| PREDMET PODNIKANIA (ČINNOSTI) |
| 1. Kúpa tovaru na účely jeho predaja konečnému spotrebiteľovi (maloobchod) alebo iným prevádzkovateľom živnosti (veľkoobchod) |
| 2. Sprostredkovateľská činnosť v oblasti obchodu, služieb, výroby |
| 3. Administratívne služby |
| 4. Počítačové služby a služby súvisiace s počítačovým spracovaním údajov |
| 5. Činnosť podnikateľských, organizačných a ekonomických poradcov |
| 6. Vedenie účtovníctva |
| 7. Reklamné a marketingové služby, prieskum trhu a verejnej mienky |
| 8. Prenájom hnuteľných vecí |
| 9. Vykonávanie mimoškolskej vzdelávacej činnosti |
| 10. Uskutočňovanie stavieb a ich zmien |
| 11. Prípravné práce k realizácii stavby |
| 12. Dokončovacie stavebné práce pri realizácii exteriérov a interiérov |
| 13. Výskum a vývoj v oblasti prírodných, technických, spoločenských a humanitných vied |
| 14. Prevádzkovanie športových zariadení a zariadení slúžiacich na regeneráciu a rekondíciu |
| 15. Organizovanie športových, kultúrnych a iných spoločenských podujatí |
| 16. Prevádzkovanie kultúrnych, spoločenských a zábavných zariadení |
| 17. Skladovanie a pomocné činnosti v doprave |
| 18. Prenájom nehnuteľností spojený s poskytovaním iných než základných služieb spojených s prenájmom |
| 19. Čistiace a upratovacie služby |
| 20. Vydavateľská činnosť, polygrafická výroba a knihárske práce |
| 21. Výroba výrobkov studenej kuchyne |
| 22. Príprava a predaj základných druhov kokteilov a miešaných nápojov |
| 23. Výroba hotových jedál a polotovarov priemyselným spôsobom (konzervovanie) |
| 24. Príprava a predaj na priamu konzumáciu tepelne rýchlo upravovaných mäsových výrobkov a obvyklých príloh, ako aj bezmäsitých jedál |
| 25. Príprava a predaj na priamu konzumáciu jedál, nápojov a polotovarov ubytovaným hosťom v ubytovacích zariadeniach s kapacitou do 10 lôžok |
| 26. Príprava a predaj na priamu konzumáciu nealkoholických a priemyselne vyrábaných mliečnych nápojov, koktailov, piva, vína a destilátov |
| 27. Predaj cukrárenských výrobkov na priamu konzumáciu |
| 28. Pečenie mrazených pekárenských polotovarov (fornetti) |
| 29. Príprava a predaj na priamu konzumáciu zmrzliny, ak sa na jej prípravu použijú priemyselne vyrábané koncentráty a mrazené krémy |