Insolvenční Rejstřík ČR

Obchodný vestník
Detail

Stiahnuť podanie
  • Vestník č:
  • 219/2021
  • Kapitola:
  • Konkurzy a reštrukturalizácie
  • Podanie:
  • Oznámenia súdov
  • Deň vydania:
  • 15.11.2021
  • Značka:
  • K060870
Spisová značka: 3NcKR/2/2009
Druh: Rozhodnutie
Hlavička: Okresný súd Žilina v právnej veci povoleného oddlženia dlžníka : Miroslav Krajčík, nar. 18.04.1973, bytom Piesky 106/56, 038 41 Trebostovo, právne zastúpený: JUDr. Gabriela Kľačanová, advokát, so sídlom Andreja Kmeťa 28, 036 01 Martin, IČO: 42 216 541, v časti o návrhu dlžníka na vydanie opravného uznesenia takto,
Rozhodnutie: Opravuje v záhlaví písomného vyhotovenia uznesenia Okresného súdu Žilina zo dňa 26.04.2021, č.k.3NcKR/2/2009 - 293 označenie dlžníka tak, že správne označenie dlžníka je Miroslav Krajčík. Opravuje vo výroku výrokovej časti uznesenia Okresného súdu Žilina zo dňa 26.04.2021, č.k.3NcKR/2/2009 - 293 označenie dlžníka tak, že správne označenie dlžníka je Miroslav Krajčík.
Odôvodnenie:
Poučenie: Proti tomuto uzneseniu možno podať odvolanie v lehote 15 dní od jeho doručenia na Okresnom súde Žilina. Odvolanie možno urobiť písomne, a to v listinnej podobe alebo v elektronickej podobe. Odvolanie urobené v elektronickej podobe bez autorizácie podľa osobitného predpisu treba dodatočne doručiť v listinnej podobe alebo v elektronickej podobe autorizované podľa osobitného predpisu; ak sa dodatočne nedoručí súdu do desiatich dní, na podanie sa neprihliada. Súd na dodatočné doručenie podania nevyzýva. Odvolanie urobené v listinnej podobe treba predložiť v potrebnom počte rovnopisov s prílohami tak, aby sa jeden rovnopis s prílohami mohol založiť do súdneho spisu a aby každý ďalší subjekt dostal jeden rovnopis s prílohami. Ak sa nepredloží potrebný počet rovnopisov a príloh, súd vyhotoví kópie podania na trovy toho, kto podanie urobil. V odvolaní je potrebné uviesť ktorému súdu je určené, kto ho robí, ktorej veci sa týka, čo sa ním sleduje, podpis a spisovú značku konania. Ďalej je potrebné uviesť proti ktorému rozhodnutiu smeruje, v akom rozsahu sa napáda, z akých dôvodov sa rozhodnutie považuje za nesprávne (odvolacie dôvody) a čoho sa odvolateľ domáha (odvolací návrh). Odvolanie možno odôvodniť len tým, že a) neboli splnené procesné podmienky, b) súd nesprávnym procesným postupom znemožnil strane, aby uskutočňovala jej patriace procesné práva v takej miere, že došlo k porušeniu práva na spravodlivý proces, c) rozhodoval vylúčený sudca alebo nesprávne obsadený súd, d) konanie má inú vadu, ktorá mohla mať za následok nesprávne rozhodnutie vo veci, e) súd prvej inštancie nevykonal navrhnuté dôkazy, potrebné na zistenie rozhodujúcich skutočností, f) súd prvej inštancie dospel na základe vykonaných dôkazov k nesprávnym skutkovým zisteniam, g) zistený skutkový stav neobstojí, pretože sú prípustné ďalšie prostriedky procesnej obrany alebo ďalšie prostriedky procesného útoku, ktoré neboli uplatnené, alebo h) rozhodnutie súdu prvej inštancie vychádza z nesprávneho právneho posúdenia veci. Odvolacie dôvody a dôkazy na ich preukázanie možno meniť a dopĺňať len do uplynutia lehoty na podanie odvolania.
Autor
Okresný súd Žilina dňa 8.11.2021
JUDr. Jaroslav Macek,
Dlžník
Názov : Miroslav Krajčík
IČO :
Adresa : , Trebostovo 106 03841 Slovenská republika
Subjekt konania
Názov : Miroslav Krajčík
IČO :
Adresa : , Trebostovo 106 03841 Slovenská republika
Navrhovateľ/Navrhovatelia
Názov : Miroslav Krajčík
IČO :
Adresa : , Trebostovo 106 03841 Slovenská republika
Názov : Gabriela Kľačanová
IČO : 42216541
Adresa : Andreja Kmeťa 28, Martin 03601 Slovenská republika