Insolvenční Rejstřík ČR

Obchodný vestník
Detail

Stiahnuť podanie
  • Vestník č:
  • 153/2021
  • Kapitola:
  • Konkurzy a reštrukturalizácie
  • Podanie:
  • Oznámenia správcov
  • Deň vydania:
  • 10.8.2021
  • Značka:
  • K039452
Obchodné meno/Názov/Meno a priezvisko dlžníka/úpadcu: PETERSON - AUTODIELY, s.r.o.
Sídlo/Bydlisko dlžníka/úpadcu: Jesenského 2 , 94901 Nitra
IČO/Dátum narodenia dlžníka/úpadcu: 45888523
Obchodné meno správcu:
Titul, meno a priezvisko správcu: Mgr. Tomáš Timoranský
Sídlo správcu: Pribinova 9, 94002 Nové Zámky
Kotakt na správcu : ttomas.timoransky@gmail.com, 0911/133 046
Spisová značka správcovského spisu : 27K/4/2020 S1863
Spisová značka súdneho spisu : 27K/4/2020
Druh podania : Oznámenia súvisiace so speňažovaním majetku podliehajúceho konkurzu

Správca konkurznej podstaty úpadcu: PETERSON - AUTODIELY, s.r.o., so sídlom Nitra, Jesenského č. 2, IČO: 45888523 v súlade so záväzným pokynom zástupcu veriteľov ako príslušného orgánu vyhlasuje 1. kolo verejného ponukového konania na predaj majetku zo všeobecnej podstaty.

 

Predmetom predaja je nasledovný hnuteľný majetok dlžníka a to:

 

motorové vozidlo Citroen Berlingo, EČ: NR306FZ, VIN: VF7GC9HWCBN510578, farba: biela, BB skriňová dodávková, 55,20 kW, opotrebovanosť: primeraná účelu využitia, nutná výmena/dobitie autobatérie.

 

- Záväzná ponuka záujemcu musí byť v súlade s podmienkami stanovenými nižšie doručená správcovi v zalepenej obálke opatrenej výrazným označením „KONKURZ č. k.: 27K/4/2020– ZÁVÄZNÁ PONUKA AUTO - NEOTVÁRAŤ“. Záväzné ponuky sú záujemcovia povinní zasielať na adresu sídla kancelárie správcu konkurznej podstaty: Mgr. Tomáš Timoranský, správca so sídlom Pribinova 9, 940 02 Nové Zámky

- Na podávanie ponúk správcovi je určená lehota 15 kalendárnych dní odo dňa zverejnenia ponukového konania v Obchodnom vestníku. Záväznú ponuku doručenú správcovi nemožno meniť, dopĺňať ani vziať späť a záujemca je ňou viazaný až do skončenia ponukového konania. Záväzná ponuka musí byť v uvedenej lehote doručená do kancelárie správcu.

- Každý záujemca môže predložiť len jednu záväznú ponuku, inak správca všetky ním podané záväzné ponuky odmietne

- Záväzná ponuka záujemcu musí obsahovať minimálne tieto náležitosti:

a) Identifikačné údaje záujemcu :

• Právnické osoby: názov, sídlo, IČO, telefonický kontakt a výpis z Obchodného registra,

• Fyzické osoby: meno, priezvisko, dátum narodenia, adresa trvalého pobytu, telefonický kontakt a fotokópia občianskeho preukazu záujemcu

b) navrhovanú kúpnu cenu,

c) záväzná ponuka musí byť podpísaná v prípade fyzickej osoby jej vlastnoručným podpisom,

d) v prípade právnickej osoby musí byť záväzná ponuka podpísaná štatutárnym orgánom záujemcu spôsobom uvedeným vo výpise z obchodného alebo z iného registra,

e) čestné vyhlásenie, že záujemca nemá žiadne záväzky voči úpadcovi, záväzná ponuka, ku ktorej bude priložené vyhlásenie s nesprávnymi, resp. nepravdivými údajmi o záväzkoch voči úpadcovi, nebude považovaná za riadne podanú,

g) vyhlásenie, že sa záujemca zaväzuje uzavrieť so správcom kúpnu zmluvu v znení predloženom správcom, ak správca vyhodnotí ním predloženú ponuku v ponukovom konaní za najvýhodnejšiu.

- Ak bude ktorýkoľvek doklad patriaci k záväznej ponuke v cudzom jazyku, s výnimkou českého, musí byť tento doklad preložený do slovenského jazyka.

- Všetky záväzné ponuky je potrebné predložiť tak, aby boli v súlade s podmienkami ponukového konania uvedenými v tomto oznámení. Záväzná ponuka, ktorá nebude obsahovať všetky údaje alebo doklady vyššie uvedené, bude považovaná za formálne neúplnú, a preto ju správca bude oprávnený odmietnuť.

- Kúpna cena bude stanovená tak, že táto musí byť najmenej vo výške 1.200 EUR

- Správca otvorí a vyhodnotí doručené ponuky v sídle svojej kancelárie do 5 pracovných dní od skončenia lehoty na podávanie záväzných ponúk

- Správca po vyhodnotení ponúk záujemcov o kúpu predá predmetné osobné motorové vozidlo víťazovi verejného ponukového konania. Správca môže určiť za víťaza verejného ponukového konania a tým prijať ponuku len takého účastníka, ktorého (i) záväzná ponuka obsahuje požadované náležitosti vymedzené v týchto podmienkach a (ii) ponúknutá kúpna cena je najvyššia spomedzi predložených ponúk.

- Úspešný záujemca v ponukovom konaní je povinný zaplatiť kúpnu cenu predávajúcemu na účet predávajúceho tak, aby bola kúpna cena pripísaná na účet predávajúceho do 10 dní od doručenia oznámenia o tom, že jeho ponuka bola vyhodnotená ako víťazná. Až po pripísaní kúpnej ceny na účet predávajúceho správca ako predávajúci pristúpi k uzavretiu kúpnej zmluvy s úspešným záujemcom ponukového konania ako kupujúcim. V prípade, že kúpna cena nebude vo vyššie uvedenej lehote pripísaná na účet predávajúceho, správca ako predávajúci nie je povinný s úspešným záujemcom ponukového konania uzatvoriť kúpnu zmluvu a môže vyzvať na zaplatenie kúpnej ceny záujemcu, ktorý ponúkol druhú najvyššiu kúpnu cenu a zároveň splnil podmienky ponukového konania.

- Správca do 10 dní od pripísania kúpnej ceny na účet zašle úspešnému záujemcovi návrh kúpnej zmluvy, ktorý je úspešný záujemca ako kupujúci povinný podpísať a v lehote do 10 dní od doručenia návrhu kúpnej zmluvy podpísanú zmluvu zaslať späť správcovi. Po tom, ako bude zmluva podpísaná aj zo strany správcu bude jeden rovnopis zmluvy zaslaný kupujúcemu.

- Zásielky viažuce sa k ponukovému konaniu bude správca zasielať na adresy záujemcov uvedené v ich záväznej ponuke, pričom za doručenú sa bude považovať aj v prípade ak sa zásielka z adresy uvedenej záujemcom vráti späť ako nedoručená a to dňom, ktorý sa zásielka vrátila správcovi ako odosielateľovi

- V prípade, že niekoľko záujemcov o kúpu ponúkne rovnakú najvyššiu záväznú ponuku, správca im túto skutočnosť oznámi a zároveň ich vyzve, aby svoju záväznú ponuku zvýšili v lehote 10 dní odo dňa doručenia oznámenia o vyhodnotení záväzných ponúk správcom a aby svoje nové záväzné ponuky doručili do kancelárie správcu. Nové záväzné ponuky musia obsahovať rovnaké náležitosti ako sú uvedené vyššie. Správca vyhodnotí nové záväzné ponuky do 5 pracovných dní od skončenia lehoty na podávanie záväzných ponúk vo svojej kancelárii rovnakým spôsobom ako predchádzajúce záväzné ponuky. V ponukovom konaní bude úspešný ten záujemca, ktorý splní podmienky ponukového konania a ktorého záväzná ponuka bude najvyššia. V prípade opätovnej rovnosti najvyšších ponúk správca vyššie uvedený postup zopakuje.

- Správca konkurznej podstaty si vyhradzuje právo odmietnuť všetky ponuky alebo verejné ponukové konanie kedykoľvek zrušiť.

- Všetky náklady súvisiace s prevzatím/odovzdaním predmetu ponukového konania znáša víťaz ponukového konania. Víťaz ponukového konania je povinný na svoje náklady zabezpečiť prepis motorového vozidla na príslušnom dopravnom inšpektoráte.

 

Bližšie informácie o motorovom vozidle, ktoré je predmetom tohto ponukového konania je možné získať u správcu na telefónnom čísle: 0911 133 046 alebo emailom: ttomas.timoransky@gmail.com

 

Tomáš Timoranský, správca