Insolvenční Rejstřík ČR

Obchodný vestník
Detail

Stiahnuť podanie
  • Vestník č:
  • 243/2021
  • Kapitola:
  • Dražby
  • Podanie:
  • Oznámenie o dobrovoľnej dražbe
  • Deň vydania:
  • 20.12.2021
  • Značka:
  • X078607
U9, a.s.
Oznámenie o dobrovoľnej dražbe (podľa § 17 zákona č. 527/2002 Z.z.) :
Oznámenie o dražbe číslo 293/2021
A. Označenie dražobníka
I. Obchodné meno/meno a priezvisko U9, a.s.
II. Sídlo/bydlisko Zelinárska682108 Bratislava
a) Názov ulice/verejného priestranstva Zelinárska
b) Orientačné/súpisné číslo 6
c) Názov obce Bratislava d) PSČ 82108
e) Štát Slovenská republika
III. Zapísaný Okresný súd Bratislava I , oddiel: Sa , vložka číslo: 3070/B
IV. IČO/ dátum narodenia 35849703
B. Označenie navrhovateľov
1. I. Obchodné meno/meno a priezvisko JUDr. Zuzana Szabóová, zapísaná v v zozname správcov MS SR pod č. S 1525, správca úpadcu Marián Bernát, Pod Vŕškami 442, 951 85 Skýcov
II. Sídlo/bydlisko
a) Názov ulice/verejného priestranstva L. Kassáka
b) Orientačné/súpisné číslo 8
c) Názov obce Nové Zámky d) PSČ 940 01
e) Štát Slovenská republika
IV. IČO/ dátum narodenia 04.12.1973
C. Miesto konania dražby U9, a.s., Zelinárska 6, 821 08 Bratislava
D. Dátum konania dražby 28. 01. 2022
E. Čas konania dražby 10:00 hod.
F. Kolo dražby 1. kolo dražby
G. Predmet dražby

Predmetom dražby je súbor nasledovných nehnuteľností:

 

A. evidované na liste vlastníctva č. 2980, katastrálne územie Pezinok, obec Pezinok, okres Pezinok, Okresný úrad Pezinok – katastrálny odbor, a to:

 

Pozemky - parcely registra "C"

  • parcelné číslo: 453 o výmere 184 m2, druh pozemku: zastavaná plocha a nádvorie,
  • parcelné číslo: 454 o výmere 12 m2, druh pozemku: zastavaná plocha a nádvorie,
  • parcelné číslo: 455 o výmere 16 m2, druh pozemku: zastavaná plocha a nádvorie,
  • parcelné číslo: 456 o výmere 13 m2, druh pozemku: zastavaná plocha a nádvorie,
  • parcelné číslo: 457 o výmere 13 m2, druh pozemku: zastavaná plocha a nádvorie,
  • parcelné číslo: 458/2 o výmere 8 m2, druh pozemku: zastavaná plocha a nádvorie,

 

 

 

B. evidované na liste vlastníctva č. 2979, katastrálne územie Pezinok, obec Pezinok, okres Pezinok, Okresný úrad Pezinok – katastrálny odbor, a to:

 

Pozemky - parcely registra "C"

  • parcelné číslo: 452 o výmere 236 m2, druh pozemku: záhrada,
  • parcelné číslo: 459 o výmere 92 m2, druh pozemku: zastavaná plocha a nádvorie,


Stavby:

• súpisné číslo: 640, na parcele reg. „C“ č. 459, druh stavby: rodinný dom, popis stavby: Dom

 

C. evidované na liste vlastníctva č. 4493, katastrálne územie Pezinok, obec Pezinok, okres Pezinok, Okresný úrad Pezinok – katastrálny odbor, a to:

 

Pozemky - parcely registra "C"

  • parcelné číslo: 458/1 o výmere 68 m2, druh pozemku: zastavaná plocha a nádvorie,


Stavby:

• súpisné číslo: 640, na parcele reg. „C“ č. 458/1, druh stavby: rodinný dom, popis stavby: Rod. dom

 

Príslušenstvo, ktoré sa nezapisuje do LV, najmä: drobná stavba – dreváreň na parc. reg. „C“ č. 454,455, plot záhradný, vodovodná prípojka, prípojka NN, kanalizačná prípojka, prípojka plynu, vodomerná šachta, bazén a pod.

