Insolvenční Rejstřík ČR

Obchodný vestník
Detail

Stiahnuť podanie
  • Vestník č:
  • 171/2021
  • Kapitola:
  • Konkurzy a reštrukturalizácie
  • Podanie:
  • Oznámenia správcov
  • Deň vydania:
  • 6.9.2021
  • Značka:
  • K044860
Obchodné meno/Názov/Meno a priezvisko dlžníka/úpadcu: Horňák Peter
Sídlo/Bydlisko dlžníka/úpadcu: SNP 2517 / 33, 06601 Humenné
IČO/Dátum narodenia dlžníka/úpadcu: 13.03.1987
Obchodné meno správcu: SISÁK&PARTNERS,konkurzy a reštrukturalizácie k.s.
Titul, meno a priezvisko správcu:
Sídlo správcu: Štúrova 101/5, 09301 Vranov nad Topľou
Kotakt na správcu : office@sisak-partners.sk, 0917/586 517
Spisová značka správcovského spisu : 3OdK/80/2021 S1868
Spisová značka súdneho spisu : 3OdK/80/2021
Druh podania : Oznámenia súvisiace so speňažovaním majetku podliehajúceho konkurzu

VYHLÁSENIE PONUKOVÉHO KONANIA

SISÁK & PARTNERS, konkurzy a reštrukturalizácie k.s., so sídlom kancelárie Štúrova 101/5, 093 01 Vranov nad Topľou, zn. správcu S1868, správca dlžníka: Peter Horňák, nar. 13.03.1987, SNP 2517/33, 066 01 Humenné (ďalej len „dlžník“), vo veci vyhláseného konkurzu Okresným súdom Prešov pod sp. zn. 3OdK/80/2021, týmto vyhlasuje v súlade s ust. § 167p ods. 1 Zákona č. 7/2005 Z. z. o konkurze a reštrukturalizácii a o zmene a doplnení niektorých zákonov (ďalej tiež ako „ZKR“)  p o n u k o v é   k o n a n i e

na predaj majetku zapísaného do súpisu majetku všeobecnej podstaty dlžníka, ktorý bol zverejnený v Obchodnom vestníku č. 127/2021, deň vydania: 02.07.2021, číslo zverejnenia K032161.

Správca môže speňažiť majetok len spolu za najvyššiu ponúknutú kúpnu cenu, ktorá nesmie byť nižšia ako 50% súpisovej hodnoty.

 

1) Kolo: Prvé

 

2) Identifikácia majetku podliehajúceho konkurzu určeného na predaj:

 

Súpisová zložka majetku č. 1

__________________________

Popis súpisovej zložky majetku: Hnuteľná vec

Popis: osobné motorové vozidlo značky AUDI A4 (Combi), EVČ: HE425BZ, r. v. 2002, VIN: WAUZZZ8E22A290706, farba: šedá metalíza

Stav opotrebovanosti: predmetné vozidlo je pojazdné, bežné opotrebenie, ľahká závada so štartovaním, neplatná emisná a STK kontrola (koniec apríl 2021), počet najazdených km: 267 677

Spoluvlastnícky podiel: 1/1

Dátum zaradenia do súpisu: 29.06.2021

Súpisová hodnota: 1.800 EUR

Dôvod zaradenia do súpisu: § 167h ods. 1 ZKR - majetok, ktorý patril dlžníkovi ku dňu vyhlásenia konkurzu

Poznámka o nárokoch uplatnených treťou osobou: -

Tretia osoba: -

Sporný zápis: -

 

3) Lehota na predkladanie ponúk: 10 dní odo dňa zverejnenia tejto ponuky v Obchodnom vestníku

 

4) Podmienky ponukového konania: Doručenie podpísanej písomnej ponuky záujemcu spolu s označením záujemcu a výšky ponúkanej sumy za ponúkaný do sídla kancelárie správcu v lehote podľa tohto oznámenia.

 

Záujemcovia svoje písomné ponuky doručia najneskôr do 14:00 hod. dňa v lehote podľa bodu 3) tohto oznámenia a to:

osobne, do elektronickej schránky správcu podpísané kvalifikovaným elektronickým podpisom alebo poštou v zalepenej obálke s označením „PONUKA – 3OdK/80/2021“ – NEOTVÁRAŤ“ do kancelárie správcu:

 

SISÁK & PARTNERS, konkurzy a reštrukturalizácie k.s.

Štúrova 101/5

093 01 Vranov nad Topľou

 

Písomná ponuka musí obsahovať:

  1. Identifikácia záujemcu; u fyzickej osoby: meno, priezvisko, rodné priezvisko, dátum narodenia, rodné číslo, trvalé bydlisko, priložiť k písomnej ponuke fotokópiu občianskeho preukazu.; u právnickej osoby: obchodné meno, sídlo, IČO, meno a priezvisko osoby/osôb oprávnených konať v mene právnickej osoby, právnická osoba je povinná priložiť k písomnej ponuke fotokópiu výpisu z obchodného alebo iného registra spolu s fotokópiou občianskeho preukazu osoby, ktorá koná v mene a na účet právnickej osoby,
  2. Vyhlásenie záujemcu, že má záujem o ponúkaný majetok ako je uvedený v ponukovom konaní; že súhlasí so spracovaním osobných údajov pre účely ponukového konania a že akceptuje podmienky tohto ponukového konania,
  3. Výška ponúknutej kúpnej ceny v EUR za všetky položky majetku spolu,
  4. Kópia dokladu preukazujúceho úhradu zálohy za celú ponúknutú kúpnu cenu na účet správcu uvedený nižšie (pod bodom g) v tomto oznámení,
  5. Číslo bankového účtu v tvare IBAN, na ktorý bude vrátená zaplatená záloha za ponúknutú kúpnu cenu v prípade, ak bude záujemca neúspešný,
  6. Telefonický alebo e-mailový kontakt,
  7. Dátum a podpis záujemcu fyzickej osoby; v prípade právnických osôb podpis osoby/osôb štatutárneho orgánu právnickej osoby v zmysle konania v mene spoločnosti.

Záujemca je podľa § 167p ZKR povinný uhradiť zálohu na celú ponúknutú kúpnu cenu na bankový účet správcu, vedený v peňažnom ústave VÚB, a.s., pobočka Vranov nad Topľou v tvare:

IBAN: ​SK09 0200 0000 0041 7997 6553

BIC/SWIFT: SUBASKBX

VS: dátum narodenia ak je záujemcom fyzická osoba; IČO ak je záujemcom právnická osoba

ŠS: 3802021

Poznámka pre príjemcu: záloha 3OdK/80/2021

 

Záloha sa považuje za riadne a včas uhradenú pripísaním na účet správcu najneskôr v posledný deň lehoty na predkladanie ponúk.

Na neskôr doručené ponuky záujemcov, alebo na ponuky ktoré nesplnili vyššie uvedené podmienky, správca nemusí prihliadať. Prihliada sa iba na tie ponuky, kde bola záloha na celú ponúknutú kúpnu cenu v plnom rozsahu zložená záujemcom na účet správcu.

 

5) Vyhodnotenie ponukového konania

Správca doručené ponuky vyhodnotí v sídle jeho kancelárie do 7 pracovných dní odo dňa, ktorým uplynula lehota na predkladanie ponúk.

 

V prípade neprimerane nízkej ceny si správca vyhradzuje právo ponuku odmietnuť.

 

Dňom vyhodnotenia sa bude považovať kolo ponukového konania za skončené. Správca po vyhodnotení ponukového konania vráti neúspešným záujemcom zálohy na ponúknutú kúpnu cenu na ich uvedený bankový účet v lehote 7 pracovných dní odo dňa uplynutia lehoty na predkladanie ponúk.

 

6) Informácie pre záujemcov: Správca poučuje prípadných záujemcov v súlade s ustanovením § 167p ZKR, že prihliada sa iba na tie ponuky, kde bola záloha na celú ponúknutú kúpnu cenu v plnom rozsahu zložená záujemcom na účet správcu. Rozhoduje vždy najvyššia ponúknutá kúpna cena. Ak viacerí záujemcovia ponúknu rovnaké plnenie, rozhodne žreb správcu. Vypratanie vecí je povinný zabezpečiť nadobúdateľ na svoje náklady. Náklady na prevzatie hnuteľnej veci znáša kupujúci. Náklady spojené s prepisom vlastníckeho práva do katastra nehnuteľnosti (overenie podpisov, poštovné, podanie návrhu na vklad) znáša úspešný záujemca v plnom rozsahu a ktoré bude úspešný záujemca povinný uhradiť ku dňu podpisu zmluvy.

 

Ak záujemca s najvyššou ponúknutou kúpnou cenou neuzatvorí kúpnu zmluvu v lehote určenej správcom, záujemca so správcom sa dohodli, že zaplatená záloha prepadne v prospech konkurznej podstaty ako zmluvná pokuta.

 

Správca si vyhradzuje právo zrušiť kolo ponukového konania.

 

P o u č e n i e :

Ak sa majetok podliehajúci konkurzu nepodarí speňažiť ani v treťom ponukovom konaní, prestáva podliehať konkurzu. Ak o tento majetok prejaví záujem veriteľ prihlásenej pohľadávky, správca ho prevedie tomu veriteľovi prihlásenej pohľadávky, ktorý ponúkne do desiatich dní od skončenia tretieho ponukového konania najvyššiu ponuku. Ak viacerí veritelia prihlásenej pohľadávky ponúknu rovnaké plnenie, rozhodne žreb správcu. Vypratanie vecí je povinný zabezpečiť veriteľ na svoje náklady.

 

SISÁK & PARTNERS,

konkurzy a reštrukturalizácie k.s.

Mgr. Vlastimil HAJDUK

komplementár