Insolvenční Rejstřík ČR

Obchodný vestník
Detail

Stiahnuť podanie
  • Vestník č:
  • 153/2021
  • Kapitola:
  • Dražby
  • Podanie:
  • Dražby - Správcovia dane
  • Deň vydania:
  • 10.8.2021
  • Značka:
  • X040368
Správca dane : Bratislava
Sídlo : Ševčenkova 32, 850 00 Bratislava SR
Dražobná vyhláška č. :
Z. :
Správca dane zverejňuje :

Daňový úrad Bratislava na základe zákona č. 35/2019 Z. z. o finančnej správe a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov, zákona č. 563/2009 Z. z. o správe daní (daňový poriadok) a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov vydáva 

o z n a m   o prechode vlastníckeho práva k nehnuteľnosti na základe ponuky

Predmet predaja :

nehnuteľnosť vedená  v KN  Okresného úradu Bratislava, Katastrálny odbor, zapísaným  na liste vlastníctva č. 2879, katastrálne územie: Nivy, obec: Ba-m.č. RUŽINOV, okres: Bratislava II, :

ČASŤ A: MAJETKOVÁ PODSTATA

Stavby

Súpisné číslo   na parcele číslo   Druh stavby    Popis stavby                                      Umiest.stavby

16514                10736/13                    20      SO 01 Polyfunkčný dom Glória na Záhr. ul.       1

Právny vzťah k parcele na ktorej leží stavba 16514 je evidovaný na listevlastníctva číslo 797.

Nebytový priestor

Vchod:     Záhradnícka 60         suterén                                 Priestor č. S/44 Druh nebytového priestoru: 12

Podiel priestoru na spoločných častiach a spoločných zariadeniach domu a na príslušenstve:701/1156925

Najnižšia cena : 3.894,00 EUR

Termín na podanie písomných ponúk správcovi dane:  03.09.2021

Termín a miesto vyhodnotenia písomných ponúk: 08.09.2021 o 10:00 hod. na Daňovom úrade Bratislava, Radlinského 37, kancelária 405.

Obhliadka nehnuteľnosti: Dohodnúť telefonicky na č. t. 02 / 57378251                                          

Podmienky ponukového konania:

  1. Ponuku môže podať fyzická osoba, ktorá má spôsobilosť na právne úkony v plnom rozsahu, a ak to pripúšťa osobitný predpis, alebo právnická osoba so sídlom v SR, zastúpená štatutárnym orgánom. Tieto osoby sa môžu dať zastúpiť zástupcom, ktorý sa musí preukázať úradne overeným plnomocenstvom.
  2. Nehnuteľnosť bude predaná na základe ponuky tomu záujemcovi, ktorý v lehote najneskôr do termínu stanoveného na podanie písomných ponúk, ponúkne za nehnuteľnosť najvyššiu cenu.
  3. Ponuku je záujemca povinný podať v uzavretej obálke s označením „Predaj na základe ponuky  - neotvárať“ (prípadne špecifikačné rozlišovacie prvky) s tým, že ponuky podané po uplynutí termínu nebudú predmetom vyhodnotenia.
  4. Záujemca je povinný zúčastniť sa vyhodnotenia písomných ponúk osobne alebo prostredníctvom splnomocneného zástupcu. Záujemca, ktorý sa nezúčastní na vyhodnotení ponúk je z poradia vylúčený. Na jeho miesto nastúpi záujemca v poradí s ďalšou najvyššou ponukou.
  5. V prípade rovnakých ponúk rozhodne správca dane žrebom.
  6. Ponúknutú cenu je záujemca s najvyššou ponukou povinný zaplatiť do 8 dní od doručenia rozhodnutia o prechode vlastníckeho práva k nehnuteľnosti na základe ponuky.
  7. Po doručení rozhodnutia o prechode vlastníckeho práva k nehnuteľnosti na základe ponuky môže sa záujemca s najvyššou ponukou so súhlasom správcu dane ujať držby nehnuteľnosti.
  8. Vlastnícke právo k nehnuteľnosti nadobúda nadobúdateľ zaplatením najvyššej ponuky v určenej lehote a na základe právoplatného rozhodnutia správcu dane o prechode vlastníckeho práva k nehnuteľnosti na základe ponuky.
  9. Záujemca s najvyššou ponukou musí bez započítania na najvyššiu ponuku prevziať vecné bremená, ktoré vznikli na základe osobitného predpisu, zároveň prevezme zmluvné vecné bremená. Predkupné právo k nehnuteľnosti nadobudnutej na základe ponuky zaniká.
  10. Konania o prechode vlastníckeho práva k nehnuteľnosti na základe ponuky sa nemôžu  zúčastniť dražitelia,  ktorým bol udelený príklep  na prvej, opakovanej  alebo  opätovnej  dražbe a nezaplatili najvyššie podanie.

Ďalšie informácie o konaní o prechode vlastníckeho práva k  nehnuteľnosti na základe ponuky môžete získať osobne na Daňovom úrade Bratislava alebo na tel. čísle 02/57378251.