Insolvenční Rejstřík ČR

Obchodný vestník
Detail

Stiahnuť podanie
  • Vestník č:
  • 177/2021
  • Kapitola:
  • Konkurzy a reštrukturalizácie
  • Podanie:
  • Oznámenia správcov
  • Deň vydania:
  • 14.9.2021
  • Značka:
  • K046715
Obchodné meno/Názov/Meno a priezvisko dlžníka/úpadcu: Tatiana Gožorek
Sídlo/Bydlisko dlžníka/úpadcu: Tatranská 1236/5, 040 01 Košice
IČO/Dátum narodenia dlžníka/úpadcu: 23.9.1986
Obchodné meno správcu:
Titul, meno a priezvisko správcu: Ing. Dagmar Prividi PhD.
Sídlo správcu: Hlavná 25, 04001 Košice
Kotakt na správcu : 055/7288367, prividiova@yahoo.com
Spisová značka správcovského spisu : S 1204
Spisová značka súdneho spisu : 32OdK/206/2021
Druh podania : Výzva zahraničným veriteľom na prihlásenie pohľadávok

Výzva na prihlásenie pohľadávky

Call to lodge a claim

 

            V súlade s Nariadením Rady (ES) č. 1346/2000 zo dňa 29.5.2000, ako správca úpadcu: Ing. Dagmar Prividi, PhD., správca dlžníka : Ing. Dagmar Prividi, PhD., správca dlžníka  Tatiana Gožorek,  nar. 23.9.1986, Tatranská 1236/5, 040 01  Košice,    (ďalej len „úpadca“), Vám oznamujeme, že uznesením Okresného súdu Košice  I, č.k.: 32OdK/206/2021  zo dňa 24.8.2021 bol vyhlásený konkurz na uvedeného úpadcu.

 

According to the Regulation of the European Council No. 1346/2000 from 29 May 2000, as the bankruptcy trustee of the debtor, I am obligated to inform you that with the resolution of the District Court Košice I, No. 32OdK/206/2021  dated  24 August 2021 bankruptcy procedure was declared against the bankrupt –  Tatiana Gožorek  in bankruptcy, date of   23.9.1986,    Tatranská 1236/5, 040 01  Košice, (the "bankrupt").

V zmysle zákona č. 7/2005 Z.z. o konkurze a reštrukturalizácii (ďalej len „ZoKR“) veritelia úpadcu sú povinní v základnej lehote 45 dní od vyhlásenia konkurzu prihlásiť svoje pohľadávky v jednom rovnopise na Okresný súd Košice I., Tichá 21, 040 01 Košice, Slovenská republika, k číslu konania  32OdK/206/2021  a v jednom rovnopise správcovi na adresu Ing. Dagmar Prividi,  so sídlom kancelárie Hlavná 25, Košice, Slovenská republika. V prihláške sa vždy uvedie meno, priezvisko a bydlisko alebo názov a sídlo veriteľa a dlžníka, právny dôvod vzniku pohľadávky, poradie uspokojenia pohľadávky a suma pohľadávky s rozdelením na istinu a príslušenstvo, a príslušenstvo s rozdelením podľa právneho dôvodu vzniku; prihláška musí byť datovaná a podpísaná veriteľom. Rovnakým spôsobom uplatňujú svoje pohľadávky aj veritelia pohľadávok, ktorých vznik je viazaný na splnenie podmienky, pričom sa uvedie podmienka, od ktorej závisí vznik pohľadávky, a aj veritelia pohľadávok zabezpečených vecným právom, ktorí v prihláške uvedú druh, poradie a právny dôvod vzniku vecného práva spolu s určením majetku, ktorým je zabezpečená a sumu, do ktorej je zabezpečená. Pohľadávka sa uplatňuje v mene euro, na predpísanom tlačive a prostredníctvom elektronickej podateľne Ministerstva spravodlivosti Slovenskej republiky.

K prihláške sa pripájajú listiny preukazujúce údaje uvedené v prihláške. Ak veriteľ nemá na území Slovenskej republiky bydlisko alebo sídlo alebo organizačnú zložku podniku, v prihláške je povinný uviesť zástupcu na doručovanie písomností, ktorý má bydlisko alebo sídlo na území Slovenskej republiky. Ak sa prihlasuje nepeňažná pohľadávka, k prihláške sa pripojí aj znalecký posudok určujúci hodnotu nepeňažnej pohľadávky.

 According to the Act No. 7/2005 Coll. Bankruptcy and Restructuralization Act (hereinafter only the „BaRA”) the creditors of the debtor have to lodge their claims in a basic time period of 45 days from the declaration of the bankruptcy procedure in one original to the Okresný súd Košice I. (District Court Košice I), Tichá 21, 040 01 Košice, Slovak Republic, to the File No. 32OdK/206/2021  and in one original to the bankruptcy trustee to the address Ing. Dagmar Prividi, správca, Hlavná 25, 040 01 Košice, Slovak Republic. The lodgment of claim has to include information on the name, surname and the address of the firm and the seat of the creditor and of the debtor, the legal cause of the claim, ranking of the satisfaction of the claim from the debtor’s estate and the amount of the principal and the interest, the legal cause of the interest; the lodgment of claim has to be dated and signed. Creditors whose claims depend on the fulfillment of certain conditions lodge their claims in the same way. They also state in the registration form the condition on which the claim is dependent. Creditors with claims secured with securities also fill in the registration form which has to provide information about the object to which the security is tied. The claim has to be lodged in currency denominated as EUR, on the standard application form and via electronic submission system of the Ministry of Justice of the Slovak Republic. Documents proving the information provided in the lodgement of claim have to be enclosed to the lodgement of claim. In case the creditor does not have a seat or an address or a branch office in the Slovak Republic a representative with an address or a seat in the Slovak Republic has to be stated. In case a non-financial claim is lodged, an expert opinion stating the value of the claim has to be annexed.

Na prihlášky, ktoré nebudú spĺňať zákonom stanovené podmienky sa v konkurznom konaní neprihliada. Neprihlásené zabezpečovacie právo uplynutím lehoty na prihlasovanie pohľadávok zanikne. Správca ani súd nie sú povinní vyzvať veriteľa na doplnenie alebo opravu neúplnej alebo nesprávnej prihlášky.

 Lodgment of claims that will not fulfill the requirements stated by the law shall not be considered as claims in the bankruptcy procedure. Security rights that were not lodged become extinct after the lodgment period elapses. The trustee or the court do not have the duty to notify the creditor to amend or to correct the incorrect or the incomplete lodgment of claim.

Veriteľ zodpovedá za správnosť údajov uvedených v prihláške podľa § 30 ZoKR.

The creditor is responsible for the legitimacy of his registration according to Article 30 of the BaRA.

Toto zverejnenie sa vzťahuje na veriteľov, ktorí majú trvalé bydlisko alebo registrované sídlo v iných členských štátoch Európskej únie ako v Slovenskej republike a ktorí nie sú uvedení v zozname záväzkov dlžníka.

This information applies to creditors with permanent residence or registered seat in European Union member states other than the Slovak Republic and creditors who are not listed in the debtor's list of commitments.

 

Košice, 6.9.2021

Ing. Dagmar Prividi, správca úpadcu / bankruptcy trustee