Insolvenční Rejstřík ČR

Obchodný vestník
Detail

Stiahnuť podanie
  • Vestník č:
  • 117/2022
  • Kapitola:
  • Konkurzy a reštrukturalizácie
  • Podanie:
  • Oznámenia správcov
  • Deň vydania:
  • 17.6.2022
  • Značka:
  • K036075
Obchodné meno/Názov/Meno a priezvisko dlžníka/úpadcu: Marčeková Jana
Sídlo/Bydlisko dlžníka/úpadcu: Malé Kozmálovce 132, 93521 Malé Kozmálovce
IČO/Dátum narodenia dlžníka/úpadcu: 02.09.1975
Obchodné meno správcu: KASATKIN Recovery, k. s.
Titul, meno a priezvisko správcu:
Sídlo správcu: Svätoplukova 1, 94002 Nové Zámky
Kotakt na správcu : recovery@kasatkin.sk, 0910/703 676
Spisová značka správcovského spisu : 30OdK/38/2021 S1812
Spisová značka súdneho spisu : 30OdK/38/2021
Druh podania : Oznámenia súvisiace so speňažovaním majetku podliehajúceho konkurzu

KASATKIN Recovery, k. s., správca konkurznej podstaty dlžníka – Jana Marčeková, nar. 02.09.1975, bytom Malé Kozmálovce 132, 935 21 Malé Kozmálovce (ďalej len „dlžník“) v súlade s ust. § 167p zákona č. 7/2005 Z.z. o konkurze a reštrukturalizácii a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len „ZKR“) vyhlasuje 3. kolo ponukového konania na predaj majetku dlžníka.

Majetok dlžníka tvorí motorové vozidlo, ktoré je uvedené v Súpise všeobecnej podstaty pod súpisovou zložkou č. 7:

Majetok - hnuteľná vec Zápis do súpisu Súpisová hodnota 
Číslo súpisovej zložky majetku Opis súpisovej zložky majetku Spoluvlastnícky podiel dlžníka Deň zapísania majetku Dôvod zapísania majetku Hodnota zapisovaného majetku stanovená vlastným odhadom správcu v EUR 
7 hnuteľná vec - osobné motorové vozidlo - Mercedes - Benz Vaneo, EČ: LV406FU, VIN: WDB4147001N219591, približný rok výroby: 2002, stav vozidla: vada tesnenia motora, deravý chladič, búchajú tlmiče, deravý výfuk. Stav tachometra: 185.005 km (podľa vyjdarenia dlžníka km nezodpovedajú reálnemu stavu). Vozidlo sa nachádza na adrese: Malé Kozmálovce 132, 935 21 Malé Kozmálovce 1/1 2.2.2022 § 167h ZKR 800 €

 (ďalej aj ako „Majetok“).

Súpis všeobecnej podstaty bol publikovaný v Obchodnom vestníku č. 87/2022 zo dňa 06.05.2022.

Podmienky 3. kola ponukového konania:

  1. Predmetom verejného ponukového konania je Majetok zapísaný v Súpise všeobecnej podstaty pod č. 7.
  2. Záväzné ponuky záujemcov na uzatvorenie zmluvy v písomnej forme musia byť doručené na adresu kancelárie správcu KASATKIN Recovery, k. s., Svätoplukova 1, 940 02 Nové Zámky v zalepenej obálke s označením „Konkurz 30OdK/38/2021 – záväzná ponuka – neotvárať“. V prípade, ak záväzná ponuka bude zaslaná prostredníctvom elektronickej schránky, predmet musí obsahovať: „Konkurz 30OdK/38/2021 – záväzná ponuka – neotvárať“. Zároveň musí byť podpísaná kvalifikovaným elektronický podpisom.
  3. Lehota na predkladanie ponúk je desať (10) kalendárnych dní odo dňa nasledujúceho po dni zverejnenia oznámenia o ponukovom konaní v Obchodnom vestníku s tým, že posledným pre doručenie záväznej ponuky je desiaty kalendárny deň do 15:00 hod. tohto dňa. Na záväzné ponuky doručené po tomto termíne správca nebude prihliadať. Ak koniec lehoty pripadne na sobotu, nedeľu alebo deň pracovného pokoja, posledným dňom lehoty je najbližší nasledujúci pracovný deň.
  4. Pre vylúčenie akýchkoľvek pochybností platí, že za deň zverejnenia oznámenia o ponukovom konaní v Obchodnom vestníku sa považuje deň nasledujúci po dni zverejnenia tohto oznámenia v Obchodnom vestníku.
  5. Návrh musí obsahovať:
  1. označenie predmetu kúpy, o ktorý má záujemca záujem,
  2. navrhovanú kúpnu cenu vrátane DPH,
  3. meno, priezvisko, bydlisko, rodné číslo, resp. obchodné meno, sídlo a IČO záujemcu,
  4. kontaktné údaje: telefónne číslo a email,
  5. záujemca právnická osoba alebo fyzická osoba – podnikateľ priloží originál výpisu z príslušného registra nie starší ako 1 mesiac a fyzická osoba – nepodnikateľ kópiu dokladu totožnosti,
  6. čestné vyhlásenie o tom, že záujemca nemá žiadne záväzky voči dlžníkovi,
  7. čestné vyhlásenie o tom, že záujemca v celom rozsahu súhlasí s podmienkami ponukového konania vyhlásené správcom, že sa oboznámil s Majetkom a vo vzťahu k Majetku dáva ponuku, čomu zodpovedá ponúknutá kúpna cena, a že si je vedomý, že Majetok nadobudne v stave v akom sa aktuálne nachádza.
  1. Ponuky záujemcov musia byť podpísané osobne záujemcom alebo osobou oprávnenou konať za záujemcu alebo osobou oprávnenou konať za záujemcu na základe riadne udeleného plnomocenstva zo strany záujemcu s úradne overeným podpisom štatutárneho zástupcu záujemcu. Každý́ záujemca môže do Ponukového konania v súlade s uvedenými podmienkami Ponukového konania podať iba jednu ponuku, v opačnom prípade sa na jeho ponuky neprihliada.
  2. Minimálna ponúknutá kúpna cena nie je stanovená, správca je však oprávnený odmietnuť zjavne neprimeranú alebo nevýhodnú ponuku. Záväzné ponuky podané v rozpore s podmienkami ponukového konania budú z  ponukového konania vylúčené.
  3. Záujemca musí zároveň so záväznou ponukou zložiť zálohu na celú ponúknutú kúpnu cenu na účet správcu vedený v spoločnosti Tatra banka, a.s.: IBAN: SK36 1100 0000 0029 4909 0662, SWIFT: TATRSKBX, poznámka: Jana Marčeková – 30OdK/38/2021 a označenie záujemcu. Záloha na celú ponúknutú kúpnu cenu musí byť zložená, resp. pripísaná na účet správcu v lehote na predkladanie písomných ponúk. Na ponuky, pri ktorých nebude zložená záloha na celú ponúknutú kúpnu cenu alebo bude zložená po stanovenej lehote správca nebude prihliadať.
  4. Informácie o predmete speňažovania môže záujemca zistiť na telefónnom čísle +421 2 2077 9082 v úradných hodinách alebo na e-mailovej adrese recovery@kasatkin.sk.
  5. Ako úspešný bude vyhodnotený návrh na uzatvorenie zmluvy s najvyššou navrhovanou kúpnou cenou, ak nepôjde o zjavne neprimeranú alebo nevýhodnú ponuku. V prípade, ak viacerí záujemcovia ponúknu rovnaké plnenie, o víťaznej ponuke rozhodne žreb správcu. Náklady súvisiace s prevodom Majetku znáša nadobúdateľ.
  6. Správca vyhodnotí ponuky do 10 pracovných dní po uplynutí lehoty na predkladanie ponúk v zmysle tejto ponuky. Vyhodnotenie ponúk správca oznámi iba úspešnému záujemcovi. Správca vráti neúspešným záujemcom zálohy na ponúknutú kúpnu cenu v lehote 5 pracovných dní odo dňa uplynutia lehoty na vyhodnotenie ponúk.
  7. Záujemca, ktorého návrh bude označený ako úspešný, je povinný do 5 pracovných dní od obdržania oznámenia o výsledku ponukového konania uzatvoriť zmluvu so správcom. Zložená záloha sa započítava na kúpnu cenu. Ak záujemca zmluvu v lehote určenej správcom neuzavrie alebo od ponuky odstúpi záloha prepadá v prospech konkurzu ako pokuta za nedodržanie podmienok ponukového konania. Správca navyše už nie je viazaný touto ponukou a predmet ponukového konania správca bude ďalej ponúkať na predaj. 
  8. Už podané ponuky nie je možné meniť a ani ich zobrať späť. Podaná ponuka znamená vyjadrenie súhlasu záujemcu s týmito podmienkami ponukového konania.
  9. Správca si vyhradzuje právo všetky predložené ponuky odmietnuť alebo ponukové konanie zrušiť bez uvedenia dôvodu.

Správca upozorňuje záujemcov o Majetok na právo oprávnenej osoby vykúpiť Majetok z konkurznej podstaty za podmienok ustanovených v ust. § 167r ZKR.

KASATKIN Recovery, k. s., správca