Insolvenční Rejstřík ČR

Obchodný vestník
Detail

Stiahnuť podanie
  • Vestník č:
  • 221/2021
  • Kapitola:
  • Konkurzy a reštrukturalizácie
  • Podanie:
  • Oznámenia správcov
  • Deň vydania:
  • 18.11.2021
  • Značka:
  • K061764
Obchodné meno/Názov/Meno a priezvisko dlžníka/úpadcu: Iveta Holécyová
Sídlo/Bydlisko dlžníka/úpadcu: Moskovská 2330/21, 974 04 Banská Bystrica
IČO/Dátum narodenia dlžníka/úpadcu: 04.03.1958
Obchodné meno správcu:
Titul, meno a priezvisko správcu: JUDr. Vladimír Flíder
Sídlo správcu: Trhová 1, 960 01 Zvolen
Kotakt na správcu : flider@flider.sk
Spisová značka správcovského spisu : 2OdK/45/2021 S1492
Spisová značka súdneho spisu : 2OdK/45/2021
Druh podania : Oznámenia súvisiace so speňažovaním majetku podliehajúceho konkurzu

Ponuka na odpredaj majetku - 3. kolo ponukového konania

 

 

JUDr. Vladimír Flíder, správca, so sídlom kancelárie Trhová č. 1, 960 01 Zvolen, zapísaný v zozname správcov vedenom MS SR pod číslom S 1492, ako správca konkurzu vyhláseného na majetok dlžníka: Iveta Holécyová, nar. 04. 03. 1958, trvale bytom Moskovská 2330/21, 974 04 Banská Bystrica, v právnej veci konkurzu vedeného na Okresnom súde Banská Bystrica, č. k. 2OdK/45/2021, (ďalej len Dlžník), v zmysle § 167p a § 167q Zákona č. 7/2005 Z. z. (ďalej len ZKR),

 

vyhlasuje 3. kolo ponukového konania na predaj majetku patriaceho do všeobecnej podstaty, teda ponukové konanie na podávanie návrhov na uzavretie Kúpnej zmluvy, ktorej predmetom je majetok dlžníka, zverejnený v Obchodnom vestníku 111/2021, dňa 10. 06. 2021, pod K027814, a to položka súpisu majetku s poradovým číslom 1:

 

 

Por.

č.

 

        Popis

 

      Druh CP /

      Forma CP

 

        Emitent

 

        ISIN

 

    Množstvo CP

    celkom v ks

 

    Menovitá

    hodnota a

    mena

 

 % podiel z

  emisie

 

   Súpisová

   hodnota v €

 

1.

 

Iná majetková

hodnota –

Cenné papiere

 

 Akcia kmeňová /

 Na meno

 

Investičný fond Psips a.s.

„v likvidácii“,

„v konkurze“, Rudlovská

cesta 85, 974 04 Banská

Bystrica, IČO: 30230217

 

  SK1110000280

 

    20

 

 1000,00 SKK –

 33,19 €

 

0,000532

 

   663,80 €

 

(ďalej len Majetok

 

 

Podmienky 3. kola ponukového konania:

 

1. Predmetom ponukového konania je odplatný prevod vlastníckeho práva dlžníka k predmetu prevodu, a to Inej majetkovej hodnoty – Cenných papierov, označenom vyššie, pod položkou súpisu majetku s poradovým číslom 1. Všetky náklady spojené s uzavretím Kúpnej zmluvy a s prevzatím predmetu prevodu znáša úspešný záujemca

 

2. Záujemca doručí správcovi záväznú ponuku na odkúpenie Majetku Dlžníka:

    a) v zalepenej obálke s viditeľným označením: „Konkurz 2OdK/45/2021, ZÁVÄZNÁ PONUKA 1 - NEOTVÁRAŤ“, na adresu správcu,

        JUDr. Vladimíra Flídera, Trhová 1, 960 01 Zvolen alebo

    b) do elektronickej schránky správcu: Správca – Flíder Vladimír JUDr., číslo schránky: E0006172486 s viditeľným označením: „Konkurz

        2OdK/45/2021, ZÁVÄZNÁ PONUKA 1 - NEOTVÁRAŤ“

 

najneskôr do uplynutia lehoty na podávanie návrhov ( ponúk ).

 

3. Lehota na podávanie návrhov: 10 kalendárnych dní odo dňa zverejnenia oznámenia o ponukovom konaní v Obchodnom vestníku. Lehota na doručenie ponúk začína plynúť v deň nasledujúci po dni zverejnenia ponukového konania v Obchodnom vestníku. Za deň zverejnenia ponukového konania sa považuje deň, ktorý nasleduje po dni publikovania ponukového konania v Obchodnom vestníku. Ponuka musí byť doručená do kancelárie správcu alebo do elektronickej schránky správcu najneskôr v posledný deň tejto lehoty do 15.00 hod..

 

4. Návrh na uzavretie Kúpnej zmluvy musí byť písomný a musí obsahovať:

4.1. Správne a úplné identifikačné údaje záujemcu, aktuálny originál výpis z obchodného alebo živnostenského registra, nie starší ako 30 dní a adresu elektronickej pošty, u záujemcu občana – nepodnikateľa, kópiu platného občianskeho preukazu a adresu elektronickej pošty

4.2. Vymedzenie predmetu návrhu na kúpu majetku, ktorým je Majetok Dlžníka špecifikovaný v ponukovom konaní

4.3. Navrhovanú odplatu za prevod vlastníckeho práva k predmetu prevodu, ktorým je Majetok Dlžníka špecifikovaný v ponukovom konaní

4.4. Dátum a podpis záujemcu, resp. zaručený elektronický podpis záujemcu, ak je ponuka doručená do elektronickej schránky správcu (osoba, ktorá koná za záujemcu predloží úradne osvedčené oprávnenie, resp. splnomocnenie konať v mene záujemcu)

4.5. Kópiu platného občianskeho preukazu fyzickej osoby, ktorá návrh podpisuje

4.6. Potvrdenie o zložení zálohy na bankový účet

4.7. Súhlas so spracovaním osobných údajov záujemcu  

4.8. Záväznú ponuku na odkúpenie Majetku

 

 

5. Doručením ponuky záujemca bezvýhradne súhlasí s podmienkami tohto ponukového konania.

 

6. Záujemca je svojou ponukou viazaný. Záujemca nie je oprávnený doručenú ponuku meniť alebo vziať späť.

 

7. Záujemca je oprávnený do ponukového konania doručiť len jednu ponuku na rovnaký predmet ponukového konania.

 

8. Prihliada sa iba na tie ponuky, kde záujemca vopred zloží zálohu na kúpnu cenu, a to vo výške celej ponúknutej kúpnej ceny na bankový účet správcu, IBAN: SK96 0200 0000 0026 3811 8859, vedený vo VÚB, a. s., na meno správcu. Do správy pre prijímateľa záujemca uvedie: konkurz 2OdK/45/2021 - 1, záloha.  

 

9. Záloha musí byť pripísaná v prospech bankového účtu najneskôr do 15.00 hod. dňa, v ktorom končí lehota na doručenie ponúk. Potvrdenie o zložení zálohy na bankový účet bude súčasťou ponuky záujemcu. Úspešnému záujemcovi sa zložená záloha započíta na kúpnu cenu v prípade uzavretia Kúpnej zmluvy.

 

10. Záloha zložená záujemcom, ktorý nebude úspešný v ponukovom konaní, bude správcom vrátená tomuto záujemcovi, a to bezhotovostným prevodom na bankový účet, z ktorého bude záloha zložená na bankový účet správcu, a to v prípade ak záujemca neoznačí účet, na ktorý žiada vrátiť zloženú zálohu.

 

11. Pokiaľ má záujemca nadobudnúť predmet ponukového konania do bezpodielového spoluvlastníctva manželov, záujemca priloží aj súhlas druhého manžela s kúpou predmetného Majetku.

 

12. Na ponuky, ktoré nebudú spĺňať podmienky tohto ponukového konania, sa neprihliada.

 

13. Víťazom – úspešným záujemcom ponukového konania sa stane záujemca, ktorý splní podmienky v zmysle ponukového konania a ktorý súčasne doručí najvyššiu ponuku na odkúpenie Majetku Dlžníka. Ak viacerí záujemcovia ponúknu rovnaké plnenie, rozhodne žreb správcu.

 

14. Vyhodnotenie ponúk uskutoční správca v lehote 30 pracovných dní po uplynutí lehoty na podávanie ponúk. Správca upovedomuje len úspešného záujemcu ponukového konania.

 

15. Správca si vyhradzuje právo zmeniť zverejnené podmienky ponukového konania, alebo ponukové konanie kedykoľvek zrušiť, alebo neprijať zjavne nevýhodnú ponuku, alebo odmietnuť všetky ponuky, a to aj bez uvedenia dôvodu. 

 

16. V zmysle § 167r ods. 2 ZKR má oprávnená osoba, ktorou sa rozumie dlžníkov príbuzný v priamom rade, jeho súrodenec, manžel, alebo obec, v ktorej katastrálnom území sa nehnuteľnosť nachádza, právo vykúpiť so súhlasom dlžníka majetok z konkurznej podstaty za cenu, ktorá bola dosiahnutá v ponukovom konaní, ak takúto cenu uhradí správcovi v lehote desať dní od skončenia ponukového konania. Ponukové konanie sa skončí uplynutím lehoty na podávanie ponúk.

 

17.1. V prípade, že oprávnená osoba nevyužije právo vykúpiť majetok z konkurznej podstaty, správca vyzve úspešného záujemcu na uzavretie Kúpnej zmluvy, ktorý je povinný uzavrieť Kúpnu zmluvu v lehote určenej správcom.

17.2. Majetok sa predáva a kupuje v stave v akom tento Majetok „stojí a leží“ v čase uzavretia Kúpnej zmluvy.

 

18. Ak úspešný záujemca, v lehote určenej správcom, neuzavrie so správcom Kúpnu zmluvu, úspešným záujemcom zložená záloha prepadá v prospech konkurznej podstaty a považuje sa za výťažok zo speňaženia všeobecnej podstaty. 

 

19. Informácie o predmete ponukového konania možno získať prostredníctvom elektronickej pošty na adrese: flider@flider.sk alebo telefonicky na č. t. 0908 265 527, a to v priebehu lehoty na podávanie ponúk a počas úradných hodín správcu.

 

 

                  Vo Zvolene, dňa 15. 11. 2021.                                                                           JUDr. Vladimír Flíder

                                                                                                                                                        správca