 

Predmet dražby sa draží tak ako stojí a leží.
Spoluvlastnícky podiel: 1/1

H. Opis predmetu dražby

Opis predmetu dražby a opis stavu predmetu dražby:

Rodinný dom súp. č. 640 na parc. reg. „C“ č. 459, k.ú. Pezinok

Rodinný dom súp. č. 640, postavený na pozemku parc. č. 459, na Kukučínovej ulici č. 12 v k.ú. Pezinok, okres Pezinok v zástavbe rodinných domov v zastavanom území s napojením na všetky inžinierske siete. Ide o jednopodlažný rodinný dom bez podpivničenia, zastrešený sedlovou strechou, daný do užívania v roku 1931. Priebežne boli prevedené viaceré rekonštrukcie, nové rozvody, vykurovanie, stierky, podlahy, kúpeľňa.

Dispozičné a konštrukčné riešenie:

Jedná sa o rodinný dom, nakoľko viac ako polovica podlahovej plochy všetkých miestností je určená na bývanie, ide o samostatnú bytovú jednotku, osadenú v rovinatom teréne, prístupnú z verejnej komunikácie.

Vstup do rodinného domu je cez podbránie.

1.NP – predsieň, 2x izba, komora, kúpeľňa spolu s WC a garáž so samostatným vstupom z dvora.

Rodinný dom je založený na základových betónových pásoch, Zvislé konštrukcie murované z tehál hr. do 500mm, priečky rovnako murované z tehál, stropy drevené trámové z rovným podhľadom, zastrešenie sedlovou strechou s krytinou z pálených škridiel, klampiarske konštrukcie z pozinkovaného plechu. Povrchová úprava obvodového plášťa brizolitová, vnútorné povrchy stien vápenno cementové omietky s náterom, podlahy v obytných miestnostiach veľkoplošné laminátové v predsieni a kúpeľni keramická dlažba v garáži betónový poter s náterom. okná drevené dvojité s vonkajšími roletami, dvere drevené, garážová dvojkrídlová drevená brána.

Vykurovanie a ohrev teplej vody je zabezpečený plynovým kotlom osadeným v kúpeľni, osadené panelové plechové radiátory v kúpeľni rebríkový radiátor. Odkanalizovanie objektu je do verejnej kanalizácie, kanalizačná prípojka z kameninových rúr, vodovodné potrubie z oceľových rúr, napojený na verejný vodovod. Elektroinštalácia svetelná, motorická s poistkami.

Vybavenie kúpeľne: - nachádza sa tu sprchový kút, umývadlo, pákové batérie, osadený splachovací záchod s nádržkou, keramický obklad stien, podlaha z keramickej dlažby, osadený plynový kotol.

Vek stavby je potvrdený predloženým Čestným prehlásením, kedy stavba rodinného domu bola daná do užívania v roku 1931, z čoho vyplýva, že vek domu je 90 rokov. S ohľadom na konštrukčné vyhotovenie, životnosť objektu stanovuje znalkyňa na 120 rokov. Rodinný dom sa v čase miestnej obhliadky nevyužíval, je v dobrom udržiavanom stave s pravidelnou údržbou. Prvky dlhodobej životnosti nevykazujú poruchy na základoch, obvodovom murive, stropoch a zastrešení.

 

Rodinný dom súp. č. 640 na parc. reg. „C“ č. 458/1, k.ú. Pezinok

Rodinný dom súp. č. 640, je postavený na pozemku parc. č. 458/1, 485/2, 456, 457 vo dvore za hlavným rodinným domom s napojením na všetky inžinierske siete. Ide o jednopodlažný rodinný dom bez podpivničenia, v časti prístavby podkrovie, zastrešený sedlovou strechou, daný do užívania. roku 1931. Priebežne boli prevedené viaceré rekonštrukcie, nové rozvody, vykurovanie, stierky, podlahy, kuchyňa, kúpeľňa. V roku 2010 bola prevedená prístavba s podkrovím, využívaná ako samostatná bytová jednotka.

Dispozičné a konštrukčné riešenie:

Jedná sa o rodinný dom, nakoľko viac ako polovica podlahovej plochy všetkých miestností je určená na bývanie, ide o dve samostatné bytové jednotky.

Vstup do rodinného domu je z dvora.

1.NP – predsieň, chodba, 2x izba, kuchyňa, komora, kúpeľňa , samostatné WC.

