Insolvenční Rejstřík ČR

Obchodný vestník
Detail

Stiahnuť podanie
  • Vestník č:
  • 243/2021
  • Kapitola:
  • Konkurzy a reštrukturalizácie
  • Podanie:
  • Oznámenia správcov
  • Deň vydania:
  • 20.12.2021
  • Značka:
  • K069297
Obchodné meno/Názov/Meno a priezvisko dlžníka/úpadcu: Bednáriková Alica
Sídlo/Bydlisko dlžníka/úpadcu: Semerovo 196, 94132 Semerovo
IČO/Dátum narodenia dlžníka/úpadcu: 30.07.1969
Obchodné meno správcu:
Titul, meno a priezvisko správcu: Mgr. Ivana Duchoňová
Sídlo správcu: Farská 30, 94901 Nitra
Kotakt na správcu : ivana.duchonova@gmail.com, 0905/187 803
Spisová značka správcovského spisu : 31OdK/112/2021 S2007
Spisová značka súdneho spisu : 31OdK/112/2021
Druh podania : Oznámenia súvisiace so speňažovaním majetku podliehajúceho konkurzu

Oznámenia súvisiace so speňažovaním majetku podliehajúceho konkurzu

 

Mgr. Ivana Duchoňová, so sídlom správcovskej kancelárie Farská 30, 949 01 Nitra, správca zapísaný v zozname správcov vedenom Ministerstvom spravodlivosti SR pod č. S2007 (ďalej len ,,Správca’’), správca dlžníka: Alica Bednáriková, nar. 30.07.1969, bytom Semerovo 196, 941 32 Semerovo (ďalej len „Dlžník“) vyhlasuje v súlade s ust. § 167p ods. 1 zákona č. 7/2005 Z.z. o konkurze a reštrukturalizácii a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov I. kolo verejného ponukového konania na predaj nasledovnej inej  majetkovej hodnoty, ktorej súpis bol zverejnený v Obchodnom vestníku č. 164/2021 zo dňa 25.08.2021.

Iná majetková hodnota:

 

Typ majetku

Podstata Názov Súpisová hodnota [EUR] Výťažok zo speňaženia [EUR] Stav Majetok tretej osoby Zabezpečenie
Peňažná pohľadávka Všeobecná podstata Vyrovnací podiel - zánik účasti úpadcu ako spoločníka v spoločnosti RYVOS, s.r.o., so sídlom Semerovo 196, 941 32 Semerovo, IČO: 447 607 10, zápis v OR OS Nitra, oddiel: Sro, vložka č. 24453/N, ktorého obchodný podiel bol vo veľkosti 50 % 2500.00       Nie

Záujemcovia sú povinní doručiť písomné cenové ponuky v zalepených neotvorených obálkach na adresu kancelárie správcu s označením: „PONUKOVÉ KONANIE – Alica Bednáriková – VYROVNACÍ PODIEL - NEOTVÁRAŤ“. Lehota na predkladanie ponúk je 10 kalendárnych dní odo dňa nasledujúceho po zverejnení oznámenia o verejnom ponukovom konaní v Obchodnom vestníku SR, pričom končí desiatym kalendárnym dňom o 16:00 hod. V prípade, že koniec lehoty pripadne na deň pracovného pokoja alebo sviatok, predĺži sa koniec lehoty na najbližší pracovný deň do 16:00 hod.. Ponuky, ktoré nebudú Správcovi doručené do skončenia lehoty sa nebudú považovať za riadne doručené, ani keď boli odoslané správcovi pred uplynutím lehoty. Správca takéto ponuky odmietne ako oneskorené. Podobne odmietne aj neúplné ponuky. Každý záujemca môže predložiť len jednu ponuku, pričom na neskoršie podané ponuky nebude správca prihliadať (ďalej len „Vyrovnací podiel“)

Ponuka musí byť Správcovi doručená (poštou alebo osobne) najneskôr v deň a hodinu určenú v tomto oznámení na adresu kancelárie správcu (Farská 30, 949 01 Nitra) súčasne s ponukou musí záujemca zložiť na účet správcu vedený v Prima banka Slovensko, a.s., IBAN : SK07 5600 0000 0014 7904 5001, , zálohu vo výške ponúkanej kúpnej ceny za Vyrovnací podiel (t.j. celú ponúkanú kúpnu cenu)o ktorý záujemca danou ponukou prejaví záujem. Záujemca je povinný pri zložení zálohy na účet uviesť v poznámke platby pri právnických osobách a fyzickej osobe podnikateľovi obchodné meno a pri fyzickej osobe nepodnikateľovi meno a priezvisko spolu s uvedením „ponúkaná kúpna cena za vyrovnací podiel - Alica Bednáriková“. Záloha vo výške ponúkanej kúpnej ceny musí byť v celom rozsahu pripísaná na účet Správcu najneskôr do skončenia lehoty na predkladanie ponúk, pričom v prípade, že ponúkaná kúpna cena nebude v tejto lehote pripísaná na účet Správcu, Správca takúto ponuku odmietne ako oneskorenú. Záväzná ponuka musí obsahovať:

  1. označenie záujemcu (pri právnických osobách a fyzických osobách podnikateľoch obchodné meno, sídlo / miesto podnikania, IČO; u fyzických osôb nepodnikateľov meno, priezvisko, trvalý pobyt, rodné číslo),
  2. doklad preukazujúci právnu subjektivitu záujemcu, pri právnických osobách originál alebo úradne overenú kópiu aktuálneho výpisu z obchodného registra, živnostenského registra alebo iného registra, v ktorom je záujemca zapísaný (nesmie byť starší ako 3 mesiace); fyzická osoba nepodnikateľ musí priložiť fotokópiu platného občianskeho preukazu alebo iného platného dokladu totožnosti,
  3. čestné vyhlásenie, že záujemca nemá záväzky voči Dlžníkovi,
  4. čestné vyhlásenie, že záujemca súhlasí so všetkými podmienkami tohto ponukového konania,
  5. označenie Vyrovnacieho podielu,
  6. návrh kúpnej ceny za Vyrovnací podiel v EUR, pričom minimálna kúpna cena je vo výške 2.500 €
  7. doklad preukazujúci zloženie ponúkanej kúpnej ceny za Vyrovnací podiel na účet Správcu,
  8. v prípade fyzickej osoby nepodnikateľa súhlas so spracovaním osobných údajov na účely tohto ponukového konania,
  9. číslo bankového účtu na ktorý ma byť záloha vrátená v prípade neúspešnej ponuky,
  10. ponuka musí byť podpísaná záujemcom, resp. osobou oprávnenou konať za záujemcu; pre prípad že ponuka bude podpísaná splnomocneným zástupcom, je záujemca povinný preukázať splnomocnenie doložením jeho originálu alebo úradne overenej kópie.

Ponuky, ktoré nebudú mať vyššie uvedené náležitosti Správca vyradí z ponukového konania. Jednotlivé ponuky budú otvorené a vyhodnotené bezodkladne po uplynutí lehoty na podávanie ponúk v kancelárii Správcu. Rozhodujúcim kritériom pre vyhodnotenie cenových ponúk je najvyššia ponúknutá cena. V prípade, že viacerí záujemcovia ponúknu rovnaké plnenie, rozhodne žreb Správcu. Správca po vyhodnotení predložených cenových ponúk uzavrie kúpnu zmluvu s víťazom ponukového konania. Neúspešným záujemcom bude záloha vo výške ponúkanej kúpnej ceny vrátená v lehote 10 dní od vyhodnotenia predložených cenových ponúk.

Toto ponukové konanie sa nepovažuje za verejnú obchodnú súťaž v zmysle § 281 a nasl. Obchodného zákonníka ani za verejný návrh na uzavretie zmluvy v zmysle § 276 a nasl. Obchodného zákonníka.

Správca si vyhladzuje právo všetky predložené ponuky odmietnuť alebo ponukové konanie zrušiť bez uvedenia dôvodu. 

Informácie o predmete speňažovania môže záujemca získať od správcu na tel: 0905 187 803 alebo prostredníctvom mailu zaslaného na: ivana.duchonova@gmail.com.

S úctou

Mgr. Ivana Duchoňová, správca S2007