Insolvenční Rejstřík ČR

Obchodný vestník
Detail

Stiahnuť podanie
  • Vestník č:
  • 87/2022
  • Kapitola:
  • Konkurzy a reštrukturalizácie
  • Podanie:
  • Oznámenia správcov
  • Deň vydania:
  • 6.5.2022
  • Značka:
  • K026744
Obchodné meno/Názov/Meno a priezvisko dlžníka/úpadcu: ELEKTRA NITRA, s.r.o.
Sídlo/Bydlisko dlžníka/úpadcu: Nábrežie mládeže 95, 94901 Nitra
IČO/Dátum narodenia dlžníka/úpadcu: 36522562
Obchodné meno správcu:
Titul, meno a priezvisko správcu: Mgr. Veronika Vargová
Sídlo správcu: Mostná 62, 94901 Nitra
Kotakt na správcu : 0908134388, veronika.vargova322@gmail.com
Spisová značka správcovského spisu : 31K/1/2019 S1668
Spisová značka súdneho spisu : 31K/1/2019
Druh podania : Iné zverejnenie

Mgr. Veronika Vargová, so sídlom kancelárie Mostná 62, 949 01 Nitra (ďalej aj len ako „Správca”), správca úpadcu ELEKTRA NITRA, s.r.o., IČO: 36 522 562, so sídlom Nábrežie mládeže 95, 949 01 Nitra (ďalej aj len ako „Úpadca”), vyhlasuje v súlade s ust. § 92 ods. 1 písm. a) zákona č. 7/2005 Z. z. o konkurze a reštrukturalizácii a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej aj len ako „ZKR”) verejnú obchodnú súťaž na predaj súpisovej zložky majetku č. 35 všeobecnej podstaty Úpadcu (ďalej aj len ako „Ponukové konanie”), ktorá sa uskutoční za nasledovných podmienok: 

1.Adresa Správcu na doručovanie všetkých listín v Ponukovom konaní je: Mgr. Veronika Vargová, Mostná 62, 949 01 Nitra.

2.Lehota na doručenie záväznej ponuky kúpnej ceny za predaj konkrétnej súpisovej zložky majetku Úpadcu (ďalej aj len ako „Záväzná ponuka”) záujemcov o kúpu súpisovej zložky majetku Úpadcu (ďalej aj len ako „Záujemca”), je 15 dní odo dňa zverejnenia oznamu o Ponukovom konaní v Obchodnom vestníku, pričom za prvý deň uvedenej lehoty sa považuje prvý kalendárny deň nasledujúci po dni zverejnenia tohto oznamu v Obchodnom vestníku a v prípade, že posledný deň uvedenej lehoty pripadne na sobotu, nedeľu alebo sviatok, lehota končí najbližší nasledujúci pracovný deň. Záväznú ponuku je potrebné v uvedenej lehote fyzicky doručiť na adresu Správcu uvedenú v bode 1, t.j. nestačí jej podanie na poštovú prepravu, resp. jej zaslanie faxom, elektronicky, ďalekopisom ani iným spôsobom v posledný deň lehoty.

3.Záväznú ponuku, ako aj všetky ostatné listiny v Ponukovom konaní je potrebné Správcovi predkladať v slovenskom jazyku, resp. s pevne zviazaným úradným prekladom listín do slovenského jazyka.

4.Podmienkou účasti Záujemcu v Ponukovom konaní je uzavretie zmluvy o budúcej kúpnej zmluve so Správcom Úpadcu. Návrh zmluvy o budúcej kúpnej zmluve si Záujemca prevezme v kancelárii Správcu na adrese Správcu podľa bodu 1. Záujemca je povinný doručiť Správcovi akceptáciu predmetného návrhu zmluvy o budúcej kúpnej zmluve najneskôr v posledný deň lehoty na doručenie záväznej ponuky podľa bodu 2.

5. Náležitosti Záväznej ponuky: Správca bude v Ponukovom konaní prihliadať len na tie Záväzné ponuky, ktoré mu budú doručené v lehote na doručenie a na adresu na doručovanie v nepriehľadnej zalepenej obálke, na ktorej bude viditeľne napísané: „NEOTVÁRAŤ! - PONUKOVÉ KONANIE – ELEKTRA NITRA“, a ktoré budú obsahovať:
a. presnú identifikáciu Záujemcu, t. j.:
(i) u fyzickej osoby meno a priezvisko, a obchodné meno fyzickej osoby - podnikateľa, resp. u právnickej osoby obchodné meno,
(ii) u fyzickej osoby dátum narodenia a IČO fyzickej osoby - podnikateľa, resp. u právnickej osoby IČO, ak jej bolo pridelené; v prípade zahraničnej právnickej osoby iný identifikačný údaj, ak bol právnickej osobe pridelený
(iii) u fyzickej osoby trvalý pobyt, prípadne prechodný pobyt a miesto podnikania fyzickej osoby -podnikateľa, resp. u právnickej osoby sídlo právnickej osoby,
(iv) adresu na doručovanie písomností Záujemcovi v Ponukovom konaní,
(v) aktuálny výpis (nie starší ako 3 mesiace) zo živnostenského registra fyzickej osoby - podnikateľa, resp. aktuálny výpis (nie starší ako 3 mesiace) z obchodného registra, prípadne iného registra, v ktorom sa právnické osoby registrujú, tak, aby boli zrejmé predmety činností, na ktoré má Záujemca podnikateľské oprávnenia,
b. čestné prehlásenie Záujemcu, že voči Úpadcovi nemá žiadne záväzky,
c. označenie, čoho sa Záväzná ponuka týka, t. j. kúpy konkrétnej súpisovej zložky majetku Úpadcu a nepochybný prejav vôle Záujemcu kúpiť konkrétnu súpisovú zložku majetku Úpadcu,
d. návrh výšky kúpnej ceny v eurách - číselné a slovné vyjadrenie ponúkanej kúpnej ceny a meny tak, aby neboli pochybnosti o výške a mene ponúkanej kúpnej ceny,pričom kúpna cena nemôže byť nižšia ako 100% súpisovej hodnoty súpisovej zložky majetku.
- v prípade rozporu medzi číselným a slovným vyjadrením platí slovné vyjadrenie sumy a meny kúpnej ceny,
e. doklad, že Záujemca zaplatil na účet Úpadcu vedený v Československá obchodná banka, a.s., IBAN: SK69 7500 0000 0040 0339 5608, variabilný symbol: 1000001, zábezpeku vo výške 500,- Eur (slovom: päťsto Eur nula Eurocentov), a to v lehote podľa bodu 2., pričom v posledný deň uvedenej lehoty na doručenie Záväzných ponúk musia byť peňažné prostriedky pripísané na uvedený účet Úpadcu.


6. Na Záväzné ponuky doručené Správcovi po lehote na doručovanie Záväzných ponúk podľa bodu 2. alebo na neúplné Záväzné ponuky, ktoré nebudú obsahovať vyššie uvedené náležitosti podľa bodu 5., najmä, nie však výhradne, ku ktorým nebude priložený doklad o zaplatení zábezpeky podľa bodu 5. písm. e) alebo na Záväzné ponuky Záujemcov, ktorí neuzavrú so Správcom zmluvu o budúcej kúpnej zmluve podľa bodu 4. a bodu 5. písm. f), sa pri vyhodnocovaní Záväzných ponúk nebude prihliadať. 

V Nitre, dňa 03.05.2022

Mgr. Veronika Vargová