Insolvenční Rejstřík ČR

Obchodný vestník
Detail

Stiahnuť podanie
  • Vestník č:
  • 117/2022
  • Kapitola:
  • Konkurzy a reštrukturalizácie
  • Podanie:
  • Oznámenia správcov
  • Deň vydania:
  • 17.6.2022
  • Značka:
  • K035997
Obchodné meno/Názov/Meno a priezvisko dlžníka/úpadcu: Illiť Zdenko
Sídlo/Bydlisko dlžníka/úpadcu: Nejedlého 3394 / 20, 841 02 Bratislava-Dúbravka
IČO/Dátum narodenia dlžníka/úpadcu: 03.05.1986
Obchodné meno správcu:
Titul, meno a priezvisko správcu: Mgr. Peter Arendacký
Sídlo správcu: Železničiarska 13, 81104 Bratislava
Kotakt na správcu : arendacky@nextra.sk, 0903/626 841
Spisová značka správcovského spisu : 4K/4/2020 S1535
Spisová značka súdneho spisu : 4K/4/2020
Druh podania : Oznámenia súvisiace so speňažovaním majetku podliehajúceho konkurzu

Správca konkurznej podstaty úpadcu Zdenko Illiť, nar.: 03.05.1986, adresa trvalého pobytu: Nejedlého 3394/20, Bratislava, vyhlasuje v súlade s ust. § 92 ods. 1 písm. a) zák. č. 7/2005 Z.z. verejné ponukové konanie na odkúpenie súpisovej zložky majetku č. 13 všeobecnej podstaty (osobné mot. vozidlo VW Touareg, EČV: BL560MH, VIN: WVGZZZPZGD035907) a to za nasledovných podmienok:

 

 

Verejné ponukové konanie sa uskutočňuje zverejňovaním v obchodnom vestníku, pričom víťazom sa stane ten záujemca, ktorého ponuka bude znamenať najvyššiu mieru uspokojenia veriteľov. Záujemca podaním ponuky akceptuje podmienky tohto ponukového konania bezpodmienečne vo všetkých bodoch.

 

Kúpna cena:

 

Minimálna výška ponúknutej kúpnej ceny je 100% zo súpisovej hodnoty ponúkaného majetku. Záujemca zloží na správcovský účet zábezpeku najmenej vo výške 10.000,00 € a to najneskôr do uplynutia lehoty na predkladanie ponúk.

 

Formálne náležitosti ponuky:

 

Ponuka musí byť písomná v slovenskom jazyku a musí obsahovať meno, priezvisko, rodné číslo, resp. obchodné meno, sídlo, IČO záujemcu, výpis z obchodného registra alebo živnostenského registra, nie starší ako 90 dní. Ponuka musí taktiež obsahovať korešpondenčnú adresu a e-mailovú adresu záujemcu pre účely komunikácie vo veci ponukového konania.

 

Záujemcovia doručia svoje písomné ponuky v zalepenej obálke na adresu správcu s jasným označením „Konkurz Illiť – ponukové konanie - vozidlo - neotvárať“. V prípade, ak ponuka nebude obsahovať toto jasné označenie, platí, že záujemca v takom prípade podmienky nesplnil a správca nenesie zodpovednosť za predčasné otvorenie tejto ponuky.

 

Vecné náležitosti ponuky:

 

Označenie majetku, ktorého sa ponuka týka a výška ponúknutej ceny a spôsob úhrady.

 

Osvedčenie o zložení zábezpeky (výpis z účtu záujemcu alebo príkaz na úhradu ).

 

Preukázanie, že záujemca nemá záväzky voči úpadcovi (čestným prehlásením).

 

Lehota na podávanie ponúk do verejného ponukového konania je 15 dní odo dňa faktického zverejnenia ponukového konania v obchodnom vestníku. Prvým dňom lehoty je deň nasledujúci po dni, kedy je ponukové konania zverejnené v obchodnom vestníku a posledným dňom je pätnásty deň (vrátane ) do 15.00 hod. Ak koniec lehoty pripadne na sobotu, nedeľu alebo sviatok, je posledným dňom lehoty najbližší nasledujúci pracovný deň. Ponuky musia byť v  uvedenej lehote doručené do kancelárie správcu (nestačí podanie na poštovú prepravu).

 

Ďalšie podmienky a náležitosti:

 

Správca si vyhradzuje právo odmietnuť všetky ponuky, aj tie, ktoré spĺňajú všetky náležitosti.

 

Správca môže záujemcu vyzvať na doplnenie ponuky v takom rozsahu, v akom to nemení jej obsah.

 

Správca neporušené obálky otvorí do 5 pracovných dní odo dňa skončenia lehoty na predloženie ponúk.

 

Vyhodnotenie ponúk sa vykoná najneskôr do 10 dní odo dňa otvárania obálok. Doručené a neodmietnuté ponuky správca zhodnotí jednotlivo, ako aj vo vzťahu k ostatným ponukám s ohľadom na celkové maximálne uspokojenie veriteľov. Pri rovnosti ponúk správca uprednostní tú ponuku, ktorá bude správcovi doručená skôr.

 

Neúspešným záujemcom správca vráti zloženú zábezpeku najneskôr do 10 dní odo dňa vyhodnotenia ponúk.

 

So záujemcom, ktorého ponuka bude vyhodnotená ako najlepšia, správca za splnenia podmienky úhrady ponúkanej kúpnej ceny (cien) na správcovský účet v plnom rozsahu v lehote určenej správcom, spíše bez zbytočného odkladu kúpnu zmluvu, ktorej predmetom bude speňažovaný majetok. Kúpna zmluva so záujemcom nebude uzavretá, ak kúpna cena nebude vopred uhradená na správcovský účet v plnom rozsahu. Ak nebude uhradená kúpna cena úspešným záujemcom v plnom rozsahu ani v ďalšej primeranej lehote (nie dlhšej ako 7 dní), určenej správcom, považuje sa ponukové konanie za zmarené.

 

V prípade, že záujemca bude vyhodnotený ako úspešný a napriek tomu odmietne uzavrieť kúpnu zmluvu, alebo ju neuzavrie ani v ďalšej lehote určenej správcom, považuje sa ponukové konanie za zmarené.

 

Ak dôjde k odstúpeniu od zmluvy zo strany správcu v zmysle týchto podmienok, alebo ak dôjde k zmareniu ponukového konania, alebo sa inak znemožní vykonať riadne účel ponukového konania alebo zmluvy, na uzavretie ktorej sa akceptovaním tohto ponukového konania a podaním vlastného návrhu záujemca zaviazal a to z dôvodov na strane záujemcu, má správca nárok na zmluvnú pokutu voči takému záujemcovi vo výške zloženej zábezpeky.

 

Správca si vyhradzuje právo z akéhokoľvek dôvodu zrušiť ponukové konanie v ktoromkoľvek štádiu, až do podpísania prevodnej zmluvy s víťazným záujemcom.