Insolvenční Rejstřík ČR

Obchodný vestník
Detail

Stiahnuť podanie
  • Vestník č:
  • 181/2021
  • Kapitola:
  • Dražby
  • Podanie:
  • Oznámenie o dobrovoľnej dražbe
  • Deň vydania:
  • 21.9.2021
  • Značka:
  • X052903
U9, a.s.
Oznámenie o dobrovoľnej dražbe (podľa § 17 zákona č. 527/2002 Z.z.) :
Oznámenie o dražbe číslo 227/2021
A. Označenie dražobníka
I. Obchodné meno/meno a priezvisko U9, a.s.
II. Sídlo/bydlisko Zelinárska682108 Bratislava
a) Názov ulice/verejného priestranstva Zelinárska
b) Orientačné/súpisné číslo 6
c) Názov obce Bratislava d) PSČ 82108
e) Štát Slovenská republika
III. Zapísaný Okresný súd Bratislava I , oddiel: Sa , vložka číslo: 3070/B
IV. IČO/ dátum narodenia 35849703
B. Označenie navrhovateľov
1. I. Obchodné meno/meno a priezvisko Prima banka Slovensko, a. s.
II. Sídlo/bydlisko
a) Názov ulice/verejného priestranstva Hodžova
b) Orientačné/súpisné číslo 11
c) Názov obce Žilina d) PSČ 01011
e) Štát Slovenská republika
IV. IČO/ dátum narodenia 31575951
C. Miesto konania dražby Notársky úrad JUDr. Iveta Vašková, Kráľovská 8/2, 909 01 Skalica
D. Dátum konania dražby 19. 10. 2021
E. Čas konania dražby 10:00 hod.
F. Kolo dražby prvé kolo
G. Predmet dražby

Predmetom dražby sú nehnuteľnosti evidované na liste vlastníctva č. 457, katastrálne územie Radošovce, Okresný úrad Skalica – katastrálny odbor, obec Radošovce, okres Skalica a to:

 

Pozemky - parcely registra "C"

• parcelné číslo: 316, výmera: 1195 m2, druh pozemku: zastavaná plocha a nádvorie

 

Stavby:           

• súpisné číslo: 101, na parcele č. 316, druh stavby: Budova obchodu a služieb, popis stavby: dom

 

Príslušenstvo, ktoré sa nezapisuje alebo nie je zapísané na liste vlastníctva: plechový sklad na p.č. 316, plot pletivový, prípojka vody, prípojka kanalizácie, spevnené plochy, spevnené plochy betónové, žumpa, prípojka plynu.

 

Predmet dražby sa draží v podiele: 1/1.

Predmet dražby sa draží tak ako stojí a leží.

H. Opis predmetu dražby

Stavba: Hlavný objekt dom na p.č. 316

Dom so súp. č. 101 sa nachádza na ulici Pri potoku Sv. Jána, v uzavretom areáli Kovovýroby. Oceňovaný objekt je prízemná murovaná budova obdĺžnikového pôdorysu so vstupom od ulice dvojkrídlovou plechovou bránou do hlavnej dielne, z ktorej je vstup do menších samostatných dielní, skladu, dennej miestnosti, umývarky, šatne a kancelárie. Do plynovej kotolne je samostatný vstup cez pôvodnú kotolňu na tuhé palivo. V kotolni je kotol na plyn. Objekt je riešený ako samostatne stojaca stavba. Stavba je uložená na betónových základových pásoch z betónu, obvodové murivo murované z keramických tvárnic s hrúbkou 40 cm. Stropné konštrukcie s rovným podhľadom, železobetónové. Podlahy betónové s lepeným PVC, vonkajšie omietky brizolitové, vnútorné vápenné hladké, rozvod elektroinštalácie 380V, rozvod teplej aj studenej vody, v sociálnom zariadení umývadlá, keramický obklad. Strecha objektu je rovná s krytinou zváraná živičná lepenka s úplnými klampiarskymi konštrukciami z pozinkovaného plechu. Okná drevené zdvojené, dvere kovové presklené. Objekt má vlastný rozvod vody, kanalizáciu. Plynová prípojka z meracieho objektu na hranici areálu.

 

Kotoľňa na p.č. 316

Jedná sa o murovaný objekt obdĺžnikového pôdorysu, prízemný nepodpivničený, pôvodne kotolňa na tuhé palivo, po rekonštrukcii areálu na plynové kúrenie zrušená a slúži ako sklad kovových výrobkov. Vstup je od dvora cez dvojkrídlové plechové dvere do kotolne a prechod do bývalého skladu uhlia kde je sklad kovových výrobkov. Oceňovaný objekt pozostáva z dvoch miestností a murovaného komína. Realizovaný bol v roku 1968. Životnosť murovaných prevádzkových objektov pri bežnej údržbe predpokladá znalec na 80 rokov.

 

Hala s prístavbou na p.č. 316

Jedná sa o objekt naväzujúci na kotolňu obdĺžnikového pôdorysu nepodpivničený, pozostávajúci z dvoch častí, murovanej prístavby a haly. Prístavba má plochú strechu s krytinou zváraná živičná lepenka a je rozdelená na sociálnu časť, sprchy a WC a garáž. V objekte sa vykonáva drobná kovovýroba so strojným vybavením. Pôvodne sa jednalo o murovaný objekt s kovovým prístreškom, ktorý bol v roku 1993 uzavretý zatepleným obvodovým plášťom s vonkajšou úpravou pozinkovaný plech s dvojitými kovovými oknami do dnešnej podoby. Pri danom stavebnom riešení a konštrukčnom vyhotovení a po posúdení stavu stavebných konštrukcií predpokladá znalec životnosť objektu na 85 rokov. Vlastný objekt je uložený na betónových základových pásoch, obvodová konštrukcia prístavby je murovaná z tvárnic na konštrukčnú hrúbku 30 cm, stropná konštrukcia panelová s rovnou strechou a krytinou živičná zváraná lepenka. Hala má nosnú konštrukciu kovového stĺpu na betónových pätkách, prepojené základovým pásom, strecha pultová s kovovou strešnou konštrukciou bez vyhotovenia stropnej konštrukcie s krytinou tvarovaný pozinkovaný VSŽ plech. Brána veľko rozmerová z kovových profilov s plechovou výplňou, dvojkrídlová so vstupnými dverami. Podlaha betónová, elektroinštalácia svetelná aj motorická, sociálne vybavenie dvakrát WC splachovacie, dve sprchy. Jedná sa o objekt ktorého prevažujúca časť je kovová konštrukcia, pôdorysný rozmer s nosnými prvkami nie je v oboch vodorovných smeroch viac ako 10 m preto objekt oceňuje znalec nie ako halu, ale ako budovu pre kovovýrobu.

 

Zadná hala na p.č. 316

Jedná sa o murovaný nepodpivničený objekt obdĺžnikového pôdorysu, so sedlovou strechou, ktorého pôdorysné nosné konštrukcie nemajú v oboch smeroch osovú vzdialenosť viac ako 10 m a preto objekt nazývaný hala oceňuje znalec ako budovu murovanú pre drobnú kovovýrobu, ktorej životnosť pri danom konštrukčnom riešení a bežnej údržbe uvažuje znalec na 85 rokov, ako komunikačne prepojený objekt hala s prístavbou. Objekt má jednu miestnosť, nemá vyhotovenú stropnú konštrukciu, má sedlovú strechu z oceľových priehradových väzníkov s doskovým podbitím zateplením a krytinou pozinkovaný tvarovaný VSŽ plech, s klampiarskymi konštrukciami z pozinkovaného plechu úplnými, obvodová konštrukcia murované múry na hrúbku 30 cm, s vápennými obojstrannými omietkami, okná kovové s jednosklom. V objekte je rozvod vody, vzduchu, elektroinštalácia 380V, nie je vodovod a kanalizácia ani plyn. Jedná sa o objekt kovovýroby realizovaný a daný do užívania v roku 1968.

 

Príslušenstvo:

Drobná stavba – plechový sklad na p.č. 316 – Jedná sa o samostatne stojacu stavbu v zadnej časti areálu, prízemnú, nepodpivničenú, obdĺžnikového pôdorysu s jednou miestnosťou, slúži ako skladové príslušenstvo k hlavným objektom. Znalec oceňuje stavbu ako vedľajšiu stavbu. Jedná sa o jednoduchú kovovú stavbu uloženú na betónových základových pásoch s obvodovou konštrukciou tvarovaný plech na oceľových profiloch, pultovou strechou bez stropnej konštrukcie a s krytinou pozinkovaný VSŽ plech, na kovovej konštrukcii s dvojkrídlovou bránou, betónovou podlahou a bez ďalšieho vybavenia.

Plot pletivový – Jedná sa o pôvodný plot zo strojového pletiva a kovových stĺpov, jedná sa o plot z bočnej a zadnej strany areálu. Vek uvažuje znalec od roku 1968 a životnosť predpokladá na 50 rokov.

Prípojka vody – Jedná sa o napojenie areálu na existujúcu studňu prípojkou, realizovaná v roku 1968.

Prípojka kanalizácie – Jedná sa o napojenie hlavného objektu a haly s prístavbou na žumpu pod halou s prístavbou, realizovaná v roku 1968, hrdlovým potrubím kameninovým, vo výkope, v príslušnom spáde, pod úrovňou podlahy.

Spevnené plochy – Jedná sa o spevnené plochy, prístupová komunikácia s makadamovým podkladom a spevnením asfaltovou úpravou. Realizované v roku 1968.

Spevnené plochy betónové – Jedná sa o betónovú plochu vo dvore z monolitického betónu, dobre udržiavaná. Realizovaná v roku 1968.

Žumpa – Jedná sa o betónovú monolitickú žumpu zapustenú pod terén pod podlahu haly s prístavbou. Realizovaná v roku 1968.

Prípojka plynu – Jedná sa o napojenie kotolne s kotlom na plyn, na verejný plynový rozvod na ulici kovovým potrubím. Realizované v roku 2001.

 

Pozemky:

Pozemok je z veľkej časti zastavaný stavbami a spevnenými plochami. Prístup je zo severovýchodnej strany z miestnej asfaltovej komunikácie. Z juhovýchodnej strany je pozemok lemovaný oporným múrom koryta vodného toku, ktorý je asi 2,2 m pod upraveným okolitým terénom.

CH. Opis stavu predmetu dražby – Viď opis predmetu dražby

Viď. opis predmetu dražby

I. Práva a záväzky viaznuce na predmete dražby
Všetky nasledujúce záložné práva v prípade úspešnej dražby zanikajú v zmysle § 151ma a § 151md zákona č. 40/64 Zb. (Občiansky zákonník) a vydražiteľ nadobúda predmet dražby bez zaťaženia nasledujúcimi záložnými právami:

Záložné právo v prospech: VOLKSBANK Slovensko, a.s., Vysoká 9, Bratislava, IČO: 17 321 123, podľa V1824/11 zo dňa 17.10.2011 na pozemok parc. č. 316 a dom s.č. 101 na pozemku parc. č. 316 - 181/11

Exekučný príkaz na zriadenie exekučného záložného práva podľa EX-1701/2012 zo dňa 25.1.2013 vydaný EÚHolíč - JUDr. Kučerová /oprav.: Všeobecná zdravotná poisťovňa a.s., pobočka Senica/ na dom s.č. 101postavený na pozemku parc. č. 316 a pozemok parc. č. 316 Z-172/13 - 18/13

Exekučný príkaz na vykonanie exekúcie zriadením exekučného záložného práva v prospech: Všeobecnázdravotná poisťovňa, a.s. - pobočka Senica, Štefánikova 698/7 podľa EX 208/13 EÚ Holíč (JUDr.Kučerová) zodňa 15.3.2013 na pozemok par.č.316 a rodinný dom s.č. 101 na pozemku par.č.316 -Z-562/13 - 52/13

Exekučný príkaz na vykonanie exekúcie zriadením exekučného záložného práva na nehnuteľnosť EX1000/2013 zo dňa 9.5.2013 EÚ Holíč - JUDr. Kučerová v prospech opráv.: Všeobecná zdravotná poisťovňa a.s. -pobočka Senica, Štefánikova 698/7, Senica na pozemok parc.č. 316 a dom súp. č. 101 postavený na pozemkuparc. č. 316 v podiele 1/1 - Z-951/13 - 84/13

Exekučný príkaz na vykonanie exekúcie zriadením exekučného záložného práva v prospech opráv.: Všeobecnázdravotná poisťovňa a.s. - pobočka Senica, Štefánikova 698/7, Senica, podľa EX 2682/2013-16 EÚ Holíč (JUDr.Kučerová) zo dňa 24.7.2013 na pozemok parc. č. 316 a dom s.č. 101 na parc. č. 316 - Z 1552/13 - 156/13

Exekučný príkaz na vykonanie exekúcie zriadením exekučného záložného práva v prospech:Všeobecnázdravotná poisťovňa a.s.- pobočka Senica, Štefánikova 698/7 podľa EX 1830/2013-8 EÚ Holíč (JUDr.Kučerová)zo dňa 28.8.2013 na pozemok par.č.316 a dom s.č.101 na pozemku par.č. 316-Z-1778/13 -179/13

Záložné právo v prospech : Sociálna poisťovňa, Bratislava, Ul.29.augusta 8 -10 (IČO: 30807484) podľa V2217/13 zo dňa 10.10.2013 na pozemok par.č. 316 a dom s.č.101 na pozemku par.č. 316 - 214/13

Exekučný príkaz na vykonanie exekúcie zriadením exekučného záložného práva v prospech: Všeobecnázdravotná poisťovňa a.s.-pobočka Senica, Štefánikova 698/7 podľa EX 3549/2013-14 EÚ Holíč (JUDr.Kučerová)zo dňa 18.9.2013 na pozemok par.č.316 a dom s.č. 101 na pozemku par.č. 316 -Z-1920/13 - 218/13

Rozhodnutie Daňového úradu Trnava o zriadení záložného práva č. 9200503/5/4400177/2013/Smu právoplatnéhodňa 23.10.2013 na pozemok par.č. 316 a dom s.č.101 na pozemku par.č. 316 -Z-2158/13 - 232/13

Exekučný príkaz na vykonanie exekúcie zriadením exekučného záložného práva v prospech: TIGERLAKSLOVAKIA, spol. s r.o., Pezinok, Moyzesova 4 podľa EX 594/2013-14 EÚ Bratislava (JUDr.Peltzner) zo dňa13.11.2013 na pozemok par.č.316 a dom s.č. 101 na pozemku par.č. 316 -Z-2366/13 - 236/13

Exekučný príkaz na vykonanie exekúcie zriadením exekučného záložného práva v prospech opráv.: Všeobecnázdravotná poisťovňa a.s. - pobočka Senica, Štefánikova 698/7, Senica, podľa EX 4482/2013-12 EÚ Holíč (JUDr.Kučerová) zo dňa 3.12.2013 na pozemok parc. č. 316 a rodinný dom s.č. 101 na parc. č. 316 - Z 2520/13 - 251/13

Exekučný príkaz na vykonanie exekúcie zriadením exekučného záložného práva v prospech: FERONA Slovakia,a.s., Žilina, Bytčická 12 podľa EX 1069/2013-31 EÚ Brezová pod Bradlom (Mgr.Pavlík) zo dňa 12.12.2013 napozemok par.č.316 a dom s.č.101 na pozemku par.č. 316 -Z-2591/13 - 261/13

Rozhodnutie Daňového úradu Trnava o zriadení záložného práva č. 9200503/5/5297495/2013/Smu právoplatnéhodňa 27.12.2013 na pozemok par.č. 316 a dom s.č.101 na pozemku par.č. 316 -Z-2622/13 - 6/14

Exekučný príkaz na vykonanie exekúcie zriadením exekučného záložného práva v prospech: Všeobecnázdravotná poisťovňa a.s.- pobočka Senica, Štefánikova 698/7 podľa EX 5704/2013-16 EÚ Holíč(JUDr.Kučerová) zo dňa 25.2.2014 na pozemok par.č.316 a dom s.č.101 na pozemku par.č.316 -Z-433/14 - 39/14

Príkaz na zriadenie exekučného záložného práva v prospech opráv.: Sociálna poisťovňa, pobočka Senica,Hollého 1219, Senica, podľa EX 2193/13-18 EÚ Trnava (JUDr. Peter Stano) zo dňa 3.3.2014 na pozemky parc. č.316 a dom s.č. 101 na pozemku parc. č. 316 - Z 518/14 - 43/14

Záložné právo v prospech Daňový úrad Trnava, Hlboká 8/1, Trnava, podľa rozhodnutia č.9200503/5/742004/2013/Smu právoplatné dňa 24.3.2014 na pozemok parc. č. 316 a dom s.č. 101 na pozemkuparc. č. 316 - Z 588/14 - 76/14

Exekučný príkaz na zriadenie exekučného záložného práva v prospech:Sociálna poisťovňa, pobočka Senica,Hollého 1219 podľa EX 748/14-14 EÚ Trnava (JUDr.Stano) zo dňa 7.5.2014 na pozemok par.č.316 a dom s.č.101na pozemku par.č.316-Z-1018/14 - 169/14

Exekučný príkaz zriadením exekučného záložného práva v prospech: Rozhlas a televízia Slovenska, Bratislava,Mlynská dolina podľa EX 0977/14 EÚ Košice (JUDr.Molnár) zo dňa 11.6.2014 na pozemok parc.č. 316 a doms.č.101 na pozemku parc.č. 316 - Z 1301/14 - 297/14

Príkaz na zriadenie exekučného záložného práva na nehnuteľnosť EX 1554/14-16 zo dňa 30.6.2014 EÚ Trnava -JUDr. Peter Stano v prospech opráv.: Sociálna poisťovňa, pobočka Senica, Hollého 1219, Senica na pozemokparc. č. 316 a dom súp. č. 101 na pozemku parc. č. 316 - Z-1395/14 - 340/14

Exekučný príkaz na zriadenie exekučného záložného práva na nehnuteľnosti EX 1733/14-16 zo dňa 22.7.2014EÚ Trnava - JUDr. Peter Stano v prospech opráv.: Sociálna poistovňa, pobočka Senica, Hollého 1219, Senica napozemok parc. č. 316 a dom súp. č. 101 na pozemku parc. č. 316 - Z-1549/14 - 421/14

Exekučný príkaz na zriadenie exekučného záložného práva v prospech opráv.: Sociálna poisťovňa, pobočkaSenica, Hollého 1219, Senica (IČO: 30807484) podľa EX 2555/14-15 EÚ Trnava (JUDr. Stano) zo dňa 23.10.2014na pozemok parc.č. 316 a dom s.č.101 na pozemku parc.č. 316 - Z 2177/14 - 598/14

Príkaz na zriadenie exekučného záložného práva v prospech opráv.: Sociálna poisťovňa, pobočka Senica,Hollého 1219, Senica, IČO: 30807484, podľa EX 3128/14-16 EÚ Trnava (JUDr. Stano) zo dňa 13.1.2015 napozemok parc. č. 316 a dom s.č. 101 postavený na pozemku parc. č. 316 - Z 76/15 - 3/15

Exekučný príkaz na vykonanie exekúcie zriadením exekučného záložného práva v prospech opráv.: Všeobecnázdravotná poisťovňa, a.s.-pobočka Senica, Štefánikova 698/7 ( IČO:35937874) podľa EX 1495/2015-17 EÚ Holíč(JUDr.Kučerová) zo dňa 29.4.2015 na pozemok registra C KN par.č.316 a dom s.č.101 na pozemku registra C KNpar.č. 316 -Z-876/15 - 236/15

Exekučný príkaz na vykonanie exekúcie zriadením exekučného záložného práva v prospech opráv.: Všeobecnázdravotná poisťovňa a.s., - pobočka Senica, Štefánikova 698/7, Senica (IČO: 35937874) podľa EX 2872/2015-15EÚ Holíč (JUDr. Kučerová) zo dňa 13.8.2015 na pozemok parc.č. 316 a dom súp. č. 101 na pozemku parc. č. 316- Z 1608/15 - 425/15

Príkaz na vykonanie exekúcie zriadením exekučného záložného práva na nehnuteľnosť EX3789/2015-17 zo dňa 10.12.2015 EÚ Holíč - JUDr. Kučerová v prospech oprávneného: Všeobecná zdravotnápoisťovňa a.s. - pobočka Senica, Štefánikova 698/7, Senica pozemok parc. č. 316 a dom súp. č. 101 napozemku parc. č. 316 v podiele 1/1 - Z-2439/2015 - 658/15

Exekučný príkaz na vykonanie exekúcie zriadením exekučného záložného práva na nehnuteľnosť EX 33/2016-17 zo dňa 11.4.2016 EÚ Holíč - JUDr. Jana Dobiašová v prospech oprávneného: Všeobecná zdravotnápoisťovňa a.s. - pobočka Senica, Štefánikova 698/7, Senica, IČO: 35937874 na pozemok parc. č. 316 a dom súp.č. 101 postavený na pozemku parc. č. 316 - Z 737/2016 - 124/16

Exekučný príkaz na vykonanie exekúcie zriadením exekučného záložného práva na nehnuteľnosti EX2474/2017-16 zo dňa 4.5.2017 EÚ Holíč - JUDr. Jana Dobiašová v prospech oprávneného: Všeobecná zdravotnápoisťovňa, a.s., pobočka Senica, Štefánikova 698/7, Senica, IČO: 35937874 na pozemok parc. č. 316 a dom súp.č. 101 na parc. č. 316 v podiele 1/1 - Z-849/2017 - 160/17

Záložné právo v prospech Daňový úrad Trnava podľa rozhodnutia o zriadení záložného práva č.101023240/2017 právoplatného dňa 14.6.2017 na pozemok parc. č. 316 a dom súp. č. 101 na pozemku parc. č.316 v podiele 1/1 - Z-1089/2017 - 246/17

Exekučný príkaz na vykonanie exekúcie zriadením exekučného záložného práva na nehnuteľnosť EX 2536EX2721/17-15 zo dňa 12.2.2018 EÚ Galanta - JUDr. Jozef Kapronczai v prospech oprávneného: MILO MONTAGEs.r.o., Hlavná 110/34, Čierna nad Tisou, IČO: 43854915 na pozemok parc. č. 316 a dom súp. č. 101 na parc. č. 316v podiele 1/1 - Z-315/2018 - 48/18

Exekučný príkaz na vykonanie exekúcie zriadením exekučného záložného práva na nehnuteľnosť EX 2536EX348/18-19 zo dňa 2.11.2018 EÚ Galanta - JUDr. Jozef Kapronczai v prospech oprávneného: KOVOBEL, a.s.,Železničná 1418/164, Senica, IČO: 36249521 na pozemok parc. č. 316 a dom súp. č. 101 na parc. č. 316 v podiele1/1 - Z-2190/2018 - 272/18

Exekučný príkaz na vykonanie exekúcie zriadením exekučného záložného práva na nehnuteľnosť EX 2536EX353/18-14 zo dňa 2.11.2018 EÚ Galanta - JUDr. Jozef Kapronczai v prospech oprávneného: Všeobecnázdravotná poisťovňa, a.s., Panónska cesta 2, Bratislava - Petržalka, IČO: 35937874 na pozemok parc. č. 316 adom súp. č. 101 na parc. č. 316 v podiele 1/1 - Z-2191/2018 - 273/18

Exekučný príkaz na vykonanie exekúcie zriadením exekučného záložného práva na nehnuteľnosť EX 323EX482/19-20 zo dňa 23.1.2020 EÚ Galanta - JUDr. Jozef Kapronczai v prospech oprávneného: Všeobecnázdravotná poisťovňa, a.s., Panónska cesta 2, Bratislava - Petržalka, IČO: 35937874 na pozemok parc. č. 316 adom súp. č. 101 na parc. č. 316 v podiele 1/1 - Z-204/2020 - 32/20

Exekučný príkaz na vykonanie exekúcie zriadením exekučného záložného práva na nehnuteľnosť EX 323EX133/20-11 zo dňa 27.3.2020 EÚ Galanta - JUDr. Jozef Kapronczai v prospech oprávneného: Všeobecnázdravotná poisťovňa, a.s., Panónska cesta 2, Bratislava - Petržalka, IČO: 35937874 na pozemok parc. č. 316 adom súp. č. 101 na parc. č. 316 v podiele 1/1 - Z-701/2020 - 100/20

Exekučný príkaz na vykonanie exekúcie zriadením exekučného záložného práva na nehnuteľnosť EX 323EX142/19-59 zo dňa 22.10.2020 EÚ Galanta - JUDr. Jozef Kapronczai v prospech oprávneného: Všeobecnázdravotná poisťovňa, a.s., pobočka Bratislava, Panónska cesta 2, Bratislava - Petržalka, IČO: 35937874 napozemok parc. č. 316 a dom súp. č. 101 na parc. č. 316 v podiele 1/1 - Z-2404/2020 - 484/20

Exekučný príkaz na vykonanie exekúcie zriadením exekučného záložného práva na nehnuteľnosť EX 323EX251/19-58 zo dňa 28.10.2020 EÚ Galanta - JUDr. Jozef Kapronczai v prospech oprávneného: DÔVERA zdravotnápoisťovňa, a.s., Einsteinova 25, Bratislava, IČO: 35942436 na pozemok parc. č. 316 a dom súp. č. 101 na parc. č.316 v podiele 1/1 - Z-2447/2020 - 491/20

Exekučný príkaz na vykonanie exekúcie zriadením exekučného záložného práva na nehnuteľnosť EX 323EX322/20-24 zo dňa 28.10.2020 EÚ Galanta - JUDr. Jozef Kapronczai v prospech oprávneného: Metal Klimex, s.r.o.,ul. Mikovíniho 2/A, Trnava, IČO: 47984562 na pozemok parc. č. 316 a dom súp. č. 101 na parc. č. 316 v podiele1/1 - Z-2448/2020 - 492/20

Exekučný príkaz na vykonanie exekúcie zriadením exekučného záložného práva na nehnuteľnosť EX 323EX370/20-26 zo dňa 24.11.2020 EÚ Galanta - JUDr. Jozef Kapronczai v prospech oprávneného: FERONA Slovakia,a.s., Bytčická 12, Žilina na pozemok parc. č. 316 a dom súp. č. 101 na parc. č. 316 v podiele 1/1 - Z-2683/2020 -565/20

Exekučný príkaz na vykonanie exekúcie zriadením exekučného záložného práva na nehnuteľnosť EX 323EX461/20-19 zo dňa 25.11.2020 EÚ Galanta - JUDr. Jozef Kapronczai v prospech oprávneného: Linde Gas s.r.o.,Tuhovská 3, Bratislava - Vajnory, IČO: 31373861 na pozemok parc. č. 316 a dom súp. č. 101 na parc. č. 316 vpodiele 1/1 - Z-2688/2020 - 566/20

Exekučný príkaz na vykonanie exekúcie zriadením exekučného záložného práva na nehnuteľnosť EX 323EX198/21-13 zo dňa 4.5.2021 EÚ Galanta - JUDr. Jozef Kapronczai v prospech oprávneného: Všeobecná zdravotnápoisťovňa, a.s., Panónska cesta 2, Bratislava - Petržalka, IČO: 35937874 na pozemok parc. č. 316 a dom súp. č.101 na parc. č. 316 v podiele 1/1 - Z-963/2021 - 374/21

Rozhodnutie Daňového úradu Trnava o zriadení záložného práva č. 101345603/2021 právoplatného dňa19.8.2021 na pozemok par.č. 316 a dom s.č.101 na pozemku par.č. 316 - Z-1691/2021 - 493/21
J. Spôsob stanovenia ceny predmetu dražby
Hodnota predmetu dražby bola zistená podľa znaleckého posudku č. 33/2021, ktorý vypracoval znalec Ing. Juraj Talian, PhD., znalec v odbore Stavebníctvo, odvetvie Pozemné stavby, Odhad hodnoty nehnuteľností, zapísaný v zozname znalcov, tlmočníkov a prekladateľov vedenom Ministerstvom spravodlivosti Slovenskej republiky pod evidenčným číslom 914986. Dátum vypracovania znaleckého posudku: 29.04.2021
K. Najnižšie podanie 88.200,- EUR
L. Minimálne prihodenie 1.000,- EUR
M. Dražobná zábezpeka a) výška 10.000,- EUR
b) spôsob zloženia dražobnej zábezpeky . Bezhotovostný prevod alebo vklad na účet dražobníka IBAN: SK48 5600 0000 0094 4299 2001, vedený v Prima banka Slovensko a. s , s variabilným symbolom 2272021
2. V hotovosti do pokladne v sídle dražobníka alebo v mieste konania dražby.
3. Banková záruka.
4. Notárska úschova.
Dražobnú zábezpeku nie je možné zložiť platobnou kartou ani šekom.
c) doklad preukazujúci zloženie dražobnej zábezpeky 1. Originál príkazu na úhradu peňažných prostriedkov vo výške dražobnej zábezpeky. Účastník bude pripustený k dražbe, ak do otvorenia dražby bude dražobná zábezpeka pripísaná na účet dražobníka, 2. Hotovosť vo výške dražobnej zábezpeky, 3. Originál alebo overená kópia preukazujúca vystavenie bankovej záruky. 4. Originál alebo overenú kópiu dokladu preukazujúceho notársku úschovu.
d) lehota na zloženie dražobnej zábezpeky Do otvorenia dražby.
e) vrátenie dražobnej zábezpeky Bez zbytočného odkladu po skončení dražby bezhotovostným prevodom na účet účastníka dražby alebo v hotovosti.
N. Spôsob úhrady ceny dosiahnutej vydražením
Vydražiteľ je povinný zaplatiť cenu dosiahnutú vydražením v hotovosti do pokladne v sídle dražobníka alebo bezhotovostným prevodom alebo vkladom na účet dražobníka IBAN SK48 5600 0000 0094 4299 2001, vedený v Prima banka Slovensko a. s , s variabilným symbolom 2272021 a to do 15 dní odo dňa skončenia dražby; v prípade, že suma dosiahnutá vydražením presiahne 6.640,00 EUR v opačnom prípade hneď po ukončení dražby.
O. Obhliadka predmetu dražby (dátum) 1. 29.09.2021 o 10:00 hod. 2. 13.10.2021 o 10:00 hod.
Miesto obhliadky Obhliadky sa uskutočnia na mieste, kde sa predmet dražby nachádza.
Organizačné opatrenia Záujemcovia o obhliadku sa ohlásia aspoň jeden deň pred konaním obhliadky na tel. č.: 02/5949 0129, Po- Pi, 8:00- 16:00 hod.
P. Nadobudnutie vlastníckeho práva k predmetu dražby
Ak uhradil vydražiteľ cenu dosiahnutú vydražením v ustanovenej lehote, prechádza na neho vlastnícke právo alebo iné právo k predmetu dražby udelením príklepu; to neplatí, ak je vydražiteľom osoba, ktorá je povinná zapísať sa do registra partnerov verejného sektora podľa osobitného predpisu, ak v čase príklepu nie je zapísaná v tomto registri. Dražobník vydá bez zbytočného odkladu po nadobudnutí vlastníckeho alebo iného práva vydražiteľovi potvrdenie o vydražení predmetu dražby a v prípadoch, v ktorých sa o priebehu dražby spisuje notárska zápisnica vydá dražobník vydražiteľovi dve vyhotovenia osvedčeného odpisu notárskej zápisnice.
R. Podmienky odovzdania predmetu dražby
1. Po nadobudnutí vlastníckeho práva alebo iného práva k predmetu dražby odovzdá dražobník bez zbytočného odkladu vydražiteľovi predmet dražby a listiny, ktoré osvedčujú vlastnícke právo a sú nevyhnutné na nakladanie s predmetom dražby alebo osvedčujú iné práva vydražiteľa k predmetu dražby a vydražiteľ prevzatie predmetu dražby písomne potvrdí.
2. Ak ide o nehnuteľnosť, podnik alebo jeho časť, predchádzajúci vlastník je povinný odovzdať predmet dražby na základe predloženia osvedčeného odpisu notárskej zápisnice a doloženia totožnosti vydražiteľa bez zbytočných prieťahov. Dražobník je povinný na mieste spísať zápisnicu o odovzdaní predmetu dražby. Zápisnicu o odovzdaní predmetu dražby podpíše predchádzajúci vlastník predmetu dražby, vydražiteľ a dražobník. Jedno vyhotovenie zápisnice dostane predchádzajúci vlastník a dve vyhotovenia dostane vydražiteľ. Ak niektorá osoba odmietne zápisnicu podpísať alebo ju prevziať, táto skutočnosť sa vyznačí v zápisnici a zápisnica sa považuje za odovzdanú aj tejto osobe.
3. Všetky náklady spojené s odovzdaním a prevzatím predmetu dražby nesie vydražiteľ. Táto povinnosť sa nevzťahuje na náklady, ktoré by ináč nevznikli, ak ich svojou vinou spôsobil predchádzajúci vlastník, majiteľ alebo dražobník alebo ak im tieto náklady vznikli náhodou, ktorá ich postihla.
4. Osoba povinná vydať predmet dražby zodpovedá vydražiteľovi za škodu spôsobenú omeškaním s odovzdaním predmetu dražby.
S. Poučenie podľa § 21 ods. 2 až 6 zákona č. 527/2002 Z.z. o dobrovoľných dražbách
  1. V prípade, ak boli porušené ustanovenia zákona o dobrovoľných dražbách, môže osoba, ktorá tvrdí, že tým bola dotknutá na svojich právach, požiadať súd, aby určil neplatnosť dražby. Právo domáhať sa určenia neplatnosti dražby zaniká, ak sa neuplatní do troch mesiacov odo dňa príklepu, ak dôvody neplatnosti dražby súvisia so spáchaním trestného činu a zároveň ide o dražbu domu alebo bytu, v ktorom má predchádzajúci vlastník predmetu dražby v čase príklepu hlásený trvalý pobyt podľa zákona č. 253/1998 Z.z. o hlásení pobytu občanov Slovenskej republiky a registri obyvateľov Slovenskej republiky v znení zákona č. 454/2004 Z.z., v tomto prípade je možné domáhať sa neplatnosti dražby aj po uplynutí tejto lehoty. V prípade spoločnej dražby bude neplatná len tá časť dražby, ktorej sa takýto rozsudok týka.
  2. Osoba, ktorá podala na súde žalobu podľa bodu 1 písmena S tohto oznámenia o dražbe, je povinná oznámiť príslušnej správe katastra nehnuteľností začatie súdneho konania.
  3. Účastníkom súdneho konania o neplatnosť dražby podľa bodu 1 písmena S tohto oznámenia o dražbe sú navrhovateľ dražby, dražobník, vydražiteľ, predchádzajúci vlastník a dotknutá osoba podľa bodu 2 písmena S tohto oznámenia o dražbe.
  4. Ak súd určí dražbu za neplatnú, účinky príklepu zanikajú ku dňu príklepu.
  5. Neplatnosť dražby nie je možné vysloviť z dôvodu oneskoreného začatia dražby, ak bolo príčinou oneskoreného začatia dražby konanie inej dražby tým istým dražobníkom na tom istom mieste alebo ak neumožnil vlastník predmetu dražby, ako aj osoba, ktorá má k predmetu dražby iné ako vlastnícke právo, vykonať riadnu obhliadku predmetu dražby.
T. Notár
a) titul JUDr.
b) meno Iveta
c) priezvisko Vašková
d) sídlo Kráľovská 8/2, 909 01 Skalica