Insolvenční Rejstřík ČR

Obchodný vestník
Detail

Stiahnuť podanie
  • Vestník č:
  • 241/2021
  • Kapitola:
  • Konkurzy a reštrukturalizácie
  • Podanie:
  • Oznámenia správcov
  • Deň vydania:
  • 16.12.2021
  • Značka:
  • K068688
Obchodné meno/Názov/Meno a priezvisko dlžníka/úpadcu: KLIMEX STONE SLOVAKIA, s. r. o. "v konkurze"
Sídlo/Bydlisko dlžníka/úpadcu: Jasenova 16 / 0, 01007 Žilina
IČO/Dátum narodenia dlžníka/úpadcu: 35945044
Obchodné meno správcu:
Titul, meno a priezvisko správcu: Mgr. Robert Antal
Sídlo správcu: Kláry Jarunkovej 2, 97401 Banská Bystrica
Kotakt na správcu : +421905626616, sekretariat@akantal.sk
Spisová značka správcovského spisu : 1K/22/2016 S527
Spisová značka súdneho spisu : 1K/22/2016
Druh podania : Oznámenia súvisiace so speňažovaním majetku podliehajúceho konkurzu

Správca, v súlade so záväzným pokynom veriteľského výboru, vyplývajúceho zo Zápisnice zo zasadnutia veriteľského výboru zo dňa 07.10.2021, vyhlasuje IV. ponukové konanie na speňaženie nasledovných súpisových zložiek majetku:

 

1/

Typ hnuteľnej veci: PC zn. HP elite

Farba: čierna

Sériové číslo: s/n:CZC2367JV3

Stav opotrebovanosti: opotrebované, posledných 7 rokov nepoužívaný

Súpisová hodnota: 50,- €

 

2/

Typ hnuteľnej veci: PC zn. Soprano RS

Farba: čierna

Stav opotrebovanosti: opotrebované, posledných 7 rokov nepoužívaný

Súpisová hodnota: 50,- €

 

3/

Typ hnuteľnej veci: PC zn. HP Pro 3130 MT

Farba: čierna

Sériové číslo: s/n: CZC1020737

Stav opotrebovanosti: opotrebované, posledných 7 rokov nepoužívaný

Súpisová hodnota: 50,- €

 

4/

Typ hnuteľnej veci: PC zn. HP compaq dc, 7800 Small Form Factor

Farba: strieborná

Sériové číslo: sn/n: HUB7491ZOD

Stav opotrebovanosti: opotrebované, posledných 7 rokov nepoužívaný

Súpisová hodnota: 50,- €

 

5/

Typ hnuteľnej veci: PC zn. HP compaq dc, 7800 Small Form Factor

Farba: strieborná

Sériové číslo: sn/n: HUB7491YWP

Stav opotrebovanosti: opotrebované, posledných 7 rokov nepoužívaný

Súpisová hodnota: 50,- €

 

ktoré sa uskutoční za nasledovných podmienok:

  • Predmetom ponukového konania je samostatné speňaženie každej hnuteľnej veci samostatne, čím nie je vylúčená ponuka jedného záujemcu na odkúpenie viacerých alebo aj všetkých ponúkaných zložiek.
  • Akékoľvek vysvetlenia ohľadne predmetov ponukového konania, jeho priebehu alebo súťažných podmienok podáva výhradne správca, pričom je potrebné ho kontaktovať buď telefonicky na číslo: + 421 905 626 616 alebo e-mailom na adresu: florekova@akantal.sk.
  • Záujemca predloží cenovú ponuku v písomnej podobe, a to buď osobne v kancelárii správcu, alebo poštou na adresu kancelárie správcu, pričom táto musí byť predložená v uzatvorenej nepoškodenej obálke, na ktorej bude uvedené „NEOTVÁRAŤ – PK“ spolu so spisovou značkou správcovského spisu v tvare „1K/22/2016 S527“. Ponuka musí byť doručená správcovi spôsobom podľa predchádzajúcej vety najneskôr 15 kalendárnych dní od zverejnenia ponuky v Obchodnom vestníku. Na neskôr doručené ponuky sa neprihliada.
  • Zábezpeka za kúpnu cenu je stanovená na sumu 100,- € (bez ohľadu na počet zložiek, na ktoré podá záujemca cenovú ponuku) a záujemca je povinný zložiť ju na účet vedený v Tatra banke, a.s., č. účtu v tvare IBAN: SK83 1100 0000 0029 4403 7862.
  • V prípade, že určený víťaz ponukového konania neuzatvorí kúpnu zmluvu alebo neuhradí kúpnu cenu v lehote podľa kúpnej zmluvy, správca si ponechá zábezpeku ako paušalizovanú náhradu nákladov zmareného ponukového konania a za tým účelom sa zloženie zábezpeky a riadne podanie ponuky záujemcom považuje za uzatvorenie zmluvy o poskytnutí zábezpeky medzi správcom a záujemcom s obsahom zodpovedajúcim týmto podmienkam ponukového konania.
  • Zábezpeku zloženú záujemcom, ktorý nebude označený za víťaza predmetného ponukového konania, správca tomuto záujemcovi bezodkladne vráti, a to bezhotovostným prevodom na účet, z ktorého bude zábezpeka poukázaná, resp. na účet písomne oznámený správcovi dotknutým záujemcom.
  • Cenová ponuka sa podáva samostatne na každú hnuteľnú vec, ktorá je predmetom  ponukového konania a predstavuje návrh kúpnej ceny vrátane DPH.
  • Súčasťou cenovej ponuky záujemcu musí byť aj potvrdenie o zložení zábezpeky a v prípade zastúpenia záujemcu inou osobou na základe plnomocenstva je nevyhnutné doložiť úradne overené plnomocenstvo, ako nedeliteľnú súčasť cenovej ponuky.
  • Súčasťou cenovej ponuky záujemcu musí byť presná identifikácia záujemcu tak, aby nemohol byť zamenený so žiadnou inou osobou, ďalej v prípade fyzickej osoby nepodnikateľa s trvalým pobytom v Slovenskej republike aj kópia občianskeho preukazu, v prípade fyzickej osoby bez trvalého pobytu v Slovenskej republike fotokópia jej pasu a v prípade zahraničnej právnickej osoby preukázaním jej právnej subjektivity prostredníctvom originálu, resp. úradne overenej fotokópie dokladu preukazujúceho jej právnu subjektivitu, ktorý nebude starší ako 3 mesiace. Ak cenová ponuka neobsahuje vyššie uvedené náležitosti, správca ju odmietne.
  • Obhliadku majetku speňažovaného v ponukovom konaní zabezpečí správca na požiadanie ktoréhokoľvek záujemcu, pričom osoba, ktorá má záujem o takú ohliadku, dohodne jej termín so správcom a za tým účelom bude správcu kontaktovať buď telefonicky na číslo: +421 905 626 616, alebo e-mailom na adresu: florekova@akantal.sk.
  • Otváranie cenových ponúk záujemcov sa uskutoční do 5 pracovných dní po uplynutí lehoty na predkladanie ponúk v kancelárii správcu.
  • Správca môže určiť za víťaza ponukového konania vo vzťahu k jednotlivým predávaným položkám samostatne, a tým prijať ponuku len takého účastníka, ktorého (i) cenová ponuka obsahuje požadované náležitosti vymedzené v týchto podmienkach a (ii) súčasne bude najvyššia spomedzi predložených ponúk. Víťaz ponukového konania bude určený osobitne vo vzťahu k jednotlivým hnuteľným veciam, ktoré sú predmetom ponukového konania.
  • Lehota na vyhodnotenie cenových ponúk správcom je 15 pracovných dní odo dňa uplynutia lehoty na predkladanie ponúk.
  • Správca je povinný bezodkladne písomne informovať víťazného záujemcu a predložiť mu zároveň návrh kúpnej zmluvy. Neúspešných záujemcov správca písomne o výsledku ponukového konania neinformuje.
  • Ponukové konanie sa považuje za skončené uzatvorením kúpnej zmluvy, ak nedošlo k jeho skončeniu už skôr odmietnutím všetkých ponúk, z dôvodu neprimerane nízkych ponúknutých kúpnych cien, resp. z iných dôvodov.

 

Mgr. Robert ANTAL

správca