Insolvenční Rejstřík ČR

Obchodný vestník
Detail

Stiahnuť podanie
  • Vestník č:
  • 223/2021
  • Kapitola:
  • Oprava zverejnených údajov v Obchodnom vestníku
  • Podanie:
  • Oprava zverejnených údajov v Obchodnom vestníku
  • Deň vydania:
  • 22.11.2021
  • Značka:
  • E000087
Meno : JUDr. Katarína Kamenická
Bydlisko/Sídlo : Bardejovská 98, 04011 Košice
IČO / Dátum narodenia : 36191566
zverejňuje opravu údajov zverejnených:
Obchodný vestník č. : 216/2021
Dátum vydania : 10.11.2021
Kapitola : Konkurzy a vyrovnania
Typ podania : Konkurzy a vyrovnania
Číslo zverejnenia : K060072
týkajúcich sa : RASVEL, s.r.o. Košice v konkurze
Správne znenie údajov :

Správca JUDr. Katarína Kamenická, správca dlžníka úpadcu: RASVEL, s.r.o. Košice v konkurze, so sídlom: Na Kope IV 923/32, 040 16 Košice - mestská časť Myslava, IČO: 36 191 566, sp. zn.: 32K/10/2019 na účely speňaženia majetku  tvoriaceho všeobecnú podstatu  vyhlasuje 3. kolo verejného ponukového konania na odpredaj  súboru hnuteľného majetku dlžníka zapísaného v súpise všeobecnej podstaty zverejnenom v Obchodnom vestníku č. 33/2020 zo dňa 18.02.2020, a to hnuteľnej veci - opornica v súpisovej hodnote 1.800,- €; hnuteľnej veci - opornica v súpisovej hodnote 1.800,- € hnuteľnej veci - opornica v súpisovej hodnote 1.800,- € hnuteľnej veci - opornica v súpisovej hodnote 1.800,- € hnuteľnej veci - opornica v súpisovej hodnote 1.800,- € hnuteľnej veci - opornica v súpisovej hodnote 1.800,- €; hnuteľnej veci - jazyk v súpisovej hodnote 2.300,- €; hnuteľnej veci - jazyk v súpisovej hodnote 2.300,- €; hnuteľnej veci - jazyk v súpisovej hodnote 2.300,- €; hnuteľnej veci - jazyk v súpisovej hodnote 2.300,- €; hnuteľnej veci - spojka izolovaná v počte 130 kusov v celkovej súpisovej hodnote 5.590,- €.

 

  1. Hnuteľné veci menovite uvedené vyššie sa predávajú ako súbor vecí v zmysle § 92 ods. 1 písm. d) ZKR:
  • Záujemca v zalepenej obálke s označením ,,Ponukové konanie 1 RASVEL, s.r.o. Košice - 3. kolo - neotvárať“ doručí správcovi svoju písomnú ponuku do kancelárie správcu v lehote do 28.11.2021 (vrátane) a to osobne do podateľne správcu každý pracovný deň od 8:00 do 15:00 hod.. Zmeškanie lehoty nie je možné odpustiť. Ponuka musí byť v uvedenej lehote doručená fyzicky správcovi v papierovej písomnej forme, nestačí podanie zásielky na poštovú prepravu. Nie je akceptované doručovanie faxom, e-mailom alebo iným podobným spôsobom. Na ponuky doručené po stanovenej lehote alebo doručené v rozpore s týmito podmienkami ponukového konania sa neprihliada
  • minimálna kúpna cena nesmie byť nižšia ako 60% súpisovej hodnoty majetku
  • V ponuke záujemcu, ktorú podpíše štatutárny orgán, resp. fyzická osoba, záujemca uvedie nasledovné údaje a predloží nasledovné doklady: a) obchodné meno (názov) spoločnosti, resp. meno a priezvisko fyzickej osoby; b) presná adresa sídla spoločnosti, prípadne miesto podnikania, resp. bydlisko fyzickej osoby; c) IČO, (DIČ), IČ DPH, pokiaľ boli pridelené, pri fyzickej osobe dátum narodenia; d) údaje o bankovom spojení - číslo účtu v tvare IBAN; e) telefonické alebo e-mailové spojenie; f) kópia výpisu z obchodného registra, resp. zo živnostenského registra nie staršia ako 90 dní
  • Záväzná ponuka musí byť v prípade fyzickej osoby podpísaná vlastnoručným podpisom, v prípade právnickej osoby musí byť podpísaná štatutárnym orgánom podľa spôsobu uvedeného vo výpise z obchodného registra alebo iného registra, ponuka môže byť podpísaná aj splnomocnenou osobou, v tomto prípade však plnomocenstvo musí byť prílohou záväznej ponuky
  • záväzná ponuka musí byť bezpodmienečná a vyhotovená v slovenskom jazyku, datovaná a musí obsahovať náležitosti uvedené v bode 9 výroku I písm. b) tohto uznesenia pod písm. a), b), c) a f) a záujemcom ponúkanú cenu v mene EUR za majetok, o ktorý má uchádzač o kúpu záujem odkúpiť bez DPH (k cene za predmet speňažovania sa v prípade uzavretia kúpnej zmluvy pripočíta DPH v aktuálnej výške). Ak záujemca neoznačí, či navrhovanú kúpnu cenu vyčíslil s DPH alebo bez DPH, tak sa považuje ním navrhovaná kúpna cena za kúpnu cenu bez DPH.
  • musí obsahovať doklad, ktorým záujemcovia preukážu zaplatenie zálohy vo výške 100 % z navrhovanej kúpnej ceny. Záujemcovia o kúpu majetku úpadcu sú povinní najneskôr ku dňu skončenia lehoty na podanie ponúk zložiť v prospech účtu úpadcu vedeného VUB, banke, č. účtu :  IBAN: SK13 0200 0000 0023 8498 2654, Variabilný symbol: 0003. Prílohou písomného návrhu na odkúpenie predmetu predaja musí byť aj doklad, ktorým záujemcovia preukážu zaplatenie zálohy. Táto záloha bude neúspešnému záujemcovi vo verejnom ponukovom  konaní vrátená.

 

  1.  Informácie o predávanom majetku úpadcu budú poskytované na tel. č. 0948293945 denne od 9.00 - 15.00 hod.

 

  1.  Na písomné cenové ponuky podané po termíne a na písomné cenové ponuky, ktoré nebudú spĺňať podmienky v zmysle bodu 1 tohto pokynu sa nebude prihliadať.

 

  1.  Ak obdrží správca viac návrhov od jedného záujemcu, bude brať na zreteľ iba jedinú cenovú ponuku, v ktorej je ponúkaná cena za odkúpenie predmetu predaja najvyššia.

 

  1. Úspešným účastníkom verejného ponukového konania sa stane ten záujemca, ktorý za predávaný majetok úpadcu tvoriaceho všeobecnú podstatu ponúkne najvyššiu kúpnu cenu a poskytne najvýhodnejšie platobné podmienky pri dodržaní podmienok ponukového konania. Správca je oprávnený ponuku odmietnuť, ak zastáva názor, že opakovaním zverejnenia ponukového konania docieli efektívnejší predaj.

 

  1. Otváranie obálok s podanými návrhmi na odkúpenie majetku úpadcu tvoriaceho všeobecnú podstatu sa uskutoční v kancelárii správcu za prítomnosti správcu, prípadne aj  zástupcu veriteľov, resp. ním povereného zástupcu, do 3 pracovných dní odo dňa uplynutia lehoty na predkladanie ponúk v kancelárii správcu.

 

 

  1. V prípade, ak dôjde k stretu ponúk podaním rovnakých najvyšších podaní dvoch alebo viacerých záujemcov (navrhovateľov kúpnej ceny) má prednosť tá ponuka, ktorá bola správcovi doručená ako prvá. 

 

  1. Správca  uzavrie s víťazom ponukového konania kúpnu zmluvu na základe jeho cenovej písomnej ponuky.

 

JUDr. Katarína Kamenická, správca