Insolvenční Rejstřík ČR

Obchodný vestník
Detail

Stiahnuť podanie
  • Vestník č:
  • 233/2021
  • Kapitola:
  • Valné zhromaždenia
  • Podanie:
  • Valné zhromaždenia
  • Deň vydania:
  • 6.12.2021
  • Značka:
  • V000025
Predstavenstvo
spoločnosti:
Obchodné meno: KBC Renta
Sídlo: route d’Esch 80, L-1470 Luxembursko
IČO: B 23.669
Zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu:
Oddiel:
Vložka:
zvoláva: riadne valné zhromaždenie
ktoré sa bude konať
dňa: 08. 12. 2021
o : 15:00
na adrese
Obchodné meno: prostredníctvom telekonferencie
Sídlo: lux.cla@bbh.com lux.cla@bbh.com, lux.cla@bbh.com lux.cla@bbh.com
Program rokovanie valného zhromaždenia:

KBC Renta

Société d’investissement à capital variable

Sídlo:

80, route d’Esch, L-1470 Luxembourg

Grand Duchy of Luxembourg (Luxemburské veľkovojvodstvo)

R.C.S. Luxembourg B 23.669

(„fond”)

 

OZNÁMENIE O ZVOLANÍ VÝROČNÉHO VALNÉHO ZHROMAŽDENIA FONDU 

 

Predstavenstvo Vás týmto pozýva na zasadnutie, ktoré sa uskutoční 8. decembra 2021 o 15.00 h miestneho času. Zasadnutie sa výnimočne koná prostredníctvom telekonferencie z dôvodu pandémie koronavírusu („Covid-19“), ktorá viedla k medzinárodným a miestnym cestovným obmedzeniam a obavám o zdravie, s cieľom posúdiť a hlasovať o nasledujúcom programe („program“):

PROGRAM

  1. Potvrdenie správy predstavenstva a správy nezávislého audítora za obdobie do 30. septembra 2021;
  2. Schválenie ročnej účtovnej závierky k 30. septembru 2021 a rozdelenie výsledkov;
  3. Potvrdenie o priebežných dividendách vyplatených počas rozpočtového roka;
  4. Udelenie absolutória členovi predstavenstva fondu za výkon jeho funkcie za uplynulý rozpočtový rok;
  5. Zákonné menovania;
  6. Schválenie poskytnutia odmeny (tantiému) pre p. Johana Tyteca viazanej na fyzickú prítomnosť/účasť riaditeľa na zasadnutiach predstavenstva od 1. januára 2022;
  7. Iné.

Uznesenia uvedené v programe tohto výročného valného zhromaždenia akcionárov budú prijaté bez kvóra jednoduchou väčšinou platne odovzdaných hlasov na výročnom valnom zhromaždení bez ohľadu na podiel zastúpeného kapitálu. Zdržanie sa hlasovania a nulové hlasy sa nezohľadňujú. Za každú akciu má akcionár právo na jeden hlas.

Ak sa chcete zúčastniť výročného valného zhromaždenia prostredníctvom telekonferencie, kontaktujte lux.cla@bbh.com sa najneskôr do 6. decembra 2021, kde získate podrobnosti o konferencii.

Ak neočakávate účasť na výročnom valnom zhromaždení prostredníctvom telekonferencie, vyplňte, datujte a podpíšte formulár splnomocnenia, ktorý je k dispozícii na webovej stránke www.kbcamsa.lu, a pošlite ho faxom na nasledujúce číslo: (+352) 47 40 66 6503 alebo e-mailom na adresu lux.cla@bbh.com. Originál by sa mal následne zaslať na adresu: P.P. 403, L-2014, Luxemburg.

Aby bol formulár na hlasovanie alebo splnomocnenie platný pre toto výročné valné zhromaždenie, mal by byť doručený do 7. decembra 2021 do 12.00 hod. Všetci akcionári zapísaní v obchodnom registri ku koncu pracovnej doby 6. decembra 2021 sú oprávnení hlasovať na výročnom valnom zhromaždení akcionárov a na jeho prípadných odkladoch.

Kópie auditovanej ročnej účtovnej závierky fondu môže každý akcionár získať bezplatne na požiadanie v sídle fondu prostredníctvom e-mailu na adrese lux.kbc.client.service@bbh.com.

POZNÁMKA: Podľa zákona z 23. septembra 2020 o opatreniach týkajúcich sa konania schôdzí v obchodných spoločnostiach a iných právnických osobách, zmeneného a doplneného luxemburským zákonom z 30. júna 2021 z dôvodu pandémie Covid-19, môže fond bez ohľadu na akékoľvek opačné ustanovenie v stanovách usporiadať akékoľvek valné zhromaždenie bez fyzického stretnutia a požadovať, aby sa jeho akcionári alebo členovia a iní účastníci zasadnutia zúčastnili na schôdzi a vykonávali výlučne svoje práva:

  • hlasovaním na diaľku písomne alebo elektronicky za predpokladu, že bol uverejnený alebo im bol oznámený úplný text uznesení alebo rozhodnutí, ktoré sa majú prijať;
  • prostredníctvom splnomocnenca vymenovaného fondom; alebo
  • prostredníctvom videokonferencie alebo iných telekomunikačných prostriedkov umožňujúcich ich identifikáciu.

Podľa článku 461-6 luxemburského zákona o obchodných spoločnostiach z 10. augusta 1915, zmeneného a doplneného 10. augusta 2016, má každý akcionár právo osem dní pred konaním výročného valného zhromaždenia na požiadanie a na základe dokladu o vlastníctve bezplatne získať kópiu účtovnej závierky spolu s auditovanou výročnou správou.

 

Za predstavenstvo a v jeho mene  

Rozhodujúci deň na uplatnenie práva účasti na valnom zhromaždení, ak spoločnosť vydala zaknihované akcie: 01. 01. 0001
Doplňujúce údaje pre akcionárov: