Insolvenční Rejstřík ČR

Obchodný vestník
Detail

Stiahnuť podanie
  • Vestník č:
  • 119/2022
  • Kapitola:
  • Konkurzy a reštrukturalizácie
  • Podanie:
  • Oznámenia správcov
  • Deň vydania:
  • 21.6.2022
  • Značka:
  • K036760
Obchodné meno/Názov/Meno a priezvisko dlžníka/úpadcu: Blank Job, s.r.o.
Sídlo/Bydlisko dlžníka/úpadcu: Horný Val 11/23, 01001 Žilina
IČO/Dátum narodenia dlžníka/úpadcu: 50833251
Obchodné meno správcu:
Titul, meno a priezvisko správcu: JUDr. Ing. Rastislav Palutka LL.M., MBA
Sídlo správcu: Uhoľná 592/2, 01001 Žilina
Kotakt na správcu : palutka@oddlzovacia.sk, 0903 803 939
Spisová značka správcovského spisu : 3K/7/2022 S1832
Spisová značka súdneho spisu : 3K/7/2022
Druh podania : Oznámenia súvisiace so speňažovaním majetku podliehajúceho konkurzu

PONUKOVÉ KONANIE Č. 04/2022

Oznámenie súvisiace so speňažovaním majetku podliehajúceho konkurzu dlžníka Blank Job, s.r.o., sp. zn. 3K/7/2022

JUDr. Ing. Rastislav Palutka, LL.M., MBA, správca so sídlom kancelárie: Uhoľná 592/2, 010 01 Žilina, značka správcu: S 1832, mobil: 0903 803 939, správca majetku dlžníka: Blank Job, s.r.o., so sídlom Horný Val 11/23, 010 01 Žilina, IČO: 50 833 251, týmto oznamuje, že v zmysle § 167p zákona č. 7/2005 Z. z. o konkurze a reštrukturalizácii a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej aj „ZKR“)  vyhlásil 2. kolo ponukového konania na predaj majetku Dlžníka.

Správca konkurznej podstaty JUDr. Ing. Rastislav Palutka, LL.M., MBA konštatoval, že 2. kola ponukového konania sa nezúčastnil ani 1 záujemca, do kancelárie správcu nebola doručená ani 1 ponuka a ani nebola zložená záloha zo strany záujemcu.

Na základe vyššie uvedeného správca 2. kolo verejného ponukového konania vyhlásil za neúspešné.

Nakoľko bolo 2. kolo ponukového konania neúspešné, správca konkurznej podstaty JUDr. Ing. Rastislav Palutka, LL.M., MBA vyhlasuje 3. kolo verejného ponukového konania na predaj majetku dlžníka zapísaného v súpise všeobecnej podstaty dlžníka pod súpisovou zložkou majetku č. 4 na predaj majetku.

PREDMET PONUKOVÉHO KONANIA:

SÚPISOVÁ ZLOŽKA ČÍSLO: 4.

Popis súpisovej zložky: Pohľadávka vo výške 400 € s príslušenstvom voči Tomáš Kostoláni, nar. 04.07.1982, 951 52 Vieska nad Žitavou 191, podnikajúci pod obchodným menom Tomáš Kostoláni ELKOS, s miestom podnikania 951 52 Vieska nad Žitavou 191, IČO: 47 925 728 z titulu neuhradenej faktúry.

Právny dôvod vzniku: Rozsudok Okresného súdu Nitra zo dňa 06.12.2021, sp.zn. 31Cb/58/2020, ktorý nadobudol:

- vo výroku č. I. právoplatnosť dňa 03.01.2022 a vykonateľnosť dňa 07.01.2022

- vo výroku č. II. právoplatnosť dňa 19.01.2022

Súdny spor: Pohľadávka bola predmetom súdneho sporu sp.zn. 31Cb/58/2020.

Súpisová hodnota: 400 €

Dôvod zapísania: Ustanovenie § 106e ods. 1 ZKR.

PODMIENKY PONUKOVÉHO KONANIA:

 

  1. Záväzná ponuka záujemcu musí byť v súlade s podmienkami stanovenými nižšie doručená správcovi v zalepenej obálke s uvedením výrazného označenia „NEOTVÁRAŤ - konkurz 3K/7/2022 - záväzná ponuka“. Záväzné ponuky sú záujemcovia povinní zasielať na adresu kancelárie správcu: JUDr. Ing. Rastislav Palutka LL.M., MBA, Uhoľná 592/2, 010 01 Žilina, Slovenská republika. Záväzná ponuka musí byť doručená správcovi do 10 dní od uverejnenia oznámenia o vyhlásení ponukového konania v obchodnom vestníku. Lehota 10 dní začína plynúť dňom nasledujúcim od uverejnenia oznámenia o vyhlásení ponukového konania v obchodnom vestníku.
  2. V prípade, že koniec lehoty na predkladanie ponúk pripadne na víkend, deň pracovného pokoja, resp. sviatok, ponukové konanie končí nasledujúci pracovný deň o 12:00 hod.
  3. Ponuky, ktoré nebudú správcovi doručené do skončenia lehoty sa nebudú považovať za riadne doručené, ani ak boli odoslané správcovi pred uplynutím lehoty. Správca takéto ponuky odmietne ako oneskorené. Podobne odmietne správca aj neúplné ponuky. Každý záujemca môže predložiť len jednu ponuku. Doručenú ponuku nie je možné vziať späť a je pre záujemcu záväzná.
  4. Záväzná ponuka záujemcu musí obsahovať tieto náležitosti:
  1. označenie záujemcu (pri právnických osobách a fyzických osobách podnikateľoch obchodné meno, sídlo/miesto podnikania, IČO; u fyzických osôb nepodnikateľov meno, priezvisko, trvalý pobyt, rodné číslo),
  2. doklad preukazujúci právnu subjektivitu záujemcu, pri právnických osobách originál alebo úradne overenú kópiu aktuálneho výpisu z obchodného registra, živnostenského registra alebo iného registra, v ktorom je záujemca zapísaný (nesmie byť starší ako 3 mesiace); fyzická osoba nepodnikatel’ musí priložiť fotokópiu platného občianskeho preukazu alebo iného platného dokladu totožnosti,
  3. čestné vyhlásenie, že záujemca nemá záväzky voči Dlžníkovi,
  4. čestné vyhlásenie, že záujemca súhlasí so všetkými podmienkami tohto ponukového konania,
  5. presné označenie majetku, na ktorý sa ponuka vzťahuje,
  6. návrh ceny v EUR,
  7. doklad preukazujúci zloženie ponúkanej kúpnej ceny na účet Správcu,
  8. v prípade fyzickej osoby nepodnikateľa súhlas so spracovaním osobných údajov na účely tohto ponukového konania,
  9. číslo bankového účtu, na ktorý má byť záloha vrátená v prípade neúspešnej ponuky,
  10. čestné vyhlásenie, že "záujemca súhlasí s prepadnutím 100% zloženej zálohy z ponúkanej kúpnej ceny v prospech konkurznej podstaty titulom zmluvnej pokuty v prípade, že jeho predložená ponuka bude vyhodnotená ako víťazná, pričom na výzvu správcu k uzatvoreniu zmluvy podľa tohto ponukového konania bezodkladne nepristúpi",
  11. ponuka musí byť podpísaná záujemcom, resp. osobou oprávnenou konať za záujemcu; pre prípad, že ponuka bude podpísaná splnomocneným zástupcom, je záujemca povinný preukázať splnomocnenie doložením jeho originálu alebo úradne overenej kópie.
  1. Ponuka musí byť správcovi doručená (poštou alebo osobne) najneskôr v deň a hodinu určenú v tomto oznámení na uvedenú adresu kancelárie správcu a súčasne s ponukou musí záujemca zložiť na účet správcu vedený v UniCredit Bank Slovakia a.s. , číslo účtu: SK80 1111 0000 0068 5680 1021, variabilný symbol: 202204 zálohu na celú ponúknutú kúpnu cenu. Záujemca je povinný pri zložení zálohy uviesť v poznámke platby pri právnických osobách a fyzickej osobe podnikateľovi obchodné meno a pri fyzickej osobe nepodnikateľovi meno a priezvisko. Záloha musí byť pripísaná na účet správcu najneskôr do skončenia lehoty na predkladanie ponúk, pričom v prípade, že záloha v tejto lehote nebude pripísaná na účet správcu, správca takúto ponuku odmietne ako oneskorenú. Neúspešným záujemcom bude záloha na kúpnu cenu vrátená do 15 dní od vyhodnotenia ponukového konania bez úrokového zhodnotenia na účet uvedený záujemcom.

 

  1. Správca uskutoční otváranie obálok s ponukami v sídle správcu nasledujúci deň o 12:00 hod. po uplynutí lehoty na predkladanie ponúk. Správca po otvorení každej záväznej ponuky skontroluje, či bola podaná včas, či obsahuje stanovené náležitosti a či sú k nej priložené požadované doklady. Prihliada sa iba na tie ponuky, kde bola záloha na celú ponúknutú cenu v plnom rozsahu zložená záujemcom na účet správcu. Správca vyhodnotí ponukové konanie tak, že za víťaza vyberie záujemcu, ktorý vo svojej ponuke ponúkol najvyššiu kúpnu cenu. Ak viacerí záujemcovia ponúknu rovnaké plnenie, rozhodne žreb správcu. Ak by ponúknutá cena bola neprimerane nízka, správca si vyhradzuje právo ponuku odmietnuť. V lehote do 10 dní odo dňa vyhodnotenia ponúk správca upovedomí záujemcu, ktorý podal víťaznú ponuku a ostatných neúspešných záujemcov o výsledku vyhodnotenia ponukového konania a zároveň vyzve záujemcu, ktorý podal víťaznú ponuku na uzatvorenie zmluvy o postúpení pohľadávok a víťaz je túto zmluvu povinný v lehote určenej správcom uzatvoriť. Ponukové konanie bude neúspešné, ak správca neobdrží žiadnu ponuku v určenej lehote, alebo bude existovať iný podstatný dôvod na odmietnutie všetkých doručených ponúk. Správca je oprávnený všetky predložené ponuky odmietnuť, alebo toto ponukové konanie zrušiť bez uvedenia dôvodu.

 

  1. Pohľadávky sa postupujú v stave, v akom sa nachádzajú v čase tohto ponukového konania. Záujemca predložením ponuky súhlasí a berie na vedomie, že pohľadávka môže byť premlčaná, resp. nevymáhateľná, môže byť sporná, zaniknutá alebo nemusela nikdy vzniknúť alebo môže mať iné vady, napríklad v podobe neúplnej dokumentácie. Záujemca berie na vedomie, že postúpenie pohľadávok sa uskutočňuje len na základe informácii získaných od Dlžníka, ktoré nemusia zodpovedať skutočnosti. Záujemca sa zaväzuje, že si neuplatní akékoľvek nároky z vád podľa prvej a druhej vety tohto odseku alebo nároky s týmito vadami súvisiace voči správcovi alebo dlžníkovi a pohľadávky má vôľu nadobúdať s týmto vedomím a s týmito rizikami.

V Žiline, dňa 17.06.2022

JUDr. Ing. Rastislav Palutka LL.M., MBA