Insolvenční Rejstřík ČR

Obchodný vestník
Detail

Stiahnuť podanie
  • Vestník č:
  • 145/2021
  • Kapitola:
  • Konkurzy a reštrukturalizácie
  • Podanie:
  • Oznámenia správcov
  • Deň vydania:
  • 29.7.2021
  • Značka:
  • K037495
Obchodné meno/Názov/Meno a priezvisko dlžníka/úpadcu: Vrábeľová Katarína
Sídlo/Bydlisko dlžníka/úpadcu: Sklárska 592/53, 98701 Poltár
IČO/Dátum narodenia dlžníka/úpadcu: 24.02.1962
Obchodné meno správcu:
Titul, meno a priezvisko správcu: Ing. Jaroslav Ďaďo
Sídlo správcu: 29. augusta 31, 97401 Banská Bystrica
Kotakt na správcu : jaroslav.dado@gmail.com, 0903 028 719, 048/411 58 69
Spisová značka správcovského spisu : 4OdK/161/2017 S1326
Spisová značka súdneho spisu : 4OdK/161/2017
Druh podania : Oznámenia súvisiace so speňažovaním majetku podliehajúceho konkurzu

Vyhlásenie II. kola verejného ponukového konania na predaj majetku dlžníka:

Správca konkurznej podstaty dlžníka/úpadcu:

Vrábeľová Katarína, Sklárska 592/53 , 98701 Poltár,  Slovenská republika,

v súlade s § 167p ZoKR vyhlasuje

II. kolo ponukového konania na predaj nehnuteľného majetku nepatrnej hodnoty dlžníka vedeného v súpise všeobecnej podstaty - zverejnenom v  Obchodnom vestníku č. 135/2021 pod K034588, ktorým je súpisová zložka č. 1

I. Podmienky verejného ponukového konania

Vo verejnom ponukovom konaní sa predaj vyššie uvedeného majetku uskutoční za najvyššiu cenovú ponuku a za podmienok uvedených ďalej. Bližšie informácie týkajúce sa ponúkaného majetku si záujemca môže vyžiadať telefonicky u správcu:  0903028719, prípadne prostredníctvom elektronickej pošty na adrese: jaroslav.dado@gmail.com.

Ponuka musí obsahovať ponuku kúpnej ceny v eurách jednotlivo za každú hnuteľnú vec, o ktorú má záujemca záujem a musí obsahovať presné určenie, na ktorú hnuteľnú vec zo súpisu sa ponuka vzťahuje, identifikačné údaje záujemcu a aktuálny výpis z obchodného alebo živnostenského registra /nie starší ako 30 dní/, u občana – nepodnikateľa, fotokópia platného dokladu totožnosti - OP a pod., doklad o úhrade zálohy na celú ponúknutú kúpnu cenu a číslo bankového účtu pre prípad vrátenia zálohy.

Prihliada sa iba na tie ponuky, kde bola záloha na celú ponúknutú kúpnu cenu v plnom rozsahu, zložená záujemcom na účet správcu č.  SK2211110000002293984048, VS 416120172 a  poznámkou „Vrábeľová“, resp. v hotovosti, po dohode so správcom, v lehote na predkladanie písomných ponúk.

Rozhoduje vždy najvyššia ponúknutá kúpna cena. Ak viacerí záujemcovia ponúknu rovnaké plnenie, rozhodne žreb správcu.

II. Termín a miesto predkladania ponúk

Záväznú ponuku na kúpu uvedeného majetku je treba podať písomne v lehote do 10 kalendárnych dní od zverejnenia tohto ponukového konania v Obchodnom vestníku (prvým dňom lehoty na predkladanie ponúk je kalendárny deň nasledujúci po dni zverejnenia výzvy v Obchodnom vestníku). Záväzná ponuka záujemcu musí byť najneskôr v posledný deň lehoty na predkladanie záväzných ponúk doručená v písomnej forme do kancelárie správcu na na adresu sídla kancelárie: Ing. Jaroslav Ďaďo, 29. augusta 31, 974 01 Banská Bystrica, v zalepenej nepriehľadnej obálke s označením „Verejné ponukové konanie Vrábeľová– NEOTVÁRAŤ“, resp. do elektronickej schánky správcu č. E0006172644 s označením „Verejné ponukové konanie Vrábeľová– NEOTVÁRAŤ“.

Záväznú ponuku doručenú správcovi osobne alebo poštou nemožno meniť, dopĺňať, ani vziať späť a záujemca je ňou viazaný až do ukončenia ponukového konania. Každý záujemca môže predložiť len jednu záväznú ponuku. Na záväznú ponuku, ktorá nebude podpísaná priamo záujemcom, ale osobou konajúcou na základe splnomocnenia správca neprihliada.

III. Termín a miesto otvárania obálok

Po uplynutí lehoty na predkladanie záväzných ponúk zrealizuje správca nasledujúci pracovný deň otváranie obálok so záväznými ponukami.

IV. Lehota na vyhodnotenie ponúk

Po zrealizovaní otvárania obálok správca vykoná vyhodnotenie predložených záväzných ponúk, a to najneskôr do 10 pracovných dní odo dňa otvárania obálok. Po vyhodnotení predložených záväzných ponúk oznámi správca úspešnému záujemcovi, že jeho ponuka bola najvýhodnejšia a úspešná, pričom ním uhradená finančná zábezpeka sa započíta na úhradu kúpnej ceny. Oznámenie úspešnému záujemcovi je súčasne výzvou správcu adresovanou tomuto záujemcovi na uzavretie kúpnej zmluvy.

Účastník, ktorého záväzná ponuka bude označená ako úspešná, je povinný uzatvoriť so správcom kúpnu zmluvu do 5 prac. dní od doručenia oznámenia o výsledku verejného ponukového konania.

V prípade, že záujemca bude vyhodnotený ako úspešný a napriek tomu odmietne uzavrieť kúpnu zmluvu, správca má nárok na zmluvnú pokutu vo výške zloženej zábezpeky, ktorá prepadá v prospech konkurznej podstaty.

V. Iné skutočnosti

Správca si vo verejnom ponukovom konaní vyhradzuje právo toto ponukové konanie zrušiť ako aj odmietnuť všetky predložené ponuky, v prípade, že ich po zohľadnení vlastnej odbornej starostlivosti bude považovať za nevýhodné, a to najmä v prípade, ak najvyššia ponuka je neprimerane nízka. Neúspešným záujemcom bude záloha na kúpnu cenu vrátená bezhotovostným prevodom na záujemcom označený účet bez zbytočného odkladu po skončení ponukového konania.

Správca upozorňuje záujemcov o kúpu majetku na právo oprávnenej osoby vykúpiť majetok z konkurznej podstaty za podmienok uverejnených v § 167r ZKR.

Mgr. Ing. Jaroslav Ďaďo, konkurzný správca