Insolvenční Rejstřík ČR

Obchodný vestník
Detail

Stiahnuť podanie
  • Vestník č:
  • 90/2022
  • Kapitola:
  • Konkurzy a reštrukturalizácie
  • Podanie:
  • Oznámenia správcov
  • Deň vydania:
  • 11.5.2022
  • Značka:
  • K027630
Obchodné meno/Názov/Meno a priezvisko dlžníka/úpadcu: Agro Jasenie, s. r. o.
Sídlo/Bydlisko dlžníka/úpadcu: J. Kráľa 12, 95301 Zlaté Moravce
IČO/Dátum narodenia dlžníka/úpadcu: 46514465
Obchodné meno správcu:
Titul, meno a priezvisko správcu: Mgr. Veronika Vargová
Sídlo správcu: Mostná 62, 94901 Nitra
Kotakt na správcu : 0908134388, veronika.vargova322@gmail.com
Spisová značka správcovského spisu : 32K/11/2019 S1668
Spisová značka súdneho spisu : 32K/11/2019
Druh podania : Iné zverejnenie

Mgr. Veronika Vargová, so sídlom kancelárie Mostná 62, 949 01 Nitra (ďalej aj len ako „Správca”), správca úpadcu Agro Jasenie, s. r. o., IČO : 46 514 465, so sídlom J. Kráľa 12, 953 01 Zlaté Moravce (ďalej aj len ako „Úpadca”), vyhlasuje v súlade s ust. § 92 ods. 1 písm. a) zákona č. 7/2005 Z. z. o konkurze a reštrukturalizácii a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej aj len ako „ZKR”) 4. kolo verejnej obchodnej súťaže na predaj podniku Úpadcu (ďalej aj len ako „Ponukové konanie”), ktorá sa uskutoční za nasledovných podmienok: 

1. Adresa Správcu na doručovanie všetkých listín v Ponukovom konaní je: Mgr. Veronika Vargová, Mostná 62, 949 01 Nitra. 

2. Záväzná ponuka kúpnej ceny za predaj podniku Úpadcu (ďalej aj len ako „Záväzná ponuka”) záujemcu o kúpu podniku Úpadcu (ďalej aj len ako „Záujemca”) musí byť doručená Správcovi do 20 dní odo dňa nasledujúceho po dni uverejnenia tohto oznamu o Ponukovom konaní v Obchodnom vestníku. Uzávierka ponúk doručovaných osobne bude o 12.00 hod. v posledný deň lehoty na podanie ponuky. Za prvý deň uvedenej lehoty sa považuje prvý kalendárny deň nasledujúci po dni zverejnenia tohto oznamu v Obchodnom vestníku a v prípade, že posledný deň uvedenej lehoty pripadne na sobotu, nedeľu alebo sviatok, lehota končí najbližší nasledujúci pracovný deň. Záväznú ponuku je potrebné v uvedenej lehote fyzicky doručiť na adresu Správcu uvedenú v bode 1, t.j. nestačí jej podanie na poštovú prepravu, resp. jej zaslanie faxom, elektronicky, ďalekopisom ani iným spôsobom v posledný deň lehoty. 

3. Záväznú ponuku doručenú Správcovi nemožno meniť, dopĺňať ani vziať späť a Záujemca je ňou viazaný minimálne po dobu ukončenia verejnej obchodnej súťaže alebo do času uatvorenia kúpnej zmluvy s víťazným záujemcom. Každý Záujemca môže predložiť len jednu záväznú ponuku, inak Správca všetky ním podané záväzné ponuky odmietne. 

4. Záväznú ponuku ako aj všetky ostatné listiny v Ponukovom konaní je potrebné Správcovi predkladať v slovenskom jazyku, resp. s pevne zviazaným úradným prekladom listín do slovenského jazyka. 

5. Náležitosti Záväznej ponuky: Správca bude v Ponukovom konaní prihliadať len na tie Záväzné ponuky, ktoré mu budú doručené v lehote na doručenie podľa bodu 2. na adresu na doručovanie podľa bodu 1. v nepriehľadnej/neporušenej zalepenej obálke, na ktorej bude viditeľne napísané: „PONUKA – konkurz 32K/11/2019 - neotvárať“, a ktoré budú obsahovať: 

a) označenie Záujemcu (obchodné meno, sídlo, IČO; u fyzických osôb meno, priezvisko, bydlisko, rodné číslo, kontaktné údaje, e-mail), 

b) označenie predmetu kúpy, ktorý musí byť zhodný s jeho označením uvedeným v podmienkach verejného ponukového konania, 

c) návrh kúpnej ceny v mene EUR, ktorá musí byť uhradená najneskôr do 10 dní od vyzvania SKP na uzatvorenie Kúpnej zmluvy. 

6. Záujemcovia o kúpu podniku Úpadcu sa môžu zúčastniť obhliadky. Obhliadku bude možné vykonať počas celej lehoty na podávanie ponúk a po dohode v čase dohodnutom so správcom na tel. č.: 037/658 51 82 alebo prostredníctvom mailu na: veronika.vargova.skp@gmail.com.

7. Ponuky, ktoré nebudú doručené do skončenia lehoty sa nebudú považovať za riadne doručené, ani keď boli odoslané pred uplynutím lehoty. Správca takéto ponuky odmietne ako oneskorené. 

8. Správca uskutoční otváranie obálok s ponukami do piatich (5) dní od skončenia lehoty na podávanie ponúk. Správca po otvorení každej záväznej ponuky skontroluje, či bola podaná včas, či obsahuje stanovené náležitosti a či sú k nej priložené požadované doklady. Správca o výsledku bezodkladne písomne upovedomí veriteľský výbor a vyzve ho v lehote nie kratšej ako 10 pracovných dní na vyjadrenie. Veriteľský výbor sa vyjadrí, či s niektorou z ponúk súhlasí alebo nie. V prípade, že veriteľský výbor príjme víťazní ponuku, Správca uzavrie s úspešným záujemcom zmluvu do 10 dní odo dňa doručenia súhlasu veriteľského výboru, pričom kúpna cenu musí byť v celom rozsahu zaplatená pred podpisom zmluvy.

Mgr. Veronika Vargová 

V Nitre, dňa 06.05.2022