Insolvenční Rejstřík ČR

Obchodný vestník
Detail

Stiahnuť podanie
  • Vestník č:
  • 133/2021
  • Kapitola:
  • Valné zhromaždenia
  • Podanie:
  • Valné zhromaždenia
  • Deň vydania:
  • 13.7.2021
  • Značka:
  • V000016
Predstavenstvo
spoločnosti:
Obchodné meno: KBC Participation
Sídlo: Havenlaan 2, 1080 Brusel
IČO: 0877.703.807
Zapísaná v Obchodnom registri Okresného súdu:
Oddiel:
Vložka:
zvoláva: riadne valné zhromaždenie
ktoré sa bude konať
dňa: 20. 07. 2021
o : 10.00
na adrese
Obchodné meno: KBC BANK NV
Sídlo: Havenlaan 2, 1080 Brusel
Program rokovanie valného zhromaždenia:

KBC Participation

 

Verejná obchodná spoločnosť podľa belgického práva

Aktívna v kategórii "investície, ktoré spĺňajú podmienky Smernice ES 2009/65"

Obchodný register Brusel 0877.703.807

Havenlaan 2, 1080 Brusel

 

 

Správa akcionárom

Pozvánka na zasadnutie bežného valného zhromaždenia akcionárov

 

Pozývame akcionárov KBC Participation (Verejnej obchodnej spoločnosť podľa belgického práva) na zasadnutie bežného valného zhromaždenia akcionárov, ktoré sa má konať dňa 20. júla 2021 v budove KBC BANK NV, na ulici Havenlaan 2, 1080 Brusel o 10.00 hod.

Program

 

  1.      Oboznámenie sa s výročnou správou predstavenstva a správou členov dozornej rady spoločnosti pre

každý podfond zvlášť za účtovný rok, ktorý sa skončil 30. apríla 2021.

  1. Schválenie účtovnej závierky spoločnosti za účtovný rok, ktorý sa skončil 30. apríla 2021 a stanovenie zisku pre každý podfond zvlášť.

Návrh rozhodnutia: Valné zhromaždenie odporúča schváliť účtovnú závierku za účtovný rok, ktorý sa skončil 3. apríla 2021 tak, ako to navrhlo predstavenstvo spoločnosti vrátane stanovenia zisku pre každý podfond.

  1. Odmena konateľom a členovi dozornej rady spoločnosti za výkon ich mandátov pre každý podfond zvlášť a to za účtovný rok, ktorý sa skončil 30. apríla 2021.

Návrh rozhodnutia: Valné zhromaždenie odporúča schváliť odmenu konateľom a členovi dozornej rady za výkon ich mandátov za účtovný rok, ktorý sa skončil 30. apríla 2021.

        4.      Oboznámenie sa s odvolaním Wilfrieda Kupersa.

Návrh rozhodnutia: Valné zhromaždenie sa oboznámilo s odvolaním Wilfrieda Kupersa s platnosťou od 1. septembra 2020.

        5.      Potvrdenie kooptácie a menovanie Johana Tyteca.

Návrh rozhodnutia: Valné zhromaždenie rozhodlo o potvrdení kooptácie a o menovaní Johana Tyteca za konateľa spoločnosti a menovať ho náhradníkom Wilfrieda Kupersa s platnosťou od 1. septembra 2020, a to až do valného zhromaždenia v roku 2022.

        6.    Oboznámenie sa s odvolaním Deloitte Bedrijfsrevisor CVBA.

Návrh rozhodnutia: Valné zhromaždenie sa oboznámilo s odvolaním Deloitte Bedrijfsrevisoren CVBA so zastupujúcim spoločníkom, pánom Mauriceom Vrolixom, podnikový audítor a audítor, uznaný FSMA (Úradu finančných služieb a trhov), ako člena dozornej rady spoločnosti s platnosťou od valného zhromaždenia za rok 2021.

        7.        Menovanie člena dozornej rady Mazars Bedrijfsrevisoren BV.

Návrh rozhodnutia: Valné zhromaždenie rozhodlo o menovaní Mazars Bedrijfsrevisoren BV, so zastupujúcimi spoločníkmi, pánmi Dirkom Stragierom a pani Nele Van Laethem, podnikový audítor a audítor, uznaný FSMA (Úradu finančných služieb a trhov), ako člena dozornej rady spoločnosti na zákonné obdobie 3 rokov, až do valného zhromaždenia za rok 2024, pod podmienkou schválenia zo strany FSMA. Odmena člena dozornej rady za výročný audit za každú verejnú obchodnú spoločnosť je stanovaná na EUR 4.875 bez DPH a dodatočne EUR 864 bez DPH za každý neštruktúrovaný podfond a EUR 1 598 bez DPH za každý štruktúrovaný podfond.

        8.      Uzavretie likvidácie zaniknutých podfondov.

Návrh rozhodnutia: Valné zhromaždenie rozhodlo o uzavretí likvidácie podfondov, ktorých záverečný dátum splatnosti bol minulý rok.

        9.      Rôzne

Rozhodnutie pri jednotlivých bodoch programu sa považuje za právoplatné, ak zaň bude odovzdaná väčšina hlasov prítomných alebo zastúpených akcií bez toho, aby bola potrebná určité kvórum na hlasovaní. Ak majú akcie rovnakú hodnotu, oprávňujú na vynesenie jedného hlasu. Ak nemajú rovnakú hodnotu, každá z nich právoplatne zastupuje počet hlasov v rovnomernom pomere ku kapitálu, ktoré zastupujú. Akcia s najslabšou kvótou sa považuje za akciu, zastúpenú jedným hlasom. Zlomkové akcie sa nezohľadňujú. Akcionári sa môžu nechať zastupovať. Takýto akcionár musí vlastniť písomnú a podpísanú plnú moc.

Podľa článku 14 stanov musí každý majiteľ akcií na meno alebo dematerializovaných akcií do 14. júla 2021 písomne informovať Predstavenstvo spoločnosti a svojom zámere, zúčastniť sa Valného zhromaždenia spolu s udaním počtu čiastkových akcií, ktorými sa plánujú zúčastniť hlasovania. Majiteľom dematerializovaných akcií bude umožnená účasť na Valnom zhromaždení iba po tom, ak splnili formality, stanovené v Obchodnom zákonníku.

Akcionári môžu poslať svoje otázky, o ktorých si prajú rokovať na zhromaždení, vopred na vragenAVfondsen@kbc.be.

 

(Zjednodušený) prospekt, (prípadné) základné investičné informácie a najaktuálnejšie finančné správy sú k dispozícii zadarmo u poskytovateľov finančných služieb: KBC Bank NV a CBC Banque NV alebo na webstránke www.kbc.be, okrem iného v holandskom jazyku.

Predstavenstvo KBC Participation

Rozhodujúci deň na uplatnenie práva účasti na valnom zhromaždení, ak spoločnosť vydala zaknihované akcie: 01. 01. 0001
Doplňujúce údaje pre akcionárov: