Insolvenční Rejstřík ČR

Obchodný vestník
Detail

Stiahnuť podanie
  • Vestník č:
  • 174/2021
  • Kapitola:
  • Dražby
  • Podanie:
  • Oznámenie o výsledku opakovanej dobrovoľnej dražby
  • Deň vydania:
  • 9.9.2021
  • Značka:
  • X049427
Profesionálna dražobná spoločnosť s.r.o.
Oznámenie o dobrovoľnej dražbe (podľa § 17 zákona č. 527/2002 Z.z.) :
Oznámenie o dražbe číslo PDS č. 062/26-2020JŠ
A. Označenie dražobníka
I. Obchodné meno/meno a priezvisko Profesionálna dražobná spoločnosť s.r.o.
II. Sídlo/bydlisko Masarykova2104001 Košice
a) Názov ulice/verejného priestranstva Masarykova
b) Orientačné/súpisné číslo 21
c) Názov obce Košice d) PSČ 04001
e) Štát Slovenská republika
III. Zapísaný Okresný súd Košice I , oddiel: Sro , vložka číslo: 15388/V
IV. IČO/ dátum narodenia 36583936
IV. IČO/ dátum narodenia
C. Miesto konania dražby Profesionálna dražobná spoločnosť, s.r.o., Masarykova 21, 040 01 Košice, dražobná miestnosť
D. Dátum konania dražby 07. 09. 2021
E. Čas konania dražby 10.15 hod.
F. Kolo dražby 3. kolo
G. Predmet dražby

Predmetom dražby je súbor nehnuteľností zapísaný na LV č. 251, vedenom Okresným úradom Michalovce Katastrálny odbor, Okres: Michalovce, Obec: MALČICE, Katastrálne územie: Malčice:

  • stavba so súp. č. 320 na parcele registra „C“ č. 347/1, Druh stavby: Rodinný dom,
  • parcela registra „C“ č. 347/1 vo výmere 1076 m2, druh pozemku: zastavaná plocha a nádvorie,
  • parcela registra „C“ č. 347/2 vo výmere 268 m2, druh pozemku: záhrada,
  • parcela registra „C“ č. 348/1 vo výmere 3626 m2, druh pozemku: záhrada,
  • parcela registra „C“ č. 348/2 vo výmere 914 m2, zastavaná plocha a nádvorie,

 

Príslušenstvo, ktoré sa nezapisuje alebo nie je zapísané na liste vlastníctva najmä: Hospodárska budova bez č.s.na parc. CKN č. 348/1, Sklad bez č.s. na parc. CKN č. 347/1, Plot od ulice na parc. CKN č. 347/1, 347/2, Plot na parc. CKN č. 347/1, Vodovodná prípojka z verejného vodovodu na parc. CKN č. 347/1, Vodomerná šachta na parc. CKN č. 347/1, Plynová prípojka na parc. CKN č. 347/1, Vonkajší chodník pri dome na parc. CKN č. 347/1,

(ďalej len „predmet dražby“).

 

Predmet dražby sa draží v spoluvlastníckom podiele 1/1.

Predmet dražby sa draží ako stojí a leží v deň dražby.

H. Opis predmetu dražby

Rodinný dom č.s. 320 na parc. CKN č. 347/1, k.ú. Malčice

POPIS STAVBY

Jednopodlažný, nepodpivničený samostatne stojací rodinný dom v uličnej zástavbe obce. Podľa predložených dokladov - dom bol postavený v r. 1955, je po čiastočných úpravách - výmena okien za plastové, čiastočne laminátové podlahy, údaje podľa vyjadrenia vlastníka. Niektoré steny sú zavlhnuté.

Vodovodná prípojka z verejného vodovodu, kanalizácia trativod, prípojka elektriny vzdušná AlFe, zemný plyn.

 

Technické riešenie:

1. Nadzemné podlažie

- Základy - betónové - objekt bez podzemného podlažia bez izolácie

- Zvislé nosné konštrukcie - murované z tehál (plná, metrická, tvárnice typu CD) v skladobnej hr. nad 40 do 50 cm; deliace konštrukcie - tehlové (priečkovky, CDM)

- Vodorovné nosné konštrukcie - stropy - s rovným podhľadom drevené trámové

- Strecha - krovy - hambálkové a väznicové sústavy bez stĺpikov; krytiny strechy na krove - azbestocementové šablóny na latách, iba v malej časti plechové; klampiarske konštrukcie strechy - z pozinkovaného plechu len žľaby a zvody, záveterné lišty

- Úpravy vonkajších povrchov - fasádne omietky - škrabaný brizolit,

- Úpravy vnútorných povrchov - vnútorné omietky - vápenné štukové, stierkové plsťou hladené; vnútorné obklady - prevažnej časti kúpeľne min. nad 1,35 m výšky;  - kuchyne min. pri sporáku a dreze (ak je drez na stene)

- Výplne otvorov - dvere - hladké plné alebo zasklené, dredné krídla čiastočné neosadené; okná - plastové s dvojvrstvovým zasklením

- Podlahy - podlahy obytných miestností (okrem obytných kuchýň) - veľkoplošné parkety laminátové; dlažby a podlahy ost. miestností - keramické dlažby

- Vybavenie kuchýň - plynový sporák Amica; - drezové umývadlo nerezové;  - kuchynská linka z materiálov na báze dreva (za bežný meter rozvinutej šírky)

- Vybavenie kúpeľní - vaňa plastová rohová; - umývadlo; vodovodné batérie - pákové nerezové so sprchou; - pákové nerezové

- Vykurovanie - zdroj vykurovania - lokálne - plynové kachle

- Vnútorné rozvody vody - z pozinkovaného potrubia studenej a teplej vody z centrálneho zdroja; zdroj teplej vody - zásobníkový ohrievač elektrický v kúpeľni Elíz,

- Vnútorné rozvody kanalizácie - plastové potrubie

- Vnútorné rozvody elektroinštalácie - elektroinštalácia (bez rozvádzačov) - svetelná, motorická; elektrický rozvádzač - s automatickým istením na fasáde domu

- Vnútorné rozvody plynu - rozvod zemného plynu

 

Dom bol postavený v roku 1955. Počas životnosti bol udržiavaný, obývaný. Jeho životnosť vzhľadom na vek, technický stav, nevyhnutnú údržbu sa predpokladá na 100 rokov.

 

GARÁŽE PRE OSOBNÉ MOT. VOZIDLÁ

Garáž bez č.s. na parc. č. 347/1

POPIS STAVBY

Garáž bez č.s. je postavená na parcele č. 347/1 pri dome. Je murovanej konštrukcie z pórobetónových tvárnic na pásových betónových základoch s plochou strechou, krytina plechová, strop s rovným podhľadom. Má jedno nadzemné podlažie, slúži svojmu účelu.

Vonkajšia úprava povrchov striekaný brizolit, vnútorná úprava povrchov vápenná hladká. Klampiarske konštrukcie nie sú. Podlaha cementový poter. Okná nie sú, dvere nie sú, vráta plechové otváravé.

Údržba je bežná, celkový stav je úmerný veku. Jej životnosť vzhľadom na konštrukčné vyhotovenie, vek a technický stav sa  predpokladá na 80 rokov.

 

PRÍSLUŠENSTVO

Hospodárska budova bez č.s. na parc. CKN č. 348/1

POPIS STAVBY

Hospodárska budova bez č.s. postavená na parcele č. 348/1 za rodinným domom. Je murovanej konštrukcie so sedlovou strechou. Má jedno nadzemné podlažie. V čase obhliadky bola upravená na bývanie, bez vodovodu a kanalizácie.

Nosná konštrukcia murovaná zo škvarobetónových tvaroviek, na pásových základoch. Vonkajšia úprava povrchov striekaný brizolit, vnútorná úprava povrchov vápenná hladká. Krytina AZC šablóny na latách. Klampiarske konštrukcie nie sú. Podlaha v izbách laminátová, ostatných miestnostiach betónová, dvere hladké plné, okná plastové s izolačným dvojsklom, elektroinštalácia svetelná. V jednej izbe je kuchynská linka dl. 1,80 m bez prípojky vody, sporák na zemný plyn, vykurovanie plynová gamatka. V zadnej časti je murované suché WC.

Vykonávaná je nevyhnutná údržba. Stavba bola postavená okolo r. 1955. Jej životnosť vzhľadom na konštrukčné vyhotovenie, vek a technický stav sa predpokladá na 80 rokov.

POPIS PODLAŽÍ

1. Nadzemné podlažie

Dispozične je podlažie členené na dve izby (v jednej je plynový sporák a kuchynská linka bez napojenia na vodovod a kanalizáciu), sklad, chliev a suché WC.

 

 

Sklad bez č.s. na parc. CKN č. 347/1

POPIS STAVBY

Ide o murovaný sklad postavený za rodinným domom s pultovou strechou, s plechovou krytinou, nie je zakreslený v katastrálnej mape.

Technické riešenie:

1. Podzemné podlažie

- Zvislé nosné konštrukcie - betónové, monolitické, bez tepelnej izolácie

- Vodorovné nosné konštrukcie - stropy - železobetónové,

- Schodisko - drevený rebrík

- Úpravy vnútorných povrchov - nie sú

- Podlaha upravený terén

1. Nadzemné podlažie

- Základy - bez podmurovky, iba základové pásy

- Zvislé nosné konštrukcie - murované zo škvarobetónových tvárnic hrúbky nad 15 do 30 cm

- Strecha - krov - pultové; krytina strechy na krove - plechová pozinkovaná

- Úpravy vonkajších povrchov - striekaný brizolit,

- Výplne otvorov - dvere - hladké plné

- Podlahy - hrubé betónové,

Údržba je nevyhnutná, celkový stav je úmerný veku. Jej životnosť vzhľadom na konštrukčné vyhotovenie, vek a technický stav sa predpokladá na 80 rokov.

 

Plot od ulice na parc. CKN č. 347/1, 347/2

Plot od ulice pred domom na parc. CKN č. 347/1, 347/2, dĺžky 33,40 m, je z betónovej podmurovky, oceľových stĺpikov a oceľových profilov v rámoch. Výška plota je 1,30 m. Pohľadová výška výplne je 1,00 m. Plot bol postavený okolo roku 1985. Betónová podmurovka je čiastočne poškodená, oceľové časti čiastočne skorodované. Na vstup na parc. CKN č. 347/1 slúžia oceľové vrátka a vráta. Vek 35 rokov. Na základe technického stavu, vykonávanej údržby a vyhotovenia sa predpokladá životnosť plota na 50 rokov.

 

Plot na parc. CKN č. 347/1

Plot v dvore pri dome na parc. CKN č. 347/1, dĺžky 43,50 m, je z betónového prahu medzi stĺpikmi, oceľových stĺpikov a strojového pletiva v rámoch. Výška plota je v priemere 1,15 m. Pohľadová výška výplne je 1,00 m. Plot bol postavený okolo roku 1985. Betónová podmurovka je čiastočne poškodená, oceľové časti čiastočne skorodované. Na prechod medzi oddelenými časťami pozemku na parc. CKN č. 347/1 slúžia oceľové vrátka. Vek 35 rokov. Na základe technického stavu, vykonávanej údržby a vyhotovenia sa životnosť plota predpokladá na 40 rokov.

 

Vodovodná prípojka z verejného vodovodu na parc. CKN č. 347/1

Prípojka vody z verejného vodovodu do domu. Vodovodná prípojka je na parc. CKN č. 347/1. Prípojka je z PVC rúr DN 25, celková dĺžka 4,60 m, zriadená okolo r. 2015. Vzhľadom na konštrukciu sa životnosť predpokladá na 50 rokov.

 

Vodomerná šachta na parc. CKN č. 347/1

Vodomerná šachta prefabrikovaná plastová pri dome, na parc. CKN č. 347/1, zriadená okolo r. 2015. Vzhľadom na vek a technický stav sa životnosť predpokladá na 50 rokov.

 

Plynová prípojka na parc. CKN č. 347/1

Plynová prípojka na parc. CKN č. 347/1, od merača plynu s regulátorom v predzáhradke do domu, z oceľových rúr DN 40 mm, celková dĺžka 4,00 m, zriadená okolo r. 2000. Vzhľadom na vek a technický stav sa životnosť predpokladá na 50 rokov.

 

Vonkajší chodník pri dome na parc. CKN č. 347/1

Spevnená plocha - vstupný chodník a ostatné plochy na parc. CKN č. 347/1, celková plocha 16,88 m2, vyhotovená z terazzovej dlažby. Postavená okolo roku 1985. Vzhľadom na vek a technický stav sa životnosť predpokladá na 40 rokov.

 

POZEMKY

METÓDA POLOHOVEJ DIFERENCIÁCIE

Pozemky v k.ú. Malčice

POPIS

Pozemky na predloženom LV č. 251, k.ú. Malčice, parc. CKN č. 347/1 - zastavané plochy a nádvoria o výmere 1076 m2, parc. CKN č. 347/2 - záhrady o výmere 268 m2.

Pozemky na predloženom LV č. 251, k.ú. Malčice, parc. CKN č. 348/1 - záhrady o výmere 3626 m2, parc. CKN č. 348/2 - zastavané plochy a nádvoria o výmere 914 m2.

Pozemky sú situované v súvislej zástavbe rodinných domov, v blízkosti centrálnej časti obce, s dobrou vybavenosťou infraštruktúry. Prístup je z miestnej komunikácie cez pozemky parc. CKN č. 347/1, 347/2 s nutnosťou vyšších nákladov na IS.

Terén je rovinatý. Obec je vzdialená ccir. 25 km od okresného mesta Michalovce, s priemerným záujmom o danú lokalitu, s dobrou vybavenosťou infraštruktúry.

CH. Opis stavu predmetu dražby – Viď opis predmetu dražby

Rodinný dom č.s. 320 na parc. CKN č. 347/1, k.ú. Malčice

POPIS STAVBY

Jednopodlažný, nepodpivničený samostatne stojací rodinný dom v uličnej zástavbe obce. Podľa predložených dokladov - dom bol postavený v r. 1955, je po čiastočných úpravách - výmena okien za plastové, čiastočne laminátové podlahy, údaje podľa vyjadrenia vlastníka. Niektoré steny sú zavlhnuté.

Vodovodná prípojka z verejného vodovodu, kanalizácia trativod, prípojka elektriny vzdušná AlFe, zemný plyn.

 

Technické riešenie:

1. Nadzemné podlažie

- Základy - betónové - objekt bez podzemného podlažia bez izolácie

- Zvislé nosné konštrukcie - murované z tehál (plná, metrická, tvárnice typu CD) v skladobnej hr. nad 40 do 50 cm; deliace konštrukcie - tehlové (priečkovky, CDM)

- Vodorovné nosné konštrukcie - stropy - s rovným podhľadom drevené trámové

- Strecha - krovy - hambálkové a väznicové sústavy bez stĺpikov; krytiny strechy na krove - azbestocementové šablóny na latách, iba v malej časti plechové; klampiarske konštrukcie strechy - z pozinkovaného plechu len žľaby a zvody, záveterné lišty

- Úpravy vonkajších povrchov - fasádne omietky - škrabaný brizolit,

- Úpravy vnútorných povrchov - vnútorné omietky - vápenné štukové, stierkové plsťou hladené; vnútorné obklady - prevažnej časti kúpeľne min. nad 1,35 m výšky;  - kuchyne min. pri sporáku a dreze (ak je drez na stene)

- Výplne otvorov - dvere - hladké plné alebo zasklené, dredné krídla čiastočné neosadené; okná - plastové s dvojvrstvovým zasklením

- Podlahy - podlahy obytných miestností (okrem obytných kuchýň) - veľkoplošné parkety laminátové; dlažby a podlahy ost. miestností - keramické dlažby

- Vybavenie kuchýň - plynový sporák Amica; - drezové umývadlo nerezové;  - kuchynská linka z materiálov na báze dreva (za bežný meter rozvinutej šírky)

- Vybavenie kúpeľní - vaňa plastová rohová; - umývadlo; vodovodné batérie - pákové nerezové so sprchou; - pákové nerezové

- Vykurovanie - zdroj vykurovania - lokálne - plynové kachle

- Vnútorné rozvody vody - z pozinkovaného potrubia studenej a teplej vody z centrálneho zdroja; zdroj teplej vody - zásobníkový ohrievač elektrický v kúpeľni Elíz,

- Vnútorné rozvody kanalizácie - plastové potrubie

- Vnútorné rozvody elektroinštalácie - elektroinštalácia (bez rozvádzačov) - svetelná, motorická; elektrický rozvádzač - s automatickým istením na fasáde domu

- Vnútorné rozvody plynu - rozvod zemného plynu

 

Dom bol postavený v roku 1955. Počas životnosti bol udržiavaný, obývaný. Jeho životnosť vzhľadom na vek, technický stav, nevyhnutnú údržbu sa predpokladá na 100 rokov.

 

GARÁŽE PRE OSOBNÉ MOT. VOZIDLÁ

Garáž bez č.s. na parc. č. 347/1

POPIS STAVBY

Garáž bez č.s. je postavená na parcele č. 347/1 pri dome. Je murovanej konštrukcie z pórobetónových tvárnic na pásových betónových základoch s plochou strechou, krytina plechová, strop s rovným podhľadom. Má jedno nadzemné podlažie, slúži svojmu účelu.

Vonkajšia úprava povrchov striekaný brizolit, vnútorná úprava povrchov vápenná hladká. Klampiarske konštrukcie nie sú. Podlaha cementový poter. Okná nie sú, dvere nie sú, vráta plechové otváravé.

Údržba je bežná, celkový stav je úmerný veku. Jej životnosť vzhľadom na konštrukčné vyhotovenie, vek a technický stav sa  predpokladá na 80 rokov.

 

PRÍSLUŠENSTVO

Hospodárska budova bez č.s. na parc. CKN č. 348/1

POPIS STAVBY

Hospodárska budova bez č.s. postavená na parcele č. 348/1 za rodinným domom. Je murovanej konštrukcie so sedlovou strechou. Má jedno nadzemné podlažie. V čase obhliadky bola upravená na bývanie, bez vodovodu a kanalizácie.

Nosná konštrukcia murovaná zo škvarobetónových tvaroviek, na pásových základoch. Vonkajšia úprava povrchov striekaný brizolit, vnútorná úprava povrchov vápenná hladká. Krytina AZC šablóny na latách. Klampiarske konštrukcie nie sú. Podlaha v izbách laminátová, ostatných miestnostiach betónová, dvere hladké plné, okná plastové s izolačným dvojsklom, elektroinštalácia svetelná. V jednej izbe je kuchynská linka dl. 1,80 m bez prípojky vody, sporák na zemný plyn, vykurovanie plynová gamatka. V zadnej časti je murované suché WC.

Vykonávaná je nevyhnutná údržba. Stavba bola postavená okolo r. 1955. Jej životnosť vzhľadom na konštrukčné vyhotovenie, vek a technický stav sa predpokladá na 80 rokov.

POPIS PODLAŽÍ

1. Nadzemné podlažie

Dispozične je podlažie členené na dve izby (v jednej je plynový sporák a kuchynská linka bez napojenia na vodovod a kanalizáciu), sklad, chliev a suché WC.

 

 

Sklad bez č.s. na parc. CKN č. 347/1

POPIS STAVBY

Ide o murovaný sklad postavený za rodinným domom s pultovou strechou, s plechovou krytinou, nie je zakreslený v katastrálnej mape.

Technické riešenie:

1. Podzemné podlažie

- Zvislé nosné konštrukcie - betónové, monolitické, bez tepelnej izolácie

- Vodorovné nosné konštrukcie - stropy - železobetónové,

- Schodisko - drevený rebrík

- Úpravy vnútorných povrchov - nie sú

- Podlaha upravený terén

1. Nadzemné podlažie

- Základy - bez podmurovky, iba základové pásy

- Zvislé nosné konštrukcie - murované zo škvarobetónových tvárnic hrúbky nad 15 do 30 cm

- Strecha - krov - pultové; krytina strechy na krove - plechová pozinkovaná

- Úpravy vonkajších povrchov - striekaný brizolit,

- Výplne otvorov - dvere - hladké plné

- Podlahy - hrubé betónové,

Údržba je nevyhnutná, celkový stav je úmerný veku. Jej životnosť vzhľadom na konštrukčné vyhotovenie, vek a technický stav sa predpokladá na 80 rokov.

 

Plot od ulice na parc. CKN č. 347/1, 347/2

Plot od ulice pred domom na parc. CKN č. 347/1, 347/2, dĺžky 33,40 m, je z betónovej podmurovky, oceľových stĺpikov a oceľových profilov v rámoch. Výška plota je 1,30 m. Pohľadová výška výplne je 1,00 m. Plot bol postavený okolo roku 1985. Betónová podmurovka je čiastočne poškodená, oceľové časti čiastočne skorodované. Na vstup na parc. CKN č. 347/1 slúžia oceľové vrátka a vráta. Vek 35 rokov. Na základe technického stavu, vykonávanej údržby a vyhotovenia sa predpokladá životnosť plota na 50 rokov.

 

Plot na parc. CKN č. 347/1

Plot v dvore pri dome na parc. CKN č. 347/1, dĺžky 43,50 m, je z betónového prahu medzi stĺpikmi, oceľových stĺpikov a strojového pletiva v rámoch. Výška plota je v priemere 1,15 m. Pohľadová výška výplne je 1,00 m. Plot bol postavený okolo roku 1985. Betónová podmurovka je čiastočne poškodená, oceľové časti čiastočne skorodované. Na prechod medzi oddelenými časťami pozemku na parc. CKN č. 347/1 slúžia oceľové vrátka. Vek 35 rokov. Na základe technického stavu, vykonávanej údržby a vyhotovenia sa životnosť plota predpokladá na 40 rokov.

 

Vodovodná prípojka z verejného vodovodu na parc. CKN č. 347/1

Prípojka vody z verejného vodovodu do domu. Vodovodná prípojka je na parc. CKN č. 347/1. Prípojka je z PVC rúr DN 25, celková dĺžka 4,60 m, zriadená okolo r. 2015. Vzhľadom na konštrukciu sa životnosť predpokladá na 50 rokov.

 

Vodomerná šachta na parc. CKN č. 347/1

Vodomerná šachta prefabrikovaná plastová pri dome, na parc. CKN č. 347/1, zriadená okolo r. 2015. Vzhľadom na vek a technický stav sa životnosť predpokladá na 50 rokov.

 

Plynová prípojka na parc. CKN č. 347/1

Plynová prípojka na parc. CKN č. 347/1, od merača plynu s regulátorom v predzáhradke do domu, z oceľových rúr DN 40 mm, celková dĺžka 4,00 m, zriadená okolo r. 2000. Vzhľadom na vek a technický stav sa životnosť predpokladá na 50 rokov.

 

Vonkajší chodník pri dome na parc. CKN č. 347/1

Spevnená plocha - vstupný chodník a ostatné plochy na parc. CKN č. 347/1, celková plocha 16,88 m2, vyhotovená z terazzovej dlažby. Postavená okolo roku 1985. Vzhľadom na vek a technický stav sa životnosť predpokladá na 40 rokov.

 

POZEMKY

METÓDA POLOHOVEJ DIFERENCIÁCIE

Pozemky v k.ú. Malčice

POPIS

Pozemky na predloženom LV č. 251, k.ú. Malčice, parc. CKN č. 347/1 - zastavané plochy a nádvoria o výmere 1076 m2, parc. CKN č. 347/2 - záhrady o výmere 268 m2.

Pozemky na predloženom LV č. 251, k.ú. Malčice, parc. CKN č. 348/1 - záhrady o výmere 3626 m2, parc. CKN č. 348/2 - zastavané plochy a nádvoria o výmere 914 m2.

Pozemky sú situované v súvislej zástavbe rodinných domov, v blízkosti centrálnej časti obce, s dobrou vybavenosťou infraštruktúry. Prístup je z miestnej komunikácie cez pozemky parc. CKN č. 347/1, 347/2 s nutnosťou vyšších nákladov na IS.

Terén je rovinatý. Obec je vzdialená ccir. 25 km od okresného mesta Michalovce, s priemerným záujmom o danú lokalitu, s dobrou vybavenosťou infraštruktúry.

I. Práva a záväzky viaznuce na predmete dražby
LV č. 251 k.ú. Malčice
ČASŤ B: VLASTNÍCI A INÉ OPRÁVNENÉ OSOBY
1
Poznámka: P-60/2018 Poznamenáva sa oznámenie o začatí daňového exekučného konania č. 320/17 z dňa 22.1.2018, od Obce Malčice, Malčice č. 176, 072 06 Malčice, čz- 28/18
Poznámka: P-739/2020 – Poznamenáva sa oznámenie o začatí výkonu záložného práva č. 2860172 6 02 zo dňa 23.07.2020 formou dobrovoľnej dražby (V-2894/2010) v prospech Prvej stavebnej sporiteľne, a. s., Bajkalská 30, 829 48 Bratislava, IČO: 31335004 - čz 215/20
Poznámka: P-739/2020 – P-97/21 - Poznamenáva sa Oznámenie o dobrovoľnej dražbe č. PDS č.062/7-2020JŠ z.d.28.1.2021, od Profesionálna dražobná spoločnosť, s.r.o., Masarykova 21, 040 01 Košice, IČO 36583936, v prospech navrhovateľa Prvá stavebná sporiteľňa, a.s., Bajkalská 30, 829 48 Bratislava, IČO 31335004, čz-32/21
Poznámka: P-337/2021- Poznamenáva sa Oznámenie o výsledku neúspešnej dobrovoľnej dražby Profesionálnou dražobnou spoločnosťou, s.r.o., Masarykova 21, 040 01 Košice, IČO:36583936, ČZ-79/21
Poznámka: P-355/2021 - Poznamenáva sa Oznámenie o opakovanej dobrovoľnej dražbe č. PDS č.062/15-2020JŠ z.d.23.3.2021, od Profesionálna dražobná spoločnosť, s.r.o., Masarykova 21, 040 01 Košice, IČO 36583936, v prospech navrhovateľa Prvá stavebná sporiteľňa, a.s., Bajkalská 30, 829 48 Bratislava, IČO 31335004, čz-80/21
Poznámka: P-519/2021 Poznamenáva sa Oznámenie o výsledku neúspešnej opakovanej dobrovoľnej dražby č. PDS-062/20-2020 JŠ z.d. 06.05.2021, Profesionálna dražobná spoločnosť, s.r.o., Masarykova 21, 040 01 Košice, IČO: 36583936, č.z. 141/21
Poznámka: P-759/2021 Poznamenáva sa Oznámenie o druhej opakovanej dobrovoľnej dražbe č. PDS062/26-2020JŠ z.d. 14.07.2021, dražobník: Profesionálna dražobná spoločnosť, s.r.o., Masarykova 21, 040 01 Košice, IČO: 36583936, navrhovateľ dražby: Prvá stavebná sporiteľňa, a.s., Bajkalská 30, 829 48 Bratislava, IČO: 31335004, č.z. 215/21
ČASŤ C: ŤARCHY
1 Záložné právo v prospech Prvá stavebná sporiteľňa, a.s., Bajkalská 30, Bratislava, IČO: 31 335 004 (č. zml. 2860172 9 01 a 2860172 6 02) na parcely č. 347/1, 347/2, 348/1, 348/2 a rodinný dom čs. 320 na parc. č. 347/1. V2894/10 z.d. 8.12.2010, čz-206/10
1 Z-968/2018 Exekučný príkaz na vykonanie exekúcie zriadením exekučného záložného práva na nehnuteľnosť EX 43892/17 z dňa 23.02.2018, Ex. úrad v Bratislave so sídlom Záhradnícka 60, 821 08 Bratislava, súd. ex. JUDr.Rudolf Krutý, PhD., v prospech Slovenský plynárenský priemysel, a.s., Mlynské Nivy 44/a, Bratislava čz:78/18
1 Z-958/2018 Exekučný príkaz na vykonanie exekúcie zriadením exekučného záložného práva na nehnuteľnosť EX 10330/17 z dňa 23.02.2018, Ex. úrad v Bratislave so sídlom Záhradnícka 60, 821 08 Bratislava, súd. ex. JUDr.Rudolf Krutý, PhD., v prospech Slovenský plynárenský priemysel, a.s., Mlynské Nivy 44/a, Bratislava čz:79/18
1 Z-1097/2018 Rozhodnutie na zriadenie daňového záložného práva na nehnuteľnosť č. 320/17/18-ZP z dňa 06.02.2018, vykonateľné a právoplatné dňa 23.02.2018, Obec Malčice, Malčice 176, 072 06 Malčice, čz-87/18
1 Z-3054/2019 Exekučný príkaz na vykonanie exekúcie zriadením exekučného záložného práva na nehnuteľnosť EX 375/19 z dňa 2.10.19 Ex. úrad Košice, Letná 47,040 01 Košice, súd. ex. JUDr. Peter Cirbes v prospech Slovakia Energy s.r.o., Plynárenská 7/A, 821 09 Bratislava čz-219/19
Iné údaje: Bez zápisu.
Poznámka: Bez zápisu.
J. Výška ceny dosiahnutá vydražením Predmet dražby vydražený nebol, nakoľko nebolo urobené ani najnižšie podanie.
K. Najnižšie podanie 22.050,00 €
R. Podmienky odovzdania predmetu dražby
S. Poučenie podľa § 21 ods. 2 až 6 zákona č. 527/2002 Z.z. o dobrovoľných dražbách
  1. V prípade, ak boli porušené ustanovenia zákona o dobrovoľných dražbách, môže osoba, ktorá tvrdí, že tým bola dotknutá na svojich právach, požiadať súd, aby určil neplatnosť dražby. Právo domáhať sa určenia neplatnosti dražby zaniká, ak sa neuplatní do troch mesiacov odo dňa príklepu, ak dôvody neplatnosti dražby súvisia so spáchaním trestného činu a zároveň ide o dražbu domu alebo bytu, v ktorom má predchádzajúci vlastník predmetu dražby v čase príklepu hlásený trvalý pobyt podľa zákona č. 253/1998 Z.z. o hlásení pobytu občanov Slovenskej republiky a registri obyvateľov Slovenskej republiky v znení zákona č. 454/2004 Z.z., v tomto prípade je možné domáhať sa neplatnosti dražby aj po uplynutí tejto lehoty. V prípade spoločnej dražby bude neplatná len tá časť dražby, ktorej sa takýto rozsudok týka.
  2. Osoba, ktorá podala na súde žalobu podľa bodu 1 písmena S tohto oznámenia o dražbe, je povinná oznámiť príslušnej správe katastra nehnuteľností začatie súdneho konania.
  3. Účastníkom súdneho konania o neplatnosť dražby podľa bodu 1 písmena S tohto oznámenia o dražbe sú navrhovateľ dražby, dražobník, vydražiteľ, predchádzajúci vlastník a dotknutá osoba podľa bodu 2 písmena S tohto oznámenia o dražbe.
  4. Ak súd určí dražbu za neplatnú, účinky príklepu zanikajú ku dňu príklepu.
  5. Neplatnosť dražby nie je možné vysloviť z dôvodu oneskoreného začatia dražby, ak bolo príčinou oneskoreného začatia dražby konanie inej dražby tým istým dražobníkom na tom istom mieste alebo ak neumožnil vlastník predmetu dražby, ako aj osoba, ktorá má k predmetu dražby iné ako vlastnícke právo, vykonať riadnu obhliadku predmetu dražby.
U. Označenie licitátorov
I. Obchodné meno/meno a priezvisko Mgr. Paula Rusková
II. Sídlo/bydlisko
a) Názov ulice/verejného priestranstva Veľká Ida
b) Orientačné/súpisné číslo 289
c) Názov obce Veľká Ida d) PSČ 044 55
e) Štát Slovenská republika
III. Zapísaný
IV. IČO/ dátum narodenia 05.11.1992
V. Odhad ceny predmetu dražby Číslo znaleckého posudku: 165/2020
Meno znalca: Ing. Miroslav Dutko
Dátum vyhotovenia: 28.10.2020
Všeobecná cena odhadu: 29.400,00 €