Insolvenční Rejstřík ČR

Obchodný vestník
Detail

Stiahnuť podanie
  • Vestník č:
  • 133/2021
  • Kapitola:
  • Konkurzy a reštrukturalizácie
  • Podanie:
  • Oznámenia správcov
  • Deň vydania:
  • 13.7.2021
  • Značka:
  • K033873
Obchodné meno/Názov/Meno a priezvisko dlžníka/úpadcu: Marek Mečiar
Sídlo/Bydlisko dlžníka/úpadcu: J. Fándlyho 751/7, 97101 Prievidza
IČO/Dátum narodenia dlžníka/úpadcu: 12.09.1981
Obchodné meno správcu:
Titul, meno a priezvisko správcu: JUDr. Barbora Koncová LL.M.
Sídlo správcu: Kpt. Jaroša 29, 911 01 Trenčín
Kotakt na správcu : 0918 803 803, spravca@zavaseprava.sk
Spisová značka správcovského spisu : 38Odk/45/2021 S1792
Spisová značka súdneho spisu : 38Odk/45/2021
Druh podania : Zápisnica zo zasadnutia so zástupcom veriteľov

Miesto konania:        sídlo správcu: Kpt. Jaroša 29, 911 01 Trenčín

Dátum konania:       06.07.2021

Začiatok konania:    10:30 hod.

Spisová značka:        38OdK/45/2021 

 

Prítomní:

- JUDr. Barbora Koncová, LL.M., správca

- Dočasný správca - Okresný úrad Trenčín, v zastúpení Mgr. Zuzanou Randziakovou na základe poverenia zo dňa 01.07.2021

 

Program:

1. Otvorenie

2. Schválenie písomného hlasovania

3. Udelenie pokynu na speňažovanie majetku úpadcu  

4. Záver

 

Ad 1.)

Otvorenie prvého zasadnutia príslušného orgánu vykonal a prítomných privítal správca dlžníka JUDr. Barbora Koncová, LL.M., pričom prítomných poučil o ich právach a povinnostiach podľa príslušných ustanovení ZKR. Správca konštatuje, že prvé zasadnutie zástupcu veriteľov zvolal v súlade s ustanovením § 38 ods. 1 zákona č. 7/2005 Z. z. o konkurze a reštrukturalizácii a o zmene a doplnení niektorých zákonov v znení neskorších predpisov (ďalej len „ZKR“) a v zmysle ustanovenia § 38 ods. 2 ZKR je zasadnutie zástupcu veriteľov uznášaniaschopné.

 

Ad 2.)

Správca úpadcu vyzval prítomného zástupcu príslušného orgánu  o odsúhlasenie písomného hlasovania v rámci prijímania uznesení príslušným orgánom. Prítomná zástupkyňa príslušného orgánu hlasovala za schválenie písomného hlasovania.                               

Hlasovanie –  za: 1  (Okresný úrad Trenčín)

                                   proti: 0

            V nadväznosti na hlasovanie príslušného orgánu bolo prijaté nasledovné

 

UZNESENIE č. 1/2021

Okresný úrad Trenčín ako príslušný orgán schvaľuje možnosť písomného hlasovania zástupcu veriteľov.

 

Ad 3.)

V rámci uvedeného bodu správca JUDr. Barbora Koncová, LL.M, oboznámil prítomného zástupcu príslušného orgánu o položkách majetku úpadcu zapísaných v súpise majetku a navrhol spôsob speňaženia motorového vozidla a to nasledovne:

 

Majetok úpadcu - Motorové vozidlo zn. Peugeot Partner, druh: osobné vozidlo, VIN: VF3GJRHYK95052903, kategória: M1, farba: modrá metalíza- svetlá, dátum prvej evidencie vozidla (rok výroby):2003, evidenčné číslo: PD310EV speňažiť prostredníctvom verejného ponukového konania. Prvé kolo verejného ponukového konania na predaj motorového vozidla bude spolu s jeho základnými podmienkami zverejnené v Obchodnom vestníku s termínom uzávierky na predkladanie ponúk do 14 dní odo dňa zverejnenia inzerátu. Predmetom ponukového konania bude hnuteľná vec - Motorové vozidlo zn. Peugeot Partner.

Majetok úpadcu môže byť v tomto kole predaný záujemcovi s najvýhodnejšou ponukou kúpnej ceny po splnení ďalších formálnych náležitostí. Správca ako aj príslušný orgán si vyhradil právo odmietnuť všetky predložené ponuky záujemcov. Vyhodnotenie ponúk záujemcov bude vykonané v súčinnosti s príslušným orgánom, ktorý je oprávnený sa zúčastniť otvárania obálok v sídle správcu. Druhé kolo verejného ponukového konania bude vyhlásené v prípade  neúspechu prvého kola, pričom bude mať identické podmienky. V prípade neúspechu oboch kôl verejného ponukového konania správca požiada dotknutý orgán o udelenie záväzného pokynu za účelom realizácie ďalších kôl speňažovania, s prípadnými zmenami spôsobu speňažovania.     

 

            Hlasovanie –  za: 1  (Okresný úrad Trenčín)

                                   proti: 0

                                  

          V nadväznosti na hlasovanie príslušného orgánu bolo prijaté nasledovné

UZNESENIE č. 2/2021

Okresný úrad Trenčín ako príslušný orgán schvaľuje spôsob speňaženia majetku úpadcu nasledovne:

Majetok úpadcu - Motorové vozidlo zn. Peugeot Partner, druh: osobné vozidlo, VIN: VF3GJRHYK95052903, kategória: M1, farba: modrá metalíza- svetlá, dátum prvej evidencie vozidla (rok výroby):2003, evidenčné číslo: PD310EV sa speňaží prostredníctvom verejného ponukového konania. Prvé kolo verejného ponukového konania na predaj motorového vozidla bude spolu s jeho základnými podmienkami zverejnené v Obchodnom vestníku s termínom uzávierky na predkladanie ponúk do 14 dní odo dňa zverejnenia inzerátu. Predmetom ponukového konania bude hnuteľná vec - Motorové vozidlo zn. Peugeot Partner.

Majetok úpadcu môže byť v tomto kole predaný záujemcovi s najvýhodnejšou ponukou kúpnej ceny po splnení ďalších formálnych náležitostí. Správca ako aj príslušný orgán si vyhradil právo odmietnuť všetky predložené ponuky záujemcov. Vyhodnotenie ponúk záujemcov bude vykonané v súčinnosti s príslušným orgánom, ktorý je oprávnený sa zúčastniť otvárania obálok v sídle správcu. Druhé kolo verejného ponukového konania bude vyhlásené v prípade  neúspechu prvého kola, pričom bude mať identické podmienky. V prípade neúspechu oboch kôl verejného ponukového konania správca požiada dotknutý orgán o udelenie záväzného pokynu za účelom realizácie ďalších kôl speňažovania, s prípadnými zmenami spôsobu speňažovania.    

 

Ad 4.)            

Prvé zasadnutie príslušného orgánu ukončil Okresný úrad Trenčín, v zastúpení Mgr. Zuzanou Randziakovou, ktorá prítomným poďakovala za ich účasť, pričom správcovi uložil povinnosť zverejnenia tejto zápisnice, ako aj prijatých uznesení zákonným spôsobom v zmysle ustanovenia § 38 ods. 6 ZKR v Obchodnom vestníku.

V Trenčíne, dňa 06.07.2021

 

                                                                                   ............................................................

                                                                                           Okresný úrad Trenčín

                                                                                        Mgr. Zuzana Randziaková