Insolvenční Rejstřík ČR

Obchodný vestník
Detail

Stiahnuť podanie
  • Vestník č:
  • 174/2021
  • Kapitola:
  • Konkurzy a reštrukturalizácie
  • Podanie:
  • Oznámenia správcov
  • Deň vydania:
  • 9.9.2021
  • Značka:
  • K045792
Obchodné meno/Názov/Meno a priezvisko dlžníka/úpadcu: VZP Zuzkin park s.r.o.
Sídlo/Bydlisko dlžníka/úpadcu: Krosnianska 17, 040 22 Košice
IČO/Dátum narodenia dlžníka/úpadcu: 46199748
Obchodné meno správcu:
Titul, meno a priezvisko správcu: JUDr. Iveta Petejová
Sídlo správcu: Hlavná 20, 04001 Košice
Kotakt na správcu : ivetapetejova@gmail.com
Spisová značka správcovského spisu : 30K/5/2019 S752
Spisová značka súdneho spisu : 30K/5/2019
Druh podania : Oznámenia súvisiace so speňažovaním majetku podliehajúceho konkurzu

OZNÁMENIE O PONUKOVOM KONANÍ

JUDr. Iveta Petejová, správca, adresa kancelárie Hlavná 20, 040 01 Košice, značka správcu : S752 ako Správca podstaty VZP Zuzkin park s.r.o., Krosnianska 17, 040 22 Košice, IČO: 46 199 748 (ďalej len „ Úpadca “) týmto podľa § 92 ods. 1 písm. d) zákona č. 7/2005 Z.z. o konkurze a reštrukturalizácii a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len „ ZKR“) vyhlasuje druhé kolo ponukového konania na predaj majetku podliehajúceho konkurzu zapísaného do Súpisu všeobecnej podstaty ako súpisová zložka majetku číslo 1.), 2,), 3.), 4.), 5.), 6.), 7.), 9.), 10.), 11.), 12.) a 13.), zverejnený v Obchodnom vestníku Slovenskej republiky č. 195/2019 zo dňa 09.10.2019, K090380, a to speňažovaný spoločne ako jeden súbor majetku ( ďalej len „predmet ponukového konania“).

PODMIENKY PONUKOVÉHO KONANIA :

  1. Do ponukového konania sa môže zapojiť každá slovenská alebo zahraničná fyzická, právnická alebo iná osoba, ktorá má podľa rozhodného práva upravujúce jej právnu subjektivitu spôsobilosť na práva a povinnosti a zároveň neobmedzenú spôsobilosť na právne úkony.
  2. Záujemca, ktorý je právnickou osobou, nesmie byť v čase od zverejnenia ponukového konania v Obchodnom vestníku Slovenskej republiky do vyhodnotenia ponúk Správcom podstaty v likvidácii, v konkurze ani v obdobnom konaní podľa zahraničného práva.
  3. Vlastnícke právo k predmetu ponukového konania bude prevedené na záujemcu, ktorý ponúkne najvyššiu kúpnu cenu, ktorá však nesmie byť nižšia ako pre záujemcov neverejný percentuálny podiel z aktuálnej súpisovej hodnoty Predmetu ponukového konania určený udeleným Záväzným pokynom veriteľského výboru. Ak viacerí záujemcovia ponúknu rovnakú kúpnu cenu, rozhodne žreb Správcu podstaty.
  4. Lehota na predkladanie ponúk je desať kalendárnych dní odo dňa zverejnenia tohto oznámenia o ponukovom konaní v Obchodnom vestníku Slovenskej republiky. Za deň zverejnenia tohto oznámenia o ponukovom konaní sa považuje nasledujúci deň po jeho zverejnení v Obchodnom vestníku Slovenskej republiky. Ak posledný deň lehoty pripadne na sobotu, nedeľu alebo sviatok, posledný deň lehoty je najbližší nasledujúci pracovný deň.
  5. Najneskôr v posledný deň lehoty na predkladanie ponúk musí byť ponuka doručená Správcovi podstaty písomne alebo elektronicky. V písomnej forme musí byť doručená Správcovi podstaty v zalepenej obálke s označením „ sp.zn.: 30K/5/2019 – ZÁVÄZNÁ PONUKA“, inak sa na ňu neprihliada. V elektronickej forme musí byť doručená Správcovi podstaty do elektronickej schránky Správcu podstaty č. E0006172280 s označením predmetu správy „ sp.zn.: 30K/5/2019 – ZÁVÄZNÁ PONUKA“, inak sa na ňu neprihliada.
  6. Prihliada sa ďalej iba na tie ponuky, kde bola najneskôr v posledný deň lehoty na predkladanie ponúk záloha najmenej vo výške 20 % z ponúknutej kúpnej ceny záujemcom pripísaná na bankový účet Správcu podstaty IBAN: SK42 0200 0000 0012 8256 0157 vedený vo Všeobecnej úverovej banke, a.s. a v ponuke o úhrade záujemca predloží dôkaz.
  7. Prihliada sa iba na tie ponuky, kde záväzná ponuka záujemcu obsahuje ďalej :

A. ) presné označenie záujemcu o kúpu predmetu ponukového konania – pri fyzickej osobe nepodnikateľovi uviesť meno, priezvisko, bydlisko, rodné číslo, podpis; pri fyzickej osobe podnikateľovi uviesť obchodné meno, miesto podnikania, IČO, výpis so živnostenského registra nie starší ako 30 dní a podpis; pri právnickej osobe uviesť obchodné meno, sídlo, IČO, výpis z obchodného registra alebo iného registra nie starší ako 30 dní, podpis; v prípade zaslania ponuky elektronicky sa vždy vyžaduje platný elektronický podpis,

B. ) presnú výšku ponúkanej kúpnej ceny za predmet ponukového konania v eurách spolu s jej slovným vyjadrením,

C. ) presné označenie ponukového konania,

D. ) presné označenie predmetu ponukového konania ( výlučne všetky súpisové zložky ako jeden súbor majetku ),

E. ) označenie bankového účtu alebo poštovej adresy na vrátenie zálohy na ponúknutú kúpnu cenu, prípadne na vrátenie zálohy na ponúknutú kúpnu cenu zníženú o 20% zmluvnú pokutu,

F. ) ponuka záujemcu je vyhotovená v slovenskom jazyku, alebo obsahuje úradný preklad do slovenského jazyka,

G. ) Súhlas so spracovaním osobných údajov podľa nižšie uvedeného bodu tohto ponukového konania.

  1. Záväznú ponuku doručenú Správcovi podstaty nemožno meniť, dopĺňať, ani vziať späť.
  2. Vypratanie predmetu ponukového konania, všetky výdavky spojené s prevodom vlastníkckeho práva a všetky výdavky, ktoré vzniknú v súvislosti s ponukovým konaním úspešnému záujemcovi je povinný uhradiť na vlastné náklady úspešný záujemca, s ktorým Správca podstaty uzavrel kúpnu zmluvu.
  3. Otváranie doručených ponúk uskutoční Správca podstaty bez zbytočného odkladu od uplynutia lehoty na predkladanie ponúk. Doručené ponuky vyhodnotí Správca podstaty bez zbytočného odkladu od termínu otvorenia doručených ponúk.
  4. Úspešný bude ten uchádzač ponukového konania, ktorý splní podmienky ponukového konania a súčasne ponúkne najvyššiu kúpnu cenu podľa podmienok bodu 3. Ponukového konania. S týmto úspešným uchádzačom uzavrie Správca podstaty kúpnu zmluvu. Tomuto úspešnému uchádzačovi Správca podstaty bez zbytočného odkladu oznámi, že bol v ponukovom konaní úspešný a vyzve ho aby v lehote nie kratšej ako sedem pracovných dní uzavrel kúpnu zmluvu.
  5. V prípade ak úspešný záujemca odmietne uzavrieť kúpnu zmluvu v lehote určenej Správcom podstaty, ktorá nesmie byť kratšia ako sedem pracovných dní, je takýto záujemca povinný v prospech konkurznej podstaty uhradiť zmluvnú pokutu vo výške 20% z ponúknutej kúpnej ceny. Správca podstaty v takom prípade vráti zálohu po odpočítaní 20% zmluvnej pokuty tomuto záujemcovi na ním označený bankový účet alebo na poštovú adresu poštovým poukazom do 15 pracovných dní od uplynutia lehoty na uzavretie kúpnej zmluvy. Podaním ponuky do ponukového konania záujemca súhlasí s podmienkami tohto ponukového konania, súhlasí so zmluvnou pokutou a súhlasí s tým, aby zmluvná pokuta bola uhradená zo zloženej zálohy.
  6. Neúspešnému záujemcovi Správca podstaty vráti na ním označený bankový účet zálohu na ponúknutú kúpnu cenu spolu so zálohami podľa bodu 7. podmienok ponukového konania cenu do 20 pracovných dní od uplynutia lehoty na predkladanie ponúk.
  7. Na ďalšie neskoršie ponuky toho istého záujemcu doručené Správcovi podstaty do tohto kola ponukového konania sa neprihliada.
  8. Správca si vyhradzuje právo kedykoľvek zrušiť ponukové konanie, a to aj bez uvedenia dôvodu.
  9. Záujemca podaním ponuky udeľuje správcovi podstaty JUDr. Ivete Petejovej ako prevádzkovateľovi osobných údajov v konkurznom konaní sp.zn.: 30K/5/2019 súhlas so spracovaním osobných údajov na účel ponukového konania a predaj predmetu ponukového konania v rozsahu uvedenom v tomto ponukovom konaní, na dobu neobmedzenú, pričom tento súhlas je záujemca povinný uviesť vo svojej ponuke. Záujemca má právo tento súhlas odvolať.