymedzenie predmetu prevodu

3. navrhovanú odplatu za prevod vlastníckeho práva k predmetu prevodu

Prílohami návrhu sú:

1. kópia výpisu z obchodného registra, živnostenského registra alebo inej evidencie ustanovenej osobitným zákonom, do ktorej je navrhovateľ zapísaný, ak je navrhovateľom právnická osoba; výpis nesmie byť starší ako šesť mesiacov;

2. kópia občianskeho preukazu, ak navrhovateľom je fyzická osoba, ktorá nie je podnikateľom;

3. súhlas so spracovaním osobných údajov, ak je navrhovateľom fyzická osoba.

Návrh nemožno odvolať po jeho doručení. Chyby, ktoré vznikli pri vyhotovovaní návrhu možno opraviť do uplynutia lehoty na podávanie návrhov. Návrh možno zahrnúť do ponukového konania, len keď jeho obsah zodpovedá zverejneným podmienkam ponukového konania. Do ponukového konania nemožno zahrnúť návrh, ktorý bol doručený po uplynutí lehoty na podávanie návrhov. Vyhlasovateľ je oprávnený odmietnuť všetky predložené návrhy. Z návrhov zahrnutých do ponukového konania bude vybraný návrh, ktorý obsahuje najvyššiu odplatu; ak je takýchto návrhov niekoľko, vyhlasovateľ je oprávnený vybrať si návrh, ktorý mu najlepšie vyhovuje.

Lehota na oznámenie prijatia vybraného návrhu: 30 dní po uplynutí lehoty na podávanie návrhov.

Spôsob oznámenia prijatia vybraného návrhu: prostredníctvom elektronickej pošty a/alebo poštového podniku. Vyhlasovateľ upovedomuje len úspešného účastníka ponukového konania.

Vyhlasovateľ si vyhradzuje právo zmeniť zverejnené podmienky ponukového konania, alebo ponukové konanie zrušiť.

Vybraný účastník je povinný uzavrieť s vyhlasovateľom Kúpnu zmluvu v lehote určenej vyhlasovateľom v oznámení o prijatí vybraného návrhu. Miestom uzavretia Kúpnej zmluvy je kancelária vyhlasovateľa na adrese Pekárska 14, 917 01 Trnava. Ďalšie informácie možno získať prostredníctvom elektronickej pošty na adrese insolvency.spravca@gmail.com alebo telefonicky na č. 0908 739 620.