1.NP – prístavba – chodba, kúpeľňa spolu s WC, obývacia miestnosť a schodisko vedúce na poschodie

Podkrovie – 2x izba, kúpeľňa, šatník, chodba.

Rodinný dom je založený na základových betónových pásoch, zvislé konštrukcie murované z tehál hr. do 400mm, priečky rovnako murované z tehál, stropy drevené trámové z rovným podhľadom, zastrešenie sedlovou strechou s krytinou z pálených škridiel, klampiarske konštrukcie z pozinkovaného plechu. Povrchová úprava obvodového plášťa brizolitová, vnútorné povrchy stien vápenno cementové omietky s náterom, podlahy v obytných miestnostiach veľkoplošné laminátové v ostatných častiach domu podlaha z keramickej dlažby, okná drevené dvojité s vonkajšími roletami, dvere drevené osadené v oceľových zárubniach.

Vykurovanie a ohrev teplej vody je zabezpečený plynovým kotlom osadeným v kúpeľni využívaný aj pre prístavbu, osadené panelové plechové radiátory. Odkanalizovanie objektu je do verejnej kanalizácie, kanalizačná prípojka z kameninových rúr, vodovodné potrubie z oceľových rúr, napojený na verejný vodovod. Elektroinštalácia svetelná s automatickým istením.

Vybavenie kúpeľne: - nachádza sa tu rohová vaňa obložená keramickým obkladom, umývadlo, pákové batérie, keramický obklad stien, podlaha z keramickej dlažby. V samostatnom WC osadený splachovací záchod s nádržkou, podlaha z keramickej dlažby.

Vybavenie kuchyne: - nachádza sa tu kuchynská linka na báze dreva v dĺžke 3,80bm so zabudovanými spotrebičmi, kombinovaný sporák, digestor, nerezový drez s pákovou batériou, nad kuchynskou doskou keramický obklad stien, podlaha z keramickej dlažby.

 

Prístavba s podkrovím

Postavený na betónových základových pásoch s izoláciou proti vlhkosti, zvislé konštrukcie murované z betónových tvárnic, strop nad prízemí železobetónový s rovným podhľadom, strop v podkroví drevený trámový s rovným dreveným podhľadom. Zastrešenie sedlovou strechou s betónovou krytinou, klampiarske konštrukcie z pozinkovaného plechu. Obvodový plášť so zatepľovacím systémom, v čase miestnej obhliadky bez povrchovej úpravy, povrchová úprav vnútorných stien vápenno cementová omietka s náterom, schodisko do podkrovia z tvrdého dreva, okná plastové, dvere plné presklené. V obývacej miestnosti osadený krb s vyhrievacou vložkou. Podlahy na prízemí z keramickej dlažby, na poschodí plávajúca podlaha a keramická dlažby.

Vybavenie kúpeľne: - nachádza sa tu sprchový kút, umývadlo, pákové batérie, osadený splachovací záchod s nádržkou, keramický obklad stien, podlaha z keramickej dlažby. V kúpeľni v podkroví osadený splachovací záchod s nádržkou, umývadlo s pákovou batériou, keramický obklad stien, podlaha z keramickej dlažby.

 

Príslušenstvo predmetu dražby:

Drobná stavba – dreváreň – sa nachádza vo dvore na pozemku parc.č. 454, 455, postavená na betónových základových pásoch, zvislé konštrukcie murované z tehál hr. do 300mm, stropy drevené trámové s rovným podhľadom - poškodené. Objekt zastrešený pultovou strechou s krytinou z pálenej škridle - poškodené, klampiarske konštrukcie z pozinkovaného plechu - poškodené, okná drevené dvojité - poškodené, dvere poškodené, podlaha hrubá betónová, povrchová úprava vonkajších a vnútorných stien omietky vápenné hladké. Objekt je v zlo stave vyžaduje si rozsiahlu rekonštrukciu.

Plot záhradný – postavený na betónových základoch s výplňou z betónových tvárnic.

Vodovodná prípojka - prípojka vody vedená z verejnej siete do rodinného domu cez vodomernú šachtu.

Prípojka NN - ide o zemnú prípojku.

Kanalizačná prípojka - vedená z rodinného domu do verejnej kanalizácie.

Prípojka plynu - vedená z verejnej siete v ulici do rodinného domu.

