Insolvenční Rejstřík ČR

Obchodný vestník
Detail

Stiahnuť podanie
  • Vestník č:
  • 134/2021
  • Kapitola:
  • Konkurzy a reštrukturalizácie
  • Podanie:
  • Oznámenia správcov
  • Deň vydania:
  • 14.7.2021
  • Značka:
  • K034138
Obchodné meno/Názov/Meno a priezvisko dlžníka/úpadcu: Baraniaková Anna
Sídlo/Bydlisko dlžníka/úpadcu: Kukučínova 4441/26, 92601 Sereď 1
IČO/Dátum narodenia dlžníka/úpadcu: 22.12.1965
Obchodné meno správcu:
Titul, meno a priezvisko správcu: JUDr. Oľga Karásková
Sídlo správcu: Bajkalská 21/A, 82101 Bratislava
Kotakt na správcu : karaskova@akmisik.sk, 02/20862132
Spisová značka správcovského spisu : 33K/12/2020 S1357
Spisová značka súdneho spisu : 33K/12/2020
Druh podania : Oznámenia súvisiace so speňažovaním majetku podliehajúceho konkurzu

 

JUDr. Oľga Karásková, správca úpadcu: Anna Baraniaková, Kukučínova 4441/26, 92601 Sereď 1, nar. 22.12.1965, týmto na základe záväzného pokynu dočasného správcu Okresného úradu Bratislava udeleného dňa 21.4.2021 ako príslušného orgánu vyhlasujem verejnú obchodnú súťaž na predaj majetku podliehajúceho konkurzu za nasledujúcich podmienok:

 

VEREJNÁ OBCHODNÁ SÚŤAŽ

 

I. Predmet súťaže

 

Predmetom súťaže je ponuka najvyššej kúpnej ceny za hnuteľnú vec úpadcu.

Majetok bol spísaný do súpisu všeobecnej podstaty uverejneného v Obchodnom vestníku č. 236/2020 zo dňa 8.12.2020, a to pod súpisovou položkou č. 1 nasledovne:

 

1. hnuteľná vec: osobné motorové vozidlo, značky Škoda Fabia, EČV HC101BP, VIN: TMBPB16Y423565512, rok výroby 2002, súpisová hodnota 500,- €

 

II. Záväzná ponuka

 

Záujemca je povinný vypracovať a doručiť správcovi písomnú záväznú ponuku.

Obsahom záväznej ponuky musí byť označenie súťaže, označenie záujemcu – identifikačné údaje záujemcu (FO – meno, priezvisko, dátum narodenia a adresa trvalého pobytu, PO – obchodné meno, IČO a sídlo spoločnosti) a navrhovaná kúpna cena vyjadrená aj slovom.

Záujemca v záväznej ponuke uvedie tiež svoje kontaktné údaje (tel. číslo, e-mail).

Minimálna kúpna cena sa stanovuje na sumu súpisovej hodnoty majetku, t. j. 500,- Eur.

 

III. Doručovanie záväznej ponuky

 

Účastník doručí záväznú ponuku v pevne zalepenej a neporušenej obálke. Vedľa označenia adresáta musí byť uvedený nasledujúci text: "33K/12/2020 S 1357 - konkurz na majetok úpadcu Anna Baraniaková - súťaž na predaj hnuteľnej veci č. 1 – NEOTVÁRAŤ". Obálku so záväznou ponukou musí účastník doručiť do kancelárie správcu osobne alebo ako zásielku najneskôr v 15-ty deň od uverejnenia oznámenia o konaní verejnej obchodnej súťaže do 15.00 hod. Včas doručené ponuky na adresu kancelárie správca označí dátumom doručenia. Na obálky doručené po tejto lehote alebo porušené a nesprávne označené obálky nebude správca prihliadať. Účastník nemôže už raz doručenú záväznú ponuku meniť ani dopĺňať. Účastník môže doručiť najviac jednu záväznú ponuku; ak doručí viac záväzných ponúk, bude sa prihliadať iba na ponuku s najvyššou navrhovanou kúpnou cenou.

 

IV. Vyhodnotenie súťaže

 

Za úspešného účastníka v súťaži sa považuje ten účastník, ktorého ponuka bola vyhodnotená ako úplná a ktorý ponúkol najvyššiu kúpnu cenu. S úspešným uchádzačom je správca povinný bezodkladne pripraviť a uzavrieť kúpnu zmluvu s dobou splatnosti kúpnej ceny nie dlhšou ako desať dní. Ak účastník ani po výzve správcu neuzavrie kúpnu zmluvu, alebo v určenej lehote

nezaplatí kúpnu cenu, správca účastníka zo súťaže vyradí a ak bola uzavretá zmluva, odstúpi od nej. Ak došlo k vyradeniu úspešného účastníka, alebo ak došlo k odstúpeniu od zmluvy, vykoná sa bezodkladne opakované vyhodnotenie, v ktorom uspeje ten účastník, ktorý splnil podmienky súťaže a ponúkol ďalšiu najvyššiu kúpnu cenu; postup sa opakuje až dovtedy, kým nie je súťaž skončená. O vyhodnotení súťaže správca spíše záznam, ktorý bezodkladne doručí Okresnému úradu Bratislava. Otváranie obálok sa uskutoční za prítomnosti správcu alebo jeho povereného zamestnanca.

 

V. Skončenie súťaže

 

Súťaž sa končí ak nebola podaná ani jedna záväzná ponuka, alebo ak ani jednu podanú ponuku nemožno považovať za úplnú, alebo ak ani jeden úspešný uchádzač neuzavrel kúpnu zmluvu alebo nezaplatil kúpnu cenu, a to ani po opätovnom vyhodnotení. Pokiaľ je prvé kolo súťaže skončené bez toho, že by došlo k speňaženiu predmetu súťaže, správca bezodkladne požiada príslušný orgán o udelenie nového záväzného pokynu.

 

VI. Ostatné podmienky

 

Každý z účastníkov znáša náklady na účasť v súťaži sám. Správca je oprávnený odmietnuť všetky návrhy a samotnú súťaž zrušiť, pri formálnych nedostatkoch ponuky, ktoré nemenia jej obsah, vyzvať účastníka na doplnenie a vykonanie opravy a vyzvať účastníkov alebo niektorých z nich na doplnenie návrhu za účelom dosiahnutia výhodnejšej ponuky (užšia súťaž), ako aj predĺžiť lehotu na vyhlásenie výsledku súťaže. Záväzný výklad podmienok súťaže určuje správca.

 

VII. Kontakty

 

Bližšie informácie možno získať osobne v kancelárii správcu v každý pracovný deň od 09.00 do 15.00 hod. po predchádzajúcom ohlásení, telefonicky na t. č. +421/2/20862132, poštou na adresu Bajkalská 21/A, 821 01 Bratislava, alebo elektronicky na adrese elektronickej pošty karaskova@akmisik.sk Správca neposkytuje informácie o počte záujemcov, účastníkov ani doručených záväzných ponúk. Správca bude písomne informovať úspešných aj neúspešných účastníkov, avšak až po skončení súťaže.

 

JUDr. Oľga Karásková, správca