Insolvenční Rejstřík ČR

Obchodný vestník
Detail

Stiahnuť podanie
  • Vestník č:
  • 143/2021
  • Kapitola:
  • Konkurzy a reštrukturalizácie
  • Podanie:
  • Oznámenia správcov
  • Deň vydania:
  • 27.7.2021
  • Značka:
  • K036776
Obchodné meno/Názov/Meno a priezvisko dlžníka/úpadcu: TM INVEST, a.s.
Sídlo/Bydlisko dlžníka/úpadcu: R. Jašíka 158/ 8, 958 01 Partizánske
IČO/Dátum narodenia dlžníka/úpadcu: 36299278
Obchodné meno správcu:
Titul, meno a priezvisko správcu: JUDr. Vladimír Fraňo
Sídlo správcu: J. Hašku 18, 915 01 Nové Mesto nad Váhom
Kotakt na správcu : advokatfrano@gmail.com
Spisová značka správcovského spisu : 38R/3/2021 S445
Spisová značka súdneho spisu : 38R/3/2021
Druh podania : Oznam o zvolaní schôdze veriteľov

JUD. Vladimír Fraňo so sídlom kancelárie Haškova 18, 915 01 Nové Mesto nad Váhom, zn. správcu: S445, ako reštrukturalizačný správca dlžníka: TM INVEST, a.s. so sídlom R. Jašíka 158/ 8, 958 01 Partizánske, IČO: 36 299 278, týmto oznamuje, že v súlade s ustanovením § 126 ods. 1 zák. č. 7/2005 Z.z. o konkurze a reštrukturalizácii a o zmene a doplnení niektorých zákonov, zvoláva schôdzu veriteľov, ktorá sa uskutoční dňa 16.09.2021 o 9:30 hod., v Mestskom kultúrnom stredisku, Hviezdoslavova 4, 915 01 Nové Mesto nad Váhom, prvé poschodie vľavo.

Predmet rokovania schôdze:

1. Otvorenie schôdze

2. Stanovisko dlžníka k reštrukturalizácií

3. Zistenie stanovísk veriteľov prihlásených pohľadávok

4. Voľba veriteľského výboru

5. Záver

Prezentácia veriteľov začne o 8:30 hod.. Právo zúčastniť sa na schôdzi veriteľov má každý veriteľ prihlásenej pohľadávky.

 

Usmernenie k prezentácií účastníkov schôdze veriteľov:

          -         právo zúčastniť sa schôdze veriteľov ma každý veriteľ prihlásenej pohľadávky;

          -         dlžník, resp. štatutárny orgán dlžníka alebo člen štatutárnych orgánov dlžníka je povinný sa schôdze zúčastniť;

          -         pri prezentácii veritelia predložia doklad totožnosti, právnické osoby tiež aktuálny výpis z obchodného registra nie starší ako 3 mesiace ( informatívny - postačuje z internetu ), zástupcovia veriteľov predložia aj originál plnomocenstva na zastupovanie veriteľa, prípadne poverenia na zastupovanie veriteľa oprávňujúce na účasť a hlasovanie zástupcu na schôdzi veriteľov a doklad totožnosti, spolu s aktuálnym výpisom z obchodného registra;

          -         prezentácia účastníkov bude prebiehať priebežne. V tejto súvislosti je potrebné sa dostaviť na miesto konania schôdze veriteľov v dostatočnom časovom predstihu pred začatím zasadnutia schôdze veriteľov tak, aby prezentácia mohla byť ukončená o 9:30 hod.

 

Zvolanie prvého zasadnutia veriteľského výboru

Správca súčasne zvoláva prvé zasadnutie veriteľského výboru v súlade s ust. § 128 ods. 1 ZKR, ktoré sa uskutoční bezodkladne po ukončení schôdze veriteľov, a to v prípade, že dôjde k zvoleniu veriteľského výboru počas zvolávanej schôdze veriteľov.

 

Preventívno-bezpečnostné opatrenia v súvislosti s ochorením COVID – 19

Správca v záujme zamedzenia možnosti šírenia ochorenia COVID – 19 aj s ohľadom na prijaté a aktuálne platné hygienické opatrenia Úradu verejného zdravotníctva Slovenskej republiky a uznesenia Vlády SR, v súvislosti s ochorením ochorenia COVID – 19 oznamuje všetkým účastníkom reštrukturalizačného konania a ich zástupcom, že na zvolanej schôdzi veriteľov sú povinní dodržiavať nasledovné preventívno-bezpečnostné a hygienické opatrenia:

          -         pri vstupe do priestorov, kde sa má schôdza veriteľov uskutočniť, je vstupujúca osoba si povinná aplikovať dezinfekciu na ruky alebo nasadiť jednorazové rukavice.

          -         vstup a pobyt v priestoroch, v ktorých sa má schôdza veriteľov uskutočniť sa umožní len osobám s prekrytými hornými dýchacími cestami, rúškom, respirátorom bez výdychového ventilu, šálom alebo šatkou.

          -         pri vstupe do priestorov, v ktorých sa má schôdza veriteľov uskutočniť, pri prezentácii a počas celého trvania schôdze veriteľov je nutné dodržiavať odstup od inej osoby prítomnej na schôdzi veriteľov minimálne v rozsahu 2 metrov;

          -         oboznámiť sa a dodržiavať oznamy, ktoré budú zverejnené pri vstupe do priestorov, kde sa schôdza veriteľov ako hromadné podujatie má uskutočniť.

Správca si vyhradzuje právo aktualizovať vyššie uvedené preventívno-bezpečnostné opatrenia pri ohrození verejného zdravia tak, aby v čase konania schôdze boli tieto opatrenia v súlade s platnými predpismi, a to najmä uzneseniami Vlády SR a vyhláškami Úradu verejného zdravotníctva Slovenskej republiky vydanými podľa § 59b zákona č. 355/2007 Z. z. o ochrane, podpore a rozvoji verejného zdravia a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov z dôvodu pandémie ochorenia COVID-19.

 

V Novom Meste nad Váhom, dňa 22.07.2021