Vodomerná šachta je betónovej konštrukcie, uzatvorená oceľovým poklopom.

Bazén – laminátový.

 

Príslušenstvo predmetu dražby je v stave primeranom údržbe a veku stavby.

 

Pozemky, ktoré sú predmetom dražby sú umiestnené v zastavanom území obce, na Kukučínovej ulici, k.ú. Pezinok, okres Pezinok, evidované na LV č. 2979, 2980, 4493 ako zastavané plochy a nádvoria, záhrada o výmere spolu 642m2. Prístup na pozemky je z vybudovanej spevnenej komunikácie parc.č.465/2, 465/6, vo vlastníctve mesta Pezinok. V komunikácii sa nachádzajú inžinierske siete - vodovod, plynovod, elektrická sieť, kanalizácia, osadené verejné osvetlenie. Pozemky sú rovinaté a oplotené v neudržiavanom stave, nakoľko sa nehnuteľnosť v čase obhliadky realizovanej znalcom nevyužívala. Na pozemkoch parc.č. 459 je postavený rodinný dom súp.č. 640, na pozemku parc.č. 458/1, 456, 467, 458/2 je postavený rodinný dom s prístavbou, súp.č. rovnako 640. na pozemku parc.č. 454 a 455 je postavená drobná stavba v zlom neudržiavanom stave. Pozemok parc.č. 453 tvorí dvor a pozemok parc.č. 452 je využívaný ako záhrada, kde sa nachádza bazén. Okolitú zástavbu tvoria objekty podobných pozemkov so štandardnými rodinnými domami.

I. Práva a záväzky viaznuce na predmete dražby
LV č. 2980, k.ú. Pezinok
Na podiel o veľkosti 1/4 -ina: Záložné právo v prospech Slovenská sporiteľňa,a.s.,Suché mýto
4,Bratislava,IČO: 00 151 653,podľa V 4009/07 zo dňa 22.11.2007

LV č. 2979, k.ú. Pezinok
Záložné právo v prospech Slovenská sporiteľňa,a.s.,Suché mýto 4,Bratislava,IČO: 00 151 653,podľa V 4009/07 zo dňa 22.11.2007

LV č. 4493, k.ú. Pezinok
Zmluva o zriadení záložného práva v prospech Slovenská sporiteľňa,a.s.,Suché mýto 4,Bratislava,IČO: 00 151 653,podľa V 2566/2008 zo dňa 30.7.2008

Zmluva o zriadení záložného práva v prospech Slovenská sporiteľňa,a.s.,Suché mýto 4,Bratislava,IČO: 00 151 653,podľa V 2566/2008 zo dňa 30.7.2008

Záložné právo v prospech Slovenská konsolidačná a.s. so sídlom Cintorínska 21, 81499 Bratislava 29, IČO: 35776005, podľa Rozhodnutia o zriadení záložného práva na zabezpečenie daňového nedoplatku č. 629/320/21011/11/Fil zo dňa 27.9 .2011, vykonateľného dňa 27.9.2011 a Zmluvy o postúpení daňových a colných nedoplatkov č. 1/2013 zo dňa 21.6.2013 Podanie: Z 2653/2011 Podanie: Z 2114/2013

Záložné právo v prospech Slovenská konsolidačná a.s. so sídlom Cintorínska 21, 81499 Bratislava 29, IČO: 35776005, podľa Rozhodnutia o zriadení záložného práva na zabezpečenie daňového nedoplatku č. 629/320/21011/11/Fil zo dňa 27.9 .2011, vykonateľného dňa 27.9.2011 a Zmluvy o postúpení daňových a colných nedoplatkov č. 1/2013 zo dňa 21.6.2013 Podanie: Z 2653/2011 Podanie: Z 2114/2013

Oznámenie o nadobudnutí právoplatnosti rozhodnutia o zriadení záložného práva č. 629/320/21011/11/Fil -právoplatné dňa 24.10.2011 Oznámenie o nadobudnutí právoplatnosti rozhodnutia o zriadení záložného práva č. 629/320/21011/11/Fil - právoplatné dňa 24.10.2011

Vyššie uvedené záložné práva neovplyvňujú hodnotu predmetu dražby podstatným spôsobom, v zmysle ustanovenia § 93 ods. 2 zákona č. 7/2005 Z. z. o konkurze a reštrukturalizácii a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov speňažením majetku v dražbe zanikajú a vydražiteľ nadobudne predmet dražby nezaťažený právami a záväzkami z vyššie uvedených záložných práv.
J. Spôsob stanovenia ceny predmetu dražby
Hodnota predmetu dražby bola zistená podľa znaleckého posudku č. 332/2021, ktorý vypracovala Ing. Dagmar Jančovičová, znalec v odbore Stavebníctvo, odvetvie: Odhad hodnoty nehnuteľností zapísaný v zozname znalcov, tlmočníkov a prekladateľov vedenom Ministerstvom spravodlivosti Slovenskej republiky.
Dátum vypracovania znaleckého posudku: 25.11.2021
Suma ohodnotenia: 259.000,- EUR
K. Najnižšie podanie 259.000,- EUR
L. Minimálne prihodenie 300,- EUR
M. Dražobná zábezpeka a) výška 15.000,- EUR
b) spôsob zloženia dražobnej zábezpeky 1. Bezhotovostný prevod alebo vklad na účet dražobníka IBAN: SK71 0200 0000 0019 5703 8659 (BIC:SUBASKBX), vedený vo VÚB, a.s. s variabilným symbolom 2932021
2. V hotovosti do pokladne v sídle dražobníka alebo v mieste konania dražby.
3. Banková záruka.
4. Notárska úschova.
Dražobnú zábezpeku nie je možné zložiť platobnou kartou ani šekom.
c) doklad preukazujúci zloženie dražobnej zábezpeky 1. Originál príkazu na úhradu peňažných prostriedkov vo výške dražobnej zábezpeky. Účastník bude pripustený k dražbe, ak do otvorenia dražby bude dražobná zábezpeka pripísaná na účet dražobníka, 2. Hotovosť vo výške dražobnej zábezpeky, 3. Originál alebo overená kópia preukazujúca vystavenie bankovej záruky. 4. Originál alebo overenú kópiu dokladu preukazujúceho notársku úschovu.
d) lehota na zloženie dražobnej zábezpeky Do otvorenia dražby.
e) vrátenie dražobnej zábezpeky Bez zbytočného odkladu po skončení dražby bezhotovostným prevodom na účet účastníka dražby alebo v hotovosti.
N. Spôsob úhrady ceny dosiahnutej vydražením
Vydražiteľ je povinný zaplatiť cenu dosiahnutú vydražením v hotovosti do pokladne v sídle dražobníka alebo bezhotovostným prevodom alebo vkladom na účet dražobníka IBAN SK71 0200 0000 0019 5703 8659 (BIC:SUBASKBX), vedený vo VÚB, a.s. s variabilným symbolom 2932021 a to do 15 dní odo dňa skončenia dražby v prípade, že suma dosiahnutá vydražením presiahne 6.640,00 EUR; v opačnom prípade hneď po ukončení dražby.
O. Obhliadka predmetu dražby (dátum) 1. 17.01.2022 o 14:00 hod. 2. 24.01.2022 o 14:00 hod.
Miesto obhliadky Obhliadka sa uskutoční na mieste, kde sa nachádza nehnuteľnosť - predmet dražby.
Organizačné opatrenia Záujemcovia o obhliadku sa ohlásia aspoň jeden deň pred konaním obhliadky na tel. č.: 0948 917 605, Po- Pi, 8:00- 16:00 hod. V zmysle § 12 ods. 2 a § 13 zákona č. 527/2002 Z.z. o dobrovoľných dražbách je vlastník predmetu dražby, držiteľ alebo nájomca povinný umožniť riadnu obhliadku predmetu dražby v stanovených termínoch.
P. Nadobudnutie vlastníckeho práva k predmetu dražby
Ak uhradil vydražiteľ cenu dosiahnutú vydražením v ustanovenej lehote, prechádza na neho vlastnícke právo alebo iné právo k predmetu dražby udelením príklepu; to neplatí, ak je vydražiteľom osoba, ktorá je povinná zapísať sa do registra partnerov verejného sektora podľa osobitného predpisu, ak v čase príklepu nie je zapísaná v tomto registri. Dražobník vydá bez zbytočného odkladu po nadobudnutí vlastníckeho alebo iného práva vydražiteľovi potvrdenie o vydražení predmetu dražby a v prípadoch, v ktorých sa o priebehu dražby spisuje notárska zápisnica vydá dražobník vydražiteľovi dve vyhotovenia osvedčeného odpisu notárskej zápisnice.
R. Podmienky odovzdania predmetu dražby
1. Po nadobudnutí vlastníckeho práva alebo iného práva k predmetu dražby odovzdá dražobník bez zbytočného odkladu vydražiteľovi predmet dražby a listiny, ktoré osvedčujú vlastnícke právo a sú nevyhnutné na nakladanie s predmetom dražby alebo osvedčujú iné práva vydražiteľa k predmetu dražby a vydražiteľ prevzatie predmetu dražby písomne potvrdí.
2. Ak ide o nehnuteľnosť, podnik alebo jeho časť, predchádzajúci vlastník je povinný odovzdať predmet dražby na základe predloženia osvedčeného odpisu notárskej zápisnice a doloženia totožnosti vydražiteľa bez zbytočných prieťahov. Dražobník je povinný na mieste spísať zápisnicu o odovzdaní predmetu dražby. Zápisnicu o odovzdaní predmetu dražby podpíše predchádzajúci vlastník predmetu dražby, vydražiteľ a dražobník. Jedno vyhotovenie zápisnice dostane predchádzajúci vlastník a dve vyhotovenia dostane vydražiteľ. Ak niektorá osoba odmietne zápisnicu podpísať alebo ju prevziať, táto skutočnosť sa vyznačí v zápisnici a zápisnica sa považuje za odovzdanú aj tejto osobe.
3. Všetky náklady spojené s odovzdaním a prevzatím predmetu dražby nesie vydražiteľ. Táto povinnosť sa nevzťahuje na náklady, ktoré by ináč nevznikli, ak ich svojou vinou spôsobil predchádzajúci vlastník, majiteľ alebo dražobník alebo ak im tieto náklady vznikli náhodou, ktorá ich postihla.
4. Osoba povinná vydať predmet dražby zodpovedá vydražiteľovi za škodu spôsobenú omeškaním s odovzdaním predmetu dražby.
S. Poučenie podľa § 21 ods. 2 až 6 zákona č. 527/2002 Z.z. o dobrovoľných dražbách
  1. V prípade, ak boli porušené ustanovenia zákona o dobrovoľných dražbách, môže osoba, ktorá tvrdí, že tým bola dotknutá na svojich právach, požiadať súd, aby určil neplatnosť dražby. Právo domáhať sa určenia neplatnosti dražby zaniká, ak sa neuplatní do troch mesiacov odo dňa príklepu, ak dôvody neplatnosti dražby súvisia so spáchaním trestného činu a zároveň ide o dražbu domu alebo bytu, v ktorom má predchádzajúci vlastník predmetu dražby v čase príklepu hlásený trvalý pobyt podľa zákona č. 253/1998 Z.z. o hlásení pobytu občanov Slovenskej republiky a registri obyvateľov Slovenskej republiky v znení zákona č. 454/2004 Z.z., v tomto prípade je možné domáhať sa neplatnosti dražby aj po uplynutí tejto lehoty. V prípade spoločnej dražby bude neplatná len tá časť dražby, ktorej sa takýto rozsudok týka.
  2. Osoba, ktorá podala na súde žalobu podľa bodu 1 písmena S tohto oznámenia o dražbe, je povinná oznámiť príslušnej správe katastra nehnuteľností začatie súdneho konania.
  3. Účastníkom súdneho konania o neplatnosť dražby podľa bodu 1 písmena S tohto oznámenia o dražbe sú navrhovateľ dražby, dražobník, vydražiteľ, predchádzajúci vlastník a dotknutá osoba podľa bodu 2 písmena S tohto oznámenia o dražbe.
  4. Ak súd určí dražbu za neplatnú, účinky príklepu zanikajú ku dňu príklepu.
  5. Neplatnosť dražby nie je možné vysloviť z dôvodu oneskoreného začatia dražby, ak bolo príčinou oneskoreného začatia dražby konanie inej dražby tým istým dražobníkom na tom istom mieste alebo ak neumožnil vlastník predmetu dražby, ako aj osoba, ktorá má k predmetu dražby iné ako vlastnícke právo, vykonať riadnu obhliadku predmetu dražby.
T. Notár
a) titul JUDr.
b) meno Marta
c) priezvisko Pavlovičová
d) sídlo Šafárikovo námestie 4, 811 02 Bratislava