Insolvenční Rejstřík ČR

Obchodný vestník
Detail

Stiahnuť podanie
  • Vestník č:
  • 219/2021
  • Kapitola:
  • Konkurzy a reštrukturalizácie
  • Podanie:
  • Oznámenia správcov
  • Deň vydania:
  • 15.11.2021
  • Značka:
  • K060937
Obchodné meno/Názov/Meno a priezvisko dlžníka/úpadcu: ARAMIS TRADE, s.r.o. v konkurze
Sídlo/Bydlisko dlžníka/úpadcu: K výstavisku 689, 911 01 Trenčín
IČO/Dátum narodenia dlžníka/úpadcu: 36348694
Obchodné meno správcu:
Titul, meno a priezvisko správcu: JUDr. Vladimír Fraňo
Sídlo správcu: J. Hašku 18, 91501 Nové Mesto nad Váhom
Kotakt na správcu : michal.poruban@gmail.com
Spisová značka správcovského spisu : 40K/2/2014 S445
Spisová značka súdneho spisu : 40K/2/2014
Druh podania : Oznam o zvolaní schôdze veriteľov

JUDr. Vladimír Fraňo, správca konkurznej podstaty úpadcu: ARAMIS TRADE, s.r.o. v konkurze , so sídlom K výstavisku 689, 911 01  Trenčín zvoláva v zmysle ustanovenia § 34 ods. 4 zákona č. 7/2005 Z.z.  o konkurze a reštrukturalizácii schôdzu veriteľov, ktorá sa bude konať dňa 03.12.2021 o 09:00 hodine v Mestskom kultúrnom stredisku, Hviezdoslavova 4, 915 01 Nové Mesto nad Váhom, prvé poschodie vľavo s nasledujúcim programom:

  1. Otvorenie schôdze.
  2. Správa o činnosti správcu a stave konkurzu.
  3. Voľba veriteľského výboru.
  4. Prejednanie návrhu na vylúčenie majetku zo všeobecnej podstaty.
  5. Záver.

Pri prezentácii veritelia predložia doklad totožnosti, právnické osoby  aj výpis z obchodného registra. Zástupcovia veriteľov predložia plnú moc, prípadne poverenie na zastupovanie veriteľa a doklad totožnosti.

 

Preventívno-bezpečnostné opatrenia v súvislosti s ochorením COVID – 19

Správca v záujme zamedzenia možnosti šírenia ochorenia COVID – 19 aj s ohľadom na prijaté a aktuálne platné hygienické opatrenia Úradu verejného zdravotníctva Slovenskej republiky a uznesenia Vlády SR, v súvislosti s ochorením ochorenia COVID – 19 oznamuje všetkým účastníkom konkurzného konania a ich zástupcom, že na zvolanej schôdzi veriteľov sú povinní dodržiavať nasledovné preventívno-bezpečnostné a hygienické opatrenia:

 Do priestoru Mestského kultúrneho strediska majú vstup povolený iba kompletne zaočkovaní.

          -         pri vstupe do priestorov, kde sa má schôdza veriteľov uskutočniť, je vstupujúca osoba si povinná aplikovať dezinfekciu na ruky alebo nasadiť jednorazové rukavice.

 

          -         vstup a pobyt v priestoroch, v ktorých sa má schôdza veriteľov uskutočniť sa umožní len osobám s prekrytými hornými dýchacími cestami, respirátorom bez výdychového ventilu.

 

          -         pri vstupe do priestorov, v ktorých sa má schôdza veriteľov uskutočniť, pri prezentácii a počas celého trvania schôdze veriteľov je nutné dodržiavať odstup od inej osoby prítomnej na schôdzi veriteľov minimálne v rozsahu 2 metrov;

 

          -         oboznámiť sa a dodržiavať oznamy, ktoré budú zverejnené pri vstupe do priestorov, kde sa schôdza veriteľov ako hromadné podujatie má uskutočniť.

 

Správca si vyhradzuje právo aktualizovať vyššie uvedené preventívno-bezpečnostné opatrenia pri ohrození verejného zdravia tak, aby v čase konania schôdze boli tieto opatrenia v súlade s platnými predpismi, a to najmä uzneseniami Vlády SR a vyhláškami Úradu verejného zdravotníctva Slovenskej republiky vydanými podľa § 59b zákona č. 355/2007 Z. z. o ochrane, podpore a rozvoji verejného zdravia a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov z dôvodu pandémie ochorenia COVID-19.

 

JUDr. Vladimír Fraňo, správca