Insolvenční Rejstřík ČR

Obchodný vestník
Detail

Stiahnuť podanie
  • Vestník č:
  • 9/2022
  • Kapitola:
  • Konkurzy a reštrukturalizácie
  • Podanie:
  • Oznámenia správcov
  • Deň vydania:
  • 14.1.2022
  • Značka:
  • K002260
Obchodné meno/Názov/Meno a priezvisko dlžníka/úpadcu: Tomek Peter
Sídlo/Bydlisko dlžníka/úpadcu: Podhájska 227/27, 90082 Blatné
IČO/Dátum narodenia dlžníka/úpadcu: 28.02.1960
Obchodné meno správcu:
Titul, meno a priezvisko správcu: JUDr. Juraj Bašnák
Sídlo správcu: Černyševského 10, 85101 Bratislava
Kotakt na správcu : juraj.basnak@akbasnak.sk
Spisová značka správcovského spisu : 27OdK/3/2020 S1451
Spisová značka súdneho spisu : 27OdK/3/2020
Druh podania : Oznámenia súvisiace so speňažovaním majetku podliehajúceho konkurzu

JUDr. Juraj Bašnák, správca konkurznej podstaty dlžníka Peter Tomek, nar. 28.02.1960, trvale bytom Podhájska 227/27, 900 82 Blatné, št. občan SR,  týmto podľa ustanovenia § 167p, zákona č.7/2005 Z.z.,  o konkurze a reštrukturalizácii (ďalej len „ZKR“) vyhlasuje:

 

3.         kolo verejného ponukového konania na speňaženie majetku dlžníka podliehajúceho konkurzu za nasledujúcich podmienok.

 

V 3. kole verejného ponukového konania nižšie uvedené súpisové zložky majetku správca ponúka na predaj v súlade s ust. § 167p ods. 1 ZKR podľa kritéria NAJVYŠŠIA PONÚKNUTÁ KÚPNA CENA - VÝŠKA PONÚKANEJ KÚPNEJ CENY MUSÍ BYŤ MINIMÁLNE VO VÝŠKE SÚPISOVEJ HODNOTY PREDMETU PONUKOVÉHO KONANIA.

 

  1. Predmet ponukového konania

Zapísaný do súpisu všeobecnej podstaty, ktorý bol zverejnený v obchodnom vestníku č. 24/2021 , zo dňa 05.02.2021:

 

Hnuteľná vec alebo súbor hnuteľných vecí

Popis

Register

Deň zapísania do súpisu

Dôvod zapísania do súpisu

Zabezpečovacie právo

Poznámka o spornom zápise:

Súpisová hodnota

 

Obchodný podiel úpadcu v obchodnej spoločnosti PETRO obchodno-reklamná spoločnosť, s.r.o.  IČO: 35 813 814, - úpadca je spoločníkom od 11.06.2001, výška vkladu: 6638.78,-EUR (200.000,-SK)

Obchodný register Okresného súdu Bratislava I, Oddiel:  Sro, Vložka číslo: 24274/B

24.04.2020

Súpisová zložka dohľadaná v Obchodnom registri 

Bez

Bez

4990€

 

 

 

(Ďalej len ako „predmet ponukového konania“)

 

  1. Záväzná ponuka:

Záujemca môže vypracovať a doručiť správcovi písomnú záväznú ponuku. Obsahom záväznej ponuky musí byť označenie ponukového konania, označenie záujemcu – identifikačné údaje záujemcu (fyzická osoba – meno, priezvisko, dátum narodenia a adresa trvalého pobytu spolu s fotokópiou občianskeho preukazu, právnická osoba – obchodné meno, IČO a sídlo spoločnosti spolu s fotokópiou výpisu z obchodného alebo iného registra spolu s fotokópiou občianskeho preukazu osoby, ktorá koná v mene a na účet právnickej osoby) a ponúknutá kúpna cena vyjadrená aj slovom. Záujemca v záväznej ponuke uvedie tiež svoje kontaktné údaje (tel. číslo, e-mail) a údaje bankového spojenia. Výška ponúkanej kúpnej ceny musí byť minimálne vo výške súpisovej hodnoty. Prihliada sa iba na tie ponuky, kde bola záloha na celú ponúknutú kúpnu cenu v plnom rozsahu zložená záujemcom na účet správcu. Za riadne a včas uhradenú zálohu na celú ponúknutú kúpnu cenu sa považuje pripísanie peňažných prostriedkov na účet správcu najneskôr v posledný deň určený na doručovanie ponúk. Súčasťou záväznej ponuky je tiež doklad o zložení zálohy na celú ponúknutú kúpnu cenu v plnom rozsahu na účet správcu:

 

  • banka: VÚB, a.s.
  • číslo účtu: IBAN: SK33 0200 0000 0038 5927 6855
  • variabilný symbol: dátum narodenia/IČO záujemcu
  • Záujemca do správy pre prijímateľa uvedie svoje označenie spôsobom neumožňujúcim jeho zámenu s iným záujemcom – meno a priezvisko/obchodné meno a nasledujúci text: "27OdK/3/2020 S1451– záloha“

 

  1. Doručovanie záväznej ponuky:

Účastník doručí záväznú ponuku v pevne zalepenej a neporušenej obálke. Vedľa označenia adresáta musí byť uvedený nasledujúci text: „27OdK/3/2020– Ponukové konanie – neotvárať!“. Obálku so záväznou ponukou musí účastník doručiť do kancelárie správcu osobne alebo ako zásielku najneskôr do 10 kalendárnych dní odo dňa zverejnenia tohto oznamu o ponukovom konaní v Obchodnom vestníku. Na obálky doručené po tejto lehote alebo porušené a nesprávne označené obálky nebude správca prihliadať. Účastník môže doručiť najviac jednu záväznú ponuku. Účastník nemôže už raz doručenú záväznú ponuku meniť ani dopĺňať.

 

  1. Vyhodnotenie ponukového konania

Otváranie obálok s ponukami sa uskutoční do 7 dní po uplynutí lehoty na predkladanie ponúk za prítomnosti správcu alebo ním poverenej osoby a o tomto úkone sa spíše zápisnica. Za úspešného účastníka v ponukovom konaní sa považuje ten účastník, ktorého ponuka bola vyhodnotená ako úplná a ktorý ponúkol najvyššiu kúpnu cenu, ktorá bola ako záloha na celú ponúknutú kúpnu cenu v plnom rozsahu zložená záujemcom na účet správcu. Rozhoduje vždy najvyššia ponúknutá kúpna cena. Ak viacerí záujemcovia ponúknu rovnaké plnenie, rozhodne žreb správcu. S úspešným uchádzačom je správca povinný bezodkladne pripraviť a uzavrieť zmluvu o prevode obchodného podielu. Ak účastník ani po výzve správcu neuzavrie zmluvu o prevode obchodného podielu, správca vráti účastníkovi zloženú zálohu a účastníka z ponukového konania vyradí. Ak došlo k vyradeniu úspešného účastníka, vykoná sa bezodkladne opakované vyhodnotenie, v ktorom uspeje ten účastník, ktorý splnil podmienky ponukového konania a ponúkol ďalšiu najvyššiu kúpnu cenu; postup sa opakuje až dovtedy, kým nie je ponukové konanie skončené. O vyhodnotení ponukového konania správca spíše úradný záznam,  ktorý založí do správcovského spisu.

 

  1. Skončenie ponukového konania

Každý z účastníkov znáša náklady na účasť v ponukovom konaní sám. Ponukové konanie sa končí ak nebola podaná ani jedna záväzná ponuka, alebo ak ani jednu podanú ponuku nemožno považovať za úplnú, alebo ak ani jeden úspešný uchádzač neuzavrel zmluvu o prevode obchodného podielu, a to ani po opätovnom vyhodnotení. Pokiaľ je tretie kolo ponukového konania skončené bez toho, že by došlo k speňaženiu predmetu ponukového konania, správcapredmet ponukového konania vylúči z konkurzu.

 

  1. Ostatné podmienky

Každý z účastníkov znáša náklady na účasť v ponukovom konaní sám. Správca je oprávnený odmietnuť všetky záväzné ponuky a samotné kolo ponukového konanie skončiť. Správca môže podmienky ponukového konania podrobnejšie upraviť, avšak tak, aby nebola sťažená účasť čo najširšieho okruhu účastníkov. Záväzný výklad podmienok ponukového konania určuje správca. Úspešný záujemca bude povinný́ zaplatiť̌ vyhlasovateľovi kúpnu cenu za predmet kúpy v prospech účtu č. účtu: SK33 0200 0000 0038 5927 6855 vedený́ v VÚB, a.s., najneskôr ku dňu podpisu zmluvy o prevode obchodného podielu.

 

  1. Kontakty

Bližšie informácie možno získať po predchádzajúcom ohlásení elektronicky e-mailom na adrese juraj.basnak@akbasnak.sk. Správca neposkytuje informácie o počte záujemcov ani doručených záväzných ponukách. Správca bude po skončení ponukového konania písomne informovať iba úspešného účastníka.

 

 

JUDr. Juraj Bašnák, správca