Insolvenční Rejstřík ČR

Obchodný vestník
Detail

Stiahnuť podanie
  • Vestník č:
  • 240/2021
  • Kapitola:
  • Konkurzy a reštrukturalizácie
  • Podanie:
  • Oznámenia správcov
  • Deň vydania:
  • 15.12.2021
  • Značka:
  • K068357
Obchodné meno/Názov/Meno a priezvisko dlžníka/úpadcu: PETERSON - AUTODIELY, s.r.o.
Sídlo/Bydlisko dlžníka/úpadcu: Jesenského 2 / 0, 94901 Nitra
IČO/Dátum narodenia dlžníka/úpadcu: 45888523
Obchodné meno správcu:
Titul, meno a priezvisko správcu: Mgr. Tomáš Timoranský
Sídlo správcu: Pribinova 9, 94002 Nové Zámky
Kotakt na správcu : ttomas.timoransky@gmail.com, 0911/133 046
Spisová značka správcovského spisu : 27K/4/2020 S1863
Spisová značka súdneho spisu : 27K/4/2020
Druh podania : Oznámenia súvisiace so speňažovaním majetku podliehajúceho konkurzu

Správca konkurznej podstaty úpadcu: PETERSON - AUTODIELY, s.r.o., so sídlom Nitra, Jesenského č. 2, IČO: 45888523 v súlade so záväzným pokynom zástupcu veriteľov ako príslušného orgánu vyhlasuje 4. kolo verejného ponukového konania na predaj majetku zo všeobecnej podstaty.

 

Predmetom predaja je nasledovný súbor hnuteľného majetku - tovar dlžníka a to:

 

Tovar zo skladu úpadcu v mieste Bratislavská 9, Nitra nachádzajúci sa v priestoroch na adrese Pri skladoch 1, Nové Zámky, ktorého položkovitá špecifikácia je dostupná v súpise všeobecnej podstaty pod SZM č. 247 po kliknutí na nasledujúci odkaz:

https://www.justice.gov.sk/PortalApp/ObchodnyVestnik/Formular/FormularDetail.aspx?IdFormular=2810217

 

- Záväzná ponuka záujemcu musí byť v súlade s podmienkami stanovenými nižšie doručená správcovi v zalepenej obálke opatrenej výrazným označením „KONKURZ č. k.: 27K/4/2020– ZÁVÄZNÁ PONUKA TOVAR - NEOTVÁRAŤ“. Záväzné ponuky sú záujemcovia povinní zasielať na adresu sídla kancelárie správcu konkurznej podstaty: Mgr. Tomáš Timoranský, správca so sídlom Pribinova 9, 940 02 Nové Zámky

- Na podávanie ponúk správcovi je určená lehota 15 kalendárnych dní odo dňa zverejnenia ponukového konania v Obchodnom vestníku. Záväznú ponuku doručenú správcovi nemožno meniť, dopĺňať ani vziať späť a záujemca je ňou viazaný až do skončenia ponukového konania. Záväzná ponuka musí byť v uvedenej lehote doručená do kancelárie správcu.

- Každý záujemca môže predložiť len jednu záväznú ponuku, inak správca všetky ním podané záväzné ponuky odmietne

- Záväzná ponuka záujemcu musí obsahovať minimálne tieto náležitosti:

a) Identifikačné údaje záujemcu :

• Právnické osoby: názov, sídlo, IČO, telefonický kontakt a výpis z Obchodného registra,

• Fyzické osoby: meno, priezvisko, dátum narodenia, adresa trvalého pobytu, telefonický kontakt a fotokópia občianskeho preukazu záujemcu

b) navrhovanú kúpnu cenu,

c) záväzná ponuka musí byť podpísaná v prípade fyzickej osoby jej vlastnoručným podpisom,

d) v prípade právnickej osoby musí byť záväzná ponuka podpísaná štatutárnym orgánom záujemcu spôsobom uvedeným vo výpise z obchodného alebo z iného registra,

e) čestné vyhlásenie, že záujemca nemá žiadne záväzky voči úpadcovi, záväzná ponuka, ku ktorej bude priložené vyhlásenie s nesprávnymi, resp. nepravdivými údajmi o záväzkoch voči úpadcovi, nebude považovaná za riadne podanú,

g) vyhlásenie, že sa záujemca zaväzuje uzavrieť so správcom kúpnu zmluvu v znení predloženom správcom, ak správca vyhodnotí ním predloženú ponuku v ponukovom konaní za najvýhodnejšiu.

- Ak bude ktorýkoľvek doklad patriaci k záväznej ponuke v cudzom jazyku, s výnimkou českého, musí byť tento doklad preložený do slovenského jazyka.

- Všetky záväzné ponuky je potrebné predložiť tak, aby boli v súlade s podmienkami ponukového konania uvedenými v tomto oznámení. Záväzná ponuka, ktorá nebude obsahovať všetky údaje alebo doklady vyššie uvedené, bude považovaná za formálne neúplnú, a preto ju správca bude oprávnený odmietnuť.

- Najnižšie podanie sa pre účely tohto ponukového konania neurčuje.

- Správca otvorí a vyhodnotí doručené ponuky v sídle svojej kancelárie do 5 pracovných dní od skončenia lehoty na podávanie záväzných ponúk

- Po otvorení obálok predloží správca najvyššiu ponuku na schválenie zástupcovi veriteľov a za víťaza ponukového konania sa bude považovať záujemca až schválením jeho ponuky zo strany zástupcu veriteľov

 

- Hnuteľné veci, ktoré sú predmetom ponukového konania budú prevedené na víťaza ponukového konania schváleného zástupcom veriteľov.

- Úspešný záujemca v ponukovom konaní je povinný zaplatiť ponúknutú cenu za speňažované hnuteľné veci na účet oznámený správcom tak, aby bola celá ponúknutá cena pripísaná na správcom oznámený účet do 10 dní od doručenia oznámenia o tom, že jeho ponuka bola vyhodnotená ako víťazná. Až po pripísaní ceny za speňažované hnuteľné veci na predmetný účet správca pristúpi k uzavretiu kúpnej zmluvy s úspešným záujemcom ponukového konania. V prípade, že cena nebude vo vyššie uvedenej lehote pripísaná na účet tak správca nie je povinný s úspešným záujemcom ponukového konania uzatvoriť kúpnu zmluvu a môže vyzvať na zaplatenie ceny záujemcu, ktorý ponúkol druhú najvyššiu cenu za speňažované hnuteľné veci a zároveň splnil podmienky ponukového konania.

- Správca do 10 dní od pripísania ceny na účet zašle úspešnému záujemcovi návrh zmluvy, ktorý je úspešný záujemca ako kupujúci povinný podpísať a v lehote do 10 dní od doručenia návrhu kúpnej zmluvy podpísanú zmluvu zaslať späť správcovi. Po tom, ako bude zmluva podpísaná aj zo strany správcu bude jeden rovnopis zmluvy zaslaný kupujúcemu.

- Zásielky viažuce sa k ponukovému konaniu bude správca zasielať na adresy záujemcov uvedené v ich záväznej ponuke, pričom za doručenú sa bude považovať aj v prípade ak sa zásielka z adresy uvedenej záujemcom vráti späť ako nedoručená a to dňom, ktorý sa zásielka vrátila správcovi ako odosielateľovi

- V prípade, že niekoľko záujemcov o kúpu ponúkne rovnakú najvyššiu záväznú ponuku, správca im túto skutočnosť oznámi a zároveň ich vyzve, aby svoju záväznú ponuku zvýšili v lehote 10 dní odo dňa doručenia oznámenia o vyhodnotení záväzných ponúk správcom a aby svoje nové záväzné ponuky doručili do kancelárie správcu. Nové záväzné ponuky musia obsahovať rovnaké náležitosti ako sú uvedené vyššie. Správca vyhodnotí nové záväzné ponuky do 5 pracovných dní od skončenia lehoty na podávanie záväzných ponúk vo svojej kancelárii rovnakým spôsobom ako predchádzajúce záväzné ponuky. V ponukovom konaní bude úspešný ten záujemca, ktorý splní podmienky ponukového konania, jeho záväzná ponuka bude najvyššia a predloženú ponuku schváli zástupca veriteľov. V prípade opätovnej rovnosti najvyšších ponúk správca vyššie uvedený postup zopakuje.

- Úspešný záujemca sa zaväzuje, že hnuteľné veci prevezme v Nových Zámkoch, na adrese Pri skladoch 1, kde sú uskladnené a zároveň sa zaväzuje najneskôr v lehote do 20 dní odo dňa uzatvorenia zmluvy tieto hnuteľné veci na vlastné náklady odviesť z priestorov kde sú uskladnené.

- Správca konkurznej podstaty si vyhradzuje právo odmietnuť všetky ponuky alebo verejné ponukové konanie kedykoľvek zrušiť.

Bližšie informácie o hnuteľných veciach, ktoré sú predmetom tohto ponukového konania je možné získať u správcu na telefónnom čísle: 0911 133 046 alebo emailom: ttomas.timoransky@gmail.com

 

Tomáš Timoranský